Højsenge

Højsenge med skrivebord

Er du på udkig efter en smart højseng og gerne én som kan bidrage med andet end blot  at være en komfortabel og smart seng til dit barn. 

En højseng er en god løsning til dig som gerne have chancen for at udnytte pladsen på børneværelset fuldt ud. Ved at vælge en smart højseng med skrivebord behøver du ikke længere at have skulle finde plads til både seng og skrivebord på børneværelset, og dette er ensbetydende med at børnene nu har mere plads til leg og tumult samt mere gulvplads.

Her hos os finder du et stort udvalg af komfortable højsenge, som alle er designet med tilhørende skriveborde underneden. De findes i mange forskellige størrelser, farver og designs og lige præcis derfor finder du sikkert også en højseng som falder i både din og dine børns smag. 

Moderne højsenge, der aldrig går af mode

Det er vigtig for alle børn i alle aldre at have et godt og funktionelt værelse og et godt sted at sove om natten. Børn i alle aldre udvikler sig hele tiden, og netop derfor er det vigtigt at de har et godt sted hvor de altid kan have ro til at lade batterierne op. 

Med en højseng med skrivebord fra vores store udvalg, får du en seng der kan bruges af børn allerede fra 6 års alderen og helt op til teenagealderen.  

De fleste af os ved at veludhvilede børn som har sovet godt om natten, både er sundere og lykkeligere, og alt dette kræver at dit barn har en god og komfortabel seng at sove i. I takt med at dit barn vokser sig større, bliver kravene om plads på børneværelset ikke mindre, derimod erstattes de blot af nye, og det kan for eksempel være et smart skrivebord med god plads, som du finder lige her. 

En højseng med skrivebord vil i høj grad være med til at udnytte højden på børneværelset, og vil med sikkerhed også være et sted hvor dit barn nemt kan få mange timer til at gå. 

Højsenge med skrivebord til de store børn

I takt  med at dit barn vokser, vokser interessen også for at lave lektier, men interessen vokser også til at lave andre kreative ting som kræver fordybelse og ro, til det er en højseng med skrivebord et oplagt valg. 

Vores højseng med skrivebord findes i flere forskellige størrelser. Du kan finde en højseng i størrelsen 80 x 180 cm, 80 x 190 cm og 90 x 200 cm, som alle egner sig godt til et enkelt barn.

Alle højsenge er udstyret med en god solid trappe der er monteret fast på sengens front. Du kan også vælge en seng med en smart trappe som er placeret på den ene side af sengen. Begge løsninger giver børnene gode muligheder for at komme op og ned fra sengen, uden at du behøver at bekymre dig om om de falder ned, eller kommer til skade når de leger på børneværelset. 

Nogle af vores højsenge har smarte trapper, hvor hvert trappetrin har en låge der kan åbnes og lukkes og som derved giver barnet en masse ekstra opbevaringsplads.

Vores forskellige højsenge med skrivebord er også fremstillet med forskellige opbevaringsmuligheder. For eksempel skuffer, hylder og skabe som alt sammen er med til at barnet selv kan holde styr på bøger, papir, tuscher og andre småting.

Højsenge med god komfort

Når dit barn sover er det vigtigt at både madras og seng opfylder de behov barnet har. Vælger du en højseng i vores store udvalg, har du derfor flere forskellige madrasser at vælge imellem. 

Vi tilbyder flere forskellige hårdheder samt forskellige materialer og forskellige slags fjederindlæg. Både de klassiske bonellfjedre men også super elastisk termoplastisk 7 zoners purskum. 

Alle madrasser er fremstillet med aftageligt betræk, som kan vaskes hvis behovet opstår.