Glæden starter i de hjemlige rammer

Hos Moderno.dk har vi mange års erfaring med design, salg og produktion, vi udvikler og designer, moderne skandinavisk interiør. Alle vores møbler er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling. Vi bruger vores viden til at skabe de bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter og til priser hvor alle kan være med.

Vores sofaer er udført af materialer i høj kvalitet. Rammen er udført i massivt træ, som vil sikre at møblet vil holde i mange år fremadrettet. De fleste af vores sofaer er polstret med 40-45Kg /m3 koldskum som betyder en høj siddekomfort for dig samt at sofaen vil bevare sin fasthed i mange år.

De viste pyntepuder på billederne medfølger altid når du køber en sofa hos os !

Alle vore møbler er produceret i EU og dermed også certificerede.

Ønsker du at vide lidt mere om os, måske vores åbningstider, leverings tider eller måske hvornår vi trækker pengene for dit køb, så tag et smut forbi vores ofte stillede spørgsmål, den har hjulpet rigtige mange på vej.


Vores team

D6TGm+XkeLqNAAAAAElFTkSuQmCC

Margrethe

Seniorkonsulent

Perfektionist. Sørger altid for at der er sat prikker over alle i’erne. Efter en lang dag på arbejde lader hun op med en god bog og en varm kop te. 

På kontoret tager hun alting på sig og hun gør sig umage for at alle kunder får den bedste mulige kundeservice, selvom det betyder, at hun skal arbejde over flere gange om ugen. 

Michael

Seniorkonsulent

Gør 100 ting på én gang. Er udpræget pragmatiker. I sin fritid interesserer han sig allermest for procesoptimering og markedsføring. Han var med til at optimere opvaskeprocessen derhjemme… Hans kone mener, det gik ganske godt :)

Det vigtigste for ham er at finde den mest optimale løsning og få en glad kunde. Alle hans kunder mener, det er en sød fyr der vil og kan hjælpe med alt det, de har brug for.

Uf8CPpzgt0tXIGkAAAAASUVORK5CYII=

C6E57epl5Ez5AAAAAElFTkSuQmCC

Michelle

Juniorkonsulent

Kontorets kunstner. Alt hvad hun rører ved bliver til guld.

Hun er god til en grundig og omhyggelig analyse og går derfor i dybden med enhver sag samt kæmper altid for at alle kunder bliver lige behandlet.

Pauline

Juniorkonsulent

Elsker minimalisme og enkelt design. 1-2 gange om måneden vender hun op og ned på tingene i sin lejlighed, hvad det driver hendes kærste til vanvid. Hun kommer derfor godt overens med alle dem, der elsker forandringer.  Hun er vild med hunde, især sin terrier, Dixi.

Hun sætter sig i kundens sko og det er vigtigt for hende, at man føler sig trygt i kontakt med vores team.