Møbelsæt til Børn


Indretningen af børneværelset er noget, som barnet vægter højt. Det er her der bruges mange timer på leg – både alene og sammen med børnehave- og skolekammeraterne. I vores sortiment finder du en lang række af fine møbelsæt til børn i forskellige designs.

Nogle af sættene kommer med seng, kommode, og skab. Derudover finder du også højsenge i sortimentet, hvor der kan indrettes et skrivebord nedenunder. En computer findes i dag på mange børneværelser, da de bruger den både i skole- og fritiden. Derfor finder du naturligvis også en lang række af forskellige smarte skriveborde, som appellerer både til barnet og teenageren.

I sortimentet her hos Moderno finder du nemlig møbler til de helt mindste, men også til de unge teenagere, som efterspørger et mere voksent look og indretning til værelset. Du finder møbelsæt i forskellige designs og udtryk – både det romantiske, lyse og enkle, men også det rå med mørke farver.

Lektietiden kan blive væsentlig sjovere og mere hyggelig med den rigtige indretning. Derudover vil børnene også elske at befinde sig i et rum, som de selv har været med til at designe og udvælge møbler til. 

  hurtig levering!
  -28 %
  • -3.100,00 kr.
  Normalpris 11.095,00 kr. -3.100,00 kr. Pris 7.995,00 kr.
   hurtig levering!
   -31 %
   • -3.210,00 kr.
   Normalpris 10.205,00 kr. -3.210,00 kr. Pris 6.995,00 kr.
    hurtig levering!
    -9 %
    • -920,00 kr.
    Normalpris 10.415,00 kr. -920,00 kr. Pris 9.495,00 kr.
     hurtig levering!
     -8 %
     • -800,00 kr.
     Normalpris 9.795,00 kr. -800,00 kr. Pris 8.995,00 kr.
      hurtig levering!
      -25 %
      • -3.040,00 kr.
      Normalpris 12.035,00 kr. -3.040,00 kr. Pris 8.995,00 kr.

      Smarte møbelsæt i forskellige designs

      I vores sortiment finder du en masse forskellige møbelsæts til gode priser. Du letter købsprocessen væsentlig ved at købe et møbelsæt, så du ikke skal rundt og finde kommode, seng og skrivebord ved forskellige forhandlere. Man kan nemlig bruge ufattelig lang tid på at finde nogle møbler, som matcher til hinanden. Vores møbelsæt er lavet i de samme materialer og designs, som skaber et sammenhængende look til børneværelset.

      I sortimentet finder du desuden også højsenge, som er et meget funktionelt møbel. En højseng er fremragende hvis man ikke har meget plads på værelset og gerne vil udnytte rummet på bedst mulige måde. Samtidig kan det være utrolig hyggeligt for barnet, da højsengen nærmest kan fungere som en lille hule. I flere af højsenge-modellerne kan du udvælge om trappen skal være venstre- eller højrevendt.

      De fleste børn elsker højsengene, som skiller sig ud fra den almindelige seng. Det giver en anden oplevelse at kunne sove op i højderne, og formentlig vil det blive en smule lettere at lokke børnene ind i sengen. Derudover kan det også være nemmere for forældrene at skulle putte børnene om aftenen, da børnene befinder sig i ståhøjde.

      Højsengenes trappetrin er brede, og er lette for børnene at kravle opad. De fleste børn kan let og hurtigt smutte op ad trapperne fra de er omkring fem år og helt op til teenageårene. 

      Fra børneværelse til teenageværelse

      Når børnene kommer op i teenageårene, så sker der er en masse forandringer – og dette gælder også på værelset. Det er de færreste, som vil have bamsemotiver og alverdens legetøj liggende. Derfor står nye møbler oftest højt på teenagers ønskeliste.

      I vores sortiment finder du heldigvis en lang række af møbelsæt, som henvender sig til det store barn. Det er en fordel at købe et helt ungdoms møbelsæt, så der skabes et ensartet og smart look på værelset. Dette kan fx både være en seng, natbord, kommode, garderobeskab og et skab. Alt dette kan du få til en skarp pris her hos Moderno.

      Møblerne fås både i nogle smarte skarpe farver, men også i nogle mere afdæmpede såsom hvid, grå og sort. Der er altså mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen. 

      Lad børnene blive en del af indretningen

      Tag gerne børnene under armen, og besøg vores showroom, hvor I kan se og afprøve møblerne. I vores showroom og på vores webside kan du også finde alt det resterende interiør til børneværelset – dette kan fx være lamper, spejle, sengetøj og meget mere.

      Børn lægger meget stolthed i deres værelser, som du holder af at vise frem til både familie og venner. Jo ældre barnet bliver, jo større bliver behovet for eget værelse. Det er vigtigt for barnet at sætte deres eget præg på værelset og have indflydelse på farver og indretning.

      Køb dit nye møbelsæt til børne- eller ungdomsværelset her hos Moderno og få gratis levering med opbæring. Når du bestiller et helt møbelsæt, får du det leveret af to kompetente flyttemænd, som hjælper dig ind i din bolig med de nye møbler.