Forkæl dig og dit kontor med et skrivebord af høj kvalitet

Vis 20 nye produkter

Forkæl dig og dit kontor med et skrivebord af høj kvalitet 

Leder du med lys og lygte efter et flot og funktionelt skrivebord til dit barns værelse eller til dit eget hjemmekontor? Så kan du godt indstille din eftersøgning.

Hos Moderno elsker vi lækre møbler, der kan bryste sig af at være fremstillet af materialer i en høj kvalitet såvel som udformet i et smart, moderne design. Og skriveborde er ingen undtagelse. Når du tager et kig på vores side, vil du finde et stort udvalg af smarte skriveborde, som du kan købe til børneværelset eller dit eget hjemmekontor. 

Er det svært at vælge? Det tager vi som en kompliment. Vi har nemlig mange lækre skriveborde i vores sortiment, som sikkert vil kunne passe perfekt ind hjemme hos dig. 

Køb skrivebord allerede i dag - så kan du begynde at glæde dig til at lege indretningsarkitekt

Har du udset dig et skrivebord her på siden, som du bare må eje? Så er der ingen grund til at vente til i morgen med at bestille det. Jo før du får bestilt dit nye skrivebord, des før kan du få det leveret og begynde at indrette dit barns nye værelse eller dit nye hjemmekontor.

Vil du gerne se dit nye skrivebord, inden du bestiller det? Så har du mulighed for at besøge et af vores showrooms. Her udstiller vi alle vores smarte møbler, så du kan se dit drømmemøbel med egne øjne, inden du køber det.  

Når du besøger et af vores showrooms, kan du desuden få masser af inspiration til din boligindretning. Vi har gjort meget ud af de enkelte showrooms, da vi selv elsker alt, der har med møbler, nipsting og indretning af boliger at gøre. Der er derfor masser af tips, som du kan tage med dig hjem. 

Få et smart skrivebord, der samtidig er en fryd for øjet

Et skrivebord skal ikke alene score højt på funktionalitet. Det skal også pynte i dit hjem. Det gælder både, hvad enten du er på jagt efter et smart skrivebord til børneværelset, eller du skal i krig med at indrette et kontorrum, hvor du kan sætte dig ind for at arbejde eller læse. 

Måske drømmer du om et lille, fikst skrivebord, du kan presse ind i hjørnet af din stue? Eller måske vil du gerne have et stort et af slagsen, der også giver dig masser af opbevaringsplads? Uanset hvilken form for skrivebord, der vil passe ind hjemme hos dig, så finder du en række af gode bud her på siden.

Hvad skal dit skrivebord opfylde af behov?

Når du skal købe nyt skrivebord, er det afgørende, at du forholder dig til, hvad du gerne vil have, at det skal opfylde af behov. 

Her får du vores bud på, hvad du med fordel kan spørge dig selv om, når du går på jagt efter det perfekte skrivebord til dit barns værelse, til hjørnet i stuen eller til dit hjemmekontor.

Find det perfekte skrivebord ved at spørge dig selv:

  • Hvor stort dit skrivebord må være?
  • Om du ønsker et hvidt skrivebord, et skrivebord med trælook eller noget helt tredje?
  • Ønsker du plads til masser af opbevaring omkring dit skrivebord? Eller er en bordplade med ben nok?
  • Skal der stå en computer på dit skrivebord?
  • Ønsker du et skrivebord, der kan hænge, eller skal det stå på gulvet?
  • Vil du gerne have plads til en tavle over dit skrivebord?

Er det et skrivebord til børneværelset, du er på jagt efter ‒ så finder du det her 

Hos Moderno har vi et stort udvalg af skriveborde, der kan bruges på både børneværelset eller på hjemmekontoret. Faktisk kan du placere vores skriveborde i præcis det rum, du ønsker. Hvad end det så er i stuen, soveværelset eller i et hjørne af entreen. 

Det er ene og alene din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du kan indrette dig, og hvor du kan indrette en lille arbejdsplads i dit hjem. 

Er det et skrivebord til børneværelset, du er på udkig efter, så er der mange måder, du kan gribe indretningen an på for at skabe mest mulig plads til opbevaring og masser af leg på dit barns værelse.

Vil en højseng kombineret med et skrivebord give mening hjemme hos dig?

Vil du gerne indrette dig på en måde, der gør, at du får det absolut bedste ud af kvadratmeterne på børneværelset? Så kan du overveje, om du vil anskaffe dig en højseng med plads til et skrivebord nedenunder. 

Det er en rigtig god måde at skabe plads på børneværelset, der generelt set har det med at bestå af lidt for få kvadratmeter i forhold til alle de ting, som dit barn gerne vil kunne have på sit værelse.

Hos Moderno finder du også et stort udvalg af højsenge, hvor det er oplagt at indrette dig med et skrivebord nede under sengen.

Kig forbi et af vores showrooms og find dit nye skrivebord

Er du brændt varm på et af vores skriveborde? Men nager tvivlen dig alligevel lidt, nu hvor du kun har set skrivebordet på din skærm? Det er der heldigvis råd for.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi et af vores showrooms, hvor du kan se vores mange flotte møbler udstillet. Ikke nok med at du kan se det skrivebord, du er interesseret i. Du kan også få masser af ny inspiration til din øvrige boligindretning ved at aflægge et af vores showrooms et visit.

Vi glæder os til at tage imod dig og vise dig alle vores flotte møbler.

Vi sidder klar ved tasterne til at besvare dine spørgsmål 

Har du spørgsmål til os angående målene på et skrivebord eller i forhold til levering af en vare? Så send os gerne en e-mail. Du kan skrive til os på kundeservice@moderno.dk. 

Vi sidder klar ved tasterne, så vi hurtigt kan få sendt et svar tilbage til dig.