Sofasæt


Er du på jagt efter et flot, praktisk og billigt sofasæt, så er du kommet til det rette sted. En sofa er stuens midtpunkt, og det er et sted mange af os bruger meget af vores tid. Derfor er det også essentielt, at vi har en sofa, der opfylder de behov, vi har. Den skal være behagelig at sidde i, pæn at se på, og så er det et ekstra plus, hvis den besidder nogle praktiske funktioner.

Der findes efterhånden mange forskellige typer af sofaer, og det betyder også, at det er nemt for dig at finde lige præcis den type, som passer ind i dit hjem. Vælger du et sofasæt, er du sikker på, at der er plads til, at hele familien kan få en siddeplads. Sofasæt fås i forskellige størrelser og med forskellige møbler, og du kan helt selv bestemme hvor i dit hjem, du placerer sofasættets møbler.

Tag et kig i vores sortiment og find inspiration til din stues indretning. 

  hurtig levering!
  -24 %
  • -2.510,00 kr.
  Normalpris 10.505,00 kr. -2.510,00 kr. Pris 7.995,00 kr.
   hurtig levering!
   -24 %
   • -3.200,00 kr.
   Normalpris 13.195,00 kr. -3.200,00 kr. Pris 9.995,00 kr.
    hurtig levering!
    -25 %
    • -3.140,00 kr.
    Normalpris 12.635,00 kr. -3.140,00 kr. Pris 9.495,00 kr.
     -24 %
     • -2.860,00 kr.
     Normalpris 11.755,00 kr. -2.860,00 kr. Pris 8.895,00 kr.
      hurtig levering!
      -25 %
      • -3.020,00 kr.
      Normalpris 12.015,00 kr. -3.020,00 kr. Pris 8.995,00 kr.
       hurtig levering!
       -24 %
       • -3.160,00 kr.
       Normalpris 12.955,00 kr. -3.160,00 kr. Pris 9.795,00 kr.
        -14 %
        • -1.330,00 kr.
        Normalpris 9.825,00 kr. -1.330,00 kr. Pris 8.495,00 kr.
         -15 %
         • -1.790,00 kr.
         Normalpris 12.185,00 kr. -1.790,00 kr. Pris 10.395,00 kr.
          -24 %
          • -3.180,00 kr.
          Normalpris 13.075,00 kr. -3.180,00 kr. Pris 9.895,00 kr.
           -24 %
           • -2.840,00 kr.
           Normalpris 11.635,00 kr. -2.840,00 kr. Pris 8.795,00 kr.
            -24 %
            • -2.840,00 kr.
            Normalpris 11.635,00 kr. -2.840,00 kr. Pris 8.795,00 kr.
             -28 %
             • -2.660,00 kr.
             Normalpris 9.655,00 kr. -2.660,00 kr. Pris 6.995,00 kr.
              hurtig levering!
              -25 %
              • -3.450,00 kr.
              Normalpris 13.945,00 kr. -3.450,00 kr. Pris 10.495,00 kr.

              Smarte sofasæt til ethvert hjem

              Sofasæt fås i mange forskellige typer. De findes f.eks. som sæt med en to personers og en tre personers sofa. Der er også sæt, hvor du enten får en puf eller en lænestol med. Og så findes der sæt, som består af en sofa og to stole. Det er altså en meget fleksibel løsning, hvis du gerne vil have stor frihed, når det kommer til, hvordan du kan placere dine møbler i din stue. Med et sofasæt der består af flere dele, kan du altid flytte rundt på møblerne efter behov. Får du pludselig mere plads, kan du også nemt købe en ekstra sofa eller en lænestol.

              Når du skal vælge et sofasæt, skal du også tage stilling til hvilken farve og hvilket materiale, det skal være i, og om der er nogle bestemte praktiske funktioner, du ønsker, at dit sofasæt skal have.

              Flotte farver og solide materialer

              Vælg lige præcis det sofasæt, der passer bedst ind i dit hjem. Du har både mulighed for at vælge imellem forskellige farver og materialer, når du køber sit sofasæt her hos os.

              Med hensyn til materialer, skal du finde ud af, om du bedst kan lige sofaer i stof eller PU-læder. Her skal du også være opmærksom på, at de forskellige materialer kræver forskellige former for vedligeholdelse. Nogle af vores sofaer kommer med hynder, der kan vaskes, hvilket er meget praktisk.

              Når det kommer til farvevalget af din sofa, så skal du vælge en farve, som du ved, du bliver glad for, og som passer ind i din øvrige indretning i stuen. Vil du gerne have en lys og luftig stemning i stuen, kan en hvid sofa være det rigtige valg for dig. Er din stil lidt mere vovet og frisk, vælger du måske at satse på en rød sofa. Eller måske er en sort sofa den mest praktiske for dig.

              Vi har et væld af sofaer til enhver smag, uanset om du er til en sofa i enkelt design, eller om du er til en sofa, der skiller sig lidt ud fra normen. Tag et kig i vores sortiment og find det sofasæt, der passer bedst ind i dit hjem.

              Sofasæt med stol eller puf

              Når du har bestemt dig for, at det er et sofasæt, der er det rigtige for dig, så skal du finde ud af, hvilke typer møbler, der skal indgå i dit sofasæt. Vi har sofasæt, der består af følgende sammensætninger:

              • En tre personers sofa, en topersoners sofa og en lænestol
              • En tre personers sofa og to lænestole
              • En tre personers sofa og en to personer sofa
              • En tre personers sofa, to lænestole og en puf

              Du kan altså få sofasæt, der matcher dit behov for siddepladser. Får du pludselig brug for en ekstra siddeplads, kan du altid tilføje en sofa eller en puf til dit nuværende sofasæt.

              De mange kombinationsmuligheder betyder, at det er nemt for dig at finde lige præcis det sofasæt, der passer til dine behov.

              Praktiske sofasæt med mange muligheder

              Leder du efter en sofa, der indeholder flere praktiske muligheder? Så har vi også det her hos Moderno. Det er vigtigt, at din sofa giver dig maksimal komfort, så du kan få glæde af den i mange år. Desuden kan det være smart, hvis din sofa har nogle praktiske funktioner så som opbevaringsmuligheder eller sovefunktion, så udnytter ud nemlig pladsen i dit hjem optimalt.

              Sid behageligt med nakkestøtter

              Vil du gerne sidde ekstra behageligt, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, så er en sofa med nakkestøtte sikkert noget for dig. På den måde kan du nemmere komme til at sidde godt. Nakkestøtterne er justerbare, så du selv kan regulere siddekomforten, alt efter hvilke behov du har.

              Nakkestøtterne er f.eks. smarte at have, hvis du skal sidde og læse en bog eller se fjernsyn. Så kan du nemmere komme til at sidde behageligt, så du ikke får ondt i nakken eller ryggen.

              Når du har mulighed for at justere på sofaen, så betyder det også, at den kan tilpasses til hele familien. Uanset hvilket behov I har, når i sidder i sofaen, bliver det tilgodeset grundet sofaens fleksibilitet.

              Få plads til en overnattende gæst

              Får du af og til gæster på besøg, der gerne vil overnatte? Så er det heldigt, at du kan få sofaer med sovefunktion. På den måde har du altid mulighed for at tilbyde en gæst en soveplads. Det er f.eks. smart for dig, der ikke har et gæsteværelse. En sofa med sovefunktion fylder ikke mere end en almindelig sofa, så med en sofa med sovefunktion udnytter du din stues plads optimalt.

              En sofa med sovefunktion er også smart at have, hvis du har et sommerhus. Her er det ofte praktisk at have en masse sovepladser til gæster, der gerne vil overnatte efter en hyggelig sommerfest.

              Sofaer med opbevaringsplads

              Vil du gerne have en praktisk sofa, så er en sofa med opbevaringsmuligheder et godt valg. Det er en smart løsning til dig, der ikke har så meget plads til at have skabe eller kommoder stående, eller blot til dig, der ønsker at udnytte din boligs kvadratmeter optimalt.

              I sofaens opbevaringsrum kan du nemt gemme ekstradyner, puder og tæpper, så de ikke fylder på sofaen, når de ikke er i brug. Får du overnattende gæster, kan de nemt findes frem.

              Skab en hyggelig stue med tilbehør til dit sofasæt

              Du bruger formentlig meget tid i din stue og dermed også i din sofa. Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at din stue er et hyggeligt rum at være i. Det er forskelligt fra person til person, hvad der skal til for at skabe en hyggelig stemning. Måske handler det om det rigtige lys, et smart sofabord eller de korrekte puder og tæpper. Uanset hvad, er der inspiration at hente her hos os, i vores store udvalg af tilbehør til hjemmet. 

              Har du valgt et sofasæt med lænestole, kan du også skabe en hyggelig læsekrog med et hyggeligt lys, hvis du har et hjørne i din stue, der ville egne sig godt til dette.

              Sofabord

              Når du har en sofa, er det nærmest en nødvendighed med et sofabord også. Hvis du gerne vil drikke en kop kaffe eller indtage et let måltid i sofaen, så er et sofabord rigtig praktisk. Det kan også være, at du og familien godt kan lide at hygge jer med brætspil eller kortspil i weekenden, og det ernu meget hyggeligt at tage spillet med i sofaen.

              Vi har sofaborde til enhver smag og behov. F.eks. kan du få sofaborde med ekstra opbevaringsplads i form af hylder eller skuffer. Så har du altid et sted, hvor du kan ligge dine bøger eller læsebriller.

              Tæpper og puder

              Skab ekstra hygge i sofaen med vamsede tæpper og flotte puder. Især i de kolde måneder, er det rart at have et tæpper over sig, mens man sidder i sofaen og nyder en god film eller bog. Det er også altid godt at have en pude ved hånden, hvis du skulle få lyst til en lille lur i sofaen.

              Et tæppe på gulvet under sofabordet, kan også være med til at understrege hyggen. Det er rart og blødt at træde ned på, når du forlader sofaen. Desuden kan det være med til at fuldende indretningen i din stue, fordi det på en måde samler møblerne i sofasættet.

              3 personers eller 2 personers sofa

              Vil du ikke have et helt sæt bestående af f.eks. en tre personers sofa og to lænestole, så har du også mulighed for blot at købe enten en to personers sofa eller en tre personers sofa.

              Måske bor du i en lille lejlighed, hvor pladsen er trang, og har derfor kun plads til en lille to personers sofa. Får du med tiden mere plads, kan du altid købe en ekstra sofa eller en større sofa, hvis det er det, du har lyst til.

              Vores to personers sofaer fås også i modeller, der kan laves om til en seng. Det er praktisk for dig, der bor småt og skal tænke over, hvad hver eneste kvadratmeter anvendes til. 

              Andre muligheder for smarte og rummelige sofaer

              Vil du gerne have en sofa, der giver dig meget siddeplads, men er du i tvivl om, om det er et sofasæt, der er det rigtige for dig. Så kan du altid gå på jagt i vores sortiment af øvrige sofaer. Vi har sofaer til ethvert behov, både til den store familie i det store paracelhus, og til parret i den lille lejlighed.

              Har du brug for meget siddeplads, kan du blandt andet kigge efter en chaiselongsofaen hjørnesofa eller en u-sofa. Disse typer sofaer giver dig godt med siddeplads, så du er sikker på, at hele familien kan være der. De nævnte typer sofaer fås også som sovesofaer og med opbevaringsrum.

              Hvis du går på jagt i vores store sortiment af sofaer, vil du finde ud af, at der er en masse muligheder at vælge imellem.

              Køb dit sofasæt her hos Moderno

              Et sofasæt er en smart løsning til dig, der gerne vil have masser af siddepladser, men samtidig vil have mulighed for at flytte om på møblerne efter behov.

              Har du været på udkig i vores sortiment af billige sofasæt og fundet det, der passer til dig? Så er det bare med at få det købt, så du kan få glæde af dit nye sofasæt. Leder du stadig efter en sofa, så kan du blot gå på jagt i vores sortiment og blive inspireret af vores store udvalg.

              Har du ikke helt fundet ud af, hvilken type sofa, der er den rigtige for dig endnu? Så kan du komme forbi vores showroom, hvor vi har et udvalg af vores møbler udstillet. Så har du mulighed for at se vores møbler an og prøve dem, inden du beslutter dig for, hvad der er det rigtige for dig.