3 personers sofaer

  -17 %
  • -1.820,00 kr.
  Normalpris 10.785,00 kr. -1.820,00 kr. Pris 8.965,00 kr.
   -17 %
   • -1.750,00 kr.
   Normalpris 10.155,00 kr. -1.750,00 kr. Pris 8.405,00 kr.
    -18 %
    • -2.230,00 kr.
    Normalpris 12.565,00 kr. -2.230,00 kr. Pris 10.335,00 kr.
     hurtig levering!
     -29 %
     • -1.670,00 kr.
     Normalpris 5.665,00 kr. -1.670,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
     • På tilbud!
     -55 %
     • -3.160,00 kr.
     Normalpris 5.755,00 kr. -3.160,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
      hurtig levering!
      -29 %
      • -1.620,00 kr.
      Normalpris 5.615,00 kr. -1.620,00 kr. Pris 3.995,00 kr.

      En god størrelse til alle livets begivenheder

      En 3 personers sofa er et klassisk valg, og det er et møbel, som har været en del af mange danske hjem i rigtig mange år. En 3 personers sofa fortsætter med at være et populært valg den dag i dag, og det er der mange gode grunde til.

      Med en 3 personers sofa får du først og fremmest et behageligt møbel, som er stort nok til at huse en lille familie, hvor der er plads til både hygge og afslapning, mens du på samme tid får et møbel, der har en størrelse, som kan passe ind i de fleste hjem.

      En 3 personers sofa kan således klemmes ind i selv en mindre lejlighed, eller den kan pryde den store stue i en villa i forstæderne. En 3 personers sofa kommer med rigtig mange muligheder, og fleksibiliteten er altid stor, når du vælger en 3 personers sofa.

      Derfor er en 3 personers sofa også nem at flytte rundt på sammenlignet med andre og større sofaer. En 3 personers sofa er en lille sag, der kan flyttes over til en anden væg i et snuptag, så du kan ændre på indretningen i dit hjem, når det trænger.

      Det er praktisk, når du gerne vil have noget forandring i dit hjem, uden du gider bruge penge på nye møbler.

      Derfor er en 3 personers sofa også en let sag, når det kommer til det visuelle udtryk. En 3 personers sofa er således ikke en stor og urokkelig klods, som fylder rigtig meget i stuen, og som virker tung og klodset. En 3 personers sofa er til gengæld en let og elegant løsning, som ikke indtager alt for meget af din stue, når det kommer til visuelt indtryk.

      Der kommer således mange fordele ved at vælge en praktisk 3 personers sofa, og med vores udvalg her hos Moderno, kan du helt sikkert finde en model, som passer til lige netop dig og dit hjem.

      3 personers sofa med stor komfort

      Hos Moderno går vi op i komfort, hvilket du ikke vil være i tvivl om, når du køber en af vores 3 personers sofaer. Komfort er selvfølgelig helt afgørende, når du køber ny sofa, da netop komforten har betydning for, om du kommer til at nyde dit nye møbel eller ej.

      Din nye 3 personers sofa skal være så komfortabel, at du får lyst til at slå benene op og tage en lille lur i rolige omgivelser efter en lang dag på jobbet, og den skal være komfortabel nok til, at du og din familie kan sidde og hygge jer en hel aften uden at føle ubehag ved at sidde ned.

      Din nye sofa kommer til at blive omdrejningspunktet for en lang række aktiviteter på egen hånd og med familie og venner, men disse aktiviteter forudsætter, at alle har en god siddestilling, så kaffen om sofabordet eller de mange timer foran fjernsynet bliver til en afslappende fryd fremfor en pine.

      Derfor har vi udvalgt 3 personers sofaer med høj komfort, så du altid kan komme hjem med et møbel, der giver dig, din familie og dine venner de bedste betingelser for en god og behagelig aften i hinandens selvskab, mens sofaen på samme tid giver dig de bedste forudsætninger at slappe af og hvile kroppen på egen hånd efter en arbejdsdag eller efter en hård uge.

      Stilren 3 personers sofa

      Hos Moderno går komfort og stil hånd i hånd. Når din nye sofa kommer til at blive omdrejningspunkt for mange af dine daglige aktiviteter, kommer den også til at blive omdrejningspunkt for en masse opmærksomhed, hvorfor den naturligvis skal være lækker og smart at se på.

      En sofa er centrum i hele stuen, og derfor vil hele udtrykket i dit rum blive påvirket af dit valg af ny sofa 3 personer

      Derfor kan det betale sig at vælge en ny 3 personers sofa, som passer ind i den gode stil i resten af din bolig, så du kan få skabt en moderne helhed i hjemmet, som er rar at opholde sig i for både dig og dine gæster.

      Design spiller således også en rolle for brugen af din nye 3 personers sofa, da du ikke på samme måde vil se frem til at hoppe ned i en sofa, hvis design du ikke bryder dig om. Til gengæld vil en smuk, elegant og lækker sofa straks indbyde til både hygge og afslapning i gode venners og familiens samvær.

      Derfor går vi op i at give dig god stil, når du køber 3 personers sofa, og blandt vores store udvalg kan du med garanti finde den stil, som passer til lige netop dig og din stue.

      3 personers sofa i mange forskellige materialer

      Når du skal vælge ny 3 personers sofa, er det ikke kun vigtigt at tage stilling til stil, farve og form. Der skal også tages stilling til sofaens materiale, da materiale har stor betydning for både udtryk og den daglige brug.

      Her hos Moderno finder du et stort udvalg af sofaer i forskellige materialer. Du kan eksempelvis vælge:

      • 3 personers sofa i læder
      • 3 personers sofa i vævet stof
      • 3 personers sofa i stof herunder flere forskellige stoptyper
      • 3 personers sofa i velour

      Når du vælger materialer i din sofa, skal du tænke over stil, da hvert materiale som nævnt kommer med hver sit unikke udtryk. Du skal bl.a. tænkte på, om du vil have et skinnende udtryk, et mere mat udtryk eller en helt anden stil.

      Derudover skal du også tænke over et par forskellige ting i forbindelse med funktionalitet. Hvis du har børn eller andre med beskidte fingre i familien, kan det være en god idé at vælge en 3 personers sofa i et materiale, som er nemt at rengøre og vedligeholde.

      Her er læder det ultimative valg, da du altid nemt kan gøre både puder og sofa rent ved hjælp af en fugtig klud, hvorefter din 3 personers sofa vil komme til at skinne som ny.

      Har du i stedet dyr i hjemmet, er det andre ting, du skal kigge efter. Her er slidstyrke en topprioritet, hvorfor du kan overveje at vælge en 3 personers sofa i 100 % polyester, da dette materiale også er nemt at rengøre, mens det på samme tid er holdbart og afvisende overfor diverse væsker.

      Når det kommer til sofa 3 personer i stof, har du også flere forskellige muligheder. Her kan du bl.a. vælge Rino, Savana og Portland, som er stofmaterialer, der er vævet fint og derved giver dig en høj kvalitet.

      Du kan også vælge stoffet Magma som betræk over din sofa, hvilket giver dig endnu højere slidstyrke samt en høj gramatur. I sidste ende er valget dit, og du skal naturligvis vælge et materiale, som opfylder dine krav i forbindelse med både stil og funktionalitet – og liget meget hvad du vælger, kan du være sikker på at få et materiale i en rigtig høj kvalitet, der kan holde til at blive brugt hver dag.

      Køb en billig 3 personers sofa i høj kvalitet hos Moderno

      Kvalitet er ikke kun noget, du finder i betrækkets materiale. En 3 personers sofa skal være solid og godt lavet hele vejen igennem, så den føles stabil, og så den kan holde til at blive siddet i, hoppet i og sovet i hver dag.

      Derfor er vores 3 personers sofaer bygget på solide trærammer, som giver et godt og solidt fundament for diverse aktiviteter i selve sofaen.

      Kvalitet er således et gennemgående element i alle vores 3 personers sofaer, hvorfor du kan være sikker på at få et møbel, som bliver en del af dit liv og dit hjem i rigtig mange år fremover.

      Alt dette får du hos Moderno til en rigtig god pris, da vi gør en dyd ud af at levere møbler i høj kvalitet til priser, du kan betale for – derfor har du altid gode muligheder for at komme hjem med din drømmesofa hos Moderno.

      Har du spørgsmål angående køb af din nye 3 personers sofa? Så skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, som du altid kan fange på mail kundeservice@moderno.dk eller på tlf. 44 40 85 38.