Køjesenge

En køjeseng er en god løsning til børneværelset. Den sparer en del gulvplads og giver plads til 2, 3 eller sågar 4 personer på samme gulvarial som normalt bruges til en enkelt seng, en køjeseng er et hit for både piger og drenge. 

Alle vores køjesenge er fremstillet af massivt træ, de er lakeret i certificerede og børnevenlige materialer, og leveres med madrasser efter eget valg, og er alle ØKOTEX 100 certificerede. Vi er importør af vores køjesenge og har derfor også et stort sortiment af forskellige køjesenge i forskellige størrelser og varianter.

Vi har altid gode tilbud på komplette køjesenge og tilbyder ligeledes prismatch på alle vores børnesenge samt gratis levering helt ind i hjemmet. Vi tilbyder rente- og gebyrfri afbetaling. Køb din køjeseng online i dag. Vi har 30 dages returret og 24 mdr. garanti. Dette er for at give dig den største tryghed ved at handle hos os.

seng_999kr_wide-01

Vis 20 nye produkter

Praktisk køjeseng til børneværelset

Har du flere børn, der gerne vil sove på det samme værelse, eller har I ikke værelser nok derhjemme så børnene kan få hver deres?

Så kan en køjeseng være en rigtig god løsning. Du sparer masser af plads ved at indrette børneværelset med en køjeseng, og så er det også hyggeligt for dine børn at sove i flere lag – du sparer plads, og de får følelsen af at have deres eget sted.

Hos Moderno fører vi et bredt udvalg af køjesenge. Hvad enten du er på jagt efter en køjeseng til 2, 3 eller 4 børn, så kan du finde det her på siden. Fælles for vores mange køjesenge er det flotte design og den gode kvalitet.

Køjesenge, der giver plads til masser af leg på værelset

Et børneværelse skal gerne kunne rumme masser af leg og larm. Og det er svært at få plads til, hvis der også skal puttes to eller tre senge ind i det samme rum. Vælger du en køjeseng, kan du bevare en masse gulvplads, som de kære små så kan bruge til at lege og tumle på.

Og så synes de fleste børn faktisk også, at det er enormt hyggeligt at sove i køjeseng sammen med deres søskende. Det giver et særligt fællesskab mellem børnene, og så er der ingen af dem, der skal sove alene.

Har du kun et enkelt barn, kan du også sagtens indrette børneværelset med en køjeseng. Så er det nemt at finde plads, når dit barn skal have besøg af en ven eller veninde til overnatning, og den seng, dit barn ikke sover i til daglig, kan nemt laves til en hule eller en hyggelig legekrog.

En køjeseng behøver ikke kun at være praktisk – den kan også være dekorativ

Det behøver ikke kun at være praktisk, når du skal indrette et børneværelse til dit barn i dit hjem.

Du kan lige så godt slå to fluer med ét smæk og indrette børneværelset, så det bliver en fryd for øjet – og hos Moderno gør vi vores for, at vores køjesenge både er praktiske og smarte at se på.

Få et godt tilbud på en køjeseng

Hos Moderno er vi altid mand for at give et godt tilbud på vores møbler. Det gælder både vores køjesenge og alle de andre senge og møbler, du kan købe her hos os.

Når du kigger på vores side, vil du kunne se, hvilke møbler og hvilke køjesenge vi kører med tilbud på – og du kan være sikker på, at du altid får dine nye møbler til en god og fair pris, når du handler hos os.

Køjesenge hitter hos både drenge og piger

Uanset om du har en dreng eller pige, der skal have en ny seng, så kan du være sikker på, at en køjeseng vil vække stor begejstring. Så er der pludselig en stige at klatre op ad, og der er en masse nye lege, der kan leges i dit barns vågne timer.

Du kan købe en køjeseng i mange forskellige størrelser og i forskellige materialer her hos os, og vi har både køjesenge til de mindre børn og til de større børn, der kræver senge så store som vi voksne.

Tag et kig på vores udvalg af køjesenge og se, om ikke også der er en eller flere, der vil kunne passe godt ind på børneværelset hjemme hos dig.

Vil du gerne overraske dit barn med en flot ny køjeseng? Så er Moderno det rette sted

Har dit barn snart fødselsdag, er det en oplagt mulighed for at overraske dit barn med et nyt værelse. Tænk sig at vågne op på sin fødselsdag og se sit værelse være blevet forandret til et helt nyt rum med en masse nye, spændende legemuligheder og en ny køjeseng.

Du kan eventuelt købe vores køjeseng, der er bygget som et hus i to etager, eller du kan vælge vores 3-personers køjeseng, der har en indbygget trappe op til den øverste etage i sengen. Mulighederne er mange, og du kan finde masser af inspiration til at forny dit barns værelse ved at tage et kig på de fine køjesenge, som vi forhandler her på siden.

Hvor gammel skal dit barn være, inden det kan sove i en køjeseng?

Dit barn kan i princippet sove i den nederste del af en køjeseng, allerede når det er gammelt nok til at komme ud af sin tremmeseng. Men vil dit barn gerne sove i den øverste seng i en køjeseng, så anbefales det, at dit barn er noget ældre.

Der kan være en risiko for, at dit barn kan falde ud, mens det sover, og derfor siger man, at dit barn som tommelfingerregel skal være minimum seks år gammel, før det må sove øverst i en køjeseng. Anbefalingen kan dog variere fra køjeseng til køjeseng, da der er stor forskel på højden af de forskellige køjesenge.

Som udgangspunkt vil det dog altid være en god ide at lade de yngste børn sove i den nederste del af køjesengen. Her kan de ikke falde så langt, hvis de skulle falde ud om natten, og det er også betydeligt nemmere for dem at kravle op og ned, hvis de skal på toilettet eller ind til mor og far om natten.

Kig forbi vores showroom og se køjesengen, inden du bestiller

Har du eller dit barn forelsket sig i en af vores køjesenge? Så har du muligheden for at se alle vores køjesenge i et af vores showrooms. Og dit barn er selvfølgelig også velkommen til at komme med og prøve de forskellige køjesenge.

Vi har showrooms forskellige steder i landet, og på nuværende tidspunkt kan du køre til Ikast eller Vallensbæk for at se vores møbler. Inden længe åbner vi også et nyt showroom i Aalborg, så du også her har mulighed for at gå på opdagelse i vores sortiment.

Vil du gerne i kontakt med os? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til en af vores køjesenge? Eller brænder du inde med andre spørgsmål i forhold til andre af de møbler, vi forhandler?

Så kan du altid fange os på mail og få et hurtigt svar. Skriv til os på kundeservice@moderno.dk. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.