Chaiselong sofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny Chaiselongsofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle chaiselongsofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En chaiselong sofa kan være venstrevendt eller højrevendt, alle vores chaiselong sofaer har i de fleste tilfælde en indbygget sovefunktion der lynhurtigt omdanner sofaen til en stor sovesofa. vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores varer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling. vi har hurtig levering på en del af vores chaiselongsofaer, dem finder du i kategorien lagervarer


Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny chaiselongsofa, der er komfortabel at sidde i og som kan rumme hele familien? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Moderno har vi chaiselongsofaer til enhver smag, der er en fryd for øjet og gode at sidde i.

Det er vigtigt at have en behagelig sofa i sit hjem. Og er du til maksimal afslapning, er en chaiselongsofa et rigtig godt valg. Forestil dig at komme hjem efter en lang arbejdsdag, smække fødderne op og så ellers bare slappe af med en film eller en god bog. Det skal en chaiselongsofa i hvert fald nok hjælpe dig med.

Tag et kig i vores brede sortiment af chaiselongsofaer og find et godt tilbud på en sofa, der kan opfylde dine behov. 

  -30 %
  • -6.500,00 kr.
  Normalpris 21.495,00 kr. -6.500,00 kr. Pris 14.995,00 kr.
   -31 %
   • -4.900,00 kr.
   Normalpris 15.895,00 kr. -4.900,00 kr. Pris 10.995,00 kr.
    hurtig levering!
    -31 %
    • -4.800,00 kr.
    Normalpris 15.295,00 kr. -4.800,00 kr. Pris 10.495,00 kr.
     -29 %
     • -4.100,00 kr.
     Normalpris 13.995,00 kr. -4.100,00 kr. Pris 9.895,00 kr.

     Få lige præcis den chaiselongsofa, der passer ind i dit hjem

     Uanset hvilken stil du har. Så kan du med sikkerhed finde en sofa her hos Moderno, der passer ind i din indretning. Når du vælger sofa, skal du dog ikke kun tage stilling til, hvordan den skal se ud. En flot og stilfuld sofa kan fremhæve den ønskede stemning i hjemmet, men det er også vigtigt, at den sofa du vælger, opfylder dine praktiske behov.

     En chaiselong sofa fra Moderno kan imidlertid være meget mere end blot en sofa. Den kan samtidig fungere som gæsteseng og et opbevaringsmøbel, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser, når man skal have ny sofa.

     Venstrevendt eller højrevendt chaiselongsofa

     Når du har besluttet din for, at din nye sofa skal være med en chaiselong, skal du tage stilling til, om chaiselongen skal være venstrevendt eller højrevendt. Det har stor betydning for din øvrige indretning, så det er vigtigt, at du har gjort dig tanker om, hvordan chaiselongen skal vende. Har du allerede nogle møbler i dit hjem, kan du prøve at forestille dig, hvordan din kommende sofa skal placeres i forhold til dem. Så kan du bedre få en idé om, om din chaiselongsofa skal være venstrevendt eller højrevendt.

     Vær sikker på at sidde komfortabelt med en chaiselongsofa

     En chaiselongsofa er lidt mere komfortabel og luksuriøs end en klassisk to-personers sofa. Med chaiselongen har du altid et sted, du kan smække fødderne op, hvilket kan være rart efter en lang arbejdsdag eller en god løbetur.

     Nogle af vores chaiselongsofaer har nakkestøtter på ryglænet, der kan indstilles, hvilket giver dig mulighed for at sidde ekstra behageligt. Det betyder tilmed også, at sofaen kan tilpasses hele familien, så I alle rigtigt kan få glæde af sofaen og dens mange fordele.

     Hyggelige muligheder med en chaiselongsofa

     En stor og rummelig chaiselongsofa inviterer i den grad til hygge. Den er perfekt, hvis du skal holde filmaften eller brætspilsaften med vennerne, da den sikrer dig en masse komfortabel siddeplads.

     Har du valgt en chaiselongsovesofa, kan en filmaften blive ekstra hyggelig, da I kan ligge ned og nyde filmen. Chaiselongsofaen med sovefunktion er også praktisk, hvis du ikke har plads til både seng og sofa. På den måde kan du altid lave sofaen om til en seng og omvendt, alt efter dine behov.

     Tag et kig i vores sortiment og find et tilbud på en chaiselongsofa, der passer bedst ind i dit hjem og til dine behov.

     Chaiselongsofa i forskelligt materiale og flotte farver

     Alt efter hvilket materiale du vælger din chaiselongsofa i, skal du gå til rengøringen på forskellig vis. Der er f.eks. forskel på, hvordan du rengør læder, og hvordan du rengør stof. Det er vigtigt, at du vedligeholder din sofa korrekt, så du kan få glæde af den i mange år. Når voksne, børn og eventuelt kæledyr bruger sofaen dagligt, siger det sig selv, at den af og til skal vedligeholdes, hvis du vil have en flot sofa i din stue. 

     En lædersofa med chaiselong er til dig, der går op i kvalitet og holdbarhed. Den har et eksklusivt design og fås i forskellige farver. Vælg f.eks. en sort lædersofa med chaiselong, hvis du har en stilfuld og rustik indretning.

     Er du mere til en sofa i stof, er det også muligt at finde her hos Moderno. Du kan vælge imellem en masse forskellige farver, så du kan få den sofa, der passer bedst ind i dit hjem. Vil du have en sofa der lyser rummet op og skaber en hyggelig stemning? Så kan det være, at du skal se på en sofa i en hvid eller en anden lys farve. Der er et væld af muligheder her hos Moderno.

     Når du skal købe en ny chaiselongsofa

     Når du overvejer, om du skal have en chaiselongsofa, skal du tage stilling til forskellige faktorer. F.eks. skal du først og fremmest finde ud af, hvor stor en sofa, du har plads til og brug for.

     Chaiselongsofaer kan se ud på mange forskellige måder, blandt andet hvad angår materiale, farve, form og størrelse. Hvis det er en chaiselong sofa, der kan laves om til en soveplads, så er det også forskelligt fra sofa til sofa, hvordan dette skal gøres. Nogle sofaer med chaiselong kommer endda med opbevaringsrum, hvilket kan være praktisk for dig, der gerne vil udnytte din boligs plads optimalt.

     Herunder får du vores råd og forslag til, hvad du skal tage med i dine overvejelser, når du skal ud at købe en ny sofa med chaiselong.

     Størrelsen på din chaiselongsofa

     En sofa skal passe til din stue, og har du en stor stue på mange kvadratmeter, er der næsten ikke noget skønnere end en stor sofa med chaiselong, som du kan slænge dig i og nyde, at du har tid til at slappe af. Har du kun plads til en mindre model, er det dog ikke ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med komforten. Uanset hvilken størrelse chaiselongsofa du vælger, så er du sikker på at få en sofa af god kvalitet her hos Moderno.

     Får du ofte gæster på besøg, er det også værd at tage med i overvejelserne, angående hvor stor en sofa, du skal vælge. Det er altid rart at kunne tilbyde alle sine gæster en god siddeplads.

     Brug din sofa som gæsteseng, hvis du har overnattende gæster

     En chaiselongsofa er en smart løsning, da den ofte kan laves om til en sovesofa. Her hos Moderno har vi et væld af chaiselongsofaer, der kan laves om, så du får en ekstra soveplads, hvis du f.eks. får gæster, der skal overnatte. Det kan også være, at du selv skal bruge din chaiselongsofa som seng, hvis du har en mindre bolig, hvor du ikke har plads til både seng og sofa.

     Desuden fås chaiselong sofaer ofte med opbevaringsrum, hvilket betyder, at det er nemt for dig at opbevare ekstra lagner, en dyne og pude, når du får overnattende gæster.

     Husk at vedligeholde din chaiselongsofa

     Det er vigtigt, at du husker at vedligeholde og rengøre din sofa, så du kan have glæde af den i mange år. For når du først har købt en chaiselongsofa her hos Moderno, så bliver den svær at undvære igen. Med børn og voksne og måske katte og hunde, der dagligt bruger sofaen, er det vigtigt at sørge for, at den holdes ren.

     Tilbehør til din chaiselongsofa

     Har du brug for tilbehør til din sofa, er det også noget, du sagtens kan købe her hos Moderno. Vi har et bredt udvalg af f.eks. puffer og sofaborde, der kan fuldende din indretning. Da vi har et stort udvalg her hos Moderno, kan du helt sikkert finde noget, der falder i din smag.

     Puffer

     Selvom du har en stor chaiselongsofa med plads til hele familien, kan det sagtens være, at du får brug for lidt ekstra siddeplads af og til. Det kan også være, at du synes, at du mangler noget at smække fødderne op på, når du rigtig skal slappe af efter en lang dag. Her kan løsningen være at anskaffe sig en puf. Med den har du en fleksibel siddeplads rundt om sofabordet, som du nemt kan flytte rundt på.

     Nogle af vores chaiselongsofaer er inklusiv en puf, og andre er ikke. Ønsker du en puf ved siden af din chaiselongsofa er det imidlertid ikke noget problem. Du skal blot gå på jagt i vores brede sortiment af puffer og finde den model, du synes passer bedst til din sofa og dit hjem.

     Sofabord

     Når man har en sofa er det næsten en nødvendighed med et sofabord også. Med et sofabord kan familien samles om et let måltid eller et brætspil. Uanset hvad I holder af at foretage jer som familie, er det helt sikkert, at et sofabord kan skabe et samlingspunkt. Hos Moderno har vi heldigvis et stort udvalg af sofaborde, så du kan finde det sofabord, der passer bedst til den chaiselongsofa, du har købt. Har du brug for en del opbevaringsplads ved bordet, kan du sagtens få borde med hylder eller skuffer i. Så har du altid et sted, hvor du kan placere bøger eller magasiner.

     Tæpper og puder

     Nogle af vores chaiselongsofaer kommer med pyntepuder, der passer til sofaen. Puder og tæpper kan være med til at gøre rummet omkring din chaiselongsofa ekstra indbydende og hyggeligt. Kommer din sofa ikke med puder, kan du heldigvis selv style og pynte din chaiselongsofa med flotte puder og vamsede tæpper. Det er især hyggeligt i de kolde måneder.

     Et gulvtæppe under sofabordet kan også være med til at understrege den hyggelige stemning. Det er også rart og blødt at træde ud på.

     Tag et kig i vores sortiment af møbler og tilbehør og find lige præcis det, du står og mangler.

     Alternativer til chaiselongsofaer

     Er du på udkig efter en stor sofa med masser af plads, men er det ikke lige en chaiselong, der falder i din smag? Så er der heldigvis også andre muligheder for at få en god og rummelig sofa, hvor du både kan have plads til hele familien samt overnattende gæster efter behov.

     Sofaer der minder om chaiselongsofaen er u-sofaen og hjørnesofaen. Disse er også rummelige og komfortable sofaer, som indeholder mange af de samme kvaliteter, som en chaiselongsofa har.

     U-sofa

     Vil du gerne have endnu mere plads end en chaiselongsofa kan tilbyde? Så kan det være, at du skal vælge en u-sofa. Som sofaens navn angiver, er den formet som et u. Det betyder, at der er rigtig meget siddeplads i sofaen, så du helt sikkert kan få plads til hele familien samt gæster. Ligesom med chaiselong sofaer, kan du også få u-sofaer, der kan laves om til en soveplads. Derudover kan du få u-sofaer, der har ekstra opbevaringsplads, så du nemt kan gemme dyner, tæpper og puder væk, når de ikke er i brug.

     Hjørnesofa

     En hjørnesofa er også en mulighed, hvis du gerne vil have noget, der minder om en chaiselongsofa. Ligesom både u-sofaen og chaiselongsofaen, kan du her hos Moderno også få hjørnesofaer, der kan laves om til en soveplads. Og har du brug for opbevaringsplads, kan du også få hjørnesofaer med denne egenskab.

     Som du kan se, så er der altså en masse muligheder, for at få lige præcis den sofa, der passer til dig og dine behov. Går på jagt i vores sortiment og bliv inspireret.

     Kig forbi vores showroom og prøv selv vores sofaer med chaiselong

     Hvis du gerne vil have mulighed for at se vores møbler inden du køber, så kan du komme forbi vores showroom. På den måde får du en fornemmelse for, hvilke af vores chaiselongsofaer, der vil passe bedst ind i din stue.

     I vores showroom har vi et udvalg af møbler udstillet, som du kan kigge på og blive inspireret af.

     Køb en lækker sofa med chaiselong hos Moderno

     Har du været på jagt i vores sortiment af billige sofaer og fundet den chaiselongsofa, der passer bedst til dine behov? Så tøv ikke med at købe den, så du kan få glæde af din nye sofa så hurtigt som muligt.

     Har du brug for tilbehør til din nye chaiselongsofa, er det også muligt at finde her hos Moderno. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp eller har yderligere spørgsmål.