Black November
Black November

Levering og opbæring er ALTID gratis hos Moderno

Vi leverer med vores egne biler eller med GLS og du bliver informeret om leveringstidspunkt via sms minimum 1-2 dag inden forventet levering.

Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted i boligen, hvor dit møbel skal placeres. Det vil sige, at varen kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende. Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, og varen skal tages med retur, tilbageholder vi fragtgebyret, og vi opkræver fragtgebyr for en evt. ny levering.

Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, tager vi din vare med retur til vores centrallager, og du må påregne ekstra fragtgebyr og ekstra leveringstid for en evt. ny levering.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til kundeservice - vi står klar til at hjælpe dig. Skriv til os 

Altid gratis levering

Vi leverer altid gratis i hele Danmark og til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm eller andre ikke brofaste øer bedes du kontatke os før du bestiller dine varer. Vi leverer næsten hver dag mellem kl. 8 og 21.

30 dages returret

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb. Skulle det være tilfælde bedes du kontakte os så vi kan aftale afhentningsdato. 

Finansiering 0% 

Vi samarbejder med Resurs Bank, som tilbyder attraktiv afbetalingsplaner

Gratis opbæring

Hos Moderno tilbyder vi også altid gratis opbæring uanset etage. Møbler bliver altid leveret af 2 flyttemænd, som også er montører

Prismatch

Har du fundet en vare billigere hos en anden forhandler? Vi garanterer prismatch på alle vores varer. 

2 personers leveringsteam

Vores varer bliver altid leveret af et team på 2 chauffører/ montører.

Udpakning og besigtigelse af produktet

Vi pakker din vare ud og tjekker om alt ser som det skal. Hvis der er nogen skader på produktet eller f.eks farven er ikke som forventet, tager vi det med igen.

Opsætning på ønsket sted

Vi leverer ikke kun dine varer men stiller dem på det ønsket sted. 

Udsmidning af emballage og plastik

Du behøver ikke at tænke på skraldet når du får monteret din sofa hos os - vores montører sørger for at sofaen er klar til brug og alt skrald og folie tager vi med igen.

Automatiseret SMS system

Du bliver informeret løbende om status af din ordre.

Montering

Vi tilbyder at montere din sofa eller vægseng - vores professionalle hold vil gøre det godt og hurtigt.

Hurtig levering

Alle vores lagervarer kan leveres inden for 10 dage


 


Showrooms