Sofasæt

Vis 12 nye produkter

Sofasæt

Er du på udkig efter et nyt sofasæt til din stue, og gerne et sæt som passer sammen med resten af boligens stil og øvrige interiør? Her hos Moderno finder du et stort udvalg af moderne og komfortable sofagrupper i mange forskellige materialer, farver og stilarter som alle matcher den moderne og stilrene boligstil. 

Et hjem er bedst indrettet når der er en rød tråd og sammenhæng i hele indretningen. Alle rum i hjemmet bør derfor indrettes i den samme stil, og det samme gælder i særdeleshed også stuen. Derfor har vi her på siden samlet alle vores mange forskellige sofagrupper som alle hver især, i høj grad vil kunne hjælpe til med at binde stuen sammen som en flot og elegant enhed, som langt de fleste af dine gæster vil misunde. 

Vores forskellige sofasæt er lavet i den bedste kvalitet, og det betyder at du kan nyde synet af dit nye sofagruppe mange år frem i tiden. Tag et kig i vores store udvalg af både stilrene og farverige sofasæt, som når du først har fået sættet inden for døren, med garanti vil blive dit nye favoritsted i stuen. 

Et sofasæt betyder mange siddepladser

Vælger du at investere i et nyt sofasæt, vil du også automatisk få en masse gode siddepladser hjemme i stuen, og det samme gælder hvis du vælger et af de mange forskellige sofasæt som du finder her på siden. 

Blandt vores forskellige sofagrupper kan du frit vælge mellem flere forskellige kombinationsmuligheder. For eksempel en variant bestående af to sofaer, en 2 personers sofa og en 3 personers sofa. Med til sættet tilhører en komfortabel lænestol, som er designet i samme stil og farve som de to sofaer.

Du kan også vælge et sæt der består af en 2 personers sofa, en 3 personers sofa samt en komfortabel puf som er fremstillet i skum som er med til at øge siddekomforten. 

Fælles for alle vores sofasæt uanset hvilket et du ender med at vælge er, at de alle er lavet i en høj kvalitet hvor der ikke er gået på kompromis med materialerne. Det betyder også at du er garanteret en høj siddekomfort i hvert enkelt produkt.

Vælg den helt rigtige sofagruppe i det bedste materiale

Vores sofasæt er blandt andet fremstillet med massive trærammer, som er din garanti for at begge sofaer plus lænestole er robuste, og sagtens kan tåle hverdagens små udfordringer. Ryg og sæde er ligeledes fremstillet i blandt andet HR skum, som er med til at give hver enkelt sofa og stol en optimal siddekomfort. Fordelen ved HR skummet er også at det er med til at gøre sæderne formstabile selv efter vedvarende brug. 

Sofaerne findes i mange forskellige materialer, blandt andet Rino, Savana, Magma og Portland, som alle fire er vævede stoffer i høj kvalitet. Har du husdyr i hjemmet er en sofagruppe i det vævede stof Rino eller Portland et smart valg. Begge er nemme at holde, de er modstandsdygtige overfor væsker samt nemme at rengøre. 

Vælger du en sofagruppe i en stofkvalitet Magma, kan du forvente at få en sofa med en høj og slidstærk gramatur. Vil du hellere have en sofagruppe i kunstlæder som er nem at rengøre, kan du vælge en sofa i den meget populære PU læder Santiago. Santiago er et ekstrem slidstærkt materiale som både er solbestandig og nem at rengøre med en hårdt opvredet klud. 

Placer din nye sofagruppe fra Moderno hvor du vil

Finder du et sofasæt i vores store udvalg, så er fordelen at du kan placere alle dele lige præcis der hvor du har brug for det i din stue. Vores sofagrupper er nemlig fremstillet med fuldpolstret ryg som betyder at det ikke kun er fronten der er pæn at se på.

Vælger du et sofasæt her hos os, kan du nemt helt uden problemer have dit nye sofasæt stående midt i stuen, helt uden du behøver at tage hensyn til om man kan se sofaens ryg eller ej. 

Et væld af moderne og stilfulde sofasæt til den store stue

Drømmer du om et flot sofasæt i hvid eller sort læder, eller hvad med et lækkert blødt sofasæt i en flot farve? Her hos os finder du alt hvad hjertet begærer af stilfulde sofa sæt i moderne farver, som alle passer perfekt ind i det stilrene hjem. 

Når vi nævner ordet sofasæt, så kommer langt de fleste til at tænke på at hele sættet fylder meget, og at det kræver en stor stue for at kunne komme til sin ret. Det er også rigtig for et sofasæt består jo af flere forskellige dele, og det er derfor vigtigt at finde et sæt som passer i rummet så det ikke ender med at blive for trangt. 

Her du en lille stue og tænker derfor at du nok ikke har plads til et sofasæt, så er der dog ingen grund til fortvivlelse. For hos os kan du nemlig også finde sofasæt som ikke fylder nær så meget som de større sofagrupper. Har du en lille stue kan du for eksempel vælge et sæt som består af en lille 2 personers sofa, en lille puf og en komfortabel lænestol i samme serie. 

Køb din nye sofagruppe her hos Moderno

Uanset hvor meget plads du har i din stue og uanset hvor mange siddepladser du har brug for, så finder du her hos Moderno et bredt udvalg af komfortable sofasæt og sofagrupper, som alle i høj grad kan være med til at sætte prikken over iét i din nyindrettede stue.