Skriveborde til Børn


Et flot og praktisk skrivebord hører hjemme på ethvert børneværelse. Det er ikke kun praktisk, når barnet skal lave sine lektier, men kan også bruges af børn, der holder af at udfolde sig kreativt f.eks. med perleplader, tegning og maling. Sørg for at gøre rummet om skrivebordet til et hyggeligt sted, så det rigtigt inviterer til leg og kreativitet. Har dit barn det skrivebord, der opfylder dets behov, så kan der sagtens gå mange timer med kreativitet og leg ved skrivebordet.

Leder du efter et godt og billigt skrivebord, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har forskellige skriveborde, der passer til forskellige behov, så du kan sagtens finde et, der passer til dit barns værelse.

Læs med nedenfor og find ud af, hvilke former for skriveborde, som du kan få.

  hurtig levering!
  -26 %
  • -600,00 kr.
  Normalpris 2.345,00 kr. -600,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
   hurtig levering!
   -26 %
   • -700,00 kr.
   Normalpris 2.695,00 kr. -700,00 kr. Pris 1.995,00 kr.

   Skriveborde til børn i alle aldre

   Uanset om du har et barn, der går i skole eller børnehave, så bør det have et godt skrivebord. Et skrivebord med det rigtige udstyr som blyanter, farver og perler, kan invitere til sjov og kreativ udfoldelse. Her hos Moderno har vi både skriveborde til de små børn og til de lidt ældre børn. Så uanset hvor gammel dit barn er, så har du mulighed for at finde det perfekte skrivebord til dit barn. Skrivebordene fås i forskellige størrelser, former, farver og designs. De fås endda som praktiske løsninger, hvor der er en masse opbevaringsplads i form af skuffer, reoler og skabe.

   Forskellige farver og designs

   Dit barn har sikkert en yndlingsfarve, så derfor skal det naturligvis være muligt at finde et skrivebord i den farve, som dit barn allerbedst kan lide. Nogle af vores skriveborde til børn fås i forskellige farver, så du har mulighed for at finde lige præcis det skrivebord, der passer ind i børneværelset. Er du mest til enkelte farver som klassisk træ eller hvid, så er det også noget, vi har.

   Det er også vigtigt, at skrivebordet er sjovt at sidde ved. Derfor har vi også skriveborde i flere slags former og designs, der egner sig til forskellige formål. F.eks. kan du få skriveborde til børn, der holder af at tegne, eller skriveborde, der egner sig specielt godt til at have en computer stående.

   Praktiske skriveborde til børneværelset

   Et skrivebord til dit barns værelse må meget gerne være praktisk. Men det betyder heldigvis ikke, at det ikke også er pænt at se på. Pænt og praktisk kan heldigvis sagtens gå hånd i hånd. Med et skrivebord med praktiske muligheder, er det nemmere for dig at rydde op og hold styr på dit barns ting og sager.

   Skriveborde med opbevaring

   Har dit barn mange blyanter, papirer, bøger eller andet hobbygrej, som kræver en del plads ved bordet? Så kan det være, at du skal overveje at købe et skrivebord med opbevaringsplads. Denne opbevaringsplads kan f.eks. være i form af skabe, skuffer og hylder tilknyttet skrivebordet. Her er det nemt at få plads til barnets sager, hvad end der er tale om farver eller computerspil. Og det bliver meget nemmere at rydde op efter dagens leg, når opbevaringen er lige ved hånden.

   Hjørneskriveborde der udnytter pladsen

   Vil du gerne udnytte børneværelsets kvadratmeter bedst muligt? Så er et hjørneskrivebord måske løsningen. På den måde kan du udnytte hele hjørnet på værelset og få både godt med bordplads og opbevaringsplads. Det er et godt valg, hvis dit barn har et mindre værelse, hvor I skal udtænke kreative løsninger, for at få plads til de vigtigste ting.

   Skab et hyggeligt hjørne ved hjørneskrivebordet med godt lys og en behagelig stol, og så skal dit barn nok blive glad for sit skrivehjørne.

   Højsenge med skrivebord

   En anden løsning til dig, der gerne vil udnytte børneværelsets kvadratmeter optimalt, er en højseng med skrivebord og opbevaringsplads. Dette er et rigtig smart møbel, der med sikkerhed vil falde i god jord hos de fleste børn. Med både skabe og skuffer indbygget i møblet, er det nemt at få plads til tøj, legetøj, skriveredskaber og alt muligt andet.

   Det er dog også muligt at få højsenge, hvor der ikke er indbygget skabe, skuffer og skrivebord. Her har du til gengæld selv mulighed for at indrette dig under sengen med et skrivebord eller andre hyggelige møbler.

   Uanset hvilken løsning du vælger, så er det i hvert fald muligt at skabe lige præcis det værelse, som dit barn går og drømmer om. Tag et kig i vores brede sortiment og bliv inspireret.

   Skab et hyggeligt børneværelse med det rigtige skrivebord

   Det er vigtigt, at dit barn har et værelse, der indbyder til leg og kreativitet. Har du børn, der går i skole, er det desuden vigtigt, at de har et rart værelse, hvor de har fred og ro, når de skal i gang med at lave dagens lektier. Et hyggeligt og rart værelse skabes blandt andet af gode møbler, så som en behagelig seng og et godt skrivebord. Godt med opbevaringsplads er også essentielt, så der nemt kan ryddes op efter en god dag med leg og sjov.

   Det er forskelligt fra barn til barn, hvad der skaber det perfekte værelse, derfor har vi også forskellige møbler, så det bliver nemmere for dig, når du skal købe møbler til børneværelset.

   Til barnet der elsker at tegne

   Har du et barn der elsker at udfolde sig kreativt med farver og blyanter? Så er et tegnebord måske noget, der falder i god jord hos dit barn.

   Har dit barn rigtig meget tegnegrej så som blyanter, maling, farvekridt og pensler? Så er det værd at kigge efter et skrivebord med en masse opbevaringsplads. Med hylder, skuffer og skaber, er der plads til alt tegnegrejet. Det kan nemt findes frem, når det skal bruges, og nemt gemmes væk igen, når den kreative session er ovre.

   Når dit barn har sit eget sted at tegne, slipper du også for, at hele spisebordet eller sofabordet er fyldt op med tegnegrej og papir.

   Til barnet der spiller computerspil

   Hvis dit barn bruger meget af sin fritid på at spille computer, er det vigtigt, at det har et godt skrivebord. Der skal være plads til en god og stor computerskærm samt et tastatur og en mus. Der kan nemt gå mange timer foran skærmen, og det er derfor vigtigt, at dit barn sidder behageligt ved skrivebordet. Måske bruges skrivebordet også til andre ting, f.eks. lektielæsning. Her kan det være praktisk med lidt plads til nogle skriveredskaber og bøger. Vi har skriveborde med opbevaringsplads, som er ideelle til børneværelset.

   Til barnet der går i skole

   Når dit barn kommer hjem fra skole og skal i gang med dagens lektier, er det vigtigt, at det har et godt skrivebord, hvor lektielæsningen kan udføres. Køb et skrivebord med opbevaringsplads, f.eks. i form af et overskab eller skuffer, og få plads til notesbøger, hæfter og skolebøger.

   Udover skrivebordet, er det også vigtigt, at rummet omkring skrivebordet er hyggeligt og indbyder til fordybelse. Gør dit barns værelse hyggeligt med behageligt lys, hyggelige møbler og måske nogle enkelte pyntegenstande. Så har dit barn en hyggelig hule, når der skal laves lektier, tegnes eller spilles computer.

   Tilbehør til skrivebordet

   Skal dit barn sidde godt ved sit skrivebord, er det nødvendigt med en god stol og et godt lys. Hvis dit barn bruger mange timer ved skrivebordet, er det yderst vigtigt med en behagelig siddeplads, der sørger for, at dit barn ikke får ondt i ryggen af at sidde ned. Det kan derfor godt betale sig at finde en god og komfortabel kontorstol, som dit barn kan sidde på ved skrivebordet. Ligeledes er det vigtigt, at der er et godt arbejdslys. Her er en skrivebordslampe en god løsning. Klik her og se vores udvalg af belysning. 

   En behagelig stol

   En stol er ikke bare en stol. Stolen skal bruges til et formål og opfylde nogle bestemte behov. En komfortabel stol er vigtig at have, når man skal sidde ned i lang tid. Det gælder f.eks., når dit barn skal sidde ned og koncentrer sig om dagens lektielæsning, eller når det er blevet tid til at spille computer med vennerne. Det er vigtigt at finde ud af, på hvilken slags stol man sidder godt. Nogle kan måske nøjes med en almindelig spisebordsstol ved skrivebordet, mens andre stiller højere krav til komfort, og ønsker en kontorstol af god kvalitet.

   En god lampe

   Et godt lys er vigtigt at have, når dit barn skal sidde og læse eller tegne. F.eks. kan det være praktisk at hænge en lampe på væggen ved siden af skrivebordet, på den måde er der mere plads på selve skrivebordet, hvis der ikke står en lampe og fylder. Vi har forskellige lamper, der passer til børn og barnlige sjæle, hvis du har brug for en lyskilde på dit barns værelse.

   Opbevaring

   Vælger du at købe et skrivebord uden opbevaring, kan det være, at du får brug for at købe nogle opbevaringsmøbler ved siden af. Dit barn har formentligt en masse ting, som har brug for et sted at stå. Det kan være alt fra skolebøger til computerspil og farvekridt. For at undgå rod, er det smart at have et godt opbevaringsmøbel. Det kan være en reol, en kommode eller et skab. Placer det evt. ved siden af skrivebordet, så dit barn har nem adgang til sine ting.

   Skriveborde til voksne

   Selvom du er havnet her, fordi du er på udkig efter et skrivebord til dit barn, kan det være, at du også selv står i den situation, at du mangler et godt skrivebord. Det er der heldigvis råd for, for vi har masser af skrivebord til både børn og voksne. Det kan også være, at du har et barn der kan få mere gavn af et skrivebord til voksne.

   Om ikke andet, så har vi et stort udvalg af skriveborde i et væld af designs, flotte farver og forskellige materialer. Vi har helt sikkert noget, der passer ind i din indretningsstil. 

   Skal skrivebordet stå i stuen?

   Hvis dit barn har brug for et skrivebord, men ikke har plads på sit værelse, kan en løsning være at få et flot skrivebord til at stå i stuen. Det kan også være, at der er flere fra familien, der har brug for et skrivebord ind imellem, og her er det smart at have et skrivebord, der er tilgængeligt for alle, så spisebordet eller sofabordet ikke pludselig invaderes af papirarbejde og lektier fra hele familien.

   Et skrivebord til hele familien

   Heldigvis kan du sagtens få et skrivebord, der passer ind i din øvrige boligs indretning. Du kan få skriveborde, der er store, hvis du har god plads, og du kan få skriveborde, der er små, hvis det kniber med pladsen. Størrelsen afhænger helt af, hvilke behov du og din familie har.

   Det er altid rart med lidt ekstra opbevaringsplads, og det kan du naturligvis også få i dit nye skrivebord. Du kan få skriveborde med skuffer og skabe, så du kan opbevare familiens ting og sager. Er du mere til et helt enkelt bord uden opbevaringsmuligheder, så er det også noget, vi har i vores brede sortiment af skriveborde.

   Skrivebordets farve skal der også tages stilling til. Er rummet, hvor skrivebordet skal stå, lyst, så er et hvidt skrivebord måske det rigtige valg for dig. Er du mere til træ eller et sort skrivebord, så kan du også finde det her hos Moderno.

   Køb dit barns skrivebord her hos Moderno

   Hvis du har været på udkig i vores sortiment af billige skriveborde til børn og fundet det rette skrivebord, så tøv ikke med at købe det, så dit barn hurtigt kan få glæde af sit nye skrivebord. Vi har en godt udvalg, og der er sikkert et skrivebord, der passer til dit barns behov.

   Er du stadig i tvivl om, hvilket skriveborde der er det rigtige for dit barn, så kan du komme forbi vores showroom, hvor du har mulighed for at se vores møbler, inden du beslutter dig for, hvad du skal købe. I vores showroom har vi et udvalg af møbler udstillet, så du kan se dem og få en fornemmelse for, hvad der er det rigtige for dig.