Tjek leveringstid

Skriv din ordrereference her (9 bogstaver) og tjek den planlagte uge for levering af bestillingen:

 

Ordrereference kan findes i din ordrebekræftelse som du har fået på mail. Hvis du ikke har en ordrebekræftelse eller mangler din ordrereference eller har et spørgsmål om din levering, skriv venligst en mail til os her: kundeservice@moderno.dk , og vi hjælper dig så hurtigt vi kan

Sådan finder du din ordrereference
Levering hos Moderno

Vi leverer med vores egne biler eller med GLS og du bliver informeret om leveringstidspunkt via sms minimum 1-2 dag inden forventet levering. 

Ved køb over 400kr, er levering og opbæring er ALTID gratis hos Moderno.

Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted i boligen, hvor dit møbel skal placeres. Det vil sige, at varen kan passere trappeopgange, døråbninger, entré og lignende. Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, og varen skal tages med retur, tilbageholder vi fragtgebyret, og vi opkræver fragtgebyr for en evt. ny levering.

Hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, tager vi din vare med retur til vores centrallager, og du må påregne ekstra fragtgebyr og ekstra leveringstid for en evt. ny levering.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål? Skriv til kundeservice - vi står klar til at hjælpe dig. Skriv til os

Altid gratis levering

Altid gratis levering

Ved køb for over 400kr, leverer vi altid gratis i hele Danmark og til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm eller andre ikke brofaste øer bedes du kontatke os før du bestiller dine varer. Vi leverer næsten hver dag mellem kl. 8 og 21.
30 dages returret

30 dages returret

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb. Skulle det være tilfælde bedes du kontakte os så vi kan aftale afhentningsdato.

Finansiering 0% ÅOP

Finansiering 0% ÅOP

Vi samarbejder med Resurs Bank, som tilbyder attraktiv afbetalingsplaner
Gratis opbæring

Gratis opbæring

Hos Moderno tilbyder vi også altid gratis opbæring op til 5. sal uden elevator. Møbler bliver altid leveret af 2 flyttemænd, som også er montører.

Prismatch

Prismatch

Har du fundet en vare billigere hos en anden forhandler? Vi garanterer prismatch på alle vores varer.
2 personers leveringsteam

2 personers leveringsteam

Vores varer bliver altid leveret af et team på 2 chauffører/ montører.

Udpakning og besigtigelse af produktet

Udpakning og besigtigelse af produktet

Hvis du har bestilt levering med montering, pakker vi din sofa ud og tjekker om alt er som det skal være. Hvis der er nogen skader på produktet som ikke kan løses på stedet, tager vi det med os igen.
Opsætning på ønsket sted

Opsætning på ønsket sted

Vi leverer ikke kun dine varer indenfor første indgangsdør. Vi stiller kasserne på ønsket sted, f.eks. stuen eller soveværelset. Der er også mulighed for at levere hos din nabo, eller i en carport /garage. Kontakt vores kundeservice, såfremt du ønsker alternativ levering.

Udsmidning af emballage og plastik

Udsmidning af emballage og plast

Du behøver ikke at tænke på affald når du får leveret en sofa med tilkøbt montering. Vores montørerer sørger for at sofaen er klar til brug og vi tager alt pap og emballage med os igen, så du slipper for at køre på nærgenbrugsstationen.
Automatiseret SMS system

Automatiseret SMS system

Du bliver informeret løbende om leveringsstatus på din ordre. Vi sender en sms med bekræftelse af din bestilling, når din bestilling bliver igangsat i produktionen, når møblet ankommer til vores lager og afventer bookning af kørsel i dit postnummer. Herefter vil du modtage en eller flere smser med forslag til leveringstidspunkt som blot skal bekræftes. Du kan være ganske rolig, vi kører ikke før vi har en klar aftale om leveringstidspunkt.

Montering

Montering

Vi tilbyder at montere din sofa. Ønsker du dette, bedes du vælge denne tilkøbsmulighed på produktsiden. Har du glemt at tilkøbe montering, kan du altid kontakte vores kundeservice som helt sikkert vil hjælpe dig.
Vores professionelle montører vil sørge for at dine møbler vil blive monteret fagligt korrekt.
Hurtig levering

Hurtig levering

Alle vores varer fra lager kan leveres helt ned til 20 hverdage fra bestillingsdato. Som noget nyt, har vi nu flere kategorier med levering helt ned til 10 hverdage og 20 hverdage på bestillingsvarer - nogle endda med mulighed for stof- og farvevalg.