Cykelophæng

  -18 %
  • -254,00 kr.
  Normalpris 1.449,00 kr. -254,00 kr. Pris 1.195,00 kr.

  Tag din cykel med indenfor

  Det er ikke sikkert at du nogensinde har overvejet at tage din cykel med indenfor. En cykel hører jo til på vejene, så hvorfor overhovedet overveje at tage den med indenfor? 

  Men rent faktisk kan det være meget praktisk at tage cyklen med ind. Og med et godt og solidt cykelophæng som du finder her på siden, er det ingen sag at have cyklen hængende indenfor. 

  I Danmark og i mange andre lande er vi efterhånden begyndt at investere i flotte og dyre cykler. I og med at de dyre cykler bliver mere og mere udbredt, så stiger kravene også til hvordan vi vedligeholder og passer på dem også.

  For nogle mennesker er cyklen også et vigtigt transportmiddel, som dagligt bliver brugt til at komme til og fra arbejde. Bor du i en lejlighed, er det heller ikke altid muligt at parkere cyklen under sikre forhold, og ofte bliver cyklen efterladt i et åbent terræn, hvor den er en oplagt tyvekost for andre uvedkommende.

  Beskyt din cykel 

  I dag efterlader vi helst ikke vores cykler hvor som helst. Ene og alene fordi de på den måde bliver oplagte tyvekoster for tyveknægte. Derfor er den absolut bedste måde at forhindre din cykel i at blive stjålet, at tage den med indenfor. 

  Det er dog ikke alle som synes at det er det nemmeste eller det mest praktiske, at have cyklen indenfor. Den fylder nemlig og er der flere cykler, der skal indenfor begynder pladsen pludselig at blive lidt for trang. 

  Men selv om det kan virke som en nærmest umulig opgave at have cyklen stående indenfor, er det i virkeligheden ikke så slemt. For med et smart cykelophæng til væggen, som du kan finde i vores store udvalg, behøver det at have cyklen med ind, ikke længere være et problem. Det kan nemlig gøres på en både smart og elegant måde. 

  Stort udvalg af cykelophæng hos Moderno

  Her hos Moderno finder du et bredt udvalg af smarte vægbeslag til cykler , som alle giver dig muligheden for at hænge din cykel op på væggen derhjemme. Du kan vælge at placere cyklen i kælderen, i entreen eller endda i stuen, det er op til dig og handler i virkeligheden om smag og behag.

  Vælger du et cykelophæng til væg fra Moderno, kan du være sikker på at få et produkt som hænger sikkert på væggen. Vores cykelophæng er meget enkle. De kan både hænges vandret og lodret på væggen. Så uanset om du vil have cyklen stående  på gulvet, eller om du eventuelt skal have flere op at hænge på det samme sted, så kan du hænge dem lodret ved siden af hinanden. 

  Vælger du at hænge din cykel vandret, bliver cyklen ligeledes forvandlet til et dekorativt element, som du ligeledes kan fjerne når du ikke længere gider at se på det.

  Cykelophæng til alle slags cykler

  Det er ikke sikkert at det kun er dig der har brug for at tage din cykel med indenfor. Måske bor du sammen med din kæreste, og måske er der også mindre børn i husstanden. Fælles for mange af vores cykelophæng til væggen er, at de passer til alle cykler. Det vil sige at du ikke bare  kan hænge en helt almindelig cykel op på den,  Der er også plads til at hænge en racercykel, en mountainbike, en dame- eller herrecykel op og sågar også mindre børnecykler. 

  Alle de vægbeslag til cykel som du finder i vores store udvalg er beklædt med læder på kontaktflader. Læderet beskytter cyklerne mod at få ridser i lakken når du skal hænge dem op. Ophængene er fremstillet i pulverlakeret stål, som er med til at give cykel ophængene et industrielt look, som passer helt perfekt til den moderne og stilrene boligindretning. 

  Mange af vores holdere er designet med en smart hylde, hvorpå du stille forskellige ting. Det kan være en figur, en skål eller måske de praktiske ting, såsom cykellygter, cykelpumpe osv.

  Nemt at montere

  Det er nemt og meget enkelt at hænge vores cykelophæng op på væggen. Ophænget hænger ved hjælp af 2-3 eller 4 skruer, som du borer ind i væggen. Det betyder at cyklen hænger stabilt og sikkert, uden at der er chancer for at den skulle falde af væggen.

  Vores  cykelophæng er designet til at kunne bære en almindelig cykel en vægt på op til 15 kg og nogle modeller, helt op til 20 kg.