Tremmesenge


En tremmeseng er som regel barnets allerførste seng. Dette er en babyseng med tremmer, som de fleste har stående på børneværelset. Den er ideel, da den både giver sikkerhed og komfort. Derudover har den en stor fordel ved at være større end vuggen, og derfor kan bruges i længere tid.

Tremmesengen vil formentlig komme til at være det centrale element på børneværelset. Derfor er det også vigtigt, at du finder den helt perfekte tremmeseng. I vores sortiment finder du heldigvis et stort udvalg, så mon ikke du kan finde en tremmeseng, som dækker dine behov?

Vi har tremmesenge i både moderne og klassiske designs, som vil klæde ethvert børneværelse. Indretningen af dette rum er ikke ligegyldig, og derfor er der ikke blot tænkt over funktionaliteten – men også designet. Du finder bl.a. fine tremmesenge med et vintagelook, som er designet i fine træmaterialer. Du finder også mere moderne og klassiske tremmeseng, som passer ind på de fleste børneværelser.

Husk at tilkøbe en madras til tremmesengen samt dyne og pude, som du ligeledes finder her på siden. Hvis du ønsker at se tremmesengen i dens fysiske form, før du trykker køb, så har du altid mulighed for at besøge vores showroom. 

Giv tryghed for barnet med tremmeseng

Som allerede nævnt, så er fordelen ved en tremmeseng dens størrelse. Barnet kan vokse sig stor i tremmesengen, og den kan anvendes i flere år, uden den pludselig bliver for lille.

Hvis barnet er nyfødt, så kan du med fordel stille babyliften ned i sengen, som giver en større tryghed for barnet og fornemmelsen af at være omsluttet. Trygheden kan også skabes med en sengerand, eller dyner og puder, som fylder tremmesengen ud. Fyld ligeledes tremmesengen op med varme bamser, som børnene kan hive fat i, når de begynder at blive en smule urolige. Med en tremmeseng kan du altså trygt sende dit barn afsted til drømmeland uden de store bekymringer.

Som forældre skaber det en stor tryghed at efterlade barnet i en tremmeseng. Børnene kan ikke pludselig ryge ned på gulvet, og du kan altså derfor med ro i maven klare støvsugningen eller aftensmaden, mens barnet ligger trygt i tremmesengen, hvor du har babyalarmen i nærheden.

Justerbar højde

De fleste af vores tremmesenge hos Moderno kan højdeindstilles, så du derved let kan ændre indstillingen på både bund og tremmesider. Den justerbare højde letter puttetjansen for forældrene, og kan ydermere skåne din ryg.

Mange af tremmesengene, som du finder her på siden kan desuden justeres til at blive en almindelig børneseng/juniorseng med tiden, hvis man fjerner tremmerne. På denne måde har du altså en seng, som kan bruges fra barnet, er nyfødt – og helt indtil de bliver omkring seks år. En tremmeseng er altså ikke nødvendigvis blot en babyseng, men kan følge barnet i en længere årrække.

Tremmerne har en højde, så barnet ikke pludselig kan kravle op. Tremmesengen kan også bruges som et legested for de mindste. Her skal du ikke hele tiden holde øje om de er på vej hen mod ledningerne eller på vej ud af havedøren. I tremmesengen har du altid et overblik over den mindste, hvor sikkerheden er i fokus.

Giv dit barn en god nats søvn

Søvn er vigtig for alle mennesker – men i den grad for de nyfødte og børn. I vores sortiment finder du kun kvalitets tremmesenge, som med stor sandsynlighed vil give dit barn en god nats søvn. Når barnet sover så mange timer i døgnet, som de gør, så er det også vigtigt at de sover ordentligt, hvor kvaliteten er i top.

Søvn er vigtigt for børnene, da de befinder sig i deres udviklingsfase. De skal bruge søvnen til koncentrationsevne, indlæring, hukommelse og meget mere. Derfor kan det altså betale sig af udvælge en tremmeseng af god kvalitet, som du finder her hos Moderno.

De tremmesenge, som du finder her på siden, er der tænkt nøje over både kvalitet, komfort og design. Derudover er priserne skruet ned og servicen er i top.

Køb din tremmeseng hos os, og få den leveret gratis ved køb over 400 kr. med opbæring. Skulle du have spørgsmål, så har du altid mulighed for at kontakte vores kompetente medarbejdere over chat, telefon eller mail.