Forkæl dig og dit kontor med et skrivebord af høj kvalitet


Et skrivebord er et must for dig der enten har brug for at lave lektier dagligt, har en hobby, der kræver bordplads eller til dig, der arbejder hjemmefra en gang imellem. Det er vigtigt, at du har et sted, hvor du sidder behageligt og har et godt lys, så det arbejde du udfører ved skrivebordet bliver behageligt. Uanset om du har et separat rum til dit skrivebord, eller om du skal have det stående i stuen, så kan du finde et skrivebord her hos Moderno, der passer til din stil.

Hos Moderno har vi billige skriveborde til enhver smag. Gå på jagt i vores sortiment og køb det skrivebord, der passer til dine behov.

  -19 %
  • -480,00 kr.
  Normalpris 2.475,00 kr. -480,00 kr. Pris 1.995,00 kr.
   -37 %
   • -1.020,00 kr.
   Normalpris 2.765,00 kr. -1.020,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
    hurtig levering!
    -36 %
    • -1.294,00 kr.
    Normalpris 3.589,00 kr. -1.294,00 kr. Pris 2.295,00 kr.
     hurtig levering!
     -32 %
     • -1.294,00 kr.
     Normalpris 3.989,00 kr. -1.294,00 kr. Pris 2.695,00 kr.
      hurtig levering!
      -31 %
      • -1.494,00 kr.
      Normalpris 4.889,00 kr. -1.494,00 kr. Pris 3.395,00 kr.
       hurtig levering!
       -26 %
       • -904,00 kr.
       Normalpris 3.499,00 kr. -904,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
        hurtig levering!
        -25 %
        • -804,00 kr.
        Normalpris 3.199,00 kr. -804,00 kr. Pris 2.395,00 kr.
         hurtig levering!
         -24 %
         • -804,00 kr.
         Normalpris 3.299,00 kr. -804,00 kr. Pris 2.495,00 kr.
          hurtig levering!
          -24 %
          • -804,00 kr.
          Normalpris 3.299,00 kr. -804,00 kr. Pris 2.495,00 kr.

          Få et skrivebord af god kvalitet til dit hjemmekontor

          Sidder du ofte hjemme og arbejder, er det vigtigt, at du har et behageligt sted at sidde. Selvom du sikkert sidder godt i din sofa, så er det ikke et ideelt sted at sidde, hvis du skal sidde ned i mange timer og lave dit arbejde på en computer. Der er du bedre tjent med et skrivebord af god kvalitet.

          Det kan også være, at du har en hobby som kræver, at du sidder ned og koncentrerer dig i mange timer ad gangen. I så fald kan du også få meget glæde af et godt skrivebord.

          Et skrivebord af god kvalitet, er præcis hvad du kan få her hos Moderno. Gå på jagt i vores sortiment og find det skrivebord, der passer til dig. 

          Skriveborde til ethvert behov

          Uanset om du er på udkig efter et stort eller et lille skrivebord, et lavet af træ eller glas, så er Moderna stedet at købe nyt skrivebord. Man har ofte behov for en masse opbevaringsplads ved siden af sit skrivebord, så hvorfor ikke købe et skrivebord, der allerede har indbygget opbevaring? Alt efter hvad du mest skal bruge dit skrivebord til, kan dine behov være varierende.

          Har du meget tegnegrej eller pensler og blyanter, du gerne vil have plads til ved skrivebordet, så kan det være, at et skrivebord med skuffer passer godt til dig. Har du blot brug for at sidde med computeren ved bordet, så kan du måske nøjes med et lille skrivebord.

          Tag et kig i vores brede sortiment og find det skrivebord, der passer til dig og din bolig. Med vores store udvalg af designs og farver, er det ikke svært at finde et skrivebord, der passer ind i din øvrige indretning.

          Få et smart skrivebord, der både er praktisk og flot

          Praktisk og pænt behøver ikke være hinandens modsætninger. Et skrivebord fra Moderno kan sagtens være begge dele. Når du skal have et nyt skrivebord, er det selvfølgelig vigtigt, at det opfylder dine praktiske behov. Men ligeså vigtigt er det, at du nyder at have det stående i dit hjem. Især hvis dit skrivebord skal stå i stuen, hvor det er synligt for hele familien.

          Skriveborde i forskellige designs, farver og materialer

          Hos Moderno finder du en masse forskellige slags skriveborde i en masse forskellige størrelser. Uanset hvor meget plads du har, er det muligt for dig at finde et passende skrivebord. Desuden har vi skriveborde i et væld af designs. Er du til et enkelt bord, som blot består af bordplade og ben? Eller er du mere til et skrivebord med kommode, så du har en masse opbevaringsplads? Du finder i hvert fald begge dele og mere til her på siden.

          Når det kommer til farver og materialer, er der også meget at vælge i mellem. Er du mest til klassisk træ, træ med et lakeret udseende eller elegant glas? Uanset din stil, så er der noget for dig. Med hensyn til farver, er det også nemt for dig at vælge den farve, der passer ind i din nuværende stil. Vi har hvide, træfarvede og sorte skriveborde at vælge imellem.

          Gør dit skrivebord til en del af hjemmet

          Har du ikke et kontor, hvor du kan gemme dit arbejde og dit skrivebord væk, så fortvivl ej. Et skrivebord kan integreres i hjemmets øvrige indretning, hvis det er smart og stilfuldt. Hos Moderno kan du finde mange billige og flotte skriveborde, som sagtens kan gøres til en del af hjemmets øvrige indretning. Hvis du tilmed har en elegant skrivebordslampe, en flot kontorstol, og måske en buket blomster ved bordet, så er du godt på vej.

          Køber du et skrivebord med skuffer eller skabe, kan du altid nemt og hurtigt gemme dit papirarbejde væk, når dagen er omme. På den måde er pladsen pæn og ryddelig, og går ikke ud over den øvrige indretning.

          Gå på jagt i vores brede sortiment og find det skrivebord, der passer bedst til dine behov.

          Få et flot skrivebord uanset hvor meget plads, du har

          Du tænker måske, at et skrivebord vil komme til at fylde for meget i din lille lejlighed eller på dit værelse. Det behøver dog ikke være sagen. Vi har skriveborde i forskellige størrelse, og har du brug for et lille og praktisk bord, så er det også noget vi kan klare. Har du ikke meget plads, kan det være en god idé at gå efter et skrivebord med opbevaring. På den måde udnytter du pladsen bedst.

          Skrivebord med skuffer og reoler

          Har du brug for lidt ekstra opbevaringsplads til alt dit papirarbejde? Det kan du heldigvis sagtens få her hos Moderno. Vi har skriveborde med mange forskellige muligheder for opbevaring. Du kan f.eks. få skriveborde med skabe og med skuffer og reoler indbygget. Det er en god mulighed for dig, der gerne vil udnytte din boligs kvadratmeter optimalt. Har du allerede et skrivebord har vi også små kommoder, hvis du har brug for et opbevaringsmøbel under eller ved siden af dit skrivebord.

          Find skrivebordet frem, når du skal bruge det

          Har du ikke brug for et skrivebord så ofte, er der også muligheder for dig. Du kan f.eks. få en kommode, hvor der er en indbygget skrivebordsplade. På den måde kan du nemt gemme skrivebordet, hvis du har brug for det. Det er ideelt for dig, der måske kun har brug for et sted at sætte din computer en gang imellem. Eller hvis du blot skal bruge lidt skrivebordsplads, når du noterer noget i din kalender.

          Er du mere til et klassisk skrivebord, kan du sagtens få sådan et i en lille størrelse, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med.

          Find det perfekte skrivebord til børneværelset

          Når dit barn begynder at gå i skole og få lektier for, er det vigtigt at barnets værelse er udstyret med et godt skrivebord, så lektierne kan laves et rart sted. Hos Moderno kan du få mange forskellige og billige skriveborde, der passer godt ind på børneværelset. Klik her og se vores store udvalg af skriveborde til børn!

          Et skrivebord til kreativ leg

          Et skrivebord behøver dog ikke kun at blive brugt til lektielæsning. Et smart skrivebord på børneværelset kan inspirere til kreativ leg hos de mindste. Sørg gerne for, at der er masser af plads til farveblyanter og papir, så de små rigtig kan slå deres kreative side løs.

          Måske nyder dit barn at male i malebøger eller lave andre kreative ting som perleplader eller modellervoks. Et godt skrivebord på værelset kan skabe mange hyggelige og kreative stunder for dit barn og barnets kammerater. Hos Moderno har vi et bredt udvalg af skriveborde, der passer til både børn og voksne.

          Vælg en løsning med skrivebord og seng kombineret i én

          Har du et børneværelse, hvor der er begrænset med plads, men vil du gerne have både seng og skrivebord til dit barn? Så er løsningen en højseng, hvor både seng, skrivebord og opbevaring er samlet i en løsning.

          Det er en yderst praktisk måde at spare på gulvpladsen, hvis værelset ikke er så stort. Når en stor seng og et skrivebord ikke optager hele gulvpladsen, betyder det, at dit barn har meget mere plads at lege på.

          Du kan både få højsenge, hvor skrivebordet er inkluderet, samt højsenge hvor der er plads til at indrette dig under den, som du vil.

          Vores højsenge kommer ofte med opbevaring i form af skuffer eller skabe, så det er altså et rigtig godt valg til dig, der vil udnytte børneværelsets plads optimalt. Og det er ikke blot et praktisk valg. Højsengen er et sjovt og spændende møbel, der helt sikkert danner basis for lege og aktiviteter hos dit barn og barnets kammerater.

          Tilbehør til dit skrivebord

          Når du har et skrivebord, skal du naturligvis også have en stol, du kan sidde på. Hos Moderno kan du finde lige den stol, du synes passer til det skrivebord, du har planer om at købe (se også vores kontorstole til børn). Om det skal være en klassisk kontorstol med hjul eller blot en almindelig stol, er helt op til dig, hvad end passer bedst til dine behov. Du kan finde et billigt skrivebord eller skrivebordsstol her hos Moderno.

          Skrivebordsstol er et must, så du sidder behageligt, når du arbejder

          Når du sidder ned i mange timer og arbejder, så er det vigtigt, at du sidder behageligt. Sidder du ikke godt, risikerer du at få ondt i ryg eller nakke. Det er selvfølgelig dig selv, der er bedst til at vurdere, hvilken form for stol, du sidder bedst på. Uanset om det er en almindelig stol eller en kontorstol med flere justeringsmuligheder, så finder du helt sikkert noget her hos Moderno. 

          Der er mange forskellige skrivebordsstole at vælge imellem her hos Moderno. Du kan få stole, du kan tilpasse og stole med vippefunktion. Tag et kig på vores udvalg og find den stol, du synes om.

          Kig forbi et af vores showrooms og find dit nye skrivebord

          Har du lyst til at tage et kig på vores møbler i virkeligheden? Så kan du komme forbi vores showroom. Når du ser vores møbler. kan du nemmere få en fornemmelse for, hvad der passer bedst til dig og din bolig.

          Som du kan se, så har Moderno et bredt udvalg af skriveborde til enhver smag. Du kan sagtens finde et billigt skrivebord, der passer til det, du søger. Uanset om det er dig selv eller dit barn, der skal have et nyt skrivebord, så er der noget for enhver smag. Tag et kig i vores sortiment og køb det skrivebord, der passer til dine behov.