Rammer

  -20 %
  • -50,00 kr.
  Normalpris 245,00 kr. -50,00 kr. Pris 195,00 kr.
   -20 %
   • -50,00 kr.
   Normalpris 245,00 kr. -50,00 kr. Pris 195,00 kr.
    -13 %
    • -50,00 kr.
    Normalpris 380,00 kr. -50,00 kr. Pris 330,00 kr.
     -13 %
     • -60,00 kr.
     Normalpris 470,00 kr. -60,00 kr. Pris 410,00 kr.
      -16 %
      • -40,00 kr.
      Normalpris 255,00 kr. -40,00 kr. Pris 215,00 kr.
       -14 %
       • -50,00 kr.
       Normalpris 370,00 kr. -50,00 kr. Pris 320,00 kr.
        -20 %
        • -110,00 kr.
        Normalpris 545,00 kr. -110,00 kr. Pris 435,00 kr.
         -13 %
         • -50,00 kr.
         Normalpris 380,00 kr. -50,00 kr. Pris 330,00 kr.
          -22 %
          • -100,00 kr.
          Normalpris 445,00 kr. -100,00 kr. Pris 345,00 kr.
           -21 %
           • -70,00 kr.
           Normalpris 335,00 kr. -70,00 kr. Pris 265,00 kr.
            -22 %
            • -100,00 kr.
            Normalpris 445,00 kr. -100,00 kr. Pris 345,00 kr.
             -18 %
             • -50,00 kr.
             Normalpris 285,00 kr. -50,00 kr. Pris 235,00 kr.
              -19 %
              • -60,00 kr.
              Normalpris 315,00 kr. -60,00 kr. Pris 255,00 kr.
               -30 %
               • -2.630,00 kr.
               Normalpris 8.625,00 kr. -2.630,00 kr. Pris 5.995,00 kr.

               Skab en personlig indretning med rammer til dine billeder 

               Har du en flot plakat, som du gerne vil have op at hænge i din stue? Eller har du nogle billeder liggende, du egentlig synes, der fortjener en plads i din indretning?

               Rammer kan give et helt nyt udtryk til både plakater og billeder, og i stedet for at kigge på tomme vægge, kan du med fordel hænge en masse dekorative billeder eller plakater op. Det skaber masser af liv i dit hjem, og så tilfører det også en god portion personlighed til din indretning.

               Rammer i alle former, størrelser og farver finder du hos Moderno

               Hos Moderno er der frit valg på alle hylder, når det kommer til rammer. Vi har et stort udvalg af rammer i forskellige farver og materialer, og uanset hvilket udtryk, du går efter, så kan du helt sikkert finde flere rammer her på siden, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Vores rammer fås naturligvis også i forskellige størrelser. 

               Tag et kig rundt på siden, og hent inspiration blandt vores mange forskellige rammer, der alle er dekorative på hver sin helt specielle måde.  

               Billedrammer - dekorer dit hjem på fineste vis

               Billedrammer kan bruges til mange forskellige ting. Du kan udstille fotos deri, du kan sætte en plakat deri, eller du kan sætte en sjov børnetegning deri. 

               Faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænserne, når du skal bestemme, hvad du vil have i dine billedrammer.

               Er du til kulørte billedrammer eller de mere neutrale af slagsen?

               Billedrammer kan være alt fra en lille ramme i egetræ til en stor ramme i gul, grøn eller rød. Udtrykket er meget forskelligt, alt efter hvilken ramme du vælger at sætte dine billeder eller plakater i, og der er rig mulighed for at være kreativ og lege med udtrykket.

               En ting er dog sikkert. Det er svært at forestille sig et hjem uden en eneste billedramme. Billedrammer er dekorative, de pynter på væggen såvel som i reolen eller vindueskarmen, og de giver dig mulighed for at forevige skønne minder. 

               Fotorammer - når dine kære skal foreviges i glas og ramme

               Har du en masse flotte rejsebilleder, som du elsker at se på igen og igen? Eller har du nogle skønne billeder af dine børn, fra de var helt små, som du slet ikke kan få nok af at kigge på? Så behøver du ikke at gemme dem væk.

               Put dem i flotte fotorammer og hæng dem op på væggen eller sæt dem til pynt på reolen. Billeder er ikke til for at blive på din telefon eller din computer - de er til for at blive set på, så du kan blive mindet om alle de fede ting, du har oplevet sammen med dem, du elsker allermest.

               Er du tom for ideer, når det kommer til, hvilke billeder du skal vælge ud mellem de mange tusinde, der ligger på din telefon eller dit spejlreflekskamera? Så får du her en række bud på, hvad du kan vælge at plukke ud fra gemmerne og sætte i fotorammer.

               Rejsebilleder, der gør det muligt at drømme dig tilbage til ferien

               At rejse er at leve - som en klog, berømt mand engang sagde. Og findes der egentlig noget bedre end at blive taget med tilbage til en oplevelsesrig rejse, som du har været på? Uanset om du har været ude at vandre i bjergene i Nepal, backpacket rundt i Australien eller svømmet med delfiner i Californien, så fortjener minderne at blive foreviget. 

               Så længe det er en rejse, du husker med glæde, så vær ikke nærig, når det kommer til at sætte dine rejsebilleder i fotorammer. Lav eventuelt en billedvæg med rejsebilleder, hvis du har rejst meget. Vil du helst ikke have det midt i stuen, så dekorer væggen i dit soveværelse eller dit hjemmekontor med fede fotorammer med skønne billeder i. 

               Børnebilleder - så du ikke glemmer, hvordan dit guld så ud, da de var små

               Er dine børn ved at vokse dig over hovedet? Eller er de stadig små? Uanset hvad så findes der ikke noget skønnere end at se tilbage på billeder af dine børn. Du har garanteret en hulens masse billeder fra den tid, hvor dine børn var helt små, og de billeder kan du glæde dig endnu mere over, hvis du får dem sat i fotorammer. 

               Det gælder både, hvad enten du selv har fotograferet dem, eller du har betalt i dyre domme for at få en fotograf til at gøre det for dig. 

               Er du bedsteforælder? Eller moster? Så har du garanteret også et billede eller tre af dine små guldklumper, som du kan sætte i en fotoramme og udstille i dit hjem.

               Gamle billeder af dine forældre eller bedsteforældre - så du får et strejf af nostalgi

               De sorte og hvide billeder fra gamle dage er flotte og har et helt særligt udtryk. Er du så heldig, at du ligger inde med billeder fra dengang, hvor dine forældre var unge? Eller måske helt tilbage fra dengang, at dine bedsteforældre var børn?

               Hvis du også er vild med de gamle billeder, så sæt dem i fotorammer og udstil dem i dit hjem. Har du ikke selv nogle billeder fra gamle dage? Så kan du garanteret lokke nogle stykker ud af dine forældre. Og er du heldig, har de måske også nogle af de gamle fotorammer, der typisk er i guldlook, og som har en helt særlig patina, der er umulig at genskabe ved nye rammer.

               Bryllupsbilleder eller billeder fra andre mærkedage - så du kan tage en tur down memory lane

               Er du gift? Eller har du oplevet at få dit barn døbt eller konfirmeret? Så har du sikkert også fået foreviget den store dag. Og er der et billede, der fortjener at blive sat frem i din bolig, så er det da dit bryllupsbillede eller et billede af den stolte konfirmand på hans eller hendes store dag.

               Køb fotoramme til en lav pris - det kan helt sikkert betale sig

               Når du køber en eller flere rammer her på siden, kan du være sikker på, at du får rammer af en god kvalitet til en god pris. Hos Moderno elsker vi alt, der har med indretning af boliger at gøre, og rammer er ingen undtagelse. Vi elsker dog også at kunne tilbyde vores kunder gode priser, så alle kan få råd til at indrette deres hjem med flotte møbler og stilfuldt interiør.

               Måske har du allerede forelsket dig i en fotoramme her på siden? Eller måske er du stadig på jagt efter den helt rigtige ramme til det billede, du har derhjemme, som du gerne vil have frem i lyset?

               Uanset hvad er der masser af inspiration at få, når du kigger dig omkring blandt vores udvalg af rammer ‒ og alle vores rammer er til at komme i nærheden af og købe for overkommelige priser.

               Ramme til billede - hvilket udtryk går du efter i din indretning?

               Vil du gerne have fingrene i en lys egetræsramme, der ikke skriger for meget? Eller vil du gerne trække masser af opmærksomhed til den plakat eller det billede, som du vil have hængt op på din væg i form af en ramme med en frisk farve?

               Vores rammer fås i et hav af farver og materialer, og hvad enten du går efter en klassisk hvid eller sort ramme, eller du er mere til et trælook eller en farvet ramme, så kan du finde en masse gode bud her på siden. 

               Hvert enkelt ramme til billeder, som vi forhandler, er nøje udvalgt, men vi har sørget for at have noget for enhver smag og noget til ethvert hjem. 

               TIP: Vær opmærksom på, om din ramme passer til motivet, så du får et harmonisk billede

               En af de vigtigste ting, når du skal vælge ramme til et billede, er, at du finder en ramme, der får det bedste frem i det motiv, der skal indrammes. Det vil altid se godt ud, hvis du kan finde en ramme i den samme farvenuance, som en af de farver fra billedmotivet, som du gerne vil fremhæve.

               Er det et sort-hvidt motiv, som du gerne vil have sat i glas og ramme, kan du komme godt af sted med at sætte det i en ramme i en hvilken som helst farve. Er der tale om et farvesprudlende motiv, kan det være en lidt større udfordring at finde den helt rigtige ramme. Her kan du sætte prikken over i’et, hvis du kan finde en ramme i en af de farver, der er fremtrædende på motivet. 

               Brug rammer til fotos eller plakater, der ikke længere skal gemmes væk

               Mangler du noget at hænge op på dine vægge? En mulighed er at bruge en masse penge på et maleri eller en ny dyr plakat. En anden mulighed er at gå på jagt i gemmerne og finde nogle motiver, som du godt kan lide at se på.

               Dine billeder kan nemt forstørres, hvis ellers de er skudt i en nogenlunde god kvalitet. Måske kan du også opstøve nogle fine plakater, som vil komme til sin rette, hvis de bliver sat i nogle flotte rammer. En ramme kan gøre underværker for et hvilket som helst motiv, og en plakat får gerne et helt andet udtryk, når den bliver sat i glas og ramme.

               TIP: Biograferne sælger af og til ud af gamle filmplakater

               Er du filmelsker? Eller elsker du bare plakater med et retro udtryk? Så gå ned i din lokale biograf og hør, om de ligger inde med nogle gamle filmplakater, som du kan købe for en beskeden sum penge. 

               Er du heldig, at der er bonus, kan du faktisk få fingrene i nogle ret fede plakater, der er meget unikke, og som ikke er at finde i ret mange hjem (hvis overhovedet i et eneste).  

               Gode tips til at lave en flot billedvæg med alverdens rammer og fotos

               Drømmer du om at få lavet en fed billedvæg hjemme hos dig sprængfyldt med en masse billeder og motiver, som du godt kan lide at se på? Det behøver faktisk ikke at være så svært at lave, og det bedste af det hele er, at det ikke behøver at koste dig særlig mange penge.

               Her får du vores bedste råd til, hvordan du kan få sammensat en personlig og fed billedvæg i dit hjem. 

               Mix og match på livet løs - rammerne behøver ikke at være ens

               Når du skal lave din helt egen billedvæg, behøver du ikke at tænke så meget i, at dine rammer skal være ens. Faktisk kan det se rigtig flot ud, hvis du mixer og matcher og måske både bruger nogle nye rammer og gamle rammer. 

               Har du en sort ramme liggende, kan du sagtens bruge den sammen med en ramme i sølv. Køber du en hvid ramme, kan du også sagtens sætte den sammen med eksempelvis en i sort eller en i guld. Det er kun din fantasi og din kreativitet, der bestemmer, hvordan din billedvæg skal ende med at se ud.

               TIP: Find rammer på loppemarkeder eller i den lokale genbrugsbiks

               Du kan finde de fineste rammer, hvis du tager på loppemarked eller besøger en genbrugsbutik. Er du heldig at finde nogle rammer fra gamle dage, kan du tilføre et helt særligt udtryk til billedvæggen hjemme i stuen eller soveværelset.

               Brug gerne billeder og rammer i forskellige størrelser på din billedvæg

               Hvilken størrelse rammer, du skal bruge til din billedvæg, afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har at gøre med på din væg. Men det kan se rigtig flot ud, hvis du vælger at bruge rammer i forskellige størrelser. 

               Det giver en god variation, og det tilfører mere liv til din billedvæg, end hvis du udelukkende kører med rammer i præcis den samme størrelse. 

               Lad gerne dine rammer hænge hulter til bulter ‒ det skaber liv i rummet

               Når du skal kreere din egen billedvæg, er der flere måder, du kan gribe det an på. Du kan lade dem hænge systematisk og i ensartede rammer, eller du kan slippe kreativiteten løs og bruge forskellige rammer, der hænger lidt mere tilfældigt. 

               Går du efter et roligt udtryk i eksempelvis dit soveværelse, kan det være en god ide at vælge højest to forskellige typer af rammer og tykkelser. Er det et kreativt look, du går efter, kan du slå dig løs og bruge så mange forskellige rammer, at end ikke to er ens. 

               Giv din billedvæg god plads, så billederne virkelig kommer til syne

               En billedvæg behøver ikke nødvendigvis en stor, tom væg for at komme til sin ret. Men det kan se rigtig flot ud, hvis du har mulighed for at lade din billedvæg fylde en stor del af en væg. 

               Med plads omkring sig vil dine billeder tage sig ekstra godt ud, og du kan hænge endnu flere rammer op, end det er tilfældet, hvis du kun har begrænset plads at boltre dig på.

               TIP: Udnyt væggen langs din trappe

               Bor du i et hus med flere etager? Så har du helt sikkert en trappe, der fører dig op på første sal. Væggen langs trappen bliver tit overset, når vi indretter os, men her har du faktisk en glimrende mulighed for at lave en fin billedvæg.

               Bruger du væggen langs trappen til at hænge forskellige rammer og motiver op, kan du studere dine billeder hver eneste gang, at du har et ærinde på første sal. Eller når du skal ned igen. Og så ser det altså bare rigtig flot ud med en billedvæg langs trappen.

               Hvor i hjemmet kan du bruge rammer i din indretning?

               Har du forelsket dig i en eller flere af vores billedrammer her på siden, men er du kommet i tvivl om, hvor du kan bruge rammerne i din indretning? 

               Rammer kan placeres alle steder og i alle rum i din bolig. Du kan vælge at hænge dem op, eller du kan stille dem til pynt i et af rummene i din bolig.

               Brug vores fotorammer til at:

               • Stille i reolen
               • Stille i vindueskarmen
               • Hænge på din væg
               • Stå på en hylde 
               • Pynte på kommoden
               • Gøre dit kontor mere hjemligt
               • Pynte på børnenes værelse

               Kig i gemmerne efter flotte gamle rammer og få noget unikt i hjemmet

               Måske er du så heldig, at du har et loft fyldt med masser af genbrugsguld? Eller måske kan du finde nogle gode sager hjemme på dine forældres loft? Gamle billedrammer er noget af det smukkeste, og kan du finde frem til nogle rammer, der ikke er for medtagede af årenes gang, så har du noget helt særligt at bygge din billedvæg på eller at udstille dine fotos i.

               Du kan også sagtens købe en stribe nye dekorative rammer og sætte sammen med de gamle rammer. Det giver masser af patina og masser af personlighed, når du skal i gang med at hænge rammer op i dit hjem.

               DIY rammer: Sådan laver du nemt dine egne rammer

               Har du børn, der elsker at tegne? Eller er du selv en ørn til det? 

               Faktisk kan du med ganske få materialer lave en ramme, eller måske nærmere et ophæng, til dit barns eller din egen tegning. Alt, du skal bruge er, snor, lim samt to tynde træpinde, der passer til størrelsen på det papir, som tegningen er lavet på.

               Tag først den ene træpind og lim den fast til tegningens øverste kant - anvend eventuelt en limpistol, hvis du har en liggende i skuffen med krea-grej. Tag derefter den anden træpind og lim den fast til tegningens nederste kant.

               Til sidst tager du så snoren, klipper den til, og binder den fast på begge sider af den øverste træpind, du har limet fast til tegningen. Nu har du så et fint ophæng eller en alternativ ramme, så din tegning er klar til at komme op at hænge på din væg.   

               Sådan kommer du i kontakt med os, hvis du har brug for vejledning

               Hvad enten du har spørgsmål til vores fotorammer, levering af de varer, du har bestilt, eller noget helt tredje, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. 

               Møder du op i et af vores showrooms, kan du få glæde af den personlige betjening, vi tilbyder, og indhente masser af inspiration til din boligindretning.

               Foretrækker du at tage kontakt til os på anden vis, kan du sende os en e-mail. Så vender vi tilbage til dig med et hurtigt svar. Skriv til os på kundeservice@moderno.dk og få svar på alle dine spørgsmål.