Garderober

  hurtig levering!
  -28 %
  • -760,00 kr.
  Normalpris 2.705,00 kr. -760,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
   hurtig levering!
   -20 %
   • -400,00 kr.
   Normalpris 1.995,00 kr. -400,00 kr. Pris 1.595,00 kr.
    hurtig levering!
    -25 %
    • -170,00 kr.
    Normalpris 685,00 kr. -170,00 kr. Pris 515,00 kr.
     hurtig levering!
     -23 %
     • -580,00 kr.
     Normalpris 2.475,00 kr. -580,00 kr. Pris 1.895,00 kr.
      hurtig levering!
      -24 %
      • -320,00 kr.
      Normalpris 1.315,00 kr. -320,00 kr. Pris 995,00 kr.
       hurtig levering!
       -27 %
       • -720,00 kr.
       Normalpris 2.715,00 kr. -720,00 kr. Pris 1.995,00 kr.

       Garderober

       Garderobeskabe fylder meget i den moderne indretning, og for mange kan det være svært at finde et garderobeskab, der passer til deres boligindretning og som samtidig dækker alle de forskellige behov som de har. 

       I vores store udvalg af klædeskabe finder du mange flotte, moderne og rummelige garderobeskabe, som alle er designet til at kunne opbevare forskellige typer af beklædning, såsom kjoler, skjorter, sko og tasker og meget mere. 

       Alle vores klædeskabe er fremstillet i gode materialer og i et flot design som betyder at du ikke behøver at skifte det ud lige med det samme, eller at du bliver træt af at se på det, for vores udvalg af garderobeskabe er designet til at kunne lidt af hvert. 

       De forskellige garderobeskabe giver dig ikke kun muligheden for at holde styr på dit tøj, skabet tilfører også dit hjem elegance og stil. Og vælger du det helt rigtige køb garderobeskab som passer til dit behov, er det også en god måde at holde styr og orden i dit hjem. 

       Et tøjskab med masser af plads

       Mange husstande har ofte flere personer som deler et klædeskab, Gør I dette hjemme hos jer så har vi et stort udvalg af rummelige skabe, der har god plads til det hele. De er designet med forskellige skuffer og hylder, som i nemt kan dele mellem jer uden problemer. 

       Når du skal igang med at vælge et klædeskab er farven en af de vigtigste faktorer. Derfor kan du i vores store sortiment vælge mellem flere forskellige farver samt forskellige farvekombinationer. Du kan for eksempel kombinere en flot træoverflade med spejllåger, eller en sort blank overflade med et enkelt spejl på fronten af skabet. 

       Vores garderobeskabe som du finder her på siden, er designet til at være rummelige og moderne på een og samme tid. Udover dette kombinerer vores skabe et eksklusivt design, smarte opbevaringsmuligheder med funktionelle detaljer. 

       I vores sortiment af klædeskabe, kan du vælge et skab med smart LED lys. Lyset giver dig udover at være smart og moderne, nemt et overblik over det indhold du har liggende i dit skab når du åbner det. Det kan være en god ide, især hvis det er mørkt i lokalet og du skal finde en helt bestemt skjorte eller bluse. 

       Hvilket et skab skal jeg vælge?

       De fleste af os foretrækker at have et tøjskab helt uden begrænsninger, men sådan et slags skabe skal man lede længe efter - desværre. Dog er det alligevel altid en god ide at have gjort sig nogle overvejelser om sit behov, inden man vælger at investere i et nyt garderobeskab. 

       Vi ved at det er meget forskelligt hvor meget plads vores kunder har i deres bolig, så derfor har vi sørget for at have et bredt udvalg af garderobeskabe i flere forskellige størrelser. Søger du for eksempel efter at skab som har plads til lange kjoler, eller søger du et skab med plads til mange skjorter, så er et af vores mange tøjskabe med bøjlestænger en oplagt idé. Ønsker du at have et klædeskab med spejl, kan du vælge et af vores garderobeskabe med indbyggede spejllåger på fronten.

       Spejllåger er ikke bare smarte, de betyder også at du ikke behøver at hænge andre spejle op i rummet, og de lange spejle på skabets låger betyder at du nemt kan se dig selv i fuld figur når du klæder dig på. Et skab med spejllåger kan være en rigtig god idé, især hvis skabet skal stå i et mindre værelse, hvor du ikke har plads til at hænge ekstra spejle op andre steder. 

       Karlekammerskabe i ny renæssance

       Karlekammerskabe som er kendt fra ældre tid, er mindre garderobeskabe, beregnet til kun at kunne rumme tøj til en enkelt person. Skabet kendetegnes ved at være kun 40 cm. Dybt og stadig have plads til tøj på bøjle, idet bøjlestangen vender “udad” i stedet for “sidelæns”. Dette er et meget smart indretningsfif, hvis man ønsker et garderobeskab med bøjleophæng som samtidigt ikke fylder hele det lille værelse. Se f.eks. Her: garderober-garderobeskab-claro-ii.html

       Hylder eller bøjlestænger

       Mange af vores garderobeskabe indeholder både hylder og bøjlestænger, nogle er sågar også designet med rummelige skuffer. 

       Er du på udkig efter et rummeligt skab hvori der er god plads til at hænge skjorter og kjoler, vil det være en god ide at vælge et skab med en bøjlestang. Med en bøjlestang undgår du at tøjet bliver krøllet, og du undgår også at dit tøj nødvendigvis skal hænge andre steder i boligen. 

       Vores garderobeskabe med bøjlestænger er designet til at kunne holde til meget. Og med et klædeskab med bøjlestænger undgår helt og aldeles at skulle rode alt dit tøj igennem, hver eneste gang du leder efter en bestemt bluse eller kjole. Og er du på udkig efter et klædeskab med ekstra plads til sko eller anden opbevaring, kan du nemt placere både sko og eventuelle små kasser i bunden af klædeskabet. Det er ren win win, og på denne måde sparer du også dig selv for at have sko og støvler stående og fylde i entreen eller andre steder i huset. 

       Har du til gengæld ikke ret meget tøj som kræver at blive hængt op på en bøjle, så kan et af vores mange skabe med hylder være en rigtig god løsning. Hylder er særligt gode til at holde orden og system i dit tøj, især hvis du som mange andre gerne deler dit tøj op i forskellige kategorier. Det kan være bukser på en hylde, trøjer på en anden og sokker og undertøj på en tredje osv. Er du derfor ude efter at finde et moderne skab med mange hylder i forskellige størrelser, så finder du også det i vores store udvalg. 

       Flotte garderobeskabe for enhver smag

       Når du skal vælge et nyt garderobeskab skal du vælge et som du har lyst til at se på hver dag, men du skal også vælge et skab som rummer alt den plads du har brug for i det daglige. En anden vigtig ting er at du skal vælge et skab der passer ind i rummets øvrige stil og indretning, så stilen i hele huset kommer til at passe sammen. 

       Uanset hvad du er på udkig efter kan du være helt sikker på at finde et skab som matcher dine behov og personlige smag i vores store udvalg af moderne klædeskabe.

       Hvilke skabslåger skal jeg vælge?

       Det er altid en god ide at overveje hvad dit nye klædeskab skal indeholde og hvad du gerne vil have at der skal være plads til i det. Skal der for eksempel være god plads til skjorter, kjoler eller anden opbevaring såsom sko og små kasser til alle dine småting, så er det altid en god ide at have netop dette in mente før du vælger det endelige tøjskab.

       Mange af vores garderobeskabe er designet med smarte skydelåger, som er særdeles praktiske fordi de blot skal åbnes til en side frem for ud i rummet. Det betyder at du i indretningen ikke behøver at tage hensyn til ekstra plads for at åbne skabet. Vores klædeskabe med skydelåger er designet med smarte aluminiums skinner med glidelejeri toppen og bunden som gør det nemt at åbne og lukke lågerne. 

       Et klædeskab efter dine behov

       Det kan ofte være svært at finde opbevaringspladser nok, og de fleste af os kender nok også til problemet, at være nødt til at fylde kælderen eller loftet op med ting, som vi ikke kan finde plads til. 

       Det kan være svært at finde et garderobeskab der kan rumme det hele, og ofte ender det alligevel med at vi bliver nødt til at gemme ting andre steder i huset. Vælger du et af vores garderobeskabe tør vi godt garantere dig at du ikke kommer til at fortryde dit valg. 

       Lad dig inspirere af vores mange forskellige garderobeskabe

       Uanset hvilken farve, om du er på udkig efter et skab med LED lys eller et med smarte spejllåger, så finder du et stort udvalg her hos Moderno. Og forhåbentlig kan vores store udvalg af garderobeskabe være med til at inspirere dig til at finde et funktionelt klædeskab som vil passe godt sammen med resten af de møbler du har stående hjemme i soveværelset.