COVID-19 situationen hos MODERNO

Vi har i disse dage topprioriteret sundheden og sikkerheden. Efter gårsdagens pressemøde har vi, ligesom mange andre virksomheder landet over, valgt at tage vores forholdsregler, for at forhindre unødig spredning af Corona-virussen.
At forhindre spredning er en fælles sag og vi er alle nødsaget til at bidrage til at løse vores fælles samfundstrussel.

Alle vores medarbejdere som kan arbejde hjemmefra er blevet sendt hjem, dvs. hele vores kundeservice-team samt de fleste af vores administrationsmedarbejdere. Du kan derfor opleve lidt baggrundsstøj når du ringer til os. Alle medarbejdere er blevet briefet omkring god hygiejne både på og uden for arbejdspladsen, og opfordres på det kraftigste til at følge instrukserne.

Vores leveringsfolk bruger engangsmasker ved hver eneste levering, samt beskyttelseshandsker, så der er ingen risiko ved at modtage møbler fra os i disse dage.

Kort fortalt, så er vi stadig fuldt funktionsdygtige. Du kan altså roligt og trygt handle på vores webshop.
Vi gør alt hvad vi kan, for at opretholde samme professionelle kundeservice som altid, og håber at Du vil vise overbærenhed, hvis der alligevel skulle opstå udfordringer.

Levering hos Moderno

Ved køb over 400kr, er levering og opbæring er ALTID gratis hos Moderno

Vi leverer med vores egne biler eller med GLS og du bliver informeret om leveringstidspunkt via sms minimum 1-2 dag inden forventet levering.

Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted i boligen, hvor dit møbel skal placeres. Det vil sige, at varen kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende. Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, og varen skal tages med retur, tilbageholder vi fragtgebyret, og vi opkræver fragtgebyr for en evt. ny levering.

Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, tager vi din vare med retur til vores centrallager, og du må påregne ekstra fragtgebyr og ekstra leveringstid for en evt. ny levering.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til kundeservice - vi står klar til at hjælpe dig. Skriv til os

Altid gratis levering

Altid gratis levering

Ved køb for over 400kr, leverer vi altid gratis i hele Danmark og til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm eller andre ikke brofaste øer bedes du kontatke os før du bestiller dine varer. Vi leverer næsten hver dag mellem kl. 8 og 21.
30 dages returret

30 dages returret

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb. Skulle det være tilfælde bedes du kontakte os så vi kan aftale afhentningsdato.
Finansiering 0% ÅOP

Finansiering 0% ÅOP

Vi samarbejder med Resurs Bank, som tilbyder attraktiv afbetalingsplaner
Gratis opbæring

Gratis opbæring

Hos Moderno tilbyder vi også altid gratis opbæring uanset etage. Møbler bliver altid leveret af 2 flyttemænd, som også er montører
Prismatch

Prismatch

Har du fundet en vare billigere hos en anden forhandler? Vi garanterer prismatch på alle vores varer.
2 personers leveringsteam

2 personers leveringsteam

Vores varer bliver altid leveret af et team på 2 chauffører/ montører.
Udpakning og besigtigelse af produktet

Udpakning og besigtigelse af produktet

Vi pakker din vare ud og tjekker om alt ser som det skal. Hvis der er nogen skader på produktet eller f.eks farven er ikke som forventet, tager vi det med igen.
Opsætning på ønsket sted

Opsætning på ønsket sted

Vi leverer ikke kun dine varer men vi stiller dem også på ønsket plads.
Udsmidning af emballage og plastik

Udsmidning af emballage og plastik

Du behøver ikke at tænke på affald når du får monteret din sofa hos os. Vores montørerer sørger for at sofaen er klar til brug og vi tager alt affald og folie med os igen
Automatiseret SMS system

Automatiseret SMS system

Du blier informeret løbende om leveringsstatus på din ordre
Montering

Montering

Vi tilbyder at monteret din sofa eller vægseng. Vores professionelle montører vil sørge for at dine møbler vil blive monteret fagligt korrekt.
Hurtig levering

Hurtig levering

Alle vores varer fra lager kan leveres helt ned til 2 dage fra bestilingsdagen.