Pudebetræk

Pudebetræk

Puder på sofaen eller i sengen er med til at gøre oplevelsen og udtrykket ved din sofa eller seng, endnu bedre end den i forvejen er. Puder som er betrukket med et flot og indbydende pudebetræk kan nemlig noget helt specielt som særligt vi danskere er rigtig gode til - nemlig hygge. 

Faktisk kan pyntepuder bruges mange forskellige steder i hjemmet. Sæt dem for eksempel i din yndlingsstol, eller gør træbænken i køkkenet eller entreen ekstra blød og behagelig med forskellige pyntepuder. Eller brug dem som ekstra dekoration på børnenes værelse, perfekt inspiration til en god omgang pudekamp. 

Er du på udkig efter flotte og lækre pudebetræk, så gå på opdagelse i vores store udvalg af pudebetræk, og se hvor let det er at finde en flot pude som kan være med til at gøre din yndlings stol eller bænk lidt mere indbydende end den i forvejen er.  

Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af flot pyntepudebetræk i forskellige designs og forskellige farvekombinationer, som alle kan hjælpe dig med at skabe den ultimative hyggekrog hjemme i stuen eller hvilket som helst andet sted i huset. 

Pynt hjemmet med flotte farverige pyntepuder

Vores pyntepudebetræk kan meget mere end blot at være fantastisk dekorative, de er også komfortable og hyggelige. Vores udvalg af pudebetræk kommer i flere forskellige slags tekstiler, blandt andet bomuld og plys, som er bløde og behagelige at røre ved, og som bidrager med noget helt specielt. 

Er du til til det romantiske look kan du med fordel tage et kig på puder i de sarte lyse farver, såsom hvid, lys grå og beige. Vil du derimod gerne tilføje lidt mere farve og kant på din sofa eller i lænestolen, så kan du med stor fordel vælge blandt vores mange farverige pudebetræk, som også findes i forskellige grafiske mønstre og farver.

Pudebetræk i lækre kvaliteter

Udover at være med til at pynte i sofaen eller på sengen, så er vores mange forskellige pudebetræk fremstillet i lækre kvaliteter, der er lavet til at kunne holde til lidt af hvert. Alle pyntepudebetræk er lavet med en lynlås som betyder at betrækket nemt kan tages af puden og renses hvis behovet opstår. Lynlåsen er lavet så det er nemt at trække lynlåsskyderen tilbage, og på den måde stille og roligt vikle selve betrækket af. 

Aftageligt betræk på dine puder er især praktisk hvis du har små børn, som engang imellem sætter små chokolade aftryk på puderne, eller hvis man ved et uheld kommer til at spilde noget på puderne. 

Køb dine nye pudebetræk hos Moderno 

Er du på udkig efter at finde en smart måde at tilføje ekstra farver eller hygge i hjemmet, så kan vores mange forskellige pudebetræk være et godt sted at starte. De findes i flere forskellige størrelser, blandt andet 40 x 40 cm, 45 x 45 cm og 50 x 50 cm. 

På den måde kan du nemt kombinere vores puder sammen på kryds og tværs, og på den måde skabe din helt egen personlige hyggekrog i stuen, i soveværelset, på børneværelset eller hvilket som helst andet sted i huset.