Chaiselong sofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny Chaiselongsofa til hjemmet med plads til hele familien, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle chaiselongsofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En chaiselong sofa kan være venstrevendt eller højrevendt, alle vores chaiselong sofaer har i de fleste tilfælde en indbygget sovefunktion der lynhurtigt omdanner sofaen til en stor sovesofa. vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores varer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling. vi har hurtig levering på en del af vores chaiselongsofaer, dem finder du i kategorien lagervarer

Vis 20 nye produkter

Sofa med chaiselong, hvor der er plads til hele familien

Er du på udkig efter en ny smart sofa med chaiselong, hvor der er plads til, at du kan slænge dig sammen med kæresten eller resten af jeres lille familie? En chaiselong sofa giver dejligt meget plads, og så pynter den også i dit hjem.

Hos Moderno har vi alt, hvad hjertet begærer af sofaer. Hos os kan du både købe en helt almindelig to-personers sofa, en sovesofa eller en sofa med chaiselong. Og der er masser af forskellige modeller at vælge mellem.

Tag et kig på vores store udvalg af sofaer med chaiselong her på siden – vi har helt sikkert også en sofa, der vil passe perfekt ind i din stue.

Skal du have en chaiselong sofa, der er højrevendt eller venstrevendt? Sådan vælger du

Når du skal ud at købe dig en chaiselong sofa, er det afgørende, at du har styr på højre og venstre. En sofa med chaiselong fås nemlig både i en højrevendt udgave og i en venstrevendt udgave. Hvilken, der passer bedst ind i din stue, afhænger ene og alene af måden, din stue er indrettet på.

Husk derfor på at holde tungen lige i munden, når du bestiller din nye chaiselong sofa. Det er så ærgerligt at glæde sig som et lille barn til, at fragtbilen kommer forbi og læsser din nye sofa af, og så blive slemt skuffet, hvis du får en chaiselong sofa, der alligevel ikke alligevel passer ind i din stue.

Tip! Nogle sofaer med chaiselong er designet, således at du selv kan bestemme, hvilken side din chaiselong skal være i.

Vil du gerne have en stor sofa med chaiselong, hvor der også er en indbygget sovefunktion?

Er det en stor sofa med chaiselong, du går og drømmer om? Så kan du finde præcis det, du søger, her på siden. Vi forhandler et stort udvalg af store sofaer med chaiselong både med og uden indbygget sovefunktion hos Moderno.

Går du efter en sofa med chaiselong, der også er udstyret med en indbygget sovefunktion, kan du hurtigt og nemt rede op til en overnattende gæst. Det er en yderst praktisk løsning, hvis du jævnligt har overnattende gæster, og det føles godt at kunne tilbyde en god sengeplads frem for en plads på gulvet eller på en knirkende drømmeseng.

Tag et kig på vores udvalg og se, om ikke du kan finde en stor sofa med chaiselong, der vil passe godt ind i indretningen og stilen hjemme hos dig.

Lædersofa chaiselong til dig, der går op i kvalitet og holdbarhed

Når du skal ud at købe en ny sofa, har du sikkert allerede gjort dig nogle forestillinger om, hvordan du gerne vil have, at din nye sofa skal se ud. Måske er det en sort lædersofa med chaiselong, du forestiller dig hjemme i din stue, eller måske er det en mere farverig sofa i et andet materiale, du forestiller dig?

Lad dig inspirere af vores mange flotte sofaer her på siden og find den, du allerbedst kan forestille dig, vil tage sig godt ud i dit hjem.

Hvad skal du have med i dine overvejelser, når du skal ud at købe en ny sofa med chaiselong?

Der findes mange flotte sofaer, og en sofa med chaiselong kan være et vidt begreb.

Her får du vores råd til, hvad du skal tage med i dine overvejelser, når du skal ud at købe en ny sofa med eller uden chaiselong.

Hvor stor og rummelig er din stue?

Noget af det allervigtigste du skal sikre dig, når du køber en ny sofa, er, at der er plads til den i din stue. Det nytter ikke noget, at du køber den allerstørste model, hvis det så betyder, at du ikke kan få den bakset ind i din stue, eller at den med nød og næppe kan være der, men at den så fylder alt for meget i rummet til, at det er rart at være der.

En sofa skal passe til din stue, og har du en stor stue på mange kvadratmeter, er der næsten ikke noget skønnere end en stor sofa med chaiselong, som du kan slænge dig i og nyde, at du har tid til at slappe af.

Hvor mange personer bruger sofaen i det daglige?

Hvor stor en sofa, du skal have, afhænger naturligvis også af, hvor mange personer der bor i din husstand. Bor du alene, vil du naturligt have et andet behov, end hvis du bor sammen med både kæreste og børn.

Bor I flere i boligen, er det en god ide at købe en chaiselong sofa, som alle mand kan være i. Så slipper I for at skulle slås om pladsen, når der kommer en god film i fjernsynet, som I alle gerne vil se.

Vil du gerne kunne bruge din sofa som gæsteseng?

Har du tit overnattende gæster? Eller sker det stort set aldrig? Flere af de store sofaer med chaiselong fås med en indbygget sovefunktion. Det kan være en god ide at få med i købet, hvis du tit er i den situation, at du skal rede op til gæster, der gerne vil overnatte.

Det er ikke alene en nem og særdeles praktisk løsning. Det er også en gæsteseng, som dine gæster kan sove godt på.

Tip! Hvis du bor alene eller med en partner, kan en chaiselong med sovesofa være en oplagt løsning til filmaftener bare jer to eller med venner – I kan nemlig lynhurtigt lave plads til alle, når I slår sovesofaen ud.

Er det vigtigt for dig med en sofa, der er nem at rengøre?

Når du skal ud at investere i en sofa, er det også vigtigt at overveje, hvordan du kan rengøre den.

Har du små børn eller en hund i huset, kan det være en god ide at overveje en sofa, der er nem at rengøre. Måske en med et vaskbart betræk? Eller en med et betræk i en farve, der ikke er særlig sart, og som nemt kan tørres over med en våd klud?

Kig forbi vores showroom og prøv selv vores sofaer med chaiselong

Har du forelsket dig i en sofa med chaiselong her på siden, men vil du gerne prøve at sidde i den, før du beslutter dig for, om det er en helt rigtige sofa til dig? Så har du mulighed for at besøge et af vores showrooms.

Du finder vores showrooms i Ikast og i Vallensbæk, og vi har også et showroom på trapperne i Nordjylland i Aalborg.

Har du spørgsmål til vores møbler, eller vil du gerne vide mere om, hvornår du kan besøge et af vores showrooms? Så er du altid velkommen til at sende en mail afsted til os på kundeservice@moderno.dk. Så får du et hurtigt svar, så du kan komme videre i din jagt på den perfekte sofa med chaiselong. Vi sidder klar ved tasterne og ser frem til at høre fra dig.