Dyner


Her i vores sortiment finder du et stort udvalg af dyner i høj kvalitet – og til en god pris. Hos Moderno finder du eksempelvis billige microfiber dyner, som er pragtfulde til eksempelvis allergiker, hvor ægte fjer kan være et problem for nattesøvnen.

Klik ind på hver enkel dyne, og bliv klogere på dynerne og dit køb med vores detaljerede produktbeskrivelser og specifikationer. Det kan være vanskeligt at skulle træffe en beslutning, om hvilken dyne, som man skal anskaffe sig. Men vores beskrivelser kan forhåbentlig gøre dig klogere – og ellers er du også altid mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som sidder klar ved telefonerne og på mail.

Før du anskaffer dig en dyne, så er det vigtigt at du gør dig nogle grundige overvejelser. Holder du fx af at sove meget varmt eller koldt? Og hvad skal målene være på dynen? Og skal den også være allergivenlig? Gå på opdagelse i vores sortiment, og find din nye dyne, som du kan have mange år fremadrettet.

Vores priser er skruet så meget ned, at du med fordel kan købe en ekstradyne og have liggende til overnattende gæster. Husk at gennemgå også vores forskellige puder og pudebetræk. Klik her og se alle vores tekstiler! 

Dobbeltdyne eller enkeltmandsdyne?

Går du med overvejelser om køb af en dobbeltdyne? Hvis du holder af varme om natten, så kan det være en god idé at anskaffe sig en dobbeltdyne. Dobbeltdynen er ligeledes en fordel, hvis du har en tendens til at sove meget utroligt op natten – da den store dyne sikrer, at halvdelen af kroppen ikke pludselig ligger udenfor dynen. Hvis du derimod har det meget varmt om natten, så vil en enkeltmandsdyne være den bedste løsning.

Ved mange af vores dyner kan du selv udvælge mål. En god almen regel siger, at dynen helst skal være omtrent 30 cm længere end du selv er. Derfor finder du altså også flere dyner i vores sortiment, som måler 220 centimeter i længden, som vil være tilfredsstillende for langt de fleste.

I vores sortiment finder du desuden også dynesæt til børn. Dyner som regulerer temperaturen året rundt, og gør dynen kold om sommeren og varm om vinteren. Dette giver et behageligt klima til de mindste, som derved også sikrer en bedre søvn hele natten igennem. 

Dyne til allergikeren

Som vi allerede har været inde på, så kan det anbefales at vælge en dyne af fiber, hvis du lider af allergi. Disse finder du mange af i netop vores sortiment, og ovenikøbet til en billig pris.

Vores antiallergiske produkter er lavet af materialer af en høj kvalitet, som giver en god luftcirkulation og et optimalt fugtighedsniveau. Den gode kvalitet og fyld samt de anvendte produktionsmetoder hindrer udviklingen af mider og andre mikroorganismer i dynen. Du får altså en god nats søvn med en allergivenlig dyne i sengen – husk at købe en tilhørende pude. 

Derudover så kan det være en fordel at udskifte dynen en gang imellem. Det anbefales at man udskifter den mellem hver femte og tiende år. Heldigvis er vores priser her hos Moderno så fordelagtige, at du sagtens kan udskifte din dyne uden at have den store pengepung frem. 

Vedligeholdelse af din dyne

Hvis du passer godt på din dyne, så kan den som regel også holde længere tid. Derfor kan det være en god idé at ryste puder og dyne dagligt, så man bevarer den optimale fylde. Hvis du pludselig synes, at din dyne er faldet meget sammen, så kan det anbefales at tørretumble den med et par tennisbolde, så fyldet atter kommer hele vejen rundt i dynen – og ikke blot er samlet ét sted ude i det ene hjørne.

Det anbefales at vaske ens dyne minimum én gang om året, for at forlænge holdbarheden. Pas dog på med ikke at vaske den al for ofte, da dette kan slide på fyldet. De fleste dyner tåler vask på 60 grader. Nogle af dynerne kan du endda vaske med op til 95 grader, som gør dem ekstra allergivenlige. Husk altid at læse vaskeanvisningen før du skubber dynen ind i maskinen.

Vi kan næsten med garanti love dig en god nattesøvn med en dyne fra Moderno. Ønsker du at mærke og føle dynen inden køb? Så besøg vores flotte showroom – eller kontakt vores kundeservice, som ligeledes kan guide dig til det rigtige køb.