Hjørnesofaer

Vis 20 nye produkter

Hjørnesovesofa

Er du på udkig efter en smart hjørnesofa som kan tilbyde lidt mere end en almindelig sofa. Så er en hjørnesofa med sovefunktion, det helt perfekte valg. 

Med en flot hjørne sovesofa for du hele to ting på een gang. Du får både en flot og elegant sofa og på samme tid en komfortabel sovesofa med masser af plads. 

Hos Moderno holder vi meget af de mange smarte hjørnesovesofaer, og præcis derfor har vi her på siden samlet en lang række hjørnesovesofaer, som alle passer flot ind i den moderne indretning.

Fælles for vores hjørnesovesofaer er, at du ikke længere behøver at gå på kompromis, hverken når det handler om sofaens design eller størrelse. Lyder sofaerne interessante - så tag et kig i vores store udvalg. 

Stort udvalg af hjørnesovesofaer hos Moderno

Kendetegnet ved en hjørnesofa er at den har form som et stort L, det gælder også for de mange varianter af hjørnesovesofa med sovefunktion som du finder her på siden. 

Vi lægger stor vægt på at du både skal sidde godt og ligge godt, hvis du vælger at investere i en sove-hjørnesofa fra vores store udvalg. Derfor er de forskellige hjørnesovesofaer fremstillet med sæder og ryg i HR skum, som giver hver enkelt sofa en høj sidde- og liggekomfort. 

Når du skal slå sovefunktionen ud , gøres det ved blot at trække midterdelen ud. Vores sofaer er både nemme at slå ud samt slå sammen igen, takket være en simpel åbne/lukke mekanisme, som er monteret i hver enkelt sofa. 

Hjørnesovesofaer i mange flotte farver

Er du til det klassiske eller det modige udtryk, så kan du finde sofaer i alverdens farver her hos Moderno. Vores udvalg af hjørnesovesofaer fås blandt andet i en smuk dyb flaskegrøn, indigo, støvet gammelrosa samt flere forskellige nuancer af farven grå. 

Uanset  om du er på udkig efter en klassisk hjørnesofa sove i en smuk grå nuance, eller om du mere er til en sofa i en flot iøjnefaldende farve, vil  du med garanti finde den perfekte hjørnesovesofa med sovefunktion  i vores store udvalg.

Hjørnesovesofaer med mange muligheder

Vores hjørnesovesofaer kan det hele, eller- det synes vi ihvertfald selv. Med en flot hjørnesofa som indbygget sovefunktion, får du et hav af muligheder for at lave din helt egen og personlige indretning. 

En hjørnesovesofa er pæn at se på, og på samme tid er den enormt praktisk fordi sofaen ikke kun er en sofa. Vælger du en hjørnesovesofa har du også altid mulighed for at rede op til dine overnattende gæster, eller i tilfælde af at hele familien gerne vil ligge under dynen til en god filmaften med chips og popcorn. 

Når hjørnesovesofaen ikke skal bruges som en seng er den let at slå sammen, og med sine store opbevaringsrum som du finder under sofaens sæde, er det nemt at gemme sengetøjet væk i løbet af dagen. 

Hjørnesovesofaer i høj kvalitet hos Moderno

Hos Moderno finder du udelukkende hjørnesovesofaer i høj kvalitet. Det gælder især den ramme som skal bære den enkelte sofa. Hver ramme er derfor fremstillet i robuste materialer som er i stand til at klare hverdagens mange udfordringer. 

Vælger du en hjørnesofa med sovefunktion fra vores store udvalg, så kan du derfor godt forvente at få en sofa i høj kvalitet. Sofaernes ryg og sæde er blandt andet fremstillet af HR skum, som er i stand til at holde formen selv efter længere  tids brug. 

De fleste af vore sofaer er fremstillet i syntetisk polyester. Polyester er et særdeles holdbart materiale, og har du eksempelvis børn eller dyr i hjemmet, er en sovehjørnesofa i polyester et godt valg, fordi stoffet er særlig resistent over for pletter samt den er særligt nemt at rengøre.