TV Borde


Leder du med lys og lygte efter et smart TV bord, der vil tage sig godt ud i dit hjem, og som kan skabe et hyggeligt miljø omkring din sofa og dit fjernsyn? Så behøver du ikke at lede længere. Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af TV borde i alverdens former og farver. Vi har helt sikkert også et TV bord, der vil passe perfekt ind hjemme hos dig.

Hos Moderno forhandler vi alt inden for møbler, og hvad enten det er et TV bord, en sofa eller en helt tredje form for møbel, du leder efter, kan du med sikkerhed finde det her på vores side.

Tag et kig på vores udvalg af smarte og moderne TV borde og besøg gerne et af vores showrooms, hvis du ønsker at se dit TV bord med egne øjne, inden du sender fragtmanden afsted med et TV møbel hjem til dig.

  hurtig levering!
  -34 %
  • -910,00 kr.
  Normalpris 2.655,00 kr. -910,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
   hurtig levering!
   -33 %
   • -1.000,00 kr.
   Normalpris 2.995,00 kr. -1.000,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
    -28 %
    • -790,00 kr.
    Normalpris 2.785,00 kr. -790,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
     -23 %
     • -570,00 kr.
     Normalpris 2.515,00 kr. -570,00 kr. Pris 1.945,00 kr.
      hurtig levering!
      -23 %
      • -590,00 kr.
      Normalpris 2.585,00 kr. -590,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
       hurtig levering!
       -30 %
       • -1.130,00 kr.
       Normalpris 3.825,00 kr. -1.130,00 kr. Pris 2.695,00 kr.
        hurtig levering!
        -26 %
        • -1.000,00 kr.
        Normalpris 3.795,00 kr. -1.000,00 kr. Pris 2.795,00 kr.
         hurtig levering!
         -28 %
         • -1.140,00 kr.
         Normalpris 4.135,00 kr. -1.140,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
          hurtig levering!
          -32 %
          • -960,00 kr.
          Normalpris 2.955,00 kr. -960,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
           hurtig levering!
           -31 %
           • -1.140,00 kr.
           Normalpris 3.735,00 kr. -1.140,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
            hurtig levering!
            -30 %
            • -1.220,00 kr.
            Normalpris 4.115,00 kr. -1.220,00 kr. Pris 2.895,00 kr.
             hurtig levering!
             -31 %
             • -900,00 kr.
             Normalpris 2.895,00 kr. -900,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
              hurtig levering!
              -20 %
              • -390,00 kr.
              Normalpris 1.985,00 kr. -390,00 kr. Pris 1.595,00 kr.

              SMARTE TV BORDE, DER PYNTER I DIT HJEM

              Går du efter et TV møbel med gode opbevaringsmuligheder? Her er vores bedste råd

              Et TV møbel kan være mange forskellige ting. Du kan få TV møbler i mange forskellige materialer, farver og udformninger, og du kan både købe et TV møbel, der står på gulvet, eller et TV møbel, der hænger på din væg i stuen.

              Mange TV borde er udstyret med skabe eller skuffer, og det giver dig mulighed for at opbevare noget i dit TV møbel. Det være sig alt fra dine forskellige fjernbetjeninger og TV devices til gamle CD’er, DVD’er eller andet.

              Opbevaringsplads kan man næsten aldrig få for meget af, og vil du gerne koble højtalere, Play Station eller andet til dit fjernsyn, kan det være en rigtig god ide at anskaffe dig et TV møbel med opbevaring.

              Så kan du gemme de forskellige ting væk i dit TV møbel, men stadig få masser af glæde af dem, når du får lyst til at spille Play Station med vennerne eller dine børn, eller du gerne vil se en god film med masser af bas og lyd på.

              TV møbler med stil, der understøtter din indretning

              Når du køber et TV møbel her hos os, kan du være sikker på, at der er tænkt på alt. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne ved vores TV møbler, hverken når det kommer til design eller funktionalitet. Du får et flot kvalitetsmøbel, når du handler med os, og vi kan tilbyde dig TV borde i det materiale, du synes allerbedst om.

              Ønsker du dig et stilet TV bord, der gør noget godt for indretningen i din bolig, og som det er en fornøjelse at se på? Så gør du dig selv en tjeneste ved at se nærmere på de TV møbler, vi har i vores sortiment. Der er noget for enhver smag, og så kan du endda købe vores TV møbler til fornuftige priser, som alle kan være med på.

              Udnyt pladsen i din stue med en væghængt TV bænk

              Er det svært at få plads til en TV bænk i din stue? Så kan du med fordel gå efter et af vores væghængte TV borde. De optager ikke noget af gulvpladsen i din stue, og har du alligevel planer om at hænge dit fjernsyn op på væggen, hvorfor så ikke hænge din TV bænk nedenunder?

              Det giver en særlig lethed at hænge din TV bænk og dit fjernsyn op på væggen. Det giver samtidig plads til andre møbler på gulvet i din stue. Vær altid opmærksom på at bruge de rigtige skruer og rawplugs, når du hænger møbler op på din væg – ved du ikke, hvordan du griber det an? Så er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

              TV bord – frit valg på alle hylder, når det kommer til materialer

              Et TV bord kan tage mange forskellige former. Du kan vælge et klassisk hvidt eller sort TV bord, eller du kan vælge at sætte kulør på tilværelsen ved at gå efter et TV bord i en mere levende farve. Kan du ikke finde et i din yndlingsfarve, kan du altid selv male det om, så du får præcis den farve og det udtryk, som du ønsker dig.

              Mange TV borde er lavet af træ, men også et materiale som metal er meget populært inden for verdenen af TV borde. Hvad, der passer bedst ind hjemme i din stue, ved kun du, og derfor har vi sammensat et varieret udvalg til dig, så du har noget forskelligt at vælge mellem, når du skal ud at købe dit nye TV bord.

              Vil du helst se dit nye TV bord i levende live, inden du trykker på køb-knappen? Så har du mulighed for at se vores møbler i vores showrooms rundt omkring i landet. Her vil du også finde vores TV borde og andre møbler til din stue.

              Et møbel, der aldrig går af mode

              Det er de færreste af os, der ikke har et eller flere fjernsyn i vores bolig. Og med et fjernsyn hører gerne et TV bord. De to hører ligesom sammen, da det ikke længere er højeste mode med fjernsyn, der står på egne ben (som i de gode gamle dage).

              Når du skal finde et TV bord hjem til dig, er der masser af muligheder. Du kan finde en skænk på et loppemarked og stille den under dit fjernsyn, du kan købe en mindre reol og bruge den som TV bord, eller du kan investere i et møbel, der er bygget og designet til at fungere sammen med dit fjernsyn.

              Mulighederne er mange, og du kan heldigvis gøre præcis, som du ønsker i dit hjem. Personlig indretning er et hit, og det gælder i høj grad om at skabe stemning og personlighed i dit hjem, når du indretter dig med alle dine mange ting og møbler.

              Bæredygtige TV borde i træ er et hit

              Bæredygtighed er kommet for at blive, og vil du gerne gøre miljøet en tjeneste, gør du altid klogt i at købe møbler, der er produceret i træ. Træ er et yderst holdbart materiale, og det har også den fordel, at det kan genanvendes igen og igen.

              TV borde i træ er både moderne og flotte, og så skaber de en helt særlig varme, hvis du lader være med at give dem en farve. Et TV bord i eg, teak eller birk kan tilføre masser af varme og sjæl til din bolig, og er det lakeret eller behandlet på anden vis, vil det være lige så modstandsdygtigt over for skidt og snavs, som det ville være tilfældet, hvis det var blevet malet over med hvid eller sort maling.

              Hvad skal du overveje, inden du køber et nyt TV bord?

              Som vi tidligere har været inde på, kan et TV bord tage mange forskellige former. Når du skal bestemme dig for, hvilket TV bord du vil have, er det en god ide at tænke ind, hvilke behov du har tænkt dig, at dit TV bord skal opfylde.

              Hvilken slags møbel skal du gå efter, når du skal have dig et nyt TV bord?

              Skal det give dig ekstra opbevaringsplads, eller skal det kun bruges til at stille fjernsynet og højttalerne på? Har du kvadratmeter nok til, at du kan indtage en del af gulvet, eller vil det fungere bedre, hvis du anskaffer dig et af de væghængte TV borde?

              Hvilket look går du efter, når du er på jagt efter et nyt TV bord?

              Og hvad med farven på dit TV bord? Vil du gerne have et helt klassisk TV bord i sort eller hvid, eller har du mod på selv give det en omgang med malerpenslen, så du kan få et møbel med en mere frisk farve ind i din stue?

              Det helt klassiske hvide eller sorte TV bord kan passe ind i praktisk talt alle hjem, mens det farverige af slagsen er et mere modigt valg, der sikkert også vil tilføre mere personlighed til din indretning.

              Er du til metal eller træ, når du skal vælge et nyt TV bord?

              De fleste TV borde er lavet i enten træ eller metal. Metal giver et mere råt look, mens træ tilfører mere varme. Begge materialer kan males over, hvis du ikke er tilfreds med den farve, dit TV bord har i første ombæring.

              Træ har desuden den fordel, at det er et bæredygtigt materiale, der kan genbruges gang på gang.

              Overvejer du at hoppe med på DIY trenden? Få vores bedste tips og tricks

              Elsker du at slippe din kreativitet løs og selv kreere forskellige ting og sager? Så kan du også springe ud i et nyt DIY-projekt og bygge dit eget TV bord. Det kræver naturligvis, at du ikke har ti tommelfingre, og at du er god til at bygge, save og hamre.

              Fordelen ved at slå dit eget TV bord sammen er, at du helt selv er herre over, hvordan det skal ende med at se ud, og at du med garanti ikke kan finde et TV bord magen til i andres stue. Du kan få en masse ideer til, hvordan du kan lave dit eget TV bord, ved at se dig omkring på nettet.

              Du kan også gå på jagt efter et brugt møbel på loppemarkeder, i genbrugsbutikker eller på dine forældres loft og lave det om til et TV bord. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du gerne vil have dit nye TV bord til at se ud.

              Tip! Du kan gøre TV borde til dit eget ved at sætte personlige nips-ting på overfladen. Det kan være alt fra krukker og små figurer til vaser med smukke blomster.

              Gør TV bordet til stuens centrum

              TV’et er det som vi alle kan samles om. Vi kobler af når vi trykker for tænd knappen, og samtidig kan vi være sociale sammen med vores venner og familie, mens vi følger med i den nyeste krimiserie.

              Derfor er det også ofte TV´et og det tilhørende TV bord, som danner rammen om hele vores stue. Det er her, vi ser dagens nyheder i den travle hverdag, og nyder en god film under dynerne i weekenden. Alle aldre holder af at bruge tid foran TV-skærmen – dette kan både gælde tegnefilm for de mindste og en vaskeægte action-thriller for de voksne.

              I takt med at de fleste TV’er er blevet fladskærme, kan vi dog stadig have brug for et praktisk TV bord. Det er et fantastisk interiør-møbel, hvor vi kan have styr på alle vores elektroniske apparater, samt placere snacks, drikkevarer og den bog du er ved at læse, når du ligger på sofaen.

              Derudover kan et flot TVbord også være en stor del af hjemmets indretning. Hvis du har dit TV hængende over bordet, så kan du med fordel stille flotte frodige planter og skønne lanterne samt personlige ting såsom billederammer og nipsting. Alt dette giver en rolig og hjemlig atmosfære.

              Det er formentlig en genstand og et møbel, som dagligt vil få meget opmærksomhed – både fra hele husstanden men også af dine gæster. Hvis du har TV´et hængende over TV bordet, så vil øjnene højst sandsynlig være vendt denne vej nogle timer i løbet af dagen. Kæl derfor gerne for de indretningsmæssige detaljer, som vil skabe varme og glæde i dit hjem. Vælg et TV- og mediemøbel, som passer ind i dit hjems unikke indretning.

              Overvej nøje TV bordet placering

              TV borde skal helst stå i en vinkel, så alle kan se skærmen tilstrækkelig fra sofaen eller lænestolene. Derfor bør du også tænke en ekstra gang over TV bordets placering. Som allerede skrevet kan du udvælge en væghængt TV møbel, men du kan også vælge at placere det mere centralt i rummet.


              Tip! Tænk over lysindfaldet. Hvis dit TV bord og tilhørende TV står placeret lige mod vinduet eller vinduerne, så kan det være vanskeligt at se skærmbilledet i de solrige timer. Overvej derfor om møblet skal være vendt mod sollyset.

              Her hos Moderno har vi TV borde i alle prisklasser, som passer lige præcis til dit budget. Køb et billigt TV bord hos os. Du finder et stort udvalg i alle materialer, niveauer og farver. Du finder uden tvivl et skønt TV møbel i vores sortiment, som vil opgradere din boligindretning. 

              Har du spørgsmål til et af vores TV borde? Vi står altid klar til at hjælpe

              Er du nysgerrig på at se vores TV borde i real life? Så er du meget velkommen til at besøge et af vores showrooms, hvor du kan se størstedelen af vores møbler udstillet.

              Vi har showrooms flere steder i landet, og på nuværende tidspunkt kan du se vores møbler udstillet i byerne Ikast og Vallensbæk. Vi åbner også snart et nyt showroom i lokaler i Aalborg, så du nemmere kan komme på besøg og se og prøve vores møbler, hvis du bor i det nordjyske.

              Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til et af vores produkter, eller hvis du gerne vil vide mere om den pris, vi kan tilbyde dig. Du kan få fat i os ved at sende en mail til kundeservice@moderno.dk. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som vi kan.

              Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det helt perfekte TV bord hjem til din stue.