Glæden starter i de hjemlige rammer

Hos Moderno.dk har vi mange års erfaring med design, salg og produktion, vi udvikler og designer, moderne skandinavisk interiør. Alle vores møbler er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling. Vi bruger vores viden til at skabe de bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter og til priser hvor alle kan være med.

Vores sofaer er udført af materialer i høj kvalitet. Rammen er udført i massivt træ, som vil sikre at møblet vil holde i mange år fremadrettet. De fleste af vores sofaer er polstret med 40-45Kg /m3 koldskum som betyder en høj siddekomfort for dig samt at sofaen vil bevare sin fasthed i mange år.

De viste pyntepuder på billederne medfølger altid når du køber en sofa hos os !

Alle vore møbler er produceret i EU og dermed også certificerede.

Ønsker du at vide lidt mere om os, måske vores åbningstider, leverings tider eller måske hvornår vi trækker pengene for dit køb, så tag et smut forbi vores ofte stillede spørgsmål, den har hjulpet rigtige mange på vej.

Vores showrooms

Vi har p.t et showroom i Ikast. 
Du kan se møblerne som er udstillet i vores Ikast showroom her: SHOWROOM IKAST.

I meget nær fremtid regner vi med at genåbne vores showroom i nærheden af København, samt vi er på udkig efter egnede lokaler nær Aalborg.

Såfremt du har spørgsmål til et møbel, du har fundet på vores hjemmeside, kan du altid ringe til vores salgslinie på telefon 4440 8538 og tryk 2 for at komme igennem til en salgsmedarbejder.

Åbningstider på kundeservicetelefonen: (4440 8538 - tast 1)
mandag - fredag kl. 10 - 16

Åbningstider på salgslinien: (4440 8538 - tast 2)
mandag - fredag kl. 10 - 16

Levering

Vi leverer alle vores møbler med egne biler samt egne leveringsfolk. Vi kører altid , vi sikre dermed at vores kunder får møblet leveret i samme nye og fejlfrie stand som når det forlader vores lager.

Vi leverer tirsdag - fredag samt lørdag og søndag i tidsrummet 8.00 - 21.00

Vi opretholder en høj kvalitet til de rigtige priser. Vi sørger for udvide vores sortiment hele tiden. Vi har interesse i at høre vores kunders mening om vores arbejde og vores udvalg.
Såfremt du har set en mangel eller en pris som ikke længere er konkurrencedygtig, vil vi rigtig gerne høre fra dig her KONTAKT OS.