Sengerammer

Vis 20 nye produkter

Sengeramme med opbevaring

Sengerammer findes i mange forskellige størrelser og designs, og er i høj grad med til at give dit soveværelse et helt bestemt udtryk og en helt særlig stil. Alt sammen noget som en almindelig seng uden ramme ikke kan give dig. 

Ofte kan et soveværelse blive en anelse kedeligt, men med en af de mange flotte sengerammer med opbevaring som du finder her på siden, behøver dit soveværelse ikke længere være kedeligt. Med den rette sengeramme omdannes soveværelset nærmere til en skøn oase som oser af afslapning og ro, helt perfekt til ren afslapning. 

En sengeramme er den ramme som omkranser sengens madras, og en sengeramme med opbevaring er den perfekte løsning til dig som gerne vil have lidt ekstra opbevaringsplads under sengen, helt uden at du behøver at have flere skabe eller kommoder stående i rummet. 

Tag et kig på vores forskellige sengerammer, som alle er designet med gode opbevaringsmuligheder under madrassen, og som du garanteret ikke vil undvære når du først har fået den inden for døren. 

Det handler om god komfort og funktionalitet

Sengen er et hjemmets vigtigste møbler, og derfor er det specielt vigtigt at sengen opfylder dine forskellige behov, både hvad angår stil men også når det handler om den gode komfort og funktionalitet. Hos os finder du mange forskellige sengerammer i forskellige stilarter, og fælles for alle dem du finder her på siden er, at de alle er designet med smart opbevaring. 

Ved at købe en flot sengeramme opbevaring får du en løsning som du med garanti vil blive glad for mange år frem i tiden. Gå på opdagelse i vores store udvalg af sengeramme med skuffer, som alle er designet med smart og praktisk opbevaring.  

Senge med ekstra plads til opbevaring

En god sengeramme opbevaring er guld værd, det gælder især hvis pladsen i soveværelset er trang. En sengeramme med opbevaring er særlig god og praktisk i de situationer hvor du gerne vil pakke sengetøj, dyner og puder væk i løbet af dagen. Det betyder også at du ikke længere er nødt til at gemme det væk i garderobeskabet, og på den måde optage pladsen her. Og i sommerhalvåret kan du bruge de forskellige rum under sengen til opbevaring af vinterens store jakker og flyverdragter. 

Sengen er soveværelsets midtpunkt

Ofte har du ikke brug for mange møbler i dit soveværelse, det eneste du absolut ikke kan undvære er en god og komfortabel seng. Vi tilbringer mange timer i soveværelset, og specielt derfor er det vigtigt at have et soveværelse der fungerer, det gælder selvfølgelig både om natten, men i særdeleshed også om dagen. 

Sengene er designet med rummelige åbninger under sengen, enten i form af store skuffer eller med løsninger i form af et stort rum, begge løsninger er nemme at åbne og lukke fordi de er monteret med gode åbne- og lukkemekanismer. 

Praktiske senge med god komfort

En god seng med opbevaring skal selvfølgelig ikke kun fungere som en praktisk opbevaringsløsning. Den skal også fungere som en komfortabel soveplads. Det er vigtigt for os at de senge som du finder her på siden er komfortable, slidstærke og ikke mindst indbydende at se på. 

Sengerammer i flere forskellige størrelser

Hos Moderno kan du finde senge med opbevaring i flere forskellige størrelser. Du kan blandt andet finde en sengeramme i størrelsen 180 x 200 cm, som svarer til en almindelig dobbeltseng. Har du ikke behov for en dobbeltseng, kan du vælge en mindre seng på 160 x 200 cm, eller en på 140 x 200 cm. 

Mangler du derimod en god seng med opbevaring til børn, kan du vælge en af vores mange børnesenge som ligeledes er designet med smarte opbevaringsmuligheder. 

Uanset hvilken en seng med opbevaring du ender med at vælge, får du her hos os gode og holdbare sengerammer, som er slidstærke og robuste, uanset hvad du vælger at opbevare i de forskellige rummelige opbevaringsrum.