Sengerammer


Sengen er et af de vigtigste møbler, vi har i vores hjem. Det er den vi starter og afslutter dagen i, og derfor skal den naturligvis være behagelig at befinde sig i. Udover at den skal være praktisk, fordi den er med til at opfylde et af vores basale behov, så må den også meget gerne være en fryd for øjet.

Vores indretningsstil afspejler vores personlighed, og der findes mange forskellige måder at indrette sig på. Det er derfor heldigt, at der også findes mange slags senge.

En sengeramme er et valg ud af mange. Med en sengeramme kan du opnå den stil, du ønsker i dit soveværelse. Her hos Moderno kan du få billige sengerammer i forskellige farver, størrelser og materialer, så mon ikke der er en, der falder i din smag.

  -36 %
  • -4.200,00 kr.
  Normalpris 11.795,00 kr. -4.200,00 kr. Pris 7.595,00 kr.
   -39 %
   • -4.200,00 kr.
   Normalpris 10.695,00 kr. -4.200,00 kr. Pris 6.495,00 kr.
    -36 %
    • -4.300,00 kr.
    Normalpris 11.895,00 kr. -4.300,00 kr. Pris 7.595,00 kr.
     hurtig levering!
     -35 %
     • -3.380,00 kr.
     Normalpris 9.775,00 kr. -3.380,00 kr. Pris 6.395,00 kr.
      hurtig levering!
      -35 %
      • -5.340,00 kr.
      Normalpris 15.335,00 kr. -5.340,00 kr. Pris 9.995,00 kr.
       hurtig levering!
       -39 %
       • -1.600,00 kr.
       Normalpris 4.095,00 kr. -1.600,00 kr. Pris 2.495,00 kr.
        -37 %
        • -2.700,00 kr.
        Normalpris 7.295,00 kr. -2.700,00 kr. Pris 4.595,00 kr.
         hurtig levering!
         -50 %
         • -3.500,00 kr.
         Normalpris 6.995,00 kr. -3.500,00 kr. Pris 3.495,00 kr.
          hurtig levering!
          -45 %
          • -3.800,00 kr.
          Normalpris 8.495,00 kr. -3.800,00 kr. Pris 4.695,00 kr.
           -36 %
           • -3.400,00 kr.
           Normalpris 9.395,00 kr. -3.400,00 kr. Pris 5.995,00 kr.
            hurtig levering!
            -30 %
            • -2.104,00 kr.
            Normalpris 7.099,00 kr. -2.104,00 kr. Pris 4.995,00 kr.
             hurtig levering!
             -30 %
             • -2.104,00 kr.
             Normalpris 6.899,00 kr. -2.104,00 kr. Pris 4.795,00 kr.
              hurtig levering!
              -36 %
              • -4.770,00 kr.
              Normalpris 13.365,00 kr. -4.770,00 kr. Pris 8.595,00 kr.

              Sengerammer til enhver smag

              Uanset om du er til lyse eller mørke møbler, skal have en enkeltseng eller en dobbeltseng, så kan du finde din sengeramme her hos os.

              Der findes ikke to hjem, der er ens, og der findes derfor et væld af sengerammer til disse hjem. Måske har du et soveværelse med en meget enkelt og elegant stil, hvor du foretrækker de lyse nuancer? Eller måske er du til det lidt mere rustikke og rå, og er ikke bange for at bringe de mørke farver i spil?

              Om det skal være sort eller hvid, eller noget der imellem, så er det heldigvis muligt at finde her hos os.

              Forskellige materialer og farver

              Når det kommer til materiale, er det meget forskelligt, hvad folk foretrækker. Hvis du gerne vil have en sengeramme med et blødt og hyggeligt udseende, er en sengeramme med stofbetræk måske noget for dig. Disse fås i mange forskellige farver, så du kan vælge den, der passer bedst ind i dit soveværelse. Er du mere til den klassiske sengeramme af træ, er det naturligvis også muligt at finde sådan en her hos os. Disse fås også i forskellige farver og nuancer.

              Vores sengerammer fås i mange forskellige typer. Nogle har synlige sengeben, mens andre ikke har. Nogle er simple i designet, og andre har et lidt mere eksklusivt design med lameller og et fint hovedgærde f.eks. Med andre ord, er det nemt at finde en sengeramme for enhver smag, hvis det er det, du søger.

              Praktiske sengerammer med opbevaring

              Hvis du gerne vil udnytte dit soveværelses plads optimalt, så er en sengeramme med opbevaring en rigtig god løsning. Har du et soveværelse, hvor du ikke har så meget skabsplads eller gulvplads, kan det være rigtig smart at have noget opbevaring under sengen. Med denne type seng vipper du blot bunden op, og så er der plads til at opbevare alverdens ting under den. Det er f.eks. oplagt at opbevare en ekstra dyne og pude eller sengetøj under sengen. Det kan også være, at du har nogle ekstra tæpper eller håndklæder, du synes er smart at opbevare der. Opbevaringsplads kan man i hvert fald ikke få nok af, så det er med at se mulighederne, der hvor de er.

              Behagelige sengerammer med hovedgærde

              Kan du godt lide at læse et par kapitler i din bog inden sengetid? Så kan det være behageligt at kunne sidde op i sengen, i stedet for at ligge. I så fald, har du brug for et behageligt ryglæn, hvilket du får, hvis du vælger en seng med et hovedgærde. Det ser ikke kun flot ud, men er også praktisk, hvis du vil have lidt støtte, når du sidder i sengen. Suppler med nogle gode puder, og du har et hyggeligt læsespot i din seng.

              Hvis du ikke er til senge med hovedgærde, er det naturligvis også muligt at købe senge uden. Du kan også blot købe et hovedgærde, hvis du allerede har en sengeramme.

              Sengerammer i forskellige størrelser

              Vores sengerammer fås i mange forskellige størrelser. Skal du blot have en enkeltseng, kan du vælge en seng, der er 90x200. Vil du gerne have lidt mere plads, er det muligvis en størrelse 120x200, du skal vælge. Er I et par, der er på jagt efter en dobbeltseng, så har I mulighed for at få en god seng på hele 200x200, så er der i hvert fald nok plads til, at I begge kan ligge behageligt og få en god nats søvn.

              Tilbehør til din seng

              Når du har en seng, hører et lille natbord og en lampe sig også til. Måske kan du også gøre dit soveværelse hyggeligt med det rigtige sengetøj og et flot sengetæppe. Det er forskellige fra person til person, hvad vi har behov for at have i vores soveværelse, for at skabe den helt rigtige stemning. Men du kan i hvert fald gå på jagt i vores sortiment af møbler, og se om der er noget, der falder i din smag. Det er vigtigt, at du får indrettet dit soveværelse, så du har lyst til at bruge det, da det er et rum, du formentlig befinder dig meget i.

              Natbord

              Et lille bord ved sengen er yderst praktisk at have, når du f.eks. er færdig med aftenens læsning. Her er det smart at have et sted, hvor du kan lægge bogen og læsebrillerne. Har du brug for mere opbevaringsplads, kan du også få natborde med skuffer eller skabe, så du altid kan have det, som du har brug for ved hånden. Du kan også overveje, om du vil have en lampe stående på et natbord, eller om du vil have en væglampe over din seng. Klik her og træf dit valg! 

              Sengetøj og tæpper

              Sengetøj og et sengetæppe kan også være med til at skabe den rigtige stemning i soveværelset. Det kan være med til at fremhæve den indretningsstil, du har valgt. Lyse farver kan f.eks. være med til at understrege det elegante og milde udtryk, hvis du har valgt en sengeramme i en lys farve. Køb et mørkt sengetæppe, hvis du har valgt at indrette dig med en mørk sengeramme, og gerne vil understrege den stil. Det kan også være, at du godt kan lide at mikse farverne lidt, og derfor ønsker et mørkt sengetæppe til dit lyse soveværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Med vores udvalg af tilbehør, så kan du skabe lige præcis det soveværelse, som du går og drømmer om.

              Mangler du en dyne eller en pude? Så er det altså også muligt at købe her hos os.

              Køb en madras til din sengeramme

              Når du køber din sengerammer, skal du også have en madras til den. Det er vigtigt, at du ved, hvilken madrastype du godt kan lide at sove på, så du er sikker på, at du får en god nats søvn. Der findes mange forskellige madrasser, nogle er faste og andre er bløde.

              Hvilken madras skal jeg vælge?

              Hvis du skal have en ny madras til din seng, skal du gøre op med dig selv, om den skal være blød eller fast. Det kan også være, at du foretrækker noget midt imellem.

              Du skal også finde ud af, hvor stor en madras, du skal have. Vi har sengerammer i størrelserne 90x200, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200 og 200x200. Når du køber en sengeramme, skal du huske at købe en madras, der passer til størrelsen af din sengeramme.

              Skal du dele sengen med din partner, skal I også finde ud af, om I har samme præferencer, når det kommer til hårdheden på en madras. Hvis I kan blive enige om, at den skal være enten fast eller blød, kan I nemt købe en stor madras. Foretrækker den ene en blød madras, mens den anden foretrækker en fast madras, så kan det være, at I skal købe to madrasser, så I hver især kan sove godt.

              Andre muligheder for senge

              Er det ikke en sengeramme, du er på udkig efter, så har vi heldigvis også andre muligheder.

              Vi har f.eks. også et stort udvalg af kontinentalsenge, som sikrer dig en rigtig god nattesøvn. Er du på udkig efter en seng til dig selv kun, så har vi også en masse flotte enkeltsenge i forskellige designs. Tag også et kig på vores enkeltsenge, hvis det er dit barn, der skal have ny seng.

              Vil du gerne have sofa og seng i én løsning? Så er det en sovesofa, du skal have fat i. På den måde har du altid en ekstra soveplads, hvis der skulle blive brug for det. Hermed tjek vores smarte skabssenge, der er en fantastisk løsning til små værelser. 

              Mange af vores senge kommer med ekstra opbevaringsplads. Både sengerammer, enkeltsenge, kontinentalsenge, skabssenge og sovesofaer. Det er praktisk, hvis du gerne vil udnytte din boligs kvadratmeter.

              Køb din sengeramme her hos Moderno 

              Har du været på udkig i vores brede sortiment af billige senge og sengerammer og fundet en, der passer til dig og dine behov? Så er det bare med at få bestilt en seng, så du hurtigt kan få glæde af den.

              Vil du gerne have mulighed for at se og prøve vores senge, inden du bestiller? Så har du mulighed for det, hvis du kommer forbi vores showroom. Når du ser og prøver sengene, får du en bedre fornemmelse for, hvad der er det rigtige for dig at købe.