Højsenge

  hurtig levering!
  -30 %
  • -3.100,00 kr.
  Normalpris 10.495,00 kr. -3.100,00 kr. Pris 7.395,00 kr.
   -29 %
   • -2.800,00 kr.
   Normalpris 9.795,00 kr. -2.800,00 kr. Pris 6.995,00 kr.
    hurtig levering!
    -21 %
    • -2.800,00 kr.
    Normalpris 13.295,00 kr. -2.800,00 kr. Pris 10.495,00 kr.
     hurtig levering!
     -26 %
     • -2.420,00 kr.
     Normalpris 9.415,00 kr. -2.420,00 kr. Pris 6.995,00 kr.
      -32 %
      • -1.400,00 kr.
      Normalpris 4.395,00 kr. -1.400,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
       -32 %
       • -1.400,00 kr.
       Normalpris 4.395,00 kr. -1.400,00 kr. Pris 2.995,00 kr.

       Hvad er en højseng?

       En højseng er – som navnet antyder – en seng, der er lidt højere end normalt. Hvis du køber en helt normal børneseng, får du et møbel, som har fire korte ben, og som kun giver en smule plads til opbevaring.

       Med sådan en seng vil der desuden være et stort rum over selve sengen, som ikke rigtig kan bruges til noget, og det er netop det rum, som du med en højseng kan udnytte. Med en højseng får du således en seng med fire lange ben, som løfter sengen op i luften og tættere på loftet, så du kan udnytte både det tomme rum under loftet samt det tomme rum, der nu er blevet frigivet under sengen takket være de lange ben.

       Med en højseng får du samme stabilitet og samme komfort, som du finder i en normal børneseng, og den eneste forskel er således, at en højseng er hævet et godt stykke over gulvet. Derfor er en højseng typisk også udstyret med en stige eller en form for trappe for nem adgang og udgang.

       Udnyt pladsen på børneværelset til fulde

       En højseng er det helt perfekte valg for dig som forælder, der gerne vil havde det meste ud af pladsen på børneværelset. Med en højseng udvides gulvpladsen nemlig betragteligt, hvilket er guld værd på ethvert lille børneværelse.

       På et børneværelse står sengen typisk for en stor del af den optagede plads, hvilket er en skam, når rummet også bruges til ophold og leg om dagen. Her vil sengen bare være i vejen og fylde unødvendigt meget, men sådan behøver det altså ikke nødvendigvis at være.

       Med en højseng kan du og dit barn udnytte pladsen under sengen om dagen, så I kan få så meget ud af arealet på børneværelset som muligt.

       Det er især en fordel på meget små børneværelser, men en højseng er også en relevant investering på alle andre børneværelser, hvor du bare gerne vil udnytte pladsen optimalt.

       Den ekstra plads under højsengen kan bruges til at et væld af forskellige ting, og du og dit barn kan i fællesskab helt sikkert finde frem til en brugbar måde at udnytte de ekstra kvadratmeter på.

       Som forælder kender du sikkert til, hvordan legetøj og andet udstyr til det gode barneliv hurtigt kommer til at stige både dig og barnet opover ørene, hvorfor opbevaringsplads på børneværelset og i hjemmet generelt altid er i høj kurs.

       Ved at vælge en højseng kan du udvide opbevaringspladsen på børneværelset betragteligt, så du altid har et sted at gemme legetøj, cykler, vinterjakker og så videre af vejen, når det ikke er i brug.

       Her hos Moderno finder du et stort udvalg af højsenge, som kommer med indbygget opbevaringsplads. Du kan vælge højsenge, der kommer med skuffer, skabe og reoler, så du får rigtig god mulighed for at gemme ting af vejen.

       Ved at købe en højseng med indbygget skabs- og skuffeplads, kan barnet desuden bruge sin seng som klædeskab, hvorfor du kan slå to fluer med et smæk, da du får to møbler i én.

       En højseng med indbygget skabsplads er et godt valg til det lidt ældre barn, der ikke har behov for så meget plads på gulvet til at lege på, men som i stedet prioritere skabsplads til tøj, skolesager og andet.

       Du kan naturligvis også bruge den ekstra plads til et væld af andre ting, og i sidste ende er virkelig kun din og barnets fantasi, der sætter grænser for, hvad pladsen under en højseng skal bruges til.

       Hermed se vores andre smarte pladsbesparende soveløsninger, så som skabssenge og køjesenge!

       Det ultimative legeområde

       Hvis du ikke akut mangler opbevaringsplads på børneværelset, kan det nye rum under sengen også indrettes til det meste magiske legeområde. Med en højseng får du nemlig et møbel, der allerede har konturerne til en ultimativ hule, og hvis du er lidt kreativ, kan du hurtigt få skabt en hyggeligt lille krog, som dit barn vil elske at opholde sig i.

       Du kan eksempelvis vælge at tildække siderne mellem højsengens ben med et lagen eller lignende, så en fantastisk lille hule bliver skabt under sengen.

       På den måde kan du tage børneværelset til det næste niveau, for det findes vel næsten ikke et barn, som ikke elsker tanken om en hemmelig hule, der kan sætte gang i diverse lege med fantasier om spændene opdagelser.

       Ved at lave en hule under barnets højseng kan du være med til at give dit barn endnu bedre betingelser for at sætte gang i den livlige fantasi, og dit barn vil helt sikkert komme til at elske at opholde sig på værelset, når en privat og hyggelig hule under sengen er blevet en del af inventaret.

       Dit barn vil desuden elsker at skabe sin egen lille hule oppe i selve sengen, da der kan dannes et helt andet og mere hyggeligt rum, når sengen er hævet fra jorden. Her vil barnet være i sikkerhed fra monstre og andre farlige væsener, og en tryg og intim stemning kan skabes deroppe under loftet.

       Dertil vil dit barn helt sikkert også blive glad for at kravle op og ned ad stigen hver dag, der er et sjovt element, som giver plads til barnets naturlige behov for bevægelse.

       En højseng er således børnevenlig på en helt anden måde end en normal seng, da stigen, den hyggelige krog under sengen samt det intime rum over loftet giver grobund for både fantasi, bevægelse og meget andet.

       Med en højseng giver du således dig selv som forælder bedre betingelser for at få den lille i seng om aftenen, da ethvert barn vil elske at kravle op ad stigen til sit helt eget hyggelige område.

       Hos Moderno finder du et stort udvalg af højsenge, som ikke har indbyggede skabe eller noget som helst andet, hvorfor rummet under sengen er helt overladt til barnets fantasi, når det kommer til at finde en måde at udnytte den nye gulvplads på.

       Praktiske højsenge med skrivebordsplads til de ældre børn

       Når dit barn bliver ældre, vil de gulvbaserede lege og den store mængde legetøj stille og roligt blive erstattet af andre aktiviteter og andre interesser.

       Her er det ikke sikkert, at dit barn vil finde den samme interesser i hyggelige huler under sengen, som barnet tidligere har gjort, og derfor er en højseng med fri plads under sengen ikke nødvendigvis det bedste valg for det lidt ældre barn.

       Til det store barn kan du i stedet overveje at vælge en højseng med skrivebord, som giver god plads til fordybelse og andre stillesiddende aktiviteter.

       Med en højseng med skrivebord kan du stadig udnytte pladsen under sengen på en praktisk måde, men i stedet for at lade rummet stå bart til leg eller bruge det hele til opbevaring, får dit barn i stedet et hyggeligt sted, hvor lektierne kan laves.

       På den måde får du også to i én ved at vælge en højseng med skrivebord, da du ikke behøver at købe et separat bord, som vil optage unødvendig plads på børneværelset.

       Her hos Moderno finder du mange forskellige højsenge med indbygget skrivebord i forskellige størrelser. Typisk kommer en højseng med skrivebord også med en eller anden form for opbevaringsplads i form af skuffer, skabe eller hylder, så dit barn har mulighed for at organisere sine skoleting i nærheden af skrivebordet, og så andre produkter af andre stillesiddende aktiviteter kan gemmes af vejen uden for synsfeltet af nysgerrige søskende eller forældre.

       Flotte højsenge til det moderne børneværelse

       Ved at købe en højseng til børneværelset får du et praktisk møbel, der på den ene eller den anden måde kan udnytte den ellers uudnyttede plads, som findes under en normal seng.

       Det gælder både for de små børn, der gerne vil have ekstra legeplads, og det gælder for de lidt større børn, der har andre prioriteter i tilværelsen.

       Men en højseng skal naturligvis ikke bare være et praktisk møbel, der kan udnytte pladsen og gøre hverdagen nemmere. En højseng skal også være lækker at se på, så den kommer til at passe godt ind i den gode stil på børneværelset.

       Derfor har vi udvalgt vores højsenge efter krav om design, så du altid har mulighed for at vælge en stilren løsning, som vil passe perfekte ind på det moderne børneværelse, og som på samme tid vil inspirere barnet til leg med flotte farver og sjove former.

       Hos Moderno sælger vi højsenge til små børn fra 6-års-alderen, mens mange af vores højsenge kan bruges af barnet langt ind i teenageårene takket være de tidsløse designs.

       Højsenge med stor komfort

       Opbevaringsplads, legeplads, skriveplads og flotte designs er gode elementer i en højseng, men i en seng er kernen i oplevelsen naturligvis den komfort, som kan opleves, så snart kroppen strækker sig ud og øjnene lukkes.

       En højseng er først og fremmest en seng, og derfor skal den naturligvis også leve op til krav, når det kommer til komfort, så dit barn får de bedste betingelser for en god nattesøvn.

       En god nattesøvn er vigtigt for alle børn, da søvn er afgørende for barnets udvikling, mens søvn på samme tid er afgørende for, at barnet har den energi, der skal til, når barnet næste morgen skal i skole for at lære eller ud på legepladsen for at opdage.

       Derfor er komfort naturligvis også et helt centralt element i de højsenge, du finder her hos Moderno. Vores højsenge er således lige så gode at sove i som enhver anden seng, hvorfor du ikke skal være bange for, at det kommer til at gå udover kvaliteten af dit barns nattesøvn, når du vælger en højseng.

       Det betyder bl.a., at vi tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til valg af madras til din nye højseng. Du kan vælge mellem forskellige hårdheder, forskellige materialer samt forskellige fjederindlæg, så du altid har mulighed for at finde en madras, som passer til lige netop dit barn, og som vil give ham eller hende de bedste betingelser for en rigtig god søvn.

       Køb din nye højseng i høj kvaliet hos Moderno

       Ved at købe en højseng får du rigtig mange fordele, som dit barn vil komme til at nyde godt af rigtig mange år ind i fremtiden. Hos Moderno sælger vi højsenge i en høj kvalitet, hvilket betyder, at de er bygget til at holde, så du får et møbel, der kan følge dit barn gennem hele barndommen.

       Hvis du gerne vil se og teste kvaliteten på egen hånd, har du desuden mulighed for at besøge et af vores showrooms, hvor vi udstiller vores udvalg af højsenge. På den måde kan du røre ved produktet, se det i den rigtige størrelse, og dit barn kan sågar prøve sengen af for at se, om det nu er det helt rette valg.

       Har du spørgsmål til valg af højseng, er du også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som du kan få fat på ved at sende en mail til kundeservice@moderno.dk eller ved at ringe på tlf. 44 40 85 38.