Skydedøre

  hurtig levering!
  -22 %
  • -770,00 kr.
  Normalpris 3.465,00 kr. -770,00 kr. Pris 2.695,00 kr.
   hurtig levering!
   -26 %
   • -600,00 kr.
   Normalpris 2.345,00 kr. -600,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
    hurtig levering!
    -25 %
    • -640,00 kr.
    Normalpris 2.585,00 kr. -640,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
     hurtig levering!
     -28 %
     • -760,00 kr.
     Normalpris 2.705,00 kr. -760,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
      hurtig levering!
      -26 %
      • -600,00 kr.
      Normalpris 2.345,00 kr. -600,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
       hurtig levering!
       -25 %
       • -640,00 kr.
       Normalpris 2.585,00 kr. -640,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
        hurtig levering!
        -28 %
        • -760,00 kr.
        Normalpris 2.705,00 kr. -760,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
         hurtig levering!
         -25 %
         • -640,00 kr.
         Normalpris 2.585,00 kr. -640,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
          hurtig levering!
          -25 %
          • -620,00 kr.
          Normalpris 2.465,00 kr. -620,00 kr. Pris 1.845,00 kr.
           hurtig levering!
           -25 %
           • -640,00 kr.
           Normalpris 2.585,00 kr. -640,00 kr. Pris 1.945,00 kr.

           Skydedøre

           Skydedøre er en super praktisk løsning til alle rum i din bolig. Med en skydedør uanset farve og materiale, har du rig mulighed for at lave et ekstra spændende twist i din boligindretning, samt gøre noget som alle andre ikke har. En skydedør oser af karakter og personlighed, hvilket også er grunden til at vores mange forskellige skydedøre er blevet så populære. 

           En skydedør kan du bruge i soveværelset, i bryggerset, på badeværelset eller i entreen - ja faktisk er det bare din fantasi der sætter grænsen. Skydedøre er praktiske, særligt fordi de blot skal åbnes til den ene side, i stedet for ud i rummet. På den måde sparer du plads, fordi du er fri for at have ekstra plads for at døren kan åbnes. 

           Skal du igang med at vælge indvendige døre til din bolig, så er vores forskellige skydedøre en god og praktisk løsning. De optager heller ikke meget plads ud i rummet, som de kendte almindelige døre ellers gør, og det ekstra plus er at en smart skydedør kan gemmes af vejen op langs den ene væg.

           Her hos Moderno finder du et stort udvalg af skydedøre, i mange forskellige designs, farver og materialer. Så står du og mangler en flot skydedør et bestemt sted i huset, så se med nedenfor, vi har nemlig et stort moderne og spændende udvalg. 

           Skydedøre i forskellige farver og designs

           Vores skydedøre findes i forskellige farver og designs. Du kan for eksempel vælge en dør i hvid med sorte detaljer, en skydedør i eg eller mørk ask med sorte detaljer. Men du kan også vælge en dør i mat glas, som eksempelvis passer flot mellem badeværelse og soveværelse. Valget er selvfølgelig dit, og hvilken dør du mener passer bedst til dit hjem og dine behov.

           Bor du i en lille lejlighed, eller har du et meget lille soveværelse, er det ikke altid nemt at få plads til det hele. Med en skydedør  sparer du for det første en del plads, fordi du som sagt ikke skal tage højde for ekstra plads så du kan åbne døren. Men du kan også spare plads til ekstra spejle, eksempelvis gulvspejle. For her hos os kan du vælge en skydedør som er designet med en front som er et stort spejl. 

           Stort udvalg af flotte skydedøre hos Moderno

           Vi er rent ud sagt vilde med skydedøre i boligen, og derfor finder du også her et stort og spændende udvalg af skydedøre i forskellige materialer og farver. De findes med forskellige ophæng, som enten er i form af en skinne som skal monteres sikkert fast hen over døren, eller med en ramme som giver døråbningen en flot og lukket afslutning. 

           Vi har som sagt mange forskellige slags skydedøre, og derfor finder du også flere forskellige slags at vælge imellem. De kan også åbnes på forskellige måder. Ønsker du en skydedør, som blot skal åbnes til den ene side og som består af en enkelt dør, eller vil du hellere have en skydedør som minder lidt om et klassisk klædeskab. I vores store udvalg kan du vælge en skydedør, der består af to låger, som enten kan trækkes fra hinanden på samme tid, eller som du kan åbne enkeltvis. 

           Sådan et skab er oplagt at bruge foran et walk-inn closet, hvis du ønsker at gøre dit walk-inn closet  lidt mere indbydende, spændende og prinsesseagtig. 

           Flotte skydedøre som er nemme at åbne og lukke

           Vores flotte og moderne skydedøre er udover at være praktiske, også lavet med en smart funktion - nemlig selvluk. Det betyder at døren lukker i af sig selv, blot du hjælper den lidt på vej. Det er smart og på den måde undgår fingre der komme i klemme og døre der smækker hårdt i. 

           Du lukker døren ved blot at tvinge døren i, inden den lukker helt i skal du slippe håndtaget. Den selvlukkende funktion sørger nu for at lukke skabet helt uden at smække lågen i. Dette giver dig en sikker og stabil lukning af skydedørene, som på samme tid også er helt lydløse. 

           Moderne skydedøre med og uden ramme

           Vi har mange forskellige slags skydedøre, og det betyder også at de forskellige døre er monteret på forskellige måder. Du vælger selv om du vil have en ramme rundt om døren, hvilket ligner en klassisk dørkarm. Eller om du hellere vil have en skinne som er monteret fast over det hul i væggen, som døren skal skærme af.

           Vælger du en af vores skydedøre som er monteret fast på væggen, ved hjælp af en enkelt skinne som hænger over døren, så har du flere muligheder at vælge imellem. Du kan for eksempel vælge en minimalistisk skinne i hvid, i en speciel træsort eller i metal. Her er skydedøren placeret inde under skinnen, så døren har en afgrænset bane på væggen hvor den kan åbnes og lukkes i. 

           Er du mere til det industrielle look, og vil du gerne have et mere markant og maskulint udseende. Så kan du vælge en skydedør med en rå metalskinne. Beslagene i metal er udført  i høj kvalitet, og døren åbnes ved hjælp af nogle små hjul, som løber langs den sorte metalskinne på væggen. 

           Skydedøren - den perfekte smutvej til mere plads

           Der findes mange gode grunde til at vælge en skydedør. For det første sparer du som sagt en del plads, både inde i rummet men også udenfor rummet. Med en skydevæg behøver du heller ikke længere at tænke på om døren skal lukke op udad ej heller om den skal åbne op ind i rummet. 

           Har du åbne reoler eller åbne garderobeskabe i boligen, kan du endda afskærme for rodet med en skydedør, det handler blot om at være kreativ. 

           Arbejder du som mange andre også hjemmefra, har du med garanti også et hjemmekontor. Enten et fast hjemmekontor, eller måske har du lavet dit eget som står op af en væg i stuen eller et andet sted. Med vores skydedøre kan du nemt afskærme dit hjemmekontor og gemme det væk når du ikke skal arbejde. På den måde kan du nemt gøre hjemmekontoret usynligt, og dermed holde fri, når du har fri.