Sovesofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny sovesofa til hjemmet, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle sovesofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.


Ethvert hjem har brug for en sofa. Det er her, der er plads til hyggelige stunder, og det er her der slappes af efter en langs dag på studiet eller arbejdet. Men måske har du begrænset med kvadratmeter i din lejlighed, og har derfor ikke plads til den helt store flydersofa? Eller også har du brug ekstra sengeplads, fordi du tit har overnattende gæster? Uanset hvad, bør du tage et nærmere kig på en sovesofa fra Moderno. Den giver dig en sofa og en seng i et hug, og er derfor god til dig, der vil udnytte din plads i din bolig bedst muligt.

Gå på jagt i vores brede udvalg af sovesofaer, og køb en billig sovesofa i dag.

  -31 %
  • -4.900,00 kr.
  Normalpris 15.895,00 kr. -4.900,00 kr. Pris 10.995,00 kr.
   -32 %
   • -6.100,00 kr.
   Normalpris 18.895,00 kr. -6.100,00 kr. Pris 12.795,00 kr.
    hurtig levering!
    -44 %
    • -3.800,00 kr.
    Normalpris 8.695,00 kr. -3.800,00 kr. Pris 4.895,00 kr.
     hurtig levering!
     -26 %
     • -1.400,00 kr.
     Normalpris 5.295,00 kr. -1.400,00 kr. Pris 3.895,00 kr.
      hurtig levering!
      -29 %
      • -1.600,00 kr.
      Normalpris 5.495,00 kr. -1.600,00 kr. Pris 3.895,00 kr.
       hurtig levering!
       -31 %
       • -4.800,00 kr.
       Normalpris 15.295,00 kr. -4.800,00 kr. Pris 10.495,00 kr.

       Find en flot og praktisk sovesofa her hos Moderno

       En sovesofa er en meget praktisk mulighed for dig, der ønsker seng og sofa i én. Men selvom, at det er en praktisk løsning, betyder det ikke, at den ikke kan være flot. Hos Moderno har vi sovesofaer i mange forskellige designs, farver og materialer. Du kan derfor vælge den sovesofa, der passer bedst ind i din øvrige indretning.

       Her hos Moderno har vi billige sovesofaer, der er både praktiske og flotte, så du kan sagtens finde en sovesofa i vores sortiment, der passer ind i dit hjems stil.

       Sovesofaen giver dig to muligheder i ét møbel

       Bor du i en etværelses lejlighed, hvor du har soveværelse og stue i et rum? Så behøver du altså ikke vælge mellem, om du skal have en seng eller en sofa, til når du skal sove og slappe af. Du kan sagtens få begge dele.

       En sovesofa er en ideel mulighed for netop dig, der ønsker både at have en seng og en sofa, men ikke har meget plads at gøre med. Så har du en sofa om dagen, som du kan slappe af i, når du kommer hjem efter en langs dag på studiet. Og når mørket falder på, og det er på tide at gå i seng, så laver du nemt og enkelt din sofa om til en seng. Køb en sovesofa med opbevaring, og du har et sted, hvor du kan have din dyne og pude, når du ikke bruger dem.

       Find en sovesofa der passer til dine behov

       Du kan sagtens have en sovesofa, selvom du har masser af plads. Den er ikke kun ideel for dig, der har begrænset med plads. Hos Moderno finder du sovesofaer i mange forskellige former og farver. Er du mest til en afdæmpet og alsidig grå eller måske en hvid eller anden lys farve, der lyser rummet op? Er du mest til en mere klassisk model eller må din sofa gerne have nogle lidt mere specielle funktioner? Uanset hvad du er til, kan du helt sikkert finde det her hos Moderno.

       Som du nok kan fornemme, er det altså nemt for dig at finde en billig sovesofa i den rigtige størrelse og med de funktioner, der passer til dig og dine behov.

       Køb en smart sovesofa uden at gå på kompromis med siddekomforten

       Med en sovesofa fra Moderno er du altid sikker på at sidde godt. Flere af vores sofaer og sovesofaer giver dig mulighed for at indstille og tilpasse dem, så du får mest muligt ud af din sofa. Du kan f.eks få sovesofaer, hvor du kan justere nakkestøtten, så du sidder så godt som muligt. Det betyder også, at sofaen nemt kan tilpasses familiens forskellige medlemmer, så alle er sikre på at sidde rart og behageligt.

       Indstil nakkestøtte

       Flere af vores sofaer kommer med nakkestøtter, som du har mulighed for at tilpasse, så du sidder så godt som muligt. Det er vigtigt, at du sidder godt, når du skal sidde i sofaen i lang tid. F.eks. hvis du læser en god bog eller ser en film i fjernsynet. Det kan være behageligt at kunne læne sig ekstra godt tilbage, hvis du rigtig skal slappe af og nyde en film.

       Plads til at smække fødderne op

       Hvis du vælger en chaiselong, hjørnesofa eller u-sofa som din sovesofa, så får du rig mulighed for at smække fødderne op og dermed slappe maksimalt af. Det giver dig en ekstra dimension af komfort, som du helt sikkert vil komme til at nyde. Har du ikke plads til en af de store sovesofaer, kan du også købe en puf til din sovesofa. Så har du altid en ekstra siddeplads, eller en plads til dine trætte fødder.

       Gode sovesofaer med mange muligheder

       Er du på udkig efter en sovesofa til en god og billig pris, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Moderno har vi et bredt udvalg af sovesofaer og sofaer til enhver smag og til forskellige priser. Vi har flotte og praktiske sovesofaer, så tag blot et kig i vores sortiment.

       Hav altid et ekstra soveplads klar

       Uanset om du bor i en lille lejlighed eller et stort hus, kan det være praktisk altid at kunne tilbyde en soveplads til overnattende gæster.

       Måske har du voksne børn, der af og til kommer på besøg med overnatning, eller måske har du børnebørn, der nyder at hygge og overnatte med deres bedsteforældre i weekenden? Uanset hvad, så er det smart og praktisk at have en ekstra soveplads.

       Og det behøver ikke at tage en masse af din plads. Du skal formentlig alligevel have en sofa, så hvorfor ikke vælge en sovesofa? Udover at give dig ekstra sovepladser, så giver den også ekstra opbevaringsplads. Opbevaringsplads kan man nærmest ikke få nok af. Slet ikke, hvis man har børn eller børnebørn der ofte kommer på besøg.

       Har du et ekstra værelse eller en udestue, så kan du eksempelvis have din sovesofa der. Så er der altid plads til overnattende gæster, og når der ikke er gæster, kan du blot bruge sofaen, som den er.

       Indret et hyggeligt gæsteværelse

       Har du et ekstra værelse, så kan det være, at du skal overveje at indrette det som gæsteværelse, så du altid kan tilbyde dine gæster en seng, hvis behovet opstår.

       Det kan også være, dit ekstra værelse skal fungere som hobbyrum, hvis du har en pladskrævende hobby. Eller måske har du børn eller børnebørn, er ofte besøger dig og overnatter. Uanset hvilket rum, der er tale om, så er en sovesofa praktisk at have, så du altid har en ekstra soveplads eller et sted, hvor du kan trække dig tilbage og slappe af.

       Børneværelse med plads til overnattende venner og veninder

       Har dine børn ofte besøg af legekammerater, der gerne vil overnatte? Så kan det være, at du skal overveje, om dit barn skal have en sovesofa på sit værelse. Det kan især være noget, som større børn kan have gavn af, da de formentlig gerne vil have et hyggeligt værelse, hvor de kan trække sig tilbage fra resten af familien.

       Skab et ekstra hyggeligt værelse for dit barn

       En sovesofa kan skabe et ekstra hyggeligt og smart værelse. Sofaen er god at sidde i om dagen, hvis dit barn vil læse en bog, sidde og spille spil eller se en film med sine venner. Når det er ved at være sengetid, laves sofaen nemt om til en seng. Er der god plads, kan der sagtens være en overnattende gæst i sengen, hvis dit barn f.eks. holder filmaften med sine venner. Hos Moderno har vi et væld af sovesofaer i forskellige størrelser, så der er helt sikkert en, der passer til dine behov.

       Få ekstra opbevaringsplads på børneværelset med en sovesofa

       En sovesofa til dit barn giver ikke kun et hyggeligt værelse, som rigtig inviterer til hygge og leg. Det giver også ekstra opbevaringsplads, hvilket kan være praktisk, så legetøj og andre sager nemt og hurtigt kan gemmes væk efter brug. På den måde har du mulighed for at skabe et mere ryddeligt og dermed hyggeligt værelse til dit barn.

       Har du ikke plads til en sovesofa på dit barns værelse, men ønsker et møbel, der tilbyder opbevaring? Så er en puf måske det rigtige valg. En puf er nem at flytte rundt med og skaber både en ekstra siddeplads samt opbevaring, hvis du vælger en puf med opbevaringsplads.

       Hos Moderno får du puffer i flere forskellige modeller og størrelser, så det er blot at vælge hvilken en, der passer til dig og dine behov.

       En sovesofa til sommerhuset

       Har du et sommerhus, er det også et ideelt sted til at have en sovesofa. Du vil formentlig gerne ofte kunne invitere dine venner og familie til hyggelige sommerfester i sommerhuset, og i den forbindelse, kan det være rigtig praktisk at kunne tilbyde en ekstra soveplads. Med en sovesofa har du altid nem adgang til en ekstra soveplads. Alt efter hvor stort dit sommerhus er, kan du vælge en sovesofa, der passer dig.

       Har du meget plads, kan det være, at du vil have så meget siddeplads som muligt. Her kan en u-sofa være en god mulighed, da disse også fås som sovesofaer. På den måde har du plads til hele familien om dagen, og når mørket falder på, er der plads til et par overnattende gæster.

       Du kan også få en chaiselongsofa som sovesofa. Denne har også god siddeplads, så det skal du ikke være bange for at komme til at mangle. Flere af vores sovesofaer, om det er i form af en chaiselong eller en u-sofa, fungerer også som opbevaringsrum. Det er smart, så du kan gemme ekstra dyner og puder væk, når de ikke er i brug. Og så kan de nemt findes frem igen, når der er behov for det.

       Sovesofaer med masser af plads

       Her hos Moderno har vi sovesofaer i en masse forskellige størrelser. Det betyder, at du kan få en sovesofa, hvor der både er plads til dig og din partner, hvis der er behov for det. Er I et par, der bor i en lille lejlighed eller i en bolig med begrænset med plads, så er en sovesofa en god mulighed for at spare lidt plads. I mange af vores sovesofaer er der masser af plads, så I kan sagtens sove to i den.

       Har Du ofte overnattende gæster, er sovesofaen også smart, fordi der ofte er plads til mere end en.

       Når du ikke skal bruge sovepladsen mere, er det nemt at slå sovesofaen sammen til en sofa. Køb en sofa med opbevaring, så du nemt kan gemme dyner og puder væk.

       Få en sovesofa med praktisk opbevaringsplads

       Mange af vores sovesofaer her hos Moderno fås med opbevaringsplads. Det er praktisk, hvis du f.eks. bor i en lille lejlighed, hvor du har begrænset med plads og opbevaring. At udnytte pladsen under sengen til opbevaring er ideelt for dig, der måske bor i en etværelseslejlighed eller i et kollegieværelse, hvor du måske heller ikke har så meget skabsplads.

       Hos os finder du en masse billige sovesofaer med forskellige former for opbevaringsmuligheder. Køb den sofa, der passer bedst hjemme hos dig og bestil den i dag.

       Flere muligheder for sovesofaer

       Hvis du drømmer om en stor og luksuriøs u-sofa, men samtidig gerne vil være praktisk og have en sovesofa, så er det muligt her hos Moderno. Det ene behøver ikke at udelukke det andet. Vil du have begge dele, så kan det sagtens lade sig gøre.

       U-sofa som sovesofa

       U-sofa og sovesofa i en og samme løsning er muligt at købe, her hos Moderno. Det er en smart løsning for dig, der gerne vil have optimal udnyttelse af din boligs plads. U-sofaen har plads til hele familien og kan nemt laves til en seng, når mørket falder på. Se her!

       Chaiselongsofa som sovesofa

       Vil du hellere have en chaiselong som sovesofa, er dette også en mulighed. På den måde har du en dejlig sofa med ekstra god komfort om dagen, og om natten har du en god og rummelig seng.

       Hjørnesofa som sovesofa

       Endelig er det også muligt at få en hjørnesofa som sovesofa, hvis du er mere til den type sofa. Den fylder ikke så meget som en u-sofa, men den giver dig stadig masser af siddeplads, så der er plads til hele familien.

       Der er altså mange muligheder, når det kommer til sovesofaer, du skal blot finde ud af, hvilke behov du har. Har du masser af plads, er u-sofaen en lækker løsning. Kniber det med pladsen kan en lille chaiselongsofa måske gøre det for dig.

       Gå på jagt i vores sortiment og find din kommende sovesofa.

       Tilbehør til din sovesofa

       Når man har en seng, har man ofte et lille sengebord også. Det er praktisk, hvis du skal have et vækkeur eller en bog liggende. Men bruger du også din seng som din sofa, kan det være, at du overvejer, om du i stedet skal have et lille sofabord.

       Sengebord eller sofabord

       Har du planer om at købe dig en sovesofa, som du primært skal bruge som seng, er det værd at overveje, om du får brug for noget tilbehør, f.eks. i form af et bord. Skal det være et lille sengebord eller måske et lidt større sofabord? Dit valg afhænger blandt andet af, hvor meget bordplads du mener, at du har brug for. Hvis du blot har brug for et sted at placere dit vækkeur, har du formentlig ikke brug for så stort et bord. Vil du gerne have mulighed for at bruge bordet til enkelte måltider eller brætspil, så kan det være, at du skal kigge efter et lidt større bord.

       Hos Moderno har vi et bredt udvalg af sofaborde og sengeborde. Vi har forskellige farver, størrelser, samt borde med ekstra hylder og opbevaringsplads. Så du skal bare gå på jagt i vores sortiment og finde det bord, der passer bedst til dine behov.

       En puf for ekstra siddeplads

       Har du brug for lidt ekstra siddeplads, opbevaringsplads eller et sted, hvor du kan smække fødderne op? Så kan det være, at du skal købe en puf sammen med din sovesofa.

       En puf giver dig mange forskellige indretningsmuligheder, da den er nem at gemme væk eller flytte rundt på alt efter behov.

       Hos Moderno har vi puffer med opbevaringsplads, så du udover en siddeplads eller en fodskammel også har et sted, du kan opbevare småting. Det er ideelt for dig, der bor småt og må udnytte enhver mulighed for opbevaring.

       Køb din sovesofa hos Moderno

       Har du lyst til at se og føle på vores møbler inden du beslutter dig for, hvad du skal købe? Det har du mulighed for i vores showroom. Måske har du svært ved at forestille dig, hvordan de enkelte møbler ser ud i virkeligheden eller føles at sidde i.

       I vores showroom har vi et udvalg af vores møbler udstillet, så du kan få en fornemmelse for, hvad det er, du leder efter.

       Er du kommet frem til, hvilken type sovesofa, du skal have? Så kan du trygt bestille den her hos Moderno. Vi har et bredt udvalg af billige sovesofaer og tilbehør, som sikrer dig en hyggelige stue eller et behageligt soveværelse. Der er helt sikkert noget i vores sortiment, der falder i din smag. Gå på jagt og find din sovesofa allerede i dag.