Udtrækssenge


Udtrækssenge er et skønt møbel, som kan bruges rundt omkring i hele hjemmet – både på gæsteværelset, kontoret og teenageværelset. En udtræksseng er intet mindre end den perfekte løsning til overnattende gæster. For andre smarte soveløsninger, kig også på vores forskellige skabssenge!

Som barn har man tit overnattende gæster fra klassen eller fritidsordningen ovre til en hyggelig filmaften. Med en udtræksseng er du fri for at hive luftmadrassen frem i tide og utide. Med et snuptag kan du altså hurtigt trylle en ekstra soveplads frem. Dette er både nemt og hurtigt, og kræver ikke den store omrokering på værelset.

Alle vores senge kommer i en god kvalitet, og til en skarp pris. Du får et funktionelt møbel, som kan bruges mange år fremadrettet. Hvis det er sparsomt med pladsen i boligen, så kan to mindre søskende med fordel også sove sammen i udtrækssengen.

I vores sortiment finder du desuden også udtrækssenge, som kan bruges til hele tre personer, mens andre udtrækssenge kommer med skuffer til ekstradynen. Kig vores store sortiment igennem, og kontakt vores dygtige kundeservice hvis du har spørgsmål omkring nogle af produkterne. Husk at vi altid har gratis levering ved køb over 400 kr., som vi leverer direkte ind på børneværelset. 

Vis 16 nye produkter

Et funktionelt møbel

Udtrækssengene er udstyret med skuffer, som giver en god opbevaringsplads. Her kan man både have plads til ekstradynen, sengetøj og meget andet.

En udtræksseng er det oplagte valg, når barnet skal have sin egen første seng. Udtrækket giver mulighed for enten at en forælder eller en bror/søster kan ligge ved siden af. Det kan kræve en del tilvænning for barnet at skulle sove alene, og her er en udtræksseng altså en god løsning, hvor der kan skabes noget tryghed i den første periode. Med en udtræksseng har man mulighed for at give barnet ro ved mareridt, som kan komme snigende i løbet af natten. 

Til børne-og teenageværelset

De fleste børn elsker at have overnattende gæster. Det giver et helt specielt samvær og styrker venskabet. Desuden holder børn også af at vise deres værelse frem til kammerater og familie. Hav derfor gerne dine børn med ud i vores showroom, hvor I sammen kan udvælge den perfekte udtræksseng, som du finder et stort udvalg af.

Flere af udtrækssengene kommer desuden i mange forskellige spændende farver såsom blå og rød. Der er altså flere valgmuligheder, som giver mulighed for at finde en udtræksseng, som passer lige præcis til jeres behov og ønsker. Det er en seng, som børnene kan have i lang tid – helt op til de unge teenageår.

Vores udtrækssenge kommer i mange forskellige designs. Nogle som appellerer til de mindste, mens andre primært henvender sig til teenageren, som ønsker et mere stilfuldt look.

Udtrækssengene kommer i forskellige mål, som både passer til børn og voksne. En udtræksseng kan altså også sagtens anvendes på gæsteværelset eller kontoret. Når udtrækssengen ikke er i brug, kan den anvendes som en hvileplads, hvor der kan læses en god bog eller nydes en middagslur. 

Sengen til kolonihaven og sommerhuset

Hvis du er den heldige ejer af enten et sommerhus eller kolonihavehus, så er du formentlig også bekendt med at pladsen til tider kan blive en smule sparsom – især med overnattende gæster. Derfor kan det være en god idé at købe en udtræksseng, som giver mulighed for flere sengepladser.

I vores sortiment finder du udtrækssenge, som har en fin sengeramme omkring sig. Dette giver nogle flere brugsmuligheder, og du kan med fordel anvende udtrækssengen som sofa i dagtimerne. Tilkøb nogle pyntepuder og et sengetæppe, som gør den fin i kolonihavehuset og sommerhuset. Pludselig har du altså et møbel med ufattelig mange funktioner, og som hurtigt vil blive alle pengene værd. 

Du udnytter pladsen optimalt med en udtræksseng. Den ekstra soveplads er gemt væk under den primære seng, når den ikke anvendes – og kan hurtigt og nemt trækkes ud, når der kommer overnattende gæster.

Er du i tvivl om hvilken udtræksseng, som du skal vælge? Så besøg vores showroom, hvor du kan afprøve sengene i deres fysiske form – ellers har du naturligvis også mulighed for at kontakte vores dygtige kundeservice, som hjælper med besvarelse af alle spørgsmål.

Husk desuden at tilkøbe en skøn madras, skuffemadras samt dyner og puder, som du ligeledes finder i vores sortiment. Klik her og tjek alle vores tekstiler - blandt andet pudebetræk, plaider og forskellige tæpper!