Knagerækker

  -26 %
  • -120,00 kr.
  Normalpris 465,00 kr. -120,00 kr. Pris 345,00 kr.
   -24 %
   • -220,00 kr.
   Normalpris 915,00 kr. -220,00 kr. Pris 695,00 kr.
    -26 %
    • -124,00 kr.
    Normalpris 469,00 kr. -124,00 kr. Pris 345,00 kr.
     -26 %
     • -120,00 kr.
     Normalpris 465,00 kr. -120,00 kr. Pris 345,00 kr.
      hurtig levering!
      -27 %
      • -170,00 kr.
      Normalpris 635,00 kr. -170,00 kr. Pris 465,00 kr.
       hurtig levering!
       -8 %
       • -100,00 kr.
       Normalpris 1.195,00 kr. -100,00 kr. Pris 1.095,00 kr.

       Skab orden med moderne knagerækker

       Det er svært at undvære en knagerække, det gælder uanset hvordan du bor, om du bor i en lille lejlighed eller i et stort og rummeligt hus. En god knagerække kan hjælpe dig med at holde orden på jakkerne i entreen, holde styr på de uldne trøjer, den bløde morgenkåbe i soveværelset, tørklæderne eller noget helt tredje. 

       Kort sagt er en knagerække svær at undvære, og mangler du inspiration til at finde den helt rigtige knagerække, så se med her på siden, for her finder du et stort udvalg af forskellige moderne knagerækker i et flot og anderledes design.

       Udnyt pladsen på væggen med en skøn knagerække fra Moderno

       Dit hjem er dit helle, det er her du skal føle dig godt tilpas. Det skal også være et sted hvor du rigtig kan slappe af, og det gør du bedst hvis det ikke roder alt for meget. Det er vigtigt at holde orden på dine ting og særligt hvis du har børn, kan tingene nemt komme til at lægge alle mulige steder i din bolig. 

       Her er en god og rummelig knagerække guld værd, for her er det muligt at hænge de ting op, som engang imellem bliver smidt på gulvet, og en god og praktisk knagerække kan du blandt andet finde her hos Moderno. 

       En knagrække kan næsten hænge overalt, både i entreen, i soveværelset, i badeværelset, børneværelset eller på gæsteværelset. Det er næsten kun fantasien der sætter grænserne, og dermed op til dig at finde det helt rigtige sted til din knagerække.

       Her hos Moderno finder du et bredt udvalg af knagerækker, som uden tvivl vil hænge flot på væggen i det moderne hjem. Vores knagerækker findes i mange forskellige designs, udformninger og farver. Du kan for eksempel finde en flot harmonisk variant der er formet som en elegant blomst, eller en moderne og skulpturel knagerække der er skabt af flotte dekorative geometriske former. 

       Vores knagerækker er designet i flere forskellige farver, blandt andet hvid, sort og guld. Ved nogle knagrækker er der endda også den mulighed at du selv kan bestemme farven, ved hjælp fra et RAL farvekort. På den måde kan du helt selv vælge farven, og dermed få en knagerække som matcher resten af din boligindretning. 

       Fælles for de fleste knagerækker er at de er formet i forskellige geometriske mønstre, som adskiller dem fra mange andre almindelige knagerækker. Det er for eksempel runde cirkler som tilsammen udgør et utrolig flot og dekorativt mønster. 

       Er der perioder hvor du ikke har jakker eller tøj hængende på knagerækken, vil den blot være en flot dekoration på væggen. 

       Knagerækker i høj kvalitet hos Moderno

       Dine behov med en knagrække kan selvfølgelig variere, og derfor finder du også i vores store udvalg flere forskellige størrelser på knagerækker. Har du blot brug for en enkelt krog, kan du vælge en af de knagerækker som er designet med en krog, har du til gengæld brug for mange kroge, kan du vælge en af de øvrige modeller, med flere  kroge. 

       Vælger du en af de mange moderne knagerækker som du finder her hos Moderno, så kan du også forvente at kvaliteten er i top. Der er ved hver enkelt knagerække, tænkt på de mindste detaljer, det gælder både for designet men også for knagerækkens form og funktion. 

       Når det handler om materialer, så bliver der ikke gået på kompromis med vores produkter, heller. Mange af knagerækkerne er fremstillet i pulverlakeret stål, som betyder at hver enkelt knagerække er designet til at kunne holde tunge jakker og lignende, uden at knække. 

       Brug din nye knagerække som vægdekoration

       Fælles for mange af vores knagerækker er at de i høj grad adskiller sig fra mange andre kendte knagerækker. Blandt andet fordi mange af dem er designet i et flot grafisk mønster. Det betyder at du også, foruden at hænge tøj, jakker, huer og halstørklæder op på den, også kan have den til at hænge som en flot og anderledes vægdekoration. 

       For udover flotte rammer med billeder i stuen eller gangen, er det også blevet moderne at hænge små vægdekorationer op. Og til det kan du uden tvivl bruge en af vores mange forskellige knagerækker. 

       Knager til små og store rum

       Uanset hvor store rum du har derhjemme, så er der altid plads til en flot knagerække. Har du et stort rum, for eksempel en stor entré, kan du godt tillade dig at vælge en knagerække der fylder noget. 

       Vælg for eksempel en af vores populære knagerækker i pulverlakeret stål som måler ca. 1 meter i længden. En knagerække som denne vil, når der ingen jakker hænger på den, fungere som et elegant skulpturelt element på væggen, og ønsker du at det skal fylde mere, kan du nemt sætte flere knagerækker sammen. 

       Har du til gengæld et lille rum kan du bruge en af vores knagerækker som du finder i størrelse small. En lille knagerække er perfekt til mindre  rum, hvor du blot har brug for at hænge en hue og halstørklæde. Men du kan også bruge den i køkkenet, hvor den vil fungere helt perfekt til dine viskestykker. 

       Selv børnene har en gang imellem brug for et sted, hvor de kan hænge ting op. Det kan være flotte kjoler som de gerne vil have til at hænge fremme, store striktrøjer, medaljer, smykker og meget mere, som de gerne vil have adgang til hver eneste dag. Her vil knagerækkerne være oplagte. 

       Et væld af moderne knagerækker i forskellige udformninger

       I dag er en knagrække ikke længere blot en knagrække. For en knagerække må også gerne kunne fungere på andre måder, end blot at være et kedeligt element på væggen til jakker og lignende.

       Præcis derfor må en knagerække også gerne “se ud af noget”, også når den ikke er fyldt med jakker, huer, halstørklæder osv. Leder du derfor efter en flot og moderne knagerække, som også kan fungere på andre måder end blot at være en praktisk knagerække, kan du i vores store udvalg af knagerækker, helt sikkert finde én, der vil falde i din smag og indretningsstil. 

       Og skulle du være i tvivl om hvor højt din nye knagerække fra Moderno skal hænge, så er en lille smart tommelfingerregel, at den skal hænge ud for næsen på gennemsnitshøjden på en voksen person.