24 måneders udvidet totalgaranti

Som noget helt nyt, kan vi nu tilbyde at tilkøbe en ny form for fuld garanti 

Udover den almindelige 2-årige reklamationsret, man som forbruger har ifølge købeloven, har du her muligheden for at tilkøbe en 2 års udvidet totalgaranti på din nye vare. 

En udvidet totalgaranti dækker alt fra fejl på materialer til slitage, den nye totalgaranti er ikke begrænset til enkelte dele og steder på en vare, en totalgaranti dækker hele den købte vare, uanset om der er tale om en sofa, kontinentalseng eller en anden vare købt hos moderno.dk

Når du tilkøber en totalgaranti, er du sikret en fuld garanti der dækker alt i hele 24 måneder.

Sådan gør du:

Du tilføjer din nye Total Garanti når du kommer til kurven, prisen på din nye totalgaranti svinger alt efter beløbsstørrelsen af den eller de varer du ønsker at købe, for at se prisen på din TotalGaranti skal du blot gå i kurven, der står prisen beskrevet. På nogle produkter som fx sofaer, stiller vi en gratis låne sofa til rådighed i hele perioden hvor din egen sofa er til reparation. Kan den defekte vare ikke repareres, får du leveret en helt ny, skulle der opstå en situation hvor varen ikke længere kan skaffes, kan du vælge at beholde den gamle og få et afslag i prisen, eller du kan vælge at få dine penge tilbage.

Totalgarantien dækker ikke hvis der er tegn på misvedligeholdelse, som fx dybe ridser og huller i materialer, dybe mærker i træ osv. der ikke er skyldes en fejl på produktet. Har du yderligere spørgsmål til hvordan og hvad en totalgaranti dækker, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.