Enkeltsenge

Vis 20 nye produkter

Enkeltsenge

Den klassiske enkeltseng findes efterhånden i utrolig mange variationer. Alle senge er designet med sit helt eget særpræg, som er med til at gøre hver enkelt seng til noget helt specielt. Det samme gælder de mange forskellige senge som vi har samlet her på siden. 

Uanset hvilken en model du vælger, kan du i vores store udvalg af enkeltsenge, være sikker på at finde en seng af høj kvalitet som er fremstillet i gode materialer. En seng som på samme tid er i stand til at danne de perfekte rammer for en god nats søvn, uanset hvor gammel dit barn er. 

Her hos os finder du enkeltsenge i mange forskellige designs, der alle er flotte at kigge på og skønne at sove i. Vi har både de almindelige klassiske enkeltsenge, men vores store sortiment índeholder også senge hvor der mulighed for at lave en ekstra gæsteseng. Hussenge og enkeltsenge med forskellige farverige detaljer hører også til blandt vores mange forskellige enkeltsenge. 

Tag et kig på vores store udvalg af enkeltsenge med opbevaring og skuffer, og lad dig inspirere til at finde lige netop den enkelt seng med skuffer, der passer helt perfekt ind på børneværelset eller hvilket som helst andet sted i huset, for uanset hvilket et barn man spørger er en seng ikke bare en seng. 

Alle børn fortjener en god seng

Søvn er vigtigt uanset hvor gamle vi er. En god nats søvn giver glade børn, som har energi til næste dags mange oplevelser og udfordringer. Præcis derfor er det særdeles vigtigt at børn har et godt sted at sove så de kan vågne friske og veludhvilede, og det kræver ikke meget mere end en god seng at sove i.

Vi vil gerne være med til at skabe nogle hyggelige sengemiljøer hjemme hos dig, og derfor har vi her på siden samlet en lang række senge i forskellige størrelser farver og designs, som med garanti vil kunne få de små børn til at putte sig om aftenen. 

Stort udvalg af enkeltsenge til børn i alle aldre 

Hos Moderno finder du et stort udvalg af enkelt seng med skuffer, i flere forskellige størrelser. Vi har enkeltsenge til børn fra 3 år og helt op til teenagealderen. 

Er dine børn helt små, kan en seng med sengehest være med til at gøre sengen tryg at sove i. En solid sengehest forhindrer også barnet i at falde ud af sengen om natten, hvilket er med til at give dig som forældre tryghed og ro, når dit barn skal sove på sit eget værelse. 

Vi har flere forskellige størrelser af enkeltseng med opbevaring, så de passer til børn i alle aldre. For eksempel 60 x 120 cm, 80 x 160 cm, 80 x 190 cm, 80 x 200cm og 90 x 200 cm. 

Leder du derfor efter en lille seng der passer til en 3-årig, eller er du i stedet på udkig efter en seng til dit barn på 9 år, så vil du med garanti kunne finde en seng i vores store udvalg. 

Smarte enkeltsenge med opbevaring

Er du på udkig efter en enkeltseng og gerne en som har plads til ekstra opbevaring, så kan du i vores store udvalg også finde en række forskellige enkeltseng som er designet med rummelige skuffer. 

Skufferne er nemme at åbne, selv for de mindste børn. Hver enkelt skuffe er designet med gode håndgribelige og solide håndtag, som gør det nemt selv for en lille barnehånd at åbne. Skufferne som du finder under sengen, er perfekte til legetøj eller til opbevaring af sengetøj osv, hvis sengen for eksempel skal bruges til at lege i midt på dagen. 

Enkeltsenge i høj kvalitet

For os er kvaliteten i hver enkelt seng vigtigt, og derfor finder du her på siden også kun enkeltsenge der er fremstillet i gode materialer. Træet er ofte det bærende element heriblandt elletræ, fyrretræ, asketræ, bøg og MDF. 

Alle senge er fremstillet i en god kvalitet som er med til at sikre at der på hver enkelt seng hverken findes skarpe kanter eller ujævne flader, som børnene kan rive eller kradse sig på. 

Mulighederne for at finde en god seng i vores store udvalg af derfor mange, og vælger du en af vores senge er det muligt også at vælge mellem flere forskellige slags madrasser til børn. Vi tilbyder flere forskellige hårdheder samt forskellige materialer på vores madrasser. 

Blandt andet madrasser som er fremstillet  i purskum med et lag af boghvedeskal. Boghvedeskallen er blandt andet med til at reducere dannelsen af støvmider og bakterier. Et lag af 100 % små kokosfibre har endvidere en antibakteriel virkning.

Køb din nye enkeltseng online hos Moderno

Vi har et stort udvalg af moderne og smarte enkeltsenge, og her på siden finder du forskellige senge i forskellige farver, adskillige mønstre, modeller og materialer. Bestil din nye enkeltseng her på siden, og glæd dig til at modtage en flot seng som uden tvivl vil falde i god jord hos de mindste beboere i huset.