U-sofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny u-sofa til hjemmet med plads til hele familien. Hos Moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle u-sofaer der passer ind i alle moderne hjem. De fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En u-sofa kan sammenlignes med en hjørnesofa hvor der er monteret en stor chaiselong i den ene side. Alle vores chaiselong og u-sofaer har i de fleste tilfælde en indbygget sovefunktion der lynhurtigt omdanner sofaen til en stor sovesofa. Vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores varer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.


En sofa udgør midtpunktet i enhver stue. Der er her vi slapper af og lader op efter en lang dag på arbejdet eller efter en lang skoledag. Der er ikke noget som at komme hjem, lave en god kop te, og så ellers bare smække fødderne op og koble fuldstændig af. En sofa er din bedste ven, når det kommer til afslapning. Den er det perfekte sted at læse en god bog eller se en spændende film. Det kan også være, at du har brug for en lille middagslur efter dagens strabadser, her er en sofa også perfekt.

Hvis du er på udkig efter en billig, stor og rummelig sofa, der kan skabe hyggelige stunder for hele familien, så er en u-sofa et rigtig godt valg. En u-sofa passer perfekt ind i de fleste hjem, der har en stor stue med masser af gulvplads.

  -35 %
  • -5.700,00 kr.
  Normalpris 16.395,00 kr. -5.700,00 kr. Pris 10.695,00 kr.
   -40 %
   • -8.450,00 kr.
   Normalpris 20.945,00 kr. -8.450,00 kr. Pris 12.495,00 kr.
    hurtig levering!
    -40 %
    • -6.600,00 kr.
    Normalpris 16.595,00 kr. -6.600,00 kr. Pris 9.995,00 kr.
     hurtig levering!
     -30 %
     • -3.700,00 kr.
     Normalpris 12.195,00 kr. -3.700,00 kr. Pris 8.495,00 kr.
      hurtig levering!
      -30 %
      • -5.100,00 kr.
      Normalpris 16.995,00 kr. -5.100,00 kr. Pris 11.895,00 kr.
       hurtig levering!
       -35 %
       • -6.000,00 kr.
       Normalpris 17.195,00 kr. -6.000,00 kr. Pris 11.195,00 kr.

       Få plads til hele familien med den u-sofa fra Moderno

       Kan jeres familie godt lide at hygge med brætspil, kaffe og gode film foran fjernsynet? En u-sofa inviterer i høj grad til hygge med dem du holder af, uanset og det er hverdag eller weekend.

       Hos Moderno finder du billige u-sofaer til ethvert behov. Vores brede sortiment af sofaer gør det nemt for dig at finde den helt rigtige u-sofa, der passer til hele familiens behov. Uanset om du bruger din sofa meget eller lidt, er det vigtigt at have et sted, hvor du ved, at du kan slappe helt af.

       Tag et kig i vores sortiment og find den sofa, der passer til dig og din familie.

       Fordele ved at købe en U-sofa

       Der er mange fordele at hente ved at købe en u-sofa, som hele familien kan få glæde af. Du er blandt andet sikret god komfort og har mulighed for at få en sofa, der giver dig ekstra opbevaringsplads.

       Ekstra god komfort

       En u-sofa giver dig ekstra god komfort. Uanset hvor du placerer dig i sofaen, har du mulighed for at smække benene op for maksimal afslapning.

       Flere af u-sofaerne her hos Moderno giver dig endda mulighed for at justere på nakkestøtter, ryglæn og armlæn. På den måde får du en meget fleksibel sofa, som hele familien kan tilpasse efter deres behov. Det gør det lidt nemmere for hele familien at sidde komfortabelt. Og det er slut med en øm nakke eller ryg, når du har siddet i sofaen et par timer og set en god film.

       Et væld af muligheder

       Du får ikke kun god komfort, når du vælger at købe en u-sofa fra Moderno. Du får også et væld af muligheder. Mange af vores u-sofaer giver dig mulighed for at skabe en ekstras oveplads, til hvis du skal have overnattende gæster.

       Desuden kan du også få u-sofaer med ekstra opbevaringsplads. På den måde har du altid plads til en ekstra dyne, et par tæpper og nogle puder. Det er ideelt for dig, der gerne vil udnytte din boligs kvadratmeter bedst muligt.

       En u-sofa giver god plads til de hyggelige stunder

       Hvis du godt kan lide at skabe hyggelige stunder sammen med familien med hyggelige middage, brætspilsaftener eller eftermiddagskaffe, så er det vigtig, at du har et sted, der indbyder til hygge. Derfor er det også rart at have en stor sofa, hvor du altid er sikker på, at der er plads nok, så alle i familien kan få glæde af sofaens kvaliteter.

       Familiens samlingspunkt

       Vi bruger vores sofaer til en masse forskellige formål. Det er et samlingspunkt for familien. Måske bruger dine børn sofaen, når der skal laves lektier? Eller indtager I af og til måltider i sofaen? Sofaen kan bruges til mange formål, f.eks. også hvis det er tid til en lille lur. At vi bruger vores store sofaer så meget, som vi gør, stiller også krav til vores sofa. Vigtigst af alt er nok, at den skal være behagelig at sidde og ligge i. Det er imidlertid forskelligt fra person til person, om man foretrækker en blød eller en mere fast sofa. Her kan det måske være en udfordring at blive enig med familien om, hvordan sofaen skal være, så den tilser alles behov bedst muligt.

       Hyg jer med brætspil, kaffe og film

       Uanset hvilken form for hygge den står på hjemme hos jer, så er u-sofaen et oplagt sted. Find jeres yndlingsbrætspil frem eller indtag et simpelt måltid i sofaen. Bryg en stor kande kaffe og hyg jer foran fjernsynet en søndag eftermiddag. U-sofaen har uendelige muligheder, når det kommer til hygge.

       Sofaen er også et ideelt sted, hvis dine børn har brug for et lidt mere hyggeligt sted til at lave lektier. Så kan du nemt sidde ved siden af og hygge med en bog eller strikketøjet, og stå til rådighed, hvis dit barn får brug for hjælp.

       Hele familien kan sagtens samles i sofaen, selvom I ikke er samlet om en bestemt aktivitet. Der er plads nok i u-sofaen til, at man ikke behøver at sidde oven i hinanden.

       Få opfyldt alle dine behov med en u-formet sofa

       En u-sofa opfylder alle dine behov for god komfort og masser af siddeplads.

       Plads til hygge og afslapning

       Længes du efter et ordentligt sted, hvor du rigtigt kan slappe af? Så er u-sofaen et godt valg. U-sofaen samler hele familien, uanset om den står på filmhygge en fredag aften eller brætspil en lørdag eftermiddag. Hyggen skal nok komme af sig selv, når du har en indbydende og stor sofa.

       Tilbyd en sengeplads til overnattende gæster

       Har du et stort sommerhus kan det derfor også være fordelagtigt for dig med en u-sofa med sovefunktion. Ikke nok med at du får masser af plads til dine gæster, så kan du også tilbyde dem en soveplads, hvis I har tænkt jer at feste til langt ud på natten.

       Altid en komfortabel siddeplads – men skab en ekstra plads med en puf

       Med u-sofaens store siddeareal er du næsten altid sikker på, at der er en plads til dig selv og dine gæster. Men skulle du alligevel på brug for lidt ekstra plads f.eks. til fødderne, så er løsningen at anskaffe sig en puf. På den måde får du en transportabel siddeplads.

       Find det design, der passer bedst til dig

       Uanset om du er til lyse eller mørke farver, stof eller læder, klassisk eller et lidt mere udfordrende design, så er der mulighed for at finde en billig u-sofa her hos Moderno.

       En sofa hos Moderno er ikke blot en sofa, den kan nemlig også fungere som en seng eller et opbevaringsmøbel. Så kan du for eksempel opbevare en ekstra dyne, puder og tæpper eller hvad end du har brug for at gemme væk.

       Når du har fået din sofa, kan du altid style den med hyggelige tæpper og pyntepuder, så den får præcis det udtryk, som du ønsker, den skal have.

       Gå på jagt i vores sortiment og find den u-sofa, der passer bedst til dig og din familie.

       Mange muligheder med en u-sofa

       Dit primære formål med din u-sofa er formentligt, at det er et sted, hvor du kan slappe af efter en lang arbejdsdag. Derfor er det også vigtigt, at du kan slappe af på præcis den måde, du ønsker. Flere af vores sofaer har nakkestøtter, der giver dig en ekstra god komfort, når du f.eks. skal sidde og læse en bog eller se en film.

       Du har sandsynligvis også tænkt dig at ligge og flade ud i din store sofa, hvilket u-sofaen også er helt perfekt til. Der er plads til at hele familien kan flyde ud og slappe af. Og vælger du en u-sofa, som kan laves om til en seng, ja, så har du altså endnu mere plads at flyde ud på og endnu flere fra familien kan på en plads.

       Har du brug for lidt ekstra opbevaringsplads, er der flere af vores u-sofaer, der kommer med opbevaringsrum eller hylder i armlænet. På den måde har du altid din bog eller magasin indenfor rækkevidde.

       Brug for et sofabord til jeres nye u-sofa?

       Hvis du og familien står og skal til at flytte i ny bolig, er der formentlig mange flere møbler end en ny sofa, som I har brug for. Det kunne f.eks. være et sofabord til jeres nye sofa.

       Hvis du har brug for et sofabord, så er du kommet til rette sted. Ligesom vi har et stort udvalg af sofaer, så har vi også et stort udvalg af sofaborde. Så du kan helt sikkert finde et, der passer til din stil. Vi har både store og små sofaborde, sofaborde med hylder, sofaborde i forskellige farver, materialer og designs. Er du mest til et hvidt sofabord, der kan lyse rummet op? Eller måske foretrækker du et sort, stilfuldt bord? Uanset hvad, har vi hos Moderno helt sikkert noget, der falder i din smag. Der er også forskelligt materiale at vælge imellem, f.eks. glas eller træ.

       Få en ekstra siddeplads med en puf eller en lænestol

       Har du af og til brug for en ekstra plads, eller vil du bare være sikker på, at du altid kan få fødderne op. Så kan det være, at du skal anskaffe dig en puf eller en lænestol sammen med din sofa. Nogle af vores u-sofaer kommer med en puf, mens andre ikke gør. Det er dog ikke noget problem, da vi i vores sortiment har et væld af puffer og lænestole, så du kan sagtens finde en, der passer til din sofa.

       Puffer

       Vores puffer er ikke kun pæne og stilfulde, de er også yderst praktiske. Ud over, at de fungerer som en ekstra siddeplads, så fungerer nogle af dem også som et ekstra opbevaringsmøbel.

       Desuden er puffen smart, fordi den er flytbar, så uanset hvor i din bolig, du har brug for en ekstra siddeplads, så har du altså nem adgang til det med en puf. Den kan også fungere som en fodskammel, hvis du har brug for at smække fødderne op, f.eks. hvis du overvejer, om du skal anskaffe dig en lænestol også.

       Lænestole

       Hos Moderno har vi også et stort udvalg af lænestole. Har du en meget stor stue, som der ikke er fyldt helt ud, selvom du har en u-sofa, så kan en lænestol være et godt valg. Med en lænestol har du altid en hyggelig siddeplads. Sæt evt. lænestolen i et hjørne eller lidt væk fra sofaen, så den fungerer som et sted, hvor du kan trække dig tilbage, hvis du eller et andet familiemedlem har behov for en stille stund med en god bog. 

       Fuldend hyggen med andre møbler og tilbehør

       Når du først har din sofa på plads, som er centrum for familiens hygge, bør du også tænke på, hvad der skal være rundt omkring sofaen, for at skabe den helt rigtige stemning. Det kan f.eks. være et sofabord, en lænestol, en puf eller et gulvtæppe. Du kan desuden skabe ekstra hygge omkring sofaen med det helt rigtige lys.

       Puder og tæpper skaber en hyggelig stemning

       Husk endelig puder og tæpper, da de er med til at skabe ekstra hygge, især på kolde dage. Hvis du ikke gider at have tæpper og puder liggende i sofaen hele dagen, kan du altid gemme dem væk i sofaens opbevaringsrum, hvis du har valgt en sofa med denne funktion.

       Suppler eventuelt med et gulvtæppe under sofabordet, så der altid er dejligt blødt og lunt, når du skal forlade sofaen. 

       Godt læse- og hyggelys

       Lyset omkring din sofa er også med til at skabe den helt rigtige stemning. Bruger du mest sofaen til at sidde og læse i? Så skal du have fat i en god læselampe. Er du mere til film, så kan du måske nøjes med et mere afdæmpet lys.

       Uanset hvad, der skaber hygge for dig, kan du helt sikkert finde det her hos Moderno. Gå på udkig i vores sortiment og bliv inspireret til dit næste køb. Vi har møbler til enhver smag, så det er bare med at finde det, det passer bedst ind i din bolig. Se her!

       Husk at vedligeholde din sofa

       Som med de fleste andre ting, kræver en sofa en smule vedligeholdelse, hvis du gerne vil have gavn af den i mange år. Med en hel familie bestående af folk i forskellige aldre og eventuelt dyr, der bruger sofaen dagligt, kan det hurtigt blive nødvendigt at rengøre og vedligeholde sofaen.

       Derfor kan du naturligvis også få rengøringsmidler her hos Moderno, så du kan holde din sofa og andre møbler rene og pæne. Når du skal rengøre din sofa, skal du tage højde for, hvilket materiale den er lavet af, så du ikke risikerer at gøre mere skade end gavn.

       Alternativer til en u-sofa

       Hvis det ikke er en u-sofa, men blot noget lignende, du er på udkig efter, så er det også muligt at finde her hos Moderno. Er det ikke lige en u-sofa, der passer til jeres hjem, så kan det være, at en hjørnesofa eller en sofa med chaiselong er det rigtige valg for jer.

       Hjørnesofa

       En hjørnesofa er også en mulighed, hvis du gerne vil have en sofa lidt ud over det sædvanlige. Hjørnesofaen giver dig ligesom u-sofaen masser af plads til dig og familien. Og du har mulighed for at få en hjørnesofa, der kan laves om til en sovesofa. Har du ikke plads til den helt store u-sofa, så er en hjørnesofa måske et godt valg for dig.

       Har du brug for ekstra opbevaringsplads, så kan hjørnesofaen også klare dette. Så kan du nemt gemme dyner og puder væk, når de ikke er i brug.

       Chaiselongsofa

       Chaiselongsofaen er også et rigtig godt valg, hvis du søger efter god komfort og flot design. Hos Moderno har vi også et bredt udvalg af sofaer med chaiselong, som er et godt alternativ til u-sofaen, hvis du ikke har plads til sådan en.

       Ligesom med u-sofaen og hjørnesofaen, fås chaiselongsofaen også som sovesofa. Så du får altså stadig meget siddeplads og soveplads ved at købe en chaiselongsofa.

       Uanset hvilken form for sofa, du har bestemt dig for, at du skal have, så har vi det her hos Moderno. Gå på jagt i vores sortiment, og bestil den sofa, du synes om. Vi har helt sikker noget, der falder i din og din families smag.

       Besøg et af vores showrooms

       I vores showrooms i Ikast har vi udstillet et udvalg af møbler, så du har mulighed for at se dem an inden du køber. Her på vore hjemmeside kan du se, hvilke møbler der er udstillet i showroomet.

       Besøg os gerne og se om vi har nogle møbler, der falder i din smag.

       Køb u-sofa hos Moderno

       Har du allerede besluttet dig for, at din nye u-sofa skal være fra Moderno, så er det bare med at bestille den. Som nævnt har vi en masse billige u-sofaer, og du vil helt sikkert bliver glad for dit køb. Har du brug for tilbehør til din sofa, som f.eks. et sofabord, en lænestol eller en puf, så husk, at vi også har et stort udvalg af dette. Tag et kig i vores brede sortiment, og bestil det, som du har brug for.