Hjørnesofaer

Funktionel hjørnesofa, der får det bedste ud af kvadratmeterne i din stue

En hjørnesofa er som skabt til at få det absolut bedste ud af kvadratmeterne i din stue. Det er en funktionel og praktisk løsning, der kan fungere godt i de fleste hjem, og så giver en hjørnesofa også masser af siddepladser.

Vil du gerne have fingrene i en ny hjørnesofa, hvor der er plads til at se en film sammen med dem, du holder allermest af? Så er du landet det helt rette sted.

Hos Moderno forhandler vi et stort udvalg af praktiske og flotte hjørnesofaer, der passer perfekt ind i ethvert moderne hjem.

Hjørnesofaer passer også ind i en lille stue

Selvom en hjørnesofa er en relativ stor sofa, behøver du faktisk ikke at have mange kvadratmeter at gøre godt med, for at få en hjørnesofa til at passe ind i din stue. Hjørnesofaer har den store fordel, at de faktisk ikke kræver ret meget plads, og at de optager plads langs væggen, der i mange tilfælde ellers ville gå til spilde.

Har du en mindre stue, kan du sagtens overveje at investere i en af vores hjørnesofaer. I en hjørnesofa er der mange siddepladser, og det betyder, at du sagtens kan få plads til hele familien fredag aften, når der er dømt hygge foran fjerneren.

Ekstra store hjørnesofaer til den store familie

Når vi snakker hjørnesofaer, så findes der både de små og de store af slagsen. Er det en af de helt store hjørnesofaer, du gerne vil have fingrene i, så skal du være forberedt på, at det kræver en stor stue.

Det er luksus med en af de store hjørnesofaer, hvor der virkelig er plads til, at hele familien kan slænge sig, og har du den stue, som det kræver, kan det give plads til masser af kvalitetstid og hygge i familiens skød.

Stor hjørnesofa, der lægger op til masser af hygge

En sofa er både god at have, når der skal ses fjernsyn, og når der skal hygges på anden vis i det lille hjem. Har du gæster, er det nærliggende at flytte ind i sofaen, når der skal drikkes kaffe eller serveres drinks, da man ganske enkelt sidder bedre i de bløde sofapuder end på de hårde spisebordsstole. Det giver en mere afslappet og mere hyggelig stemning.

Med en stor hjørnesofa er der plads til alle, også når I har gæster, og er I mange, kan I altid rykke en lænestol eller en skammel hen til sofabordet.

Sådan vælger du den helt rigtige sofa til din stue

En ny hjørnesofa kan føles som en stor beslutning. For du vil jo naturligvis gerne vælge den helt rigtige. Med et par gode lavpraktiske råd på vejen bliver det nemmere for dig at vælge den helt rigtige sofa.

Derfor får du her vores råd til, hvad du skal have in mente, når du går på jagt efter en ny sofa til dig og din familie.

Hvor mange siddepladser har du brug for i det daglige?

Uanset om det er en hjørnesofa eller en to-personers sofa, du er på udkig efter, er det vigtigt at tage med i dine overvejelser, hvor mange siddepladser du reelt set har brug for i det daglige. Bor du alene eller sammen med en kæreste? Har du et eller flere børn, der stadig bor hjemme?

Er I en familie med flere børn, vil det give god mening med en hjørnesofa eller en sofa med chaiselong. Det giver flere siddepladser, og det gør, at I kan hygge jer sammen inde i stuen. Hvad enten det så er med en god film, et brætspil eller en god snak over en kop te.

Vil det give mening med en hjørnesofa hjemme i din stue?

Indretningen af din stue har stor betydning for, hvilken sofa der vil passe godt ind. En hjørnesofa vil klæde langt de fleste stuer, men måske har du andre møbler, der gør, at det ikke vil give mening at placere en hjørnesofa i din stue.

Har du kun få kvadratmeter at gøre godt med, kan en hjørnesofa være nem at passe ind, og det samme gælder med en to-personers sofa, der heller ikke optager meget plads.

Overvej, hvordan du får det bedste ud af din stue og den plads, du har at gøre godt med, og husk på, at en sofa ikke nødvendigvis behøver at stå med ryggen til en væg. Du kan også indrette på andre måder.

Vil du gerne kunne vaske betrækket på din sofa?

Er det en sort lædersofa, du har i dine tanker, eller går du og drømmer om en hjørnesofa i en mere frisk farve, der har et aftageligt betræk, som du kan smide i vaskemaskinen, når børnene spilder mælk, eller hunden sætter sine beskidte poter på sofapuderne?

En lædersofa er nem at rengøre med en våd klud, og du kan også få mange smarte sofaer med betræk, der kan tages af og vaskes. Pas dog på med at vælge en sofa i en lys, sart farve, hvis du har små børn eller hund i huset. Det kan nemt vise sig at være en dårlig kombination med en hvid hjørnesofa og beskidte hundepoter eller grattede børnefingre.

Vil du gerne prøve din nye hjørnesofa, inden du beslutter dig? Kig forbi vores showroom

Har du brug for at se den hjørnesofa, du har forelsket dig i, inden du trykker på køb-knappen? Det forstår vi godt. Det kan både være rart at se din nye sofa i virkeligheden, og det kan også være rart at prøve at sidde i den, så du kan fornemme, hvor god en siddekomfort den har, og hvor godt du føler dig tilpas i den.

Du er altid velkommen til at besøge et af vores showrooms, hvor du kan prøve alle vores hjørnesofaer og andre møbler. Vores showrooms ligger i Ikast og i Vallensbæk, og snart kan du også besøge vores nye showroom i Aalborg.

Kig meget gerne forbi, hvad enten du allerede har været inde at se vores udvalg af møbler online, eller du er helt på bar bund – vi står altid klar med råd og vejledning.

Har du brug for vores hjælp, når du skal vælge din nye hjørnesofa? Vi sidder klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvordan du rengør en lædersofa, eller hvordan du bakser en hjørnesofa ind i din stue?

Uanset hvad du har af spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan til hver en tid sende os en mail på kundeservice@moderno.dk. Så tager vi os gerne tid til at svare på alle dine spørgsmål og hjælpe dig videre.