Sminkeborde

  hurtig levering!
  -33 %
  • -1.000,00 kr.
  Normalpris 2.995,00 kr. -1.000,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
   hurtig levering!
   -25 %
   • -910,00 kr.
   Normalpris 3.705,00 kr. -910,00 kr. Pris 2.795,00 kr.
    hurtig levering!
    -25 %
    • -840,00 kr.
    Normalpris 3.335,00 kr. -840,00 kr. Pris 2.495,00 kr.
     hurtig levering!
     -25 %
     • -860,00 kr.
     Normalpris 3.455,00 kr. -860,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
      hurtig levering!
      -33 %
      • -800,00 kr.
      Normalpris 2.395,00 kr. -800,00 kr. Pris 1.595,00 kr.
       -13 %
       • -420,00 kr.
       Normalpris 3.215,00 kr. -420,00 kr. Pris 2.795,00 kr.
        hurtig levering!
        -21 %
        • -400,00 kr.
        Normalpris 1.895,00 kr. -400,00 kr. Pris 1.495,00 kr.
        • Ny
        -28 %
        • -900,00 kr.
        Normalpris 3.195,00 kr. -900,00 kr. Pris 2.295,00 kr.

        Sminkebord

        Sminkebord, makeup bord eller toiletbord, uanset hvad du vælger at kalde dette møbel, så er og bliver bordet det ultimative møbel for enhver skønheds bevidst kvinde som ønsker sig en følelse af glamour i hverdagen.

        Et flot sminke bord er det perfekte bord i soveværelset eller på badeværelset, og bidrager med en helt særlig næsten glamorous stemning i rummet. Sminkebordet er især kendetegnet med sit store spejl og små skuffer, hvori der er god plads til at lægge makeup, neglelak, børster og make-up udstyr væk i. 

        Vores forskellige sminkeborde er lavet til dig som gerne vil have et sted helt for dig selv. Et sted hvor du kan sidde helt uforstyrret og lægge makeup, uden du skal bruge tid på at lede efter diverse ting i forskellige skabe på badeværelset. 

        Her på siden har vi samlet en lang række af elegante sminkeborde, som alle er fremstillet i gode solide materialer, som betyder at du sagtens kan have dit makeup bord mange år frem i tiden. 

        Stort udvalg af moderne sminkeborde

        Med et makeup bord stående derhjemme, er vi sikre på at du uden tvivl vil nyde at gøre dig klar hver eneste dag, også selvom du ved der venter en lang og travl dag forude. 

        For det første er vores mange makeup borde utrolig dekorative at se på, og så tilfører de en helt særlig stemning i rummet, som mange andre almindelige borde ikke er i stand til at bidrage med. 

        Men udover at pynte, opfylder bordet også noget andre borde ikke kan, nemlig at det er særdeles funktionelt når det handler om god opbevaring. Vores sminkeborde er designet med praktiske skuffer og skabe som er monteret direkte under bordpladen. Det betyder at du har de perfekte steder til opbevaring af alle dine dyre cremer, hårprodukter, neglelakker, kosmetik børster, pudder osv. 

        Alt sammen ting som uden de praktiske skuffer, nemt vil hobe sig op og i stedet ligge og flyde mellem hinanden på badeværelset. Men med vores smarte sminkeborde, vil du i stedet kunne samle og organisere alt dit udstyr, så du kan få det perfekte sminke bord som du drømmer om. 

        I vores store udvalg af forskellige sminkeborde finder du et stort udvalg af sminkeborde i forskellige stilarter og farver. Det samme gælder størrelserne på vores sminkeborde. Nogle er designet med et flot spejl som sidder fastmonteret ovenpå sminkebordet, mens andre blot er et elegant bord uden fastmonteret spejl. Mange sminkeborde er beregnet til at stille på gulvet, men vi har også make-up borde som er beregnet til at skrue op på væggen. 

        Hvor skal jeg placere mit nye sminkebord?

        Vores forskellige sminkeborde er designet i mange forskellige udformninger og størrelser. Det samme gælder farverne og de materialer hvert enkelt sminkebord er fremstillet i. Det betyder at du sagtens kan finde et smukt sminkebord hos os, uanset om du leder efter et sminkebord som skal hænge på badeværelset, et som skal stå i soveværelset eller i gæsteværelset. 

        Hvor du placere dit nye sminkebord, er helt op til dig. Du bør dog altid overveje om der er lys i det rum du vælger at placere det i. For et naturligt lys er altid et stort must hvis du skal lægge en helt fejlfri make-up. 

        Hvorfor skal jeg bruge et sminkebord?

        Vi fortjener alle lidt selvforkælelse en gang imellem, også på en ganske almindelig hverdag. Mange kvinder valfarter i dag til kosmetologer og lignende for at pleje sig selv, men med et af vores mange sminkeborde, har du i stedet muligheden for at lave din helt egen skønhedsklinik indenfor hjemmets fire vægge. 

        Vores elegante sminkeborde er en perfekt mulighed for at tilføre lidt ekstra glamour og luksus i hverdagen, helt uden at det nødvendigvis behøver at koste noget. Vores sminkeborde findes nemlig i mange forskellige prisklasser, fordi vi mener at alle kvinder skal have deres ønske opfyldt om at føle sig som en ægte Hollywood stjerne en gang imellem. 

        Køb dit sminkebord hos Moderno

        Er du på udkig efter et luksuriøst sminke bord med masser af plads til alt dit udstyr. Så er vores brede udvalg af sminkeborde i høj kvalitet, sikkert noget for dig. 

        Tag et kig på vores flotte makeup borde, og bliv fristet af muligheden for at få følelsen af at være en ægte Hollywood prinsesse - hver eneste dag.