Hjørnesofaer


En sofa er et af de vigtigste møbler, et hjem kan have. Det er her vi lader op efter en lang arbejdsdag, og det er her, vi slapper af i weekenden, når ugens pligter er gjort. Derfor er det yderst vigtigt, at din sofa er et rart og behageligt sted for dig at være.

Hjørnesofaens rummelighed sikrer, at der er god plads til hele familien i sofaen. Så efter skoledage og arbejdsdage, er der plads nok til, at både børn og voksne kan slappe af. Nyd en god kop te og læs et par kapitler i din nye favorit bog. Eller hyg dig med hvad end, der gør dig glad. En ting er i hvert fald sikkert - din hjørnesofa fra Moderno bliver midtpunktet for hygge i jeres hjem. Hermed tjek vores lækre sofaborde. Læs mere nedenfor!

  hurtig levering!
  -33 %
  • -3.020,00 kr.
  Normalpris 9.015,00 kr. -3.020,00 kr. Pris 5.995,00 kr.
   hurtig levering!
   -18 %
   • -2.100,00 kr.
   Normalpris 11.695,00 kr. -2.100,00 kr. Pris 9.595,00 kr.
    hurtig levering!
    -33 %
    • -4.500,00 kr.
    Normalpris 13.495,00 kr. -4.500,00 kr. Pris 8.995,00 kr.
     hurtig levering!
     -31 %
     • -2.480,00 kr.
     Normalpris 8.075,00 kr. -2.480,00 kr. Pris 5.595,00 kr.

     Stort udvalg af hjørnesofaer hos Moderno

     Vi har et meget bredt udvalg af billige hjørnesofaer samt hjørnesovesofaer i forskellige designs, farver, materialer og former. Du har derfor rig mulighed for at finde en hjørnesofa, der passer til dig og din families behov. Uanset hvilke kvaliteter du ønsker hos din hjørnesofa, så er du sikker på at kunne finde det her hos Moderno.

     Hjørnesofaer i mange flotte farver og designs

     Vores hjørnesofaer kommer i et væld af farver. Farven på din sofa er vigtig, da sofaen udgør en stor del af rummet. Det er det første møbel vi ser, når vi træder ind i stuen, derfor er det vigtigt, at du vælger en hjørnesofa i en farve, som du bliver glad for at kigge på. Måske er du til en hvid hjørnesofa, der skaber en lys og dejlig stemning? Eller måske er du mere til en afdæmpet farve som sort, der i øvrigt er mere robust end den sarte hvide. Uanset hvad du er til, har du mulighed for at vælge den farve, der passer med din stil.

     Vælg dit yndlingsmateriale

     Når det kommer til hjørnesofaens materiale, skal du også tage stilling til, hvad der passer bedst ind i dit hjem, samt hvad du synes, er mest behageligt at sidde på. Hvad end du er til læder eller stof, så kan du få det her hos Moderno.

     I forbindelse med din sofas materiale, skal du også huske at tænke på, at det kan blive nødvendigt at vedligeholde din hjørnesofa, hvis du både har børn og eventuelt husdyr, der bruger den.

     Hjørnesofaer til ethvert hjem

     Uanset om du bor i hus, lejlighed eller har et sommerhus, så er der store fordele ved at anskaffe sig en hjørnesofa. Med en hjørnesofa har du nemlig altid plads til hele familien.

     Men selvom en hjørnesofa ofte forbindes med en meget stor sofa, så behøver det ikke at være tilfældet. Hjørnesofaer her hos Moderno fås i mange forskellige størrelser, så du har mulighed for at vælge lige præcis den størrelse, du har behov for.

     Har du brug for en ekstra soveplads? Så er en hjørnesofa, der kan laves om til en seng det rigtige valg for dig. På den måde kan du have en sofa om dagen og en seng, når mørket falder på.

     Hjørnesovesofaer med mange muligheder

     Flere af vores hjørnesofaer kan laves om til sovesofaer. Det er praktisk for dig, der ofte har overnattende gæster, eller til dig der også bruger din sofa som din soveplads.

     Ofte har vores hjørnesovesofaer også ekstra opbevaringsplads, så du nemt kan opbevare ekstra dyner, tæpper og puder, så dine overnattende gæster har mulighed for at sove godt i din sofa. Bruger du selv din sovesofa som sofa om dagen og som seng om natten, sikrer opbevaringen, at du nemt kan gemme din dyne væk om dagen, når du slår din sofa op.

     Hjørnesovesofa til dit sommerhus

     Har du et sommerhus eller et fritidshus, hvor du godt kan lide at få mange gæster på besøg til sommerfester og grillaftener? Så er det meget praktisk at have godt med soveplads, så dine gæster kan overnatte efter aftenens og nattens strabadser.

     Ekstra soveplads kan en hjørnesovesofa heldigvis være behjælpelig med. Med en hjørnesovesofa har du både siddepladser til dine gæster samt sovepladser. Det er smart, hvis du ikke har så meget plads i dit sommerhus, eller hvis du har et ekstra værelse, der skal indrettes hyggeligt. 

     Find hjørnesofaer og sovesofaer i høj kvalitet

     Hjørnesofaer og hjørnesovesofaer fra Moderno er altid af meget høj kvalitet. Vil du være sikker på at købe en sofa, som du kan få glæde af i mange år, så bør du kigge nærmere på Modernos udvalg af billige hjørnesofaer og hjørnesovesofaer. Hvis det ikke lige er en hjørnesofa, du er på jagt efter, har vi også et bredt udvalg af mange andre former for sofaer.

     Alternativer til en hjørnesofa

     Har du brug for en sofa, der er lidt ud over det sædvanlige, men skal det ikke lige være en hjørnesofa? Så kan det være, at du skal tage et kig på vores chaiselongsofaer og vores u-sofaer. Disse typer af sofaer er også meget rummelige og komfortable. De fås også som sovesofaer, hvis det er vigtigt for dig med en ekstra soveplads. Desuden fås de nævnte typer sofaer også med ekstra opbevaring, så du altid har et sted til en ekstra dyne, eller hvad end du har brug for opbevaringsplads til.

     Er du mere til de helt klassiske sofaer eller sofasæt, så er det også muligt at finde her hos Moderno. Gå på jagt i vores sortiment og find en sofa blandt vores gode tilbud. 

     Har du brug for endnu en ekstra siddeplads? Suppler med en lækker puf

     Selvom du har en stor hjørnesofa, hvor der er plads til hele familien, så kan det sagtens være, at du indimellem har brug for en ekstra siddeplads eller en plads, du kan smække fødderne op på.

     Her er en puf en ideel mulighed. En puf giver dig en fleksibel mulighed for at tilføje en ekstra siddeplads rundt om sofabordet. Den er nem at flytte rundt med og fylder ikke meget. I vores store udvalg, kan du helt sikkert finde en puf, der passer til den sofa, som du har valgt at købe her hos os.

     Ud over en ekstra siddeplads, så kan puffen også give dig ekstra opbevaringsplads. Vi har vi nemlig en masse puffer, der også fungerer som et opbevaringsmøbel. Brug den som du vil og sæt den til side alt efter behov.

     Nogle af vores hjørnesofaer sælges med en puf, mens andre ikke gør. Men du kan altid tage et kig på vores sortiment af puffer og finde en, du kan lide og som passer til din sofa.

     Skab hygge med et flot sofabord, der passer til din hjørnesofa

     Når du har en sofa, er det næsten en nødvendighed også at have et sofabord. Med et sofabord kan du nemt skabe hyggelige stunder i din stue. Sofabordet inviterer til hygge med måltider, spil og varme drikke på kolde dage.

     Her hos Moderno har vi et væld af tilbud på sofaer og sofaborde. Og vi har helt sikkert et, der passer til dig. Du skal blot finde ud af, hvilken størrelse bordet skal have, hvilken farve samt hvilket materialer, det skal være i. Har du brug for lidt ekstra opbevaringsplads, så har vi også sofaborde med hylder eller skuffer, så du kan opbevare magasiner, bøger eller hvad end du har brug for at have ved hånden, når du sidder i din sofa.

     Ekstra opbevaring med en hjørnesofa

     Med en hjørnesofa får du ikke blot noget ekstra siddeplads eller en ekstra soveplads. Du har også mulighed for at få noget ekstra opbevaring. Vores hjørnesofaer kommer med flere forskellige slags opbevaringsmuligheder.

     Nogle af vores hjørnesofaer har f.eks. en reol i siden og andre har en chaiselong, som kan vippes op eller åbnes, så der er plads til en ekstra dyne og pude, hvis du skulle få overnattende gæster. Alt efter hvad du har behov for, så er det altså muligt at finde her hos Moderno. Tag et kig i vores sortiment af billige hjørnesofaer og find den, der passer til din bolig.

     Hjørnesofa med ekstra god komfort

     Det er rart med en sofa, der har en ekstra god komfort, hvis du skal sidde længe og se en film eller læse. Derfor kan du her hos Moderno få hjørnesofaer med nakkestøtter, som giver en ekstra god siddekomfort. Med nakkestøtterne kan du sidde ned i sofaen i lang tid, uden at få ondt i nakken. Du kan derfor roligt sætte dig til rette med en god film eller bog.

     Hos nogle af vores sofaer har du endda mulighed for at justere på nakkestøtterne, så de passer til, hvordan du sidder. Dette tilfører en ekstra dimension af komfort, som du helt sikkert vil sætte pris på. Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige præcis den hjørnesofa, som du søger. Med eller uden nakkestøtte, så har vi det med sikkerhed.

     Tilpas hjørnesofaen, så du sidder behageligt

     Nogle af vores sofaer er meget fleksible, hvilket er godt for dig, der vil være helt sikker på at sidde så komfortabelt som muligt. Ved vores sofaer med nakkestøtter, kan du som nævnt ofte indstille dem, så du sidder godt. Det giver dig altså en dejlig fleksibel sofa, når du selv kan bestemme, hvordan du vil sidde. På den måde er du altid sikret en behagelig siddestilling, og det betyder desuden, at sofaen er nemmere at tilpasse til hele familien, så alle får gavn af den.

     Så er det altså slut med dårlige siddestillinger og ondt i ryggen og nakken, uanset om du skal læse en bog eller se en film, kan du tilpasse sofaen, så du sidder behageligt.

     Gør din hjørnesofa til et hyggeligt sted i stuen

     Din hjørnesofa danner ramme om hyggen i dit hjem, derfor er det vigtigt, at den er indbydende. Med sit hyggelige udseende og den afslappende stemning, den skaber, er hjørnesofaen i sig selv en invitation til hygge. Men skal det være lidt ekstra hyggeligt, kan du altid sørge for, at der hele tiden er nem adgang til tæpper og puder, især i de kolde måneder, så man rigtig kan ligge under et blødt tæppe og varme sig, mens kulden raser udenfor.

     Har du ikke lyst til at have en masse tæpper og puder til at ligge og flyde hele tiden, så kan det være en god idé at vælge en hjørnesofa med opbevaring. Dem finder du nemt hos os.

     Det kan også være hyggeligt med et gulvtæppe under sofabordet. På den måde får du rigtigt indrammet stuens hyggested, og du får en varmere fornemmelse, når du sætter dine fødder ned på gulvet efter at have siddet i sofaen.

     Skal dit barn have en sovesofa?

     Når dine børn er blevet lidt større, vil de sikkert gerne have mulighed for at kunne invitere kammerater på besøg med filmhygge og overnatning. Her kan du overveje, om en hjørnesovesofa er det rigtige valg. Har dit barn et stort værelse, er en hjørnesofa oplagt, da den både kan bruges som seng og som sofa. Det er f.eks. ideelt med en sofa, hvis dit barn spiller videospil eller bare nyder at bruge sofaen, som et sted at lave lektier og læse en god bog.

     Skal det ikke være en hjørnesofa, har vi selvfølgelig også et stort udvalg af andre slags sofaer med sovefunktion, som dit barn kan få stor glæde af. Klik her og se vores børnesofaer!

     Kig forbi vores showroom - eller køb online

     Vil du gerne se nogle af vores møbler inden du køber et? Så er du velkommen til at tage et kig i vores showroom. På den måde kan du hurtigt få en fornemmelse for, hvilket møbel, der passer bedst ind i dit hjem.

     Har du været på udkig i vores store sortiment af hjørnesofaer? Hvis du har udvalgt en, så er det blot at bestille den, så du så hurtigt som muligt kan få glæde af din nye hjørnesofa.

     Har du været på udkig i vores sortiment, har du formentlig allerede en idé om, hvilken type sofa, du er på udkig efter. Tøv ikke med at bestille - du vil helt sikkert blive glad for dit køb.