Senge


En god nats søvn er den bedste måde at starte en ny dag på. En seng af god kvalitet, der giver god komfort, er den bedste måde at opnå en tilfredsstillende søvn på. Hvis du er på udkig efter en seng, der kan give dig netop dette, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Moderno har vi et bredt udvalg af senge i forskellige typer til både voksne og børn, til dit soveværelse og dit gæsteværelse. Sengen er midtpunktet i soveværelset og et af de møbler, vi bruger mest. Den skal derfor være både komfortabel, flot og praktisk.

En seng er dog ikke bare en seng, der er mange forskellige typer senge at vælge imellem. Vi har for eksempel følgende senge, du kan vælge imellem:

Udover sengene har vi naturligvis også et bredt udvalg af det tilbehør, du har brug for til din seng. 

  hurtig levering!
  -10 %
  • -200,00 kr.
  Normalpris 1.945,00 kr. -200,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
   hurtig levering!
   -28 %
   • -3.100,00 kr.
   Normalpris 11.095,00 kr. -3.100,00 kr. Pris 7.995,00 kr.
    -38 %
    • -1.570,00 kr.
    Normalpris 4.165,00 kr. -1.570,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
     hurtig levering!
     -49 %
     • -6.400,00 kr.
     Normalpris 13.195,00 kr. -6.400,00 kr. Pris 6.795,00 kr.

     Hvilken seng skal jeg vælge?

     Spørgsmålet om, hvilken slags seng du skal have, afhænger af mange forskellige faktorer. Først og fremmest, skal du finde ud af, hvor stor en seng, du har brug for og ikke mindst plads til.

     Skal du dele sengen med din partner? Så skal I blive enige om, hvilken slags seng I skal have. Foretrækker I forskellig hårdhed, når det kommer til valget af madras, er der heldigvis råd for det. Så skal I blot sørge for, at I køber en seng, så I har mulighed for at vælge forskellige madrasser.

     Er sengen til dit barn, så er der også mange muligheder for sjove og farverige senge her hos Moderno.

     Hvis du går på jagt i vores sortiment af senge, vil du helt sikkert finde noget, der passer til dine behov.

     Senge med god komfort og høj kvalitet

     Når du skal have en ny seng, er det vigtigt, at du vælger en seng med god komfort. Det er heldigvis nemt hos os. Alle er forskellige og ligeledes er vores behov, når det kommer til komfort. Nogen sover bedst på en fast madras og andre sover bedst på en lidt blødere madras.

     Ud over komforten er det også vigtigt, at du får en seng, du synes passer rent stilmæssigt ind i dit hjem. Du skal have glæde af din seng i mange år, så en flot seng er vigtigt. Det kan også være, at du synes, at det er vigtigt, at din seng har nogle smarte funktioner, f.eks. opbevaringsmuligheder eller muligheden for at lave flere sengepladser.

     Uanset hvad du er på udkig efter, så tjek vores sortiment ud, så finder du helt sikkert et godt tilbud på en seng, der passer til dine behov.

     Senge til enhver smag

     En seng skal du have glæde af i mange år, derfor er det vigtigt, at du finder en, der opfylder dine behov. Men der er flere ting at tage højde for, når man står overfor at skulle vælge ny seng. F.eks. skal du tænke over, hvor stor den skal være, om det skal være en dobbeltseng eller om der er nogle funktioner, som den skal have. Det er vigtigt, at dit valg falder på den rigtige seng, så du kan få glæde af den i mange år.

     Til dig med begrænset med plads

     Bor du småt eller vil du bare gerne udnytte gulvpladsen i dagtimerne, hvor du ikke bruger sengen? Så kan en skabsseng være løsningen for dig. Det er en rigtig smart løsning, hvis du har brug for mere plads om dagen, hvor du alligevel ikke bruger din seng. Når mørket falder på, og det er tid til at gå i seng, slår du nemt og bekvemt sengen ud.

     Du kan få skabssenge her hos Moderno i forskellige størrelser og typer. Du kan f.eks. få skabssenge, hvor der også er højskabe eller overskabe inkluderet. Du kan endda få skabskøjesenge, hvis du af og til har brug for en ekstra soveplads.

     Til dig der ikke vil gå på kompromis med komforten

     Vil du have en seng, der tilbyder maksimal komfort? Så er en kontinentalseng muligvis noget for dig. Det er en seng, du med garanti kommer til at sove godt i. En kontinentalseng er en høj seng, da den består af flere lag, hvilket er det, der giver dig den gode komfort. Det er en flot og komfortabel seng, som du kan få i mange forskellige farver og størrelser.

     Kontinentalsengen er en yderst stilfuld seng, fordi den kommer med en sengegavl, som både er behagelig og lækker at se på. Desuden er flere af vores kontinentalseng meget praktiske, da de kan fås med opbevaringsmulighed.

     Så er du på jagt efter en billig seng, der giver dig komfort, stil og funktionalitet? Så er det en kontinentalseng, der er sengen for dig.

     Til dig der mangler en sengeramme til madrassen

     Har du ikke plads til en kontinentalseng, men vil gerne have en flot og praktisk seng, så er sengerammen også en god mulighed. Hos Moderno har vi mange flotte sengerammer i forskellige størrelser. Har du allerede en madras derhjemme, så er det bare med at vælge en sengeramme, der passer til din madras’ størrelse. Har du ikke en madras, er det også muligt at købe den her hos os sammen med din sengeramme. Du kan få sengerammer i et væld af designs, så du kan få lige den seng, du drømmer om.

     Senge til både børn og voksne

     Vi har senge, der passer til både voksne og børn. Ikke bare senge i forskellige størrelser, men senge med smarte motiver og sjove former.

     Når man er barn, er det sjovest at have en seng, der passer til ens personlighed og ikke bare fungerer som et praktisk møbel. En seng i det rigtige design kan være med til at give værelset en personlig stil. Desuden kan den helt rigtige seng for dit barn danne basis for mange timers sjov og leg.

     Enkeltseng

     Hos Moderno har vi en masse flotte og sjove enkeltsenge, som dit barn helt sikkert vil synes om. Uanset om dit barn er til fart og biler eller prinsesser og søde dyr, så er der helt sikkert en seng, der vil passe. Måske bliver det endda nemmere for dig at få dit barn til at gå i seng, hvis det har en seng, der er sjov og flot. Vi har selvfølgelig også senge, der er mere enkle i designet, hvis du f.eks. har et lidt større barn, der ikke gider hverken prinsesser eller biler.

     Flere af vores enkeltsenge fås med opbevaringsplads, så der er plads til at gemme ekstra dyner og puder eller legetøj.

     Har dit barn ofte overnattende legekammerater, så kan du også få en seng, som du kan lave om til to sovepladser.

     Køjeseng

     En køjeseng er også en sjov form for seng. Den er ideel at have på børneværelset, hvis du har to børn der deler et værelset, hvor pladsen er knap.

     Det er også en ideel seng til et sommerhus, hvor man ofte har brug for ekstra plads til overnattende gæster. Eller hvis du har et gæsteværelse, hvor du har brug for lidt ekstra soveplads.

     Hos Moderno har vi mange forskellige slags køjesenge. Vi har køjesenge til to og til flere personer, så det er muligt at finde den køjeseng, der passer til dine behov.

     Højseng

     En højseng er en sjov seng, og den egner sig godt på børneværelset eller hvis du har begrænset med plads. Det er en optimal udnyttelse af pladsen, da du med en højseng har mulighed for at få både seng, skrivebord og skab i en samlet løsning. Du kan dog også få højsenge uden skabe og skrivebord, hvor du selv kan indrette dig i den plads, der er under sengen.

     Højsengen kan gøres rigtig hyggelig, f.eks. ved at sno en lyskæde om sengekanten eller ved at bygge en hule under sengen. Der er altså grundlag for mange timers sjov og leg i en højseng, hvis kreativiteten er der.

     Tag et kig på vores udvalg af højsenge her hos Moderno. Der er helt sikkert en seng, der vil falde i god smag derhjemme.

     En god madras til din seng

     Når du skal have en seng er det vigtigt at du får en god madras. Det er den, der er afgørende for, at du kommer til at ligge godt om natten. En god nats søvn er vigtig, så du kan komme godt i gang med dagens opgaver. En madras kan have forskellige hårdheder, så det er essentielt for dig og din søvn, at du finder en madras til din seng, der hverken er for fast eller for blød.

     Fast eller blød madras

     Om du skal have en fast eller en blød madras til din seng, kan måske være svært at vurdere. Men du kender dig selv bedst, og ved bedst selv, hvad netop du foretrækker af madras. Der findes mange forskellige slags madrasser med forskellige slags fjedre, der tilpasser sig kroppen på forskellige måder.

     Skal du dele seng med din partner, er det også vigtigt at tage højde for, om i foretrækker samme eller forskellige typer madrasser. I kan dog sagtens have forskellige madrasser, hvis I køber to mindre madrasser i stedet for en stor. Så er der ingen af jer, der behøver at gå på kompromis.

     Sovesofa som alternativ til seng

     Vil du gerne have både sofa og seng, men har reelt set kun plads til en af delene? Så behøver du ikke at vælge, for du kan nemlig få begge dele. En sovesofa er løsningen for dig, der ønsker både sofa og seng. Bor du f.eks. i en lille lejlighed, hvor du har soveværelse og stue i samme værelse, kan en sovesofa være en rigtig fin løsning til dig. Så kan du nemlig have en sofa om dagen og en seng om natten. En del af vores sovesofaer fås endda med opbevaring, så du nemt kan opbevare dyner og puder.

     Perfekt på gæsteværelset eller i sommerhuset

     Sovesofaen er også praktisk, hvis du har et gæsteværelse, som ofte bruges af overnattende gæster.

     Har du et sommerhus er sovesofaen også en smart løsning, så du nemt kan tilbyde dine gæster en soveplads, når du holder grillaftener og sommerfester i sommerhuset. Så har du en siddeplads til dine gæster om dagen og kan redde op til natten, når mørket falder på. Opbevar ekstra sengetøj, tæpper dyner og puder under sengen, nemmere bliver det ikke.

     Flere forskellige slags sovesofaer

     Sovesofaer fås imidlertid i mange forskellige udgaver. Du kan få sovesofaer i et væld af størrelser, så du både kan have plads til en, hvis du bor i en lille lejlighed og hvis du bor i et stort hus med en kæmpe stue. Der findes imidlertid også forskellige typer, der har forskellige former. Der er hjørnesofaen, chaiselongsofaen og den store, rummelige u-sofa. Alle disse typer sofaer fås her hos Moderno i udgaver, som kan laves om til en seng. Det er altså en smart og praktisk mulighed for dig, der ønsker at udnytte pladsen i din bolig optimalt. Flere af sofaerne fås også med opbevaringsrum, så du nemt kan opbevare dyner og puder heri.

     Tilbehør til din seng

     Dit soveværelse skal være et rart sted at være, og derfor er det vigtigt, at du indretter dig efter, hvilke behov du har. En hyggelig stemning kan f.eks. skabes ved at have noget flot sengetøj og et hyggeligt sengetæppe. Derudover er der det praktiske aspekt af et sengebord og lys på soveværelset, så du f.eks. kan læse en bog inden sengetid.

     Natbord

     Når du har en seng, er det rart at have et sted i nærheden, hvor du kan lægge din telefon, din bog eller have et glas vand stående. Her er sengebordet uundværligt. Hos Moderno kan du få forskellige slags natborde. Har du brug for et par skuffer til at opbevare småting i, kan du sagtens få det. Eller hvis du hellere vil have et med en låge, er det også en mulighed.

     Lys til natten

     På dit natbord eller på væggen over din seng, kan det være en god idé at have en lampe. Så kan du hurtigt få lys om natten, hvis du har brug for det. Og du har lys, hvis du gerne vil sidde i sengen og læse om aftenen, inden du skal sove. Det er praktisk og rart at have lys ved hånden, når man ligger i sengen. Se her!  

     Sengetøj og sengetæpper

     Din seng har naturligvis brug for sengetøj. Det har vi også et lille udvalg af her hos Moderno. Vælg noget sengetøj, der passer ind i din stil, så du får et rigtig hyggeligt soveværelse med lige præcis den stemning, du ønsker. Det kan også være flot med et sengetæppe på sengen, når den ikke er i brug. Med sengetøj og sengetæpper kan du skabe din personlige stil, og sørge for at dit soveværelse udstråler lige præcis den stemning, som du ønsker.

     Sengegavl

     Mangler dit soveværelse lige det sidste for at se helt rigtigt ud? Så er det måske en sengegavl til din seng, du står og mangler. Hos Moderno har vi et væld af vægpaneler og hovedgærde, der gør sig godt som sengegavle. Du kan vælge imellem forskellige farver og former, så dit soveværelse får det udtryk, som du leder efter.

     Gå på jagt i vores sortiment og find den sengegavl eller andet tilbehør til din seng, som du står og mangler, for at få den helt rigtige stil i soveværelset.

     Hvad er prisen på en ny seng fra Moderno?

     Prisen på en seng fra Moderno afhænger af mange faktorer. Du kan få mange billige senge hos Moderno, men prisen afhænger af, hvilken type seng du skal have. F.eks. er det billigere at købe en enkeltseng frem for en kontinentalseng.

     Vi har mange gode tilbud på senge af god kvalitet. Prisen på sengen afhænger også af, hvilken kvalitet du søger og hvor stor din seng skal være. Det er f.eks. billigere at købe en enkeltseng, end det er at købe en dobbeltseng.

     Derudover kan det være, at du skal have noget tilbehør til din seng. F.eks. skal du købe en madras, hvis den ikke følger med, og du har måske brug for et natbord eller nyt sengetøj til din nye seng.

     Besøg vores showroom

     Hvis du gerne vil se og prøve vores senge inden du køber en, så kan du kigge forbi vores showroom, hvor vi har udvalgte møbler udstillet. Nogle gange kan det være lettere at træffe et valg angående et møbel, hvis man har mulighed for at se og prøve møblet først.

     Køb din seng hos Moderno

     Som du kan se, så har vi et bredt udvalg af senge til ethvert behov. Vi har senge, der egner sig til børn og senge, der egner sig til voksne. Som sagt er det vigtigt, at du har en god seng, så du er sikret en god nattesøvn. Næsten lige så vigtigt er det dog, at du har en seng, du synes, er flot at kigge på og som passer ind hos dig indretningsmæssigt. Hos Moderno kan du helt sikkert finde en god og komfortabel og billig seng, der passer til dig og din bolig.