Pryd dit soveværelse med et smart sengetæppe

Pryd dit soveværelse med et smart sengetæppe 

Reder du sirligt din seng hver morgen, når du står op, inden du fortsætter med dine morgenritualer? Eller hører du nærmere til den type, der springer ud af sengen, skynder dig i bad og løber ud ad døren? Uanset hvordan en typisk morgen ser ud hjemme hos dig, kan du få stor fornøjelse af et sengetæppe.

Hos Moderno fører vi et stort udvalg af smarte sengetæpper. Uanset om du er til et stilet sengetæppe i neutrale farver, eller du er mere til at skabe liv i soveværelset med sprælske farver, kan du finde, hvad du søger, her på siden. 

Tag et kig på vores mange forskellige sengetæpper og lad dig inspirere til, hvordan du kan indrette og pifte dit soveværelse op.

Vil du gerne forny dit soveværelse med forskellige sengetæpper i alverdens farver?

Måske har du allerede et sengetæppe til at ligge på din seng? Eller måske ønsker du dig et, så du kan gemme dit sengetøj væk og beskytte det mod støv og snavs?

Sengetæpper kan du aldrig få for mange af. Det er rart at have noget at skifte med, og du kan skabe en helt ny stemning i dit soveværelse, hvis du skifter sengetæppe fra tid til anden.

Fornyelse er altid rart - og det gælder også indretningen af dit soveværelse, hvor du bruger en stor del af døgnets timer.

Mix og match ‒ og skab en personlig indretning med dine sengetæpper

Har du flere sengetæpper liggende i skabet, skal du ikke være bange for at lægge flere sengetæpper på din seng på samme tid. Det kan give et flot udtryk, hvis du har sengetæpper liggende i forskellige farver og materialer. 

Lad endelig din fantasi få frit løb og mix og match dine sengetæpper, som det passer dig.

Det tilfører en stor portion personlighed til din indretning - og det klæder dit soveværelse såvel som alle andre rum i din bolig.

Beklæd din seng med et sengetæppe og puder - vupti! Så har du en sofa

Bor du på få kvadratmeter, kender du sikkert alt til den udfordring, der ligger i at få det bedste ud af hver enkelt krog og hjørne i din bolig. Hver en kvadratmeter tæller, når du bor på lidt plads, og det gælder om at indrette dig praktisk. 

Med få elementer kan du udnytte din seng til fulde og også anvende den som en sofa. Det giver siddepladser, og det giver helt andre muligheder i forhold til din indretning. Bor du i en etværelses-lejlighed, kan det være upraktisk at have en seng stående i stuen, men anskaffer du dig et lækkert blødt sengetæppe og nogle smarte puder, som du kan placere op ad væggen, så har du faktisk en sofa.

På den måde kan du slå to fluer med ét smæk og anvende din seng som to forskellige møbler med vidt forskellige funktioner. Det er smart, og det kan fungere rigtig godt i mange typer af boliger og forskellige rum. 

Mangler du et sengetæppe til dobbeltseng eller til enkeltseng?

Hvilket sengetæppe, du skal købe, afhænger naturligvis af den seng, du har stående hjemme hos dig. Du kan både købe et sengetæppe til dobbeltseng eller et sengetæppe til enkeltseng. Mange af de varianter, du finder her på siden, kan købes til begge typer af senge. Vær også opmærksom på, at mange af vores sengetæpper kan købes i forskellige farver.

Har du en dobbeltseng, kan du overveje, om du alligevel skal investere i to sengetæpper til enkeltsenge i forskellige farver eller mønstrer. Så kan du skabe dit helt eget udtryk i soveværelset, når du mixer og matcher to forskellige sengetæpper med hinanden.

Hvilket sengetæppe skal du vælge? Find din favorit hos os

Vil du gerne nedtone udtrykket i dit soveværelse? Så kan det give god mening at gå efter et sengetæppe i en eller flere neutrale farver. Vil du gerne skabe mere spræl og liv i dit soveværelse? Så vil et sengetæppe med friske farver passe godt ind.

Quiltede sengetæpper er meget populære, og de tilfører masser af hygge og varme til dit soveværelse. En anden fordel ved de quiltede sengetæpper er, at deres tykkelse gør, at du ikke kan se, om dynen er glattet helt ud under sengetæppet eller ej. Det gør det nemmere at rede din seng i en fart.

Har du spørgsmål til vores sengetæpper eller vores priser?

Har du brug for hjælp til at bestille et sengetæppe? Eller har du spørgsmål til en af de varer, vi sælger på vores side? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager os altid gerne tid til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål, så du kan få lagt de helt rigtige varer i din indkøbskurv.

Du kan få fat i os ved at sende en e-mail afsted til kundeservice@moderno.dk. Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage til dig, så du kan få svar på dine spørgsmål og komme videre med indretningen af din bolig.

Bor du i nærheden af et af vores showrooms? Så kom og oplev vores produkter

Vi har showrooms flere steder i landet, hvis du er interesseret i at se vores møbler og øvrige produkter med dine egne øjne. Du kan besøge vores showroom i Ikast eller Vallensbæk, og snart åbner vi også dørene for et showroom i Aalborg. 

Vi glæder os til at tage imod dig og vise dig vores mange flotte varer, hvis du tager et smut ind forbi et af vores showrooms.