Køjesenge

En køjeseng er en god løsning til børneværelset. Den sparer en del gulvplads og giver plads til 2, 3 eller sågar 4 personer på samme gulvareal som normalt bruges til en enkelt seng, en køjeseng er et hit for både piger og drenge. 

Alle vores køjesenge er fremstillet af massivt træ, de er lakeret i certificerede og børnevenlige materialer, og leveres med madrasser efter eget valg, og er alle OEKOTEX 100 certificerede. Vi er importør af vores køjesenge og har derfor også et stort sortiment af forskellige køjesenge i forskellige størrelser og varianter.

Vi har altid gode tilbud på komplette køjesenge og tilbyder ligeledes prismatch på alle vores børnesenge samt gratis levering helt ind i hjemmet. Vi tilbyder rente- og gebyrfri afbetaling. Køb din køjeseng online i dag. Vi har 30 dages returret og 24 mdr. garanti. Dette er for at give dig den største tryghed ved at handle hos os.


Sengen er et af de møbler i vores hjem, som vi bruger allermest. Derfor er det vigtigt, at vi har en seng, der er behagelig at ligge i, og som opfylder vores behov for komfort. Dine børn skal naturligvis også have en seng af god kvalitet. I stedet for en almindelig enkeltseng til dit barn, kan det være, at du skal overveje, om en køjeseng kunne falde i dit barns smag. Der er nemlig mange sjove og praktiske fordele ved en køjeseng. Blandt andet er det smart, hvis du har to børn, der deler værelse eller hvis dine børn ikke har så stort et værelse.

Moderno er det helt rigtige sted at kigge efter en billig køjeseng. Vi har helt sikkert en køjeseng, der passer til dig.

Køjesenge til ethvert behov

Uanset hvilke kvaliteter du er på udkig efter, når det kommer til valg af ny køjeseng, så bør du tage et kig på Modernos sortiment. Vi har senge til enhver smag. Er du f.eks. til en helt hvid seng? Eller måske er du mere til en seng, der er træfarvet, blå eller rød? Du kan få det hele hos os. Vi har også rummelige køjesenge til flere end to personer, eller hvor du kan have plads til at opbevare dyner eller børnenes legetøj.

Køjesenge med sikkerhed

Skal dit barn ligge i køjesengen, er det vigtigt, at han eller hun ikke kan falde ud i løbet af natten. Derfor er der på flere af vores senge et gitter, så dit barn ikke kan falde ud.

Har du to børn i forskellige aldre, der skal deles om køjesengen, kan det være en god idé at lade det ældste barn ligge i den øverste seng. Selvom dine børn måske har svært ved at blive enige om, hvem der skal sove hvor, for det er jo lidt spændende at sove lidt højt oppe.

Stilfulde køjesenge for enhver smag

Vi du gerne have en køjeseng, der er både god at sove i, men samtidig bliver en del af indretningen i dit hjem. Så kan du sagtens få dette hos Moderno.

Du forbinder måske mest køjesenge med noget, som børn har. Men som voksen kan du sagtens have en køjeseng, da det kan være både praktisk og stilfuldt. Vi har køjesenge i enkle design, der kan passe ind i de fleste hjem. Så du skal blot på udkig i vores sortiment og finde den køjeseng, der passer bedst til dig og dine behov.

Udnyt pladsen på værelset med en køjeseng

Har du to børn, der deler et værelse, hvor gulvpladsen er knap? Så kan det være værd at overveje, om det er en køjeseng, dine børn skal have. Hos Moderno har vi et meget stort udvalg af køjesenge i forskellige størrelser og farver, så du kan helt sikkert finde en, du synes om.

Skal der være plads til flere end to i køjesengen, eller er det en seng med en masse opbevaringsplads, du er på udkig efter? Læs mere nedenfor og find ud af, hvilke muligheder du har.

Plads til mere end to

En køjeseng er ikke ensbetydende med, at der kun er plads til to. Hos Moderno har vi et stort udvalg af billige køjesenge, hvor der er plads til mere end to. Så hvis I som familie godt kan lide at sove alle sammen i samme rum, så er en stor og rummelig køjeseng en oplagt mulighed. Det kan også være praktisk med en stor køjeseng, hvis I af og til har overnattende gæster, så har I nemlig altid mulighed for at tilbyde dem en soveplads, hvis behovet opstår.

Højseng med masser af opbevaringsmuligheder

En højseng er en slags køjeseng, hvor den nederste del udgøres af f.eks. et skrivebord eller opbevaringsplads i stedet for en ekstra seng. Det er en rigtig god løsning, hvis dit barns værelse ikke er så stort, og du gerne vil udnytte hver kvadratmeter.

Højsengen sørger for, at det meste af værelsets gulvplads er ledigt, så dit barn har masser af plads at lege på. Legetøj, tøj og andre sager kan nemt gemmes væk efter brug i højsengens skabe og skuffer.

Ud over at være praktisk, så er højsengen også et sjovt møbel. Det er specielt og danner helt sikkert basis for mange timers sjov og leg, hvis bare man har fantasien og kreativiteten med sig.

Så uanset om det er en almindelig køjeseng eller en højseng, du er på udkig efter til dit barn, så er det helt sikkert muligt at finde noget her hos Moderno.

En praktisk, hyggelig og flot løsning

En køjeseng behøver ikke kun være en praktisk løsning, hvis du blot vil spare noget gulvplads. Du kan nemlig sagtens få køjesenge, der er flotte og stilfulde. Gå på jagt i Modernos sortiment og find den seng, der passer bedst ind i dit hjem.

Få ekstra opbevaringsplads med en køjeseng

Har du brug for lidt ekstra opbevaringsplads, kan du få en køjeseng, der tilbyder dig dette. Det kan f.eks. være i form af skuffer under den nederste seng. Her er der plads til at opbevare dyner, puder eller dine børns legetøj. Så er værelset dejligt ryddet om aftenen, når det er ved at være sengetid.

Når køjesengen ikke fylder meget i bredden, betyder det også, at du har plads til at have flere opbevaringsmøbler på dit barns værelse. F.eks. et skab, en reol eller en kommode. Eller du kan have plads til flere legesager, eller hvad end der gør dit barn glad.

Skab ekstra hygge for dit barn med en køjeseng

En køjeseng åbner op for en væld af kreative muligheder for dit barn. Den giver mange flere sjove muligheder for kreativ leg end en helt almindelig enkeltseng gør. Byg f.eks. en hyggelig læsehule ved at hænge tæpper fra den øverste seng, så der skabes et slags forhæng foran sengen.

Du kan også skabe ekstra hygge ved køjesengen ved at sno en sød lyskæde om sengekanten. Så er den hyggelige stemning i hvert fald sikret, og du får muligvis svært ved at få dit barn til at forlade sengen igen.

Her kan der nemt være til mange timers hygge, sjov og leg, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Forskellige designs og farver at vælge imellem

Når du skal købe en køjeseng, er det vigtigt, at du eller dit barn får sengen i lige præcis den farve, som I kan lide. Heldigvis har vi hos Moderno et stort udvalg af køjesenge i et væld af farver. Vi har både lyse og afdæmpede farver og lidt mere kraftige og mørkere farver. Det er helt op til dig, hvad du vil vælge. Derudover skaber du din indretningsstil gennem valget af sengetøj og måske et sengetæppe, hvis du ønsker sådan et. Måske er du også til et par pyntepuder, som også kan bruges som ryglæn, hvis du ofte sidder i sengen og læser.

Få plads til overnattende gæster med en køjeseng

Har du ofte overnattende gæster, som du gerne vil tilbyde en behagelig soveplads? Så er en køjeseng et godt valg. Uanset om den skal stå på børneværelset, i gæsteværelset eller i sommerhuset, så giver køjesengen dig mange fordele og muligheder.

Tag et kig i vores sortiment, og find en billig køjeseng, der passer til dine behov.

På børneværelset

Det kan være praktisk med en ekstra soveplads på dit barns soveværelse, hvis dit barn tit har legekammerater på besøg, der gerne vil overnatte. Måske vil børnene gerne have mulighed for at holde nogle hyggelige filmaftener med deres venner, og så er det vigtigt, at der er godt med sovepladser. Og besøget af legekammerater behøver ikke at begrænse sig til en enkelt. Du kan nemlig få køjesenge, så der, udover den øverste og den nederste seng, er yderligere en soveplads. Vælger du tilmed en køjeseng med opbevaring, så er der masser af plads til ekstra dyner, tæpper og puder. Og så har du alt hvad der skal til, for at holde en hyggelig filmaften for dit barn og barnets legekammerater.

Der er altså mange muligheder, når det kommer til køjesenge, og du kan tjekke dem ud i vores brede sortiment.

Gæsteværelset

Har I en stor bolig, hvor I har et rum, I ikke bruger særlig tit? Så kan det være, at du skal overveje, om det ville give mening at indrette det som et gæsteværelse.

Et gæsteværelse kan være praktisk at have, hvis du ofte har gæster på besøg, som kommer langvejs fra og derfor har brug for et sted at overnatte. Det kan også være, at du har voksne børn, der af og til kommer på besøg i et par dage eller måske har du børnebørn, der nyder at overnatte hos deres bedsteforældre. Der er altså mange situationer, hvor en gæsteseng kan være nyttig og praktisk at have.

Hvis du vil udnytte pladsen i gæsteværelset optimalt og have så mange sovepladser som muligt, så er en køjeseng et rigtig godt valg. På den måde kan du nemt have mange sovepladser på lidt plads. Og vælger du køjesenge med opbevaringsmuligheder, så får du også et sted til ekstra dyner og puder.

I sommerhuset

Et sted hvor det også er praktisk at have en ekstra soveplads, er i sommerhuset. I dit sommerhus samles du formentlig med venner og familie til grillaftener og hyggelige sommerfester, og der kan derfor hurtigt blive behov for ekstra sengepladser. Med en køjeseng kan du nemt have en masse sengepladser parat til overnattende gæster. Har du et værelse, hvori du sætter to køjesenge, ja, så har du lige pludselig fire sengepladser, som du kan tilbyde til dine gæster. Vælger du køjesenge med opbevaringsmuligheder, så har du også plads til ekstra sengetøj, dyner, puder og tæpper, så dine gæster ikke behøver at fryse om natten.

Uanset hvilke behov du har, har vi altså køjesenge, der helt sikkert kan passe til dine. Om du er på udkig efter en køjeseng til sommerhuset eller børneværelset, så er Moderno det helt rigtige sted at lede.

Enkeltseng i stedet for en køjeseng

Finder du ud af, at det alligevel ikke er en køjeseng, dit barn skal have, så har vi hos Moderno heldigvis et stort udvalg af almindelige enkeltsenge også. Vi har en masse flotte og seje senge, giver lidt ekstra sjov og hygge til indretningen. Vælger du en seng med et flot motiv, f.eks. en bilseng, er du helt sikker på, at dit barn både sover og leger godt.

En enkeltseng kan indeholde mange af de fordele, som en køjeseng også er i besiddelse af. F.eks. kan du sagtens få enkeltsenge, som kan laves om til to sovepladser, og du kan få enkeltsenge, der har ekstra opbevaringsplads.

Uanset om du skal have en køjeseng eller en enkeltseng, så kan du finde den her hos Moderno. Der er mange fordele at hente hos begge slags senge, alt efter hvilke behov du har.

Flere muligheder, hvis du vil have ekstra sengeplads

Der findes rigtig mange typer af senge, og det er ikke kun køjesengen, der giver dig en ekstra soveplads.

Sovesofaen

En sovesofa er også en glimrende mulighed, hvis du gerne vil have mulighed for at kunne tilbyde en gæst en soveplads. Med sovesofaen har du nemt en sofa om dagen og en seng, når mørket falder på.

Udtrækssengen

Med en udtræksseng udnytter du gulvpladsen optimalt. Under sengen kan du trække en ekstra seng frem, og på den måde have plads til en overnattende gæst. Det er smart og praktisk.

Skabssengen

Med en skabsseng kan du nemt gemme sengen væk, når den ikke er i brug, og den kan nemt slås ud, når du eller en overnattende gæst skal bruge den. Den er perfekt, hvis du har et rum, hvor pladsen er lidt trang, eller hvis du af og til får overnattende gæster.

Køb en madras til din køjeseng

Følger der ikke en madras med til køjesengen, er det vigtigt, at du husker at bestille en madras, så dit barn eller du kan få glæde af køjesengen. Husk at vælge en madras, der er behagelig at ligge på. Det kan være forskelligt fra person til person, hvor hård eller hvor blød en madras, man foretrækker.

Hos Moderno har vi mange forskellige slags madrasser, der passer til både voksne og børn. Køb din madras sammen med din seng, så du kan få glæde af din seng med det samme. Måske har du allerede en madras, og det er kun selve sengen, du mangler? Er du sikker på, at den madras, du har passer til den seng du har udset dig, så er det bare med at bestille den.

Kig forbi vores showroom eller køb din køjeseng online

Har du lyst til at se vores møbler, inden du beslutter dig for, hvad der er det rigtige for dig? Så har du mulighed for det, hvis du kommer forbi vores showroom. Her har vi et udvalg af vores møbler udstillet, så du kan få en fornemmelse for, hvilket møbel der passer bedst ind i dit hjem. 

Er du på udkig efter et godt tilbud på en køjeseng, så er Moderno det helt rigtige sted at kigge. Her kan du finde køjesenge til billige priser. Som du nok kan se, så har vi et bredt udvalg af køjesenge, så hvis dit barn skal have en køjeseng, så kan du med sikkerhed finde den hos os.