Sovesofaer

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ny sovesofa til hjemmet, Hos moderno finder du et stort udvalg af smarte og funktionelle sovesofaer der passer ind i alle moderne hjem, de fås i forskellige størrelser, med små og store opbevaringsrum, med materialer efter eget valg i stof eller læder. En sovesofa kan også være en chaiselong sofa eller sågar en u-sofa, alle vores sovesofaer er gennemtænkte og har ofte justerbare nakkestøttere, store armlæn og meget andet udstyr, vi har altid gode tilbud og prismatch på alle vores sovesofaer, samt tilbyder vi rente og gebyrfri afbetaling.

Vis 20 nye produkter

Flot og praktisk sovesofa til dit hjem

Er du på udkig efter en praktisk løsning, der giver flere sovepladser og samtidig pynter? En sovesofa kan bruges mange steder i dit hjem. Du kan have den stående i stuen som en almindelig sofa, der også kan laves om til en seng. Du kan også bruge en sovesofa på gæsteværelset eller kontoret, eller du kan bruge den som seng og sofa på børneværelset.

Hos Moderno fører vi et stort udvalg af smarte sovesofaer. Hvad enten du er på jagt efter en stor eller en lille sovesofa, eller du ønsker dig en i læder eller et andet slidstærkt materiale, så kan du finde det her på siden. Tag et kig på vores mange forskellige sovesofaer og find en til dit hjem.

Sovesofaer – når du gerne vil slå to fluer med ét smæk

Sovesofaer er ualmindeligt praktiske møbler. Du får nemlig en seng og en sofa i et. Det kan spare dig for meget plads at indrette dit hjem med en eller flere sovesofaer, og du kan købe mange flotte sovesofaer, der også gør noget godt for indretningen af din bolig.

Det giver især rigtig god mening at anskaffe dig en eller flere sovesofaer, hvis du ikke har så meget plads at gøre godt med i dit hjem. Vil du gerne kunne tilbyde overnattende gæster en god seng, kan det give rigtig god mening at placere en sovesofa på gæsteværelset eller kontoret, hvor den ikke optager meget plads til daglig, men kan laves om til en seng, når der er behov for det.

En sovesofa er også en populær løsning til den studerende eller førstegangsflyttende, der gerne vil udnytte pladsen i deres hjem optimalt.

Hvad kendetegner en god sovesofa?

Hvad er vigtigt for dig, når du køber et nyt møbel til dit hjem? Det er meget individuelt, hvad vi hver især kigger efter, når vi er på jagt efter nye møbler og andre ting til vores hjem.

Er det en ny sovesofa, du ønsker dig, vil vi mene, at det ikke alene er vigtigt, at du køber en sovesofa, som er god at sidde i og sove på. Funktionalitet er vigtigt - ikke mindst når du har med en sovesofa at gøre - men i vores øjne er design mindst lige så vigtigt.

En sovesofa i et flot design er en fryd for øjet og vil klæde ethvert rum i dit hjem. Vores bud på sovesofaer her på siden er alle noget helt særligt, og design såvel som funktionalitet er helt i top.

Køb en smart sovesofa uden at gå på kompromis med siddekomforten

En sovesofa fungerer godt som seng, og den er meget skønnere at ligge på end alverdens foldemadrasser, drømmesenge og andet, du ellers kan finde frem fra gemmerne og stille frem til dine gæster. Det hersker der vist ingen tvivl om.

Men du behøver faktisk heller ikke at gå på kompromis med siddekomforten i din sofa, når du går efter en smart sovesofa af en fornuftig kvalitet. Der findes masser af lækre og smarte sovesofaer, du kan nyde at slænge dig i, når du tager en slapper foran fjerneren eller bliver opslugt af en god bog under læselampens skær.

Gode sovesofaer til gode priser – det er præcis det, du finder her

Hos Moderno kan du vælge mellem mange forskellige gode sovesofaer. Hvad enten du drømmer om en sovesofa i sort læder, eller du er til en sovesofa med mere spræl og mere farve, så har du alverdens muligheder, når du kigger på sovesofaer her hos os.

Fælles for vores gode sovesofaer er den høje kvalitet, det flotte design og den gode pris. En sovesofa er meget mere end en sovesofa, hvis du spørger os. Det er et møbel, der er med til at definere din boligs udtryk, og som skal være en drøm at sidde på og ligge i samt være en fryd for øjet.

Har du ikke så mange kvadratmeter at gøre godt med?

Bor du i en mindre bolig? Så stiller det endnu større krav til din indretning. Du kan sagtens få masser af funktionalitet og plads på få kvadratmeter, hvis du tænker smart og indretter dig praktisk.

Har du ikke et gæsteværelse? Eller er det planen, at du selv skal sove i stuen om natten, så dine børn kan få deres eget værelse? I begge tilfælde kan du få masser af glæde af en sovesofa.

En sovesofa fungerer særdeles godt som en sofa om dagen, og når det bliver tid til at hoppe under dynen om aftenen, kan du nemt og hurtigt forvandle sovesofaen til en komfortabel seng. Det er smart, og det sparer dig for en masse plads at slå sofa og seng sammen i et.

Indret et hyggeligt gæsteværelse, så du har plads til overnattende gæster

Er du så heldig, at du har et ekstra rum at gøre godt med i din bolig? Så har du alle muligheder for at indrette et skønt gæsteværelse, så du kan tilbyde overnattende gæster deres eget sted at sove.

En sovesofa vil være ideel at placere på dit gæsteværelse, så dine gæster har en blød sofa at sidde i og en god seng at sove i. Sovesofaen fylder mindre, når den bliver brugt som sofa, og du kan nemmere bruge dit gæsteværelse til andre ting også, hvis du har en sovesofa stående.

Måske mangler du et arbejdsværelse, hvor du kan sætte dig ind med din computer om aftenen, eller måske vil du kunne få glæde af et hobbyrum, hvor du kan hygge dig med at sy eller pusle med andre kreative sysler.

En sovesofa er et praktisk møbel, der kun optager lidt plads, men opfylder flere formål. Og så kan du få mange flotte og gode sovesofaer, der også er lækre og æstetiske at se på.

Overvejer du at købe en sovesofa med praktisk opbevaringsplads?

Mange sovesofaer er udstyret med en eller flere skuffer, som du kan bruge til sengetøj eller andet. Det er yderst praktisk med en sovesofa med skuffer, da det gør det ekstra nemt for dig at forvandle sovesofaen til en seng. Har du dit sengetøj lige ved hånden, er det nemmere at rede din seng, og det vil ikke tage mange minutter, før du kan hoppe under dynen.

En sovesofa med opbevaringsplads vil især være værd at overveje i de tilfælde, hvor du har tænkt dig at bruge din nye sovesofa som din egen seng. Det vil gøre det nemmere for dig at rede seng hver eneste aften, når dit indre ur fortæller dig, at det er tid til at se dyner.

Find gode tilbud på sovesofaer – nemt, bekvemt og billigt

Når vi kører med tilbud på vores sovesofaer, vil du altid kunne finde dem her på siden. Vi sætter af og til vores sovesofaer ned i pris, og her har du altså muligheden for at gøre et godt køb og anskaffe dig en funktionel og smart sovesofa til en yderst fordelagtig pris.

Er du på jagt efter en ny sovesofa, kan det godt betale sig at holde øje med siden her for at få fingrene i et godt tilbud.

Har du spørgsmål til en af vores sovesofaer?

Vil du gerne vide mere om en af vores sovesofaer, eller har du brug for vores hjælp til at bestille? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vores hjælp, eller du brænder inde med spørgsmål. Besøg et af vores showrooms rundt omkring i landet, eller send os en mail på kundeservice@moderno.dk.