BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • -20,00 kr.
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude
  • BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude

BAMBOO antiallergisk og antibakteriel pude

Størrelse

85,00 kr.
-24 %
65,00 kr.
Modellen kan ses og prøves i vores showroom
Beskrivelse
bamboo-h1_bamboo-titel.jpg

moderno-_bamboo-antibakteriel.png

Antibakteriel

moderno-_bamboo-temperatur.png

Regulrerer temperaturen
året rundt

Kold om sommeren og varm om vinteren

moderno-_bamboo-naturlig.png

NaturligOvertræksstoffet består af bambusfibre, som er naturligt antiallergiske og antibakterielle. De giver stoffets blødhed og raffinement samtidig med, at de øger holdbarheden. Stoffet er hurtigtørrende og ånder godt, så fugt og sved hurtigt forsvinder. Bambus er et særdeles skånsomt og miljøvenligt materiale og anbefales ikke mindst til børn. Bambusfibre er kendetegnet ved adskillige mikro-porer og hører til gruppen af åndbare fibre - det er en egenskab, der garanterer god luftcirkulation og bevirker, at kroppen ikke bliver for varm. Tæpperne er fyldt med moderne DreamFill-fibre for høj komfort, lethed og holdbarhed.

Sammensætning

DreamFill-fibrene er specialudviklede og giver  lethed og elasticitet. Fibrene er spiralt snoede og dækket med silikone, hvorved de bliver mere bløde og bevarer deres oprindelige form længere. Fiberen har en god varmeisoleringseffekt, der giver varme og samtidig gør produktet meget let. De giver optimal luftcirkulation omkring kroppen, ånder godt og  optimerer temperaturen under søvn. Fibrene er sikre for allergikere og er hurtigttørrende, hvilket gør det lettere at opretholde hygiejnen.

Fyldet varierer i mængde efter størrelsen af puden. For puder i størrelsen 40 x 60 cm er mængden af fyld 200g, 40 x 60 cm er det 250g, 50x60 - 450g, 50x70 - 550g, 70x80 - 1000g.

Puden er lavet af trelags quiltet materiale (dækstof, ikke-vævet stof, wigofilament). Den høje kvalitet bekræftes af de materialer der er brugt i produktiionen. Den har en flot finish og tilhører SYNTHETIC Classic-serien. Stoffet og fyldet giver tilsammen en stor luftcirkulation og sikrer et optimalt fugtighedsniveau. Den bedste kvalitet, det meget tætte stof, det bedste fyld og moderne produktionsmetoder, hindrer udvikling af mider og andre mikroorganismer.

Vedligeholdelse

muligheden for at vaske i en vaskemaskine og hurtig tørring gør det let at holde puden ren. Og den maksimalt tilladte vasketemperatur på 60 grader fjerner  mider og andre mikroorganismer.

Returnering

Vores bamboo sengetøj har du mulighed for at returnere eller bytte til andre varer i op til 30 dage efter modtagelse, såfremt du er utilfreds med kvaliteten. Vi udbetaler hele købesummen inkl. alle transportomkostninger ved returnering.

bamboo


Produktoplysninger
Målgruppe
Voksne
Garanti
2 år
Betræk type
Fast betræk
Fyld
DreamFill fibre
Emballage
Folieemballage
Kan vaskes
Ja, ved 60 grader
Betræk
50% Bomuld / 50% bambus
Allergivenlig
Ja
Termisk klasse
Helårs
Andre egenskaber
200x90 cm

Til toppen

Shop med fordele!
Altid gratis levering

Altid gratis levering

Ved køb for over 400kr, leverer vi altid gratis i hele Danmark og til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm eller andre ikke brofaste øer bedes du kontatke os før du bestiller dine varer. Vi leverer næsten hver dag mellem kl. 8 og 21.
30 dages returret

30 dages returret

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb. Skulle det være tilfælde bedes du kontakte os så vi kan aftale afhentningsdato.
Finansiering 0% ÅOP

Finansiering 0% ÅOP

Vi samarbejder med Resurs Bank, som tilbyder attraktiv afbetalingsplaner
Gratis opbæring

Gratis opbæring

Hos Moderno tilbyder vi også altid gratis opbæring uanset etage. Møbler bliver altid leveret af 2 flyttemænd, som også er montører
Prismatch

Prismatch

Har du fundet en vare billigere hos en anden forhandler? Vi garanterer prismatch på alle vores varer.
2 personers leveringsteam

2 personers leveringsteam

Vores varer bliver altid leveret af et team på 2 chauffører/ montører.
Udpakning og besigtigelse af produktet

Udpakning og besigtigelse af produktet

Vi pakker din vare ud og tjekker om alt ser som det skal. Hvis der er nogen skader på produktet eller f.eks farven er ikke som forventet, tager vi det med igen.
Opsætning på ønsket sted

Opsætning på ønsket sted

Vi leverer ikke kun dine varer men vi stiller dem også på ønsket plads.
Udsmidning af emballage og plastik

Udsmidning af emballage og plastik

Du behøver ikke at tænke på affald når du får monteret din sofa hos os. Vores montørerer sørger for at sofaen er klar til brug og vi tager alt affald og folie med os igen
Automatiseret SMS system

Automatiseret SMS system

Du blier informeret løbende om leveringsstatus på din ordre
Montering

Montering

Vi tilbyder at monteret din sofa eller vægseng. Vores professionelle montører vil sørge for at dine møbler vil blive monteret fagligt korrekt.
Hurtig levering

Hurtig levering

Alle vores varer fra lager kan leveres helt ned til 2 dage fra bestilingsdagen. Som noget nyt, har vi nu flere kategorier med levering helt ned til 10 dage og 20 dage på bestillingsvarer - også med selvvalgt farve