OUTLAST glat termoaktiv pude
  • -50,00 kr.
  • OUTLAST glat termoaktiv pude
  • OUTLAST glat termoaktiv pude
  • OUTLAST glat termoaktiv pude
  • OUTLAST glat termoaktiv pude

OUTLAST glat termoaktiv pude

Størrelse

255,00 kr.
-20 %
205,00 kr.
Modellen kan ses og prøves i vores showroom
Beskrivelse
outlast titel


Outlast temperatur regulerende

Regulerer temperaturen automatisk

OUTLAST logo

OUTLAST

Specielt udviklet af NASA

OUTLAST beskytter mod bakterier

Beskytter mod bakteriedannelse

OUTLAST glat termoaktiv pude

OUTLAST skaber et gunstigt mikroklima, der forhindrer "overophedning "og sved. Varme og fugt giver et ideelt miljø til vækst af mikroorganismer, som elimineres takket være de mirakuløse egenskaber ved OUTLAST-fiberen. Sikre materialer, der bruges til produktionen, er OEKO-TEX certificeret, hvilket bekræfter deres neutrale effekt på sundhed og velvære. Produkterne kan bruges af allergikere.

Outlast er en avancerede fibre, der oprindeligt blev udviklet af NASA til rumdragter. Hovedfunktionen ved fiberen er bemærkelsesværdig, da den hjælper med at optimere kroppens temperatur under søvn. Dette gøres takket være mikrokapsler, der er indlejret i fiberen. Disse kapsler kan, afhængigt af behovene, køle af, varme op eller være neutrale.

Bomuldsstoffet er af højeste kvalitet og betrækstoffet med en batistvævning sikrer produkterne blødhed og behagelighed.

Kollektionen blev tildelt MTP Gold Medal 2017 og MTP Gold Medal 2017 "Consumers 'Choice" ved HOME DECOR 2017-messen.

Betræk

Batiste (100% bomuld) af ekstra god kvalitet.

Fyld

Luksuriøst, antiallergisk LuxFill-fyld lavet af tyndvæggede, spiralformede snoede polyesterfibre. Fiberens flerkanalsstruktur gør fyldet lettere og mere flydende, hvilket reducerer vægt i dyner og puder og tillader luft at strømme mere frit. De enkelte fibre er dækket af et beskyttende lag af silikone. Ud over antistatiske egenskaber sikrer silikone holdbarhed, fleksibilitet og sikkerhed. Puderne er fyldt med syntetisk dun i form af bløde "bolde".

Mængden af fyld 

hovedpude 40 cm x 40 cm - 250g

hovedpude 40 cm x 60 cm - 300g

hovedpude 50 cm x 60 cm - 550g

hovedpude 50 cm x 70 cm - 650g

hovedpude 70 cm x 80 cm - 1000g

Højde 

Moderat (medium) højde.

Kvalitet

Produktet tilhører SYNTHETIC Exclusive-serien, hvilket bekræfter den højeste kvalitet af de materialer, der er brugt i produktionen. Produktet er meget let og omhyggeligt bearbejdet.

Yderligere funktioner

Antiallergisk produkt lavet af materialer af højeste kvalitet, der sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og et optimalt fugtighedsniveau. Den høje kvalitet, de meget tætte stoffer, det ultra-rene fyld og moderne produktionsmetoder hæmmer udvikling af mider og andre mikroorganismer.

Vedligeholdelse

muligheden for at vaske i en vaskemaskine og hurtig tørring gør det let at holde puden ren. Og den maksimalt tilladte vasketemperatur på 60 grader fjerner  mider og andre mikroorganismer.

Returnering

Vores OUTLAST sengetøj har du mulighed for at returnere eller bytte til andre varer i op til 30 dage efter modtagelse, såfremt du er utilfreds med kvaliteten. Vi udbetaler hele købesummen inkl. alle transportomkostninger ved returnering.


Produktoplysninger
Funktioner
Højde: Normal
Målgruppe
Voksne
Fyld
OUTLAST fibre
Kan vaskes
Ja
Allergivenlig
Ja
Til toppen