Enkeltsenge


Er du på udkig efter en enkeltseng, der er både behagelig og praktisk? Så er du kommet til det rette sted.

En seng er et af de vigtigste møbler, vi kan have i vores bolig. Vi bruger en stor del af døgnets timer på at ligge og sove i sengen, for at blive friske og klar til en ny dag. Derfor er det vigtigt med et behageligt soveværelse med en god seng at sove i. Uanset hvad du søger efter, når du skal have en ny seng, så kan du helt sikkert finde en, der passer til dig her hos Moderno.

Der findes efterhånden mange forskellige slags senge i forskellige størrelser og til forskellige behov. Der findes sovesofaer, dobbeltsenge, enkeltsenge og meget mere. En enkeltseng er oplagt at have f.eks. på børneværelset eller hvis du bor småt.

Se også med i vores udvalg af natborde og skab et hyggeligt design på dit barns værelse!

  hurtig levering!
  -28 %
  • -3.100,00 kr.
  Normalpris 11.095,00 kr. -3.100,00 kr. Pris 7.995,00 kr.

  Stort udvalg af enkeltsenge til både små og store børn

  Hos Moderno har vi et bredt udvalg af billige enkeltsenge til både store og små børn. Vi har senge til de helt små med tremmer, så de kan ligge trygt og godt om natten uden at falde ud. Og vi har senge med motiver og farver til de lidt større, som gerne vil have en seng, der afspejler deres personlighed. Find et godt tilbud hos os, og køb en seng dit barn vil blive glad for.

  Alle børn fortjener en god seng på værelset

  Uanset om du har et større barn på 12 år eller et lille barn på 5 år, så er det vigtigt, at dit barn har en god og behagelig seng. Selvom mange af vores senge er smarte og flotte med motiver af biler eller prinsesser, så er de stadig praktiske og behagelige at ligge i. Uanset hvilken seng du vælger, så er du sikker på at få en seng af god kvalitet, som dit barn vil sætte pris på.

  Sjove farver og designs til børn

  Hvis du gerne vil have en seng til dit barn, der skiller sig lidt ud, så skal du tage et kig på enkeltsenge fra Moderno. Vi har alt hvad barnlige sjæle begærer. Uanset om dit barn er til lyserøde prinsesser, flotte huse eller fartfyldte biler, så kan du helt sikkert finde en seng hos Moderno, som dit barn vil elske at sove i.

  Med en sjov seng, kan du skabe et unikt legerum til dit barn, hvor der er plads til at leve sig ind i en verden af fantasi. Sengen bliver dermed ikke kun en soveplads, men også et sted, der danner rammen om sjove lege.

  Hvem ved - med en sjov og sød seng kan det endda være, at det bliver meget nemmere at få dit barn i seng til sengetid.

  Smarte enkeltsenge med mulighed for opbevaring

  Hvis du skal have en ny enkeltseng til dit barn, kan det være en smart løsning at købe en enkeltseng med opbevaring. På den måde kan dit barn nemt rydde op efter dagens leg, når mørket falder på og det er blevet tid til at komme i seng. Flere af vores senge har store skuffer i bunden, som kan trækkes ud, og hvor der er plads til at opbevare en masse ting. Vi har også højsenge, som har endnu mere opbevaringsplads i form af både skabe og skuffer.

  Er pladsen trang, eller ønsker du blot at udnytte gulvpladsen bedre, så er en enkeltseng med opbevaring en perfekt løsning for dig.

  Tag et kig i vores sortiment og find den enkeltseng med opbevaring, der passer bedst til dine behov.

  Højsenge med masser af muligheder

  En højseng kan være en rigtig smart løsning, hvis du gerne vil udnytte alle kvadratmeterne på dit barns værelse med omtanke. Med en højseng får du en seng, skrivebord og opbevaring i én løsning, hvilket er smart, hvis det kniber med pladsen. Højsengen har en trappe, som dit barn skal klatre op ad for at komme i seng, og så er der selvfølgelig en høj kant på sengen, så dit barn ikke falder ud i løbet af natten.

  En højseng kan virkelig skabe en god stemning på et værelse, da den giver et væld af muligheder. Som bonus får du mere gulvplads på værelset, så der rigtig er plads til at lege og slå sig løs, hvilket jo er det vigtigste, når det kommer til børneværelser.

  Hos Moderno har vi forskellige højsenge, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Gå på jagt i vores sortiment og udvælg en højseng, som dit barn vil blive glad for.

  En enkeltseng med plads til flere

  En enkeltseng behøver ikke nødvendigvis at betyde, at du ikke kan have overnattende gæster. Hos Moderno har vi enkeltsenge, som kan splittes ad, så det bliver til to senge. Det er en nem og enkelt løsning, hvis du f.eks. bor i en lille lejlighed med begrænset plads og er nødt til at spare lidt på gulvpladsen.

  Hvis du har du et barn, der ofte har overnattende legekammerater, så kan en enkeltseng, der nemt kan laves til to sovepladser, være en god løsning. Så har den overnattende gæst en rar og behagelig sengeplads nemt og hurtigt. Eller måske har du et gæsteværelse i din bolig, hvor du gerne vil have et par ekstra sengepladser, der ikke fylder hele værelset.

  Har du af og til brug for at have en ekstra soveplads, men har måske ikke lyst til at have en sovesofa stående, er en enkeltseng, der kan splittes ad, en god løsning for dig. I vores sortiment af enkeltsenge finder du lige den seng, du står og mangler.

  Skab et hyggeligt værelse med den helt rigtige seng

  Uanset om det er dig selv eller dit barn, der skal have en ny enkeltseng, så er det vigtigt, at værelset bliver indrettet på en hyggelig måde. Det kan en seng være med til at sikre.

  Din seng skal du tilbringe mange timer i, så det er vigtigt, at den er god at ligge i. Lige så vigtigt er det dog, at du eller dit barn har glæde af sengen f.eks. i forbindelse med leg. Har du et barn der er særligt glad for biler og motorsport, så er en bilseng sagen. En bilseng kan skabe mange timers leg og sjov for dit barn og barnets legekammerater.

  Enkeltsenge til alle behov

  Enkeltsenge fås både til børn og voksne her hos Moderno. Vi har senge i mange forskellige designs, farver og materialer, samt senge med flere forskellige funktioner.

  Måske er du studerende og bor på et lille kollegieværelse med begrænset plads? Eller måske har du et gæsteværelse eller et børneværelse, der trænger til en ny enkeltseng? Uanset hvad dine behov er, så er det helt sikkert muligt for dig at finde en seng.

  Skal dit barn have en enkeltseng, så har vi et væld af senge med forskellige motiver, farver og opbevaringsmuligheder. Om dit barn er til dyremotiver eller motiver af biler og traktorer, betyder ikke det store, for Moderno har et bredt udvalg, der helt sikkert vil falde i et barns smag.

  En enkeltseng behøver ikke være designet som en kedelig briks med en madras på. Du kan sagtens få dem i sjove farver for former. Og det er ikke kun børnene, der kan få senge med prangende farver og opbevaringsmuligheder, det kan du også.

  Tag et kig på vores store udvalg af enkeltsenge og vælg den, der passer til dig.

  Enkeltsenge i høj kvalitet

  Det er vigtigt at sove godt om natten, og man må derfor gerne stille høje krav til sin seng. Det er nemlig vigtigt med en seng af høj kvalitet, så du er sikker på at sove godt og behageligt hele natten.

  Det er desuden også vigtigt, at du får en seng, som passer til din indretning, så du bliver glad, hver gang du kigger på din seng. Den skal altså ikke kun være praktisk, men kan sagtens integreres som en del af din øvrige indretning.

  Husk at køb en madras til din enkeltseng

  Det er ikke altid, at der følger en madras med ved køb af en enkeltseng. Det skal du være opmærksom på, når du køber en enkeltseng her hos Moderno. Men vi sælger naturligvis også madrasser i forskellige typer og størrelser og til forskellige behov, så du kan få glæde af den seng, som du køber hos os.

  Kig forbi vores showroom

  Vil du gerne have mulighed for at se på vores møbler, inden du beslutter dig for, hvad du skal købe? Så kan du kigge forbi vores showroom, hvor vi har et udvalg af møbler udstillet. Her kan du få en fornemmelse for, hvilket møbel der er det rigtige for dig.

  Køb din nye enkeltseng online hos os

  Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en ny enkeltseng, så kan du med fordel købe den her hos Moderno. Som du kan se, så har vi et meget bredt udvalg og gode tilbud på enkeltsenge til forskellige behov. Så det er bare med at gå på jagt i vores sortiment og finde den seng, der passer bedst til dig.