3 personers sofa

-21 %
  • -1.420,00 kr.
Normalpris 6.815,00 kr. -1.420,00 kr. Pris 5.395,00 kr.
-21 %
  • -1.590,00 kr.
Normalpris 7.585,00 kr. -1.590,00 kr. Pris 5.995,00 kr.
Vis 18 nye produkter

3 personers sofa

En ny sofa skal udfylde mange forskellige roller hjemme hos dig - den skal både være et stilfuldt og moderne element i indretningen, men den skal kunne leve op til de mange forventninger du har angående god komfort. 

Selvom det kan virke som et større projekt at finde frem til den sofa som kan netop det, er en af de mange 3 personers sofa som du finder i vores store udvalg den helt perfekte løsning. 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af moderne sofa 3 pers, som alle er fremstillet i en høj kvalitet af forskellige materialer, blandt andet vævet stof, velour og blødt læder. Hver og en er fremstillet med en særdeles god siddekomfort, som betyder at du med garanti kan have en flot sofa mange år frem i tiden, også selvom du bruger den hver dag. 

Den perfekte størrelse

En sofa 3 pers har længe været en fast del af møblerne i mange moderne hjem, og det med god grund. For en 3 pers sofa giver dig et hav af gode indretningsmuligheder, da sofaen er relativ nem at flytte rundt på, i tilfælde af at du gerne vil lave din indretning om. 

Den fylder heller ikke ret meget, sammenlignet med en hel sofagruppe, og derfor kan du også sagtens have plads til mange andre ting i stuen sammen med din sofa, hvis du vælger en 3 personers sofa.

Ønsker du at udskifte din gamle sofa med en ny flot tre personers sofa, så har din stue med garanti allerede en helt særlig stil, med forskellige farvekombinationer og lækre materialer som den nye sofa skal passe sammen med. Men det kan også være at du skal igang med at indrette en helt ny stue fra bunden, uanset hvordan din situation ser ud så har vi den perfekte tre personers sofa til formålet. 

Hvad skal du tænke på før du køber en ny 3 personers sofa?

Udover at finde ud af hvor din nye sofa skal placeres henne i stuen, er der en masse andre ting som du altid bør overveje før du vælger den endelige finalist. 

En god ide er at overveje hvilken en farve din nye sofa skal have? Sofaens farve er nemlig altafgørende for at skabe en rød tråd i din stue. Heldigvis finder du mange forskellige 3 personers sofaer i mange forskellige farver her hos os. Det er flotte moderne farver såsom gylden okker, beige, sand, støvet grøn, lys syren, antracit og mange flere. Så uanset hvilken er farve der passer hjem til din indretning så kan du med garanti finde en i vores store udvalg. 

Det er også en god ide at overveje om din nye sofa skal være i stof eller læder, og om materialet kræver vedligeholdelse eller ej. Har du børn eller husdyr bør du i dine overvejelser også overveje en 3 personers sofa som er fremstillet i et ekstra slidstærkt materiale. 

Vælg en flot 3 personers sofa i det helt rigtige materiale

Vores forskellige sofaer er fremstillet med en høj komfort uanset hvilken en model du ender med at vælge. De er også fremstillet i mange forskellige materialer, såsom læder, stof, vævet stof og velour. Mulighederne er derfor mange og det er derfor blot op til dig at vælge den som bedst falder i din smag. 

Hos os er kvaliteten af hvert enkelt produkt særdeles vigtig, og præcis derfor kan du også godt forvente at hver eneste sofa i vores 3 personers sofa kategori er fremstillet i de bedste materialer.

Sofaerne som du finder her på siden er blandt andet fremstillet med massive trærammer, som sikrer at sofaen står stabilt og sikkert på gulvet. Ryg og sæde er blandt andet fremstillet i skum som er med til at give dig en blød og behagelig siddekomfort når du skal slappe af. 

Af forskellige stoftyper har vi flere forskellige at vælge imellem blandt andet Rino, Savana, Magma og Portland, som alle er fine vævede materialer i høj kvalitet. 

Når du skal vælge en ny sofa 3 pers blandt de mange forskellige som du finder i vores brede udvalg, så kan det være en god ide først at overveje dine behov. Har du for eksempel dyr i husstanden, så kan det være en god ide at overveje en sofa som egner sig godt til et hjem med dyr. Derfor kan en 3 pers sofa fremstillet i 100 % polyester såsom Rino og Portland være et smart valg, begge stoffer er nemme at rengøre, mens de også er særdeles modstandsdygtige overfor væsker. 

Vælger du en af vores sofaer som er fremstillet i stoffet Magma, får du til gengæld en slidstærk sofa med en høj gramatur. Er du mere på udkig efter en 3 personers lædersofa så er en sofa som er fremstillet med Santiago læder et oplagt valg. Denne lædertype er et ekstremt slidstærkt materiale, som både tåler at blive udsat for varme og sol, samt en hårdt opvredet klud hvis uheldet skulle være ude. 

Et perfekt valg til når familien og vennerne kommer på besøg

Af og til kan det være ekstra rart at have en stor og rummelig sofa som en 3 personers sofa. Især hvis der skal være god plads til familien og vennerne, og som navnet antyder er der i vores 3 personers sofaer gjort plads til tre personer. Mangler du flere siddepladser kan du supplere din sofa med en blød puf, eller en af vores mange forskellige bløde og komfortable lænestole. 

Gå på opdagelse i vores store sortiment af sofaer til 3 personer

Uanset hvilken en 3 pers sofa du ender med at vælge fra vores store udvalg, kan du altid forvente at få en sofa som er fremstillet af gode materialer. Dette gælder både vores store udvalg af 3 personers sofa læder samt alle de mange forskellige 3 personers sofaer som er fremstillet i lækre stofkvaliteter.