Sengetøj

Sengetøj

Sengetøj er ikke bare sengetøj, og ofte har dit valg af sengetøj også stor betydning for hvor godt du sover om natten, samt hvor udhvilet du er den dagen efter. Er du ude efter at finde et nyt sæt sengetøj bør du altid vælge et sæt i høj kvalitet, det skal føles komfortabelt på kroppen, og på samme tid tillade huden at ånde når du sover. 

Alt dette finder du her hos Moderno. Vi har samlet et bredt udvalg af lækkert sengetøj i mange forskellige farver, mønstre og kvaliteter, som alle er designet til at smyge sig blødt og behageligt rundt om kroppen, når du skal til at sove.

Vores udvalg spænder bredt lige fra kvalitets sengetøj til voksne, men også til børn. Så er du på udkig efter et nyt og lækkert sæt sengelinned til dig selv eller til børnene, så tag et kig i vores store udvalg af sengetøj.

Sengetøj i topkvalitet

Vi bruger næsten en tredjedel af vores liv i sengen, og derfor er det også vigtigt at de ting vi sover i og på, er produkter som er lavet i en god og ordentlig kvalitet. Kradser dit sengetøj eller føles det ikke behageligt på kroppen,så vil du i stedet komme til at sove dårligt, hvilket resulterer i at du ikke sover optimalt, og det mener vi hos Moderno er en rigtig dårlig ide. 

Derimod er det en rigtig god ide, ikke kun at tænke på om den seng du ligger i er god, men lige så vigtigt er også det sengetøj du skal sove i. Derfor har vi samlet en masse lækre sæt, som du uden tvivl vil sove godt i, og som du med garanti vil elske at redde op med i soveværelset. 

Mange husstande har ofte skabene fyldte med sengelinned, der stort set aldrig bliver brugt. Ofte er grunden til det, at de har for mange sæt at vælge imellem, men det kan også være fordi at sengetøjet måske ikke helt lever op til deres behov og ønsker. Måske passer farven ikke til resten af indretningen i soveværelset, eller måske er det ikke den helt rigtige kvalitet og derfor føles det måske ikke helt som forventet. 

Vælger du i stedet at investere i få, men gode sæt sengetøj, så sparer du både dig selv for hyldeplads i skabet og for at skulle vælge hvilket et bestemt sæt hver eneste gang. Og ved kun at have få sæt, har du også altid et lækkert sæt sengetøj som du kan skifte med.

Sengetøj er ikke bare sengetøj

Med sengetøj i en god kvalitet kan du skabe et afslappet sovemiljø, hvor det altid er rart at være. Soveværelset bliver et sted hvor du kan sove trygt og godt, og hvor det på samme tid giver rummet et flot og stilfuldt look.

Hvordan skal dit nye sengetøj se ud?

I gennemsnit bruger alle danskere mere end en tredjedel af deres liv i sengen, og præcis derfor er det også vigtigt at vælge en seng og sengelinned af god kvalitet, som på samme tid også ser godt ud. 

Derfor kan du i vores store udvalg vælge blandt mange forskellige designs, farver og mønstre i forskellige størrelser. 

Lækkert sengetøj til både børn og voksne

Hos Moderno har vi et stort ønske om at du skal sove godt om natten, for en god nats søvn betyder at du næste dag vågner op frisk og veludhvilet. Og lige præcis derfor har vi her på siden samlet en lang række af forskelligt sengetøj som er fremstillet i en rigtig god kvalitet. 

Udvalget består af sengetøj som blandt andet er fremstillet i 100 % bomuld, kæmmet jersey og satinvævet bomuld, alle sammen er yderst lækre kvaliteter som giver en dejlig og behagelig komfort. 

Du finder et bredt udvalg af kvalitets sengetøj her hos Moderno i forskellige størrelser blandt andet størrelse 90 x 200 og op. De forskellige størrelser inkluderer også sengetøj som er designet i en størrelse som passer til en dobbeltdyne, alle i flotte moderne designs og farver. 

Hvilket sengetøj skal jeg vælge?

Selvom de fleste betragter sengetøj som en ligegyldig selvfølge, så er det ikke altid helt ligegyldigt hvilken en kvalitet det er du ender med at vælge. Kan du for eksempel godt lide at ligge under en ekstra blød dyne, så kan vores forskellige sengesæt i satinvævet bomuld være et oplagt valg til dig. Vi har et stort udvalg af satinvævet sengetøj, som er fremstillet i en tæt vævning, som skaber et utroligt blødt materiale der føles helt fantastisk mod huden. 

Vælger du et sæt sengetøj som er satinvævet, får du et meget blødt og glansfuldt sengesæt, fordi vævningen er en af de fineste og tætteste vævninger der findes. Kvaliteten må dog ikke forveksles med satin, som i stedet er skinnende og glat. 

Derudover er materialet yderst slidstærk, hvilket betyder at dit sengetøj har samme fantastiske kvalitet selv efter adskillige vaske. Materialet har også den gode egenskab at det egner sig godt til allergikere, da den tætte vævning blandt andet er i stand til at holde husstøvmiderne på afstand. 

Er du derimod typen som let kan få det varmt i løbet af natten, så kan vores sengetøj i blød bomuld til gengæld være en fordel. Sengetøj i bomuld er et naturmateriale, som har en meget stor slidstyrke og en stor absorberingsevne, og sengetøj i bomuld føles altid behagelig på kroppen. 

Uanset hvilken en slags sengetøj der passer til dit behov og dine ønsker, så kan du være sikker på at få et sæt sengetøj i en super kvalitet, hvis du vælger et i vores store udvalg. 

Hvordan vasker jeg mit nye sengetøj

Som udgangspunkt bør du skifte dit sengetøj hver 2 uge, og minimum en gang om måneden. Typisk bruger du mellem 7 og 9 timer hver nat i sengen, og i disse timer udsættes dit sengetøj for sved, støv, døde hudceller og støvmider. Derfor er det vigtigt altid at holde sengetøjet rent, og særlig vigtigt er det at skifte det ofte, hvis der er allergikere i husstanden. 

Det er også altid en god ide at vaske dit sengetøj med vrangen ud. Sørg også for at lynlåsen eller knapperne er lukket. På den måde holder farverne bedre. Anvend eventuelt lidt eddike i stedet for skyllemiddel den første gang du vasker dit sengetøj - dette får farven til at binde sig bedre og dermed holde sig flot i længere tid. 

Vælger du et sæt sengetøj fra vores brede udvalg, bør du helst undgå at anvende tørretumbler, dette slider på både stof og farve. I stedet bør du, så snart det er muligt hænge dit nyvaskede sengetøj op udenfor. Duften og følelsen af nyvasket sengetøj der har hængt udenfor er fantastisk, og på samme tid giver det dig en fantastisk søvn.

Stort udvalg af kvalitets sengetøj hos Moderno

Hvad enten du foretrækker hvidt eller farverigt sengetøj, så finder du her hos Moderno et bredt udvalg af lækkert sengetøj til både børn og voksne. Det gælder uanset om du er på udkig efter lækkert sengetøj som passer til en enkeltdyne, sengetøj til dobbeltdyner eller lækkert sengetøj til børn. 

Vi har sengetøj som starter fra 90 x 200 cm og op, eksempelvis sengetøj i størrelse 160 x 200 cm eller 140 x 200 cm, begge med 2 stk tilhørende pudebetræk 70 x 80 cm.  

Køb dit nye sengetøj hos Moderno

For os er det vigtig at du sover godt om natten, og derfor gør vi alt for du skal få den søvn du fortjener. Derfor er det også vigtigt for os at du vælger det helt rigtige sengetøj. 

Vi tilbyder et stort udvalg af sengetøj, der kan være med til at skabe de mest optimale betingelser for din nattesøvn. Så tag et kig i vores brede udvalg af lækkert sengetøj i høj kvalitet, og lad dig friste af de mange forskellige slags sengetøj, som uden tvivl vil give dig en god nats søvn.