Praktiske tæpper, der skaber hygge overalt i hjemmet

  -15 %
  • -30,00 kr.
  Normalpris 195,00 kr. -30,00 kr. Pris 165,00 kr.
   -17 %
   • -180,00 kr.
   Normalpris 1.075,00 kr. -180,00 kr. Pris 895,00 kr.
    -16 %
    • -80,00 kr.
    Normalpris 485,00 kr. -80,00 kr. Pris 405,00 kr.
     -15 %
     • -30,00 kr.
     Normalpris 195,00 kr. -30,00 kr. Pris 165,00 kr.

     Supersmarte og behagelige tæpper til dit hjem

     Er du på udkig efter tæpper til dit hjem, som er både praktiske og hyggelige at se på? Tæpper kan gøre en stor forskel overalt i dit hjem. Uanset om du skal til at flytte i ny bolig og derfor har brug for et nyt tæppe, eller du bare trænger til at forny indretningen i hjemmet, så er tæpper den perfekte løsning. 

     Du kan her på Moderno finde et stort og eksklusivt udvalg af tæpper i alle størrelser, så du nemt kan finde lige præcis det tæppe, der passer allerbedst ind i dit hjem. Fælles for vores mange tæpper er, at de alle er lavet i høj kvalitet, så du er sikker på at få glæde af dit nyt tæppe de næste mange år. 

     Hos Moderno kan du opleve en verden af farverige tæpper, der bare venter på dig 

     Hvad er det, der gør et hus til et hjem? Udover at det er de mennesker, du deler det med, så er det også alt, du vælger at have i dit hjem. Møbler, interiør, billeder ‒ alt det, der skaber hygge og stemning, der i en kombination viser, hvem det er, der bor lige netop i din bolig. 

     Vi kommer ikke udenom, at det især er de store møbler, som senge, borde, stole og sofa, der fylder godt og skaber selve hjemmet og gør det funktionelt. Men hvad med de andre lidt mindre ting såsom tæpper? Har du tænkt over, hvor meget de egentlig betyder i hjemmet? 

     Gå på opdagelse her på siden og find netop det tæppe, der skaber stemning i dit hjem

     Hos Moderno synes vi, du skal have mulighed for at finde alle de møbler og alt det interiør, der er med til at gøre dit hus til et hjem. Du finder derfor et hav af møbler, men du kan også opleve et stort slaraffenland af tæpper og andet boliginteriør. 

     Gå derfor bare på opdagelse her på siden, hvor du helt sikkert kan finde netop det tæppe, der både vil være praktisk at have i dit hjem, og som samtidig vil fremstå yderst stilfuldt og hyggeligt. 

     Du kan bruge et flot og funktionelt tæppe overalt i din bolig

     Det smarte ved tæpper er, at du kan bruge dem overalt i dit hjem. Et tæppe er både funktionelt, praktisk og yderst hyggeligt at se på. Tæpper skaber bare en helt bestemt stemning i dit hjem, og de er derfor gode at bruge overalt i din bolig. 

     Du kan for eksempel bruge tæpper i:  

     • Stuen
     • Entréen
     • Soveværelset
     • Børneværelset
     • Fordelingsgangen

     Det er med andre ord kun fantasien, der sætter grænser for, hvor i dit hjem du kan vælge at bruge et tæppe til dit gulv. 

     Stik fødderne ud på et tæppe om morgenen eller lad børnene lege på store tæpper

     Du kan hos Moderno få tæpper i mange forskellige størrelser, materialer, farver og mønstre. Det har den fordel, at du kan finde forskellige slags tæpper, som du kan bruge overalt i dit hjem. 

     Hvis du for eksempel godt kunne tænke dig at have et dejligt, varmt tæppe til at ligge ved din seng, som du kan stikke dine bare fødder ud på en kold vintermorgen ‒ ja, så finder du det her hos os. 

     Er det i stedet store tæpper, der kan ligge i stuen eller på børneværelserne, du har brug for? Du ved, sådan et tæppe, som børnene vil elske at sidde og lege på fra morgen til aften? Det er intet problem. Du kan finde lige præcis det tæppe, du er på jagt efter, når du er her på Modernos hjemmeside. 

     Sæt prikken over i’et i din indretning med både små og store tæpper

     Du kan bruge tæpper mange steder i din bolig, men du kan også bruge et tæppe til mange forskellige ting. 

     Udover at du kan bruge et tæppe til praktiske formål, som for eksempel at stikke fusserne ud på en mørk vintermorgen, eller du kan have tæpper, som børnene kan lege på, så kan du også bruge tæpper i din indretning. På den måde kan du skabe en helt bestemt stemning i din indretning. Måske endda en meget personlig indretning? 

     Brug store tæpper under sofaen eller lange løbere ude i din fordelingsgang

     Stuen er et rum, der ofte bruges til hygge og afslapning for hele familien. Og har du et tæppe under din sofa, kan du på fineste vis gøre din stue ekstra hyggelig både at se på og være i. Det skaber bare et særligt varmt og indbydende udtryk, når du for eksempel bruger store tæpper under dine møbler ‒ som for eksempel din sofa. 

     Du kan også vælge at bruge tæpper, når du for eksempel skal indrette og dekorere din entre eller måske din fordelingsgang? Det ser både hyggeligt og flot ud, når du har et tæppe til dit gulv liggende, så det ikke ser så “koldt” ud. Bruger du tæpper rundt omkring i huset i din indretning, vil det altså få både varme og et personligt udtryk ind i dit hjem. 

     Vælg ud fra farverne i dit hjem, så dit interiør matcher med tæppet i din stue

     Men hvordan vælger du så de helt rigtige tæpper til din bolig? Det er først og fremmest vigtigt, at du tænker over mål og størrelser. Er rummet ikke særlig stort, kan det se voldsomt ud, hvis der ligger et alt for stort tæppe på gulvet. Du kan til gengæld godt mixe og matche i de store rum med former og størrelser på tæpperne. 

     Når du skal vælge farverne på dit nye tæppe, er det først og fremmest vigtigt, at du kigger på, hvilke farver der ellers går igen i rummet. Tæpper i neutrale farver kan gå an til det meste, men har du en ide om at få tæpper i mere friske farver, bør du kigge dig omkring på de andre farver, du allerede har i dit hjem. 

     Det kan for eksempel være, at du har vaser og nips-ting i nogle helt bestemte farver, du kan matche tæppet med? Eller måske er der en bestemt blå farve på dit yndlingsmaleri, du kan få til at passe sammen med dine nye tæpper? Der er masser af muligheder for at kombinere. 

     Tid til fornyelse i hjemmet? Gør det nemt med et nyt  tæppe til dit gulv

     Vi kender alle sammen til følelsen af, at nu skal der altså bare ske noget nyt med indretningen i det lille hjem. Det kan hurtigt blive en stor post at skifte de store møbler ud, så hvorfor ikke starte i det små ‒ som alligevel vil gøre en kæmpe forskel visuelt? 

     Vælger du at skifte små og store tæpper i din bolig ud, vil du opleve en stor forvandling. Tæpper er noget, du både går og ser på hver eneste dag, så når først den udskiftning finder sted, vil det næsten føles som at få en splinterny bolig. 

     Har du spørgsmål? Vi står klar til at vejlede dig i dit tæppekøb 

     Selvom du har besluttet dig for at skifte de gamle tæpper ud med nye eller simpelthen bare få købt nogle flere, så er det stadig en stor beslutning. Det er jo trods alt noget, du ser på hver eneste dag. Hvis du derfor er selv det mindste i tvivl eller har et brændende spørgsmål, må du ikke tøve med at kontakte os. Du sender bare en e-mail afsted til kundeservice@moderno.dk, og så vil hurtigst muligt sørge for at vende tilbage, så du kan komme videre i din tæppejagt. 

     Vil du gerne se vores mange flotte tæpper, inden du køber? Det er ikke noge problem! Vi har showrooms fordelt over hele landet, hvor du kan komme forbi og se vores mange tæpper i de flotte udstillinger. Her kan du naturligvis også få råd og vejledning ‒ uanset om du har spørgsmål til vores tæpper eller nogle af vores mange andre varer.