U-sofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny u-sofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle u-sofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En u-sofa kan sammenlignes med en hjørnesofa hvor der er monteret en stor chaiselong i den ene side, alle vores chaiselong og u-sofaer har i de fleste tilfælde en indbygget sovefunktion der lynhurtigt omdanner sofaen til en stor sovesofa. vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores varer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.

-12 %
  • -2.250,00 kr.
Normalpris 18.845,00 kr. -2.250,00 kr. Pris 16.595,00 kr.
Vis 20 nye produkter

En stor og rummelig u-sofa med plads til hele familien

Drømmer du om at have en stor, rummelig og indbydende u-sofa, hvor der er rigeligt plads til hele familien? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Moderno tilbyder vi et stort udvalg af alverdens møbler, så du får mulighed for at finde lige præcis det, der gør dit hus til dit hjem. Du finder hos os både senge, borde, stole og sofaer ‒ ja, lige det du står og mangler, kan du finde her hos os.

Hvis det for eksempel er en lækker u-sofa, du længe har gået og forestillet dig til din stue, har vi gode nyheder til dig. Du kan nemlig finde det bedste udvalg af store u sofaer lige her ‒ endda til brandgode priser.

Med en stor u-sofa kan både store og små hygge sig sammen i stuen

Når den store børnefamilie eller par i alle aldre skal købe ny sofa i dag, er der mange, der vælger at gå efter en u-sofa ‒ og det er der mange gode grunde til. Med en u-sofa er der nemlig mulighed for at opfyldt lige præcis de ønsker, du måtte have til din næste sofa.

På mange måder minder en u-sofa om en hjørnesofa, men der er monteret en stor chaiselong i den ene side. Det betyder, at du med en u-sofa er sikker på at få købt en sofa, der er i et flot design, som derfor pynter i hjemmet – og hvor der er rigeligt med plads.

Du får samtidig en sofa med masser af siddepladser ‒ eller liggepladser, hvis det skulle fristende at snuppe en lille lur. Og det tænker vi helt sikkert, det ville blive med en ny og lækker sofa i hjemmet, ikke?

En u-sofa er perfekt til dig, der ønsker:

→ Masser af sofaplads, både til familie og gæster

→ Et indbydende og hyggeligt samlingssted i hjemmet

→ At have et møbel, der er både flot og funktionelt

Drømmer du og din familie en sofa så stor, at pladsen aldrig bliver trang? Uanset om I holder fredagshygge med sofadyner, inviterer venner over til vin, hygge og spil eller ser film med hele familien? Så er det helt sikkert en u-sofa, der er den rigtige løsning.

Er jeres sofa stor, er I sikre på, at der er plads til alle ‒ og plads til livet

Vi kan ikke komme uden om, at sofaen er en vigtig del af hjemmet i dag. Det er ofte her, en travl og hektisk arbejdsdag rundes af i god ro og mag, eller det sted, hvor venner og familie samles fredag aften til hygge.

Men at vi bruger vores store sofaer så meget, som vi gør, stiller også krav til vores sofa.

Hvilke behov skal din sofa opfylde? Med en U-formet sofa er plads aldrig et problem

Din sofa skal være så tilpas stor, at der er plads til, at nogle af de hyggeligste stunder kan udspille sig her med både familie, venner og når du har brug for at lade op på egen hånd under et lunt og dejligt plaid.

Når du skal købe ny sofa, er det derfor vigtigt at tænke over, hvilke behov du har. Hvis du ønsker, der er masser af plads til, at både store og små i familien kan slænge sig eller sidde og tale sammen, er det en god ide at investere i en stor og lækker u-sofa.

For en ting er sikkert: Med store u-sofaer bliver pladsen aldrig et problem.

Det smarte, flotte og funktionelle går op i en højere enhed med en u-formet sofa

Uanset hvilke behov du har til din nye sofa, så er vi sikre på, du nemt kan få dem opfyldt med en u-formet sofa fra Moderno. Vores udvalg er nemlig stort, så du har mulighed for at finde lige præcis den, der passer allerbedst til dit hjem.

Drømmer du for eksempel om at finde en sofa, der både er praktisk, pæn at se på, og som også kan bruges som sovesofa til overnattende gæster? Så kunne timingen ikke være bedre – for det er præcis det, du finder lige her hos os.

Find u-formet sofaer hos Moderno, der også kan bruges som sovesofa

Hos Moderno tilbyder vi u-sofaer, hvor der i mange af de store sofaer samtidig findes en indbygget sovefunktion, så du på ingen tid kan omdanne din u-formet sofa til en stor og dejlig sovesofa.

Det betyder, at skulle du pludselig få overnattende gæster, er du med en u-sofa i hjemmet sikker på altid at have et sted at redde op, så alle mand kan få en god nattesøvn. Med andre ord så får du med en u-formet to møbler i ét ‒ sofa og sovesofa.

Hvilket materiale drømmer du om, at jeres næste store sofaer skal have?

Vi tilbyder ikke kun store sofaer. Vi tilbyder også et stort udvalg. Du kan altså både finde sofaer hos Moderno, der opfylder de behov til funktionalitet, du måtte have, men du kan også finde en u-sofa hos os, der er i præcis den farve eller det materiale, du ønsker.

Drømmer du for eksempel om stor, lys og lækker u-formet sofa, der kan få dit hjem til at fremstå ekstra varmt og hyggeligt eller yderst stilfuldt? Eller er det i stedet en smart og praktisk sort lædersofa, der ville gøre det godt som sofa til jeres børnefamilie?

Vi har mange forskellige slags u-formet sofaer, så du kan finde lige præcis den model, du og familien ikke kan leve uden. Og ved du, hvad det bedste er? Du finder alle vores sofaer til knivskarpe priser.

Det absolutte hyggested i hjemmet bliver skabt med en sofa, der er stor

Uanset hvilken slags sofa du ender med at gå med, så er der ingen tvivl om, at en u-sofa vil gøre det godt hjemme hos dig.

For måske var din gamle sofa allerede et samlingspunkt, når benene skulle smækkes op, og hyggen skulle være højsædet, men med en u-formet sofa når det helt nye højder.

Med en stor og rummelig u-sofa med plads til hele familien, er det endnu mere naturligt, at det er netop her, du og dine kære samles og får noget kvalitetstid. En sofa ér bare lig med hygge, og får du en splinterny u-sofa inden for hjemmets fire vægge, er der lagt i kakkelovnen til ekstra meget hygge.

Brug for vejledning? Kig forbi vores showroom – så guider vi dig i store u-sofaer

Har du længe gået og sukket efter en en ny sofa til stuen, men har du været i tvivl om, hvor du skulle lede? Nu kan du slå koldt vand i blodet. Hos Moderno har vi masser af flotte og eksklusive u-sofaer, hvor der er plads til hele familien.

Tager du en rundtur her på vores side, vil du endda hurtigt erfare, at vores udvalg af store u-formet sofaer er stort, men priser er alt andet end store. Vi tilbyder nemlig sofaer i den bedste kvalitet ‒ og til gode priser, for her er altid gode tilbud at finde.

Men det er ikke kun det, du får hos os. Du får også prismatch på alle vores varer, og du kan få rente og gebyrfri afbetaling. Lyder det som noget for dig? Så kig forbi et af vores showrooms og kig dig omkring. Har du spørgsmål til vores produkter, er du også velkommen til at kontakte os på kundeservice@moderno.dk.