Få en sovesofa med chaiselong ‒ så er du klar til overnattende gæster

Vis 20 nye produkter

Få en sovesofa med chaiselong ‒ så er du klar til overnattende gæster

Har du tit overnattende gæster? Eller omdanner du hver eneste aften din stue til et soveværelse, så du selv får en seng at sove i?

En sovesofa med chaiselong er et godt bud, hvis du står og mangler en praktisk sovesofa. Du får både en sofa og en seng med masser af plads, og der bliver rig mulighed for at strække benene ud, mens du tager turen til drømmeland.

Hos Moderno fører vi et bredt udvalg af sovesofaer med chaiselong. Du kan købe en sofa i forskellige farver og materialer her hos os. Derfor kan du helt sikkert finde en sovesofa med chaiselong her på siden, der vil passe godt ind i den indretning og den stil, du kører med hjemme hos dig.  

Køb en sovesofa med chaiselong og få ekstra god plads

Når du skal ud at købe en ny sofa, er det rart at købe en, som du kan slænge dig i. Des større sofa, des mere kan du slænge dig med kæresten eller børnene, når der toner en god film over skærmen fredag aften. 

Har du en stue, der levner god plads til en stor sofa, kan vi faktisk ikke se nogen god grund til at gå på kompromis med sofapladsen og lade være at købe en sofa med chaiselong. Des mere plads, du har at gøre med, des mere komfortabel sofa kan du tillade dig at investere i. 

Har du en mindre stue, kan du blive nødt til at begrænse dig, så der er kvadratmeter nok at gøre med til de andre møbler, der også skal have en plads i din stue. Og her kan du naturligvis også få en lækker og indbydende sofa med en god siddekomfort. 

En sovesofa med chaiselong i læder er nem at rengøre og vedligeholde

Drømmer du om en lille, fiks sovesofa betrukket med stof, der kan stå på gæsteværelset eller kontoret? Eller har du nærmere en stor sovesofa med chaiselong i læder i tankerne?

Hos Moderno kan du få begge dele - og mere til. Vores udvalg af sovesofaer er stort, og du kan både købe en sofa med eller uden chaiselong. 

Køber du en sovesofa med chaiselong i læder, kan du nemt tørre dine sofapuder over med en fugtig klud, hvis der bliver spildt deri. Og køber du en sofa med stof, kan det være en god ide at vælge en, hvor du kan tage betrækket af og vaske det, hvis der skulle blive spildt eller tabt noget i din nye sofa. 

Chaiselong sovesofa med opbevaring giver dig endnu flere muligheder

Når du skal ud at købe en sovesofa til dit hjem, giver det god mening at overveje, hvorvidt du vil investere i en, der også har plads til opbevaring. I en chaiselong sovesofa med opbevaring kan du blandt andet opbevare dit sengetøj eller andet, der er rart at have i nærheden, når du skal omdanne sovesofaen til en seng.

Ekstra opbevaringsplads er altid godt - og din sovesofa fylder ikke mere af den grund. Den har blot et praktisk opbevaringsrum under sig, der fremstår som en helt naturlig del af det samlede møbel.  

Stor sovesofa med chaiselong - når du tit har overnattende gæster

Har du med jævne mellemrum venner eller familie til at overnatte hos dig? Så er det rart at have en god seng at tilbyde dem. En foldemadras eller en drømmeseng kan ikke helt følge med, når det kommer til sovekomfort ‒ og det er bare en helt anden oplevelse at sove i en rigtig seng, som det er tilfældet med en regulær sovesofa. 

Med en stor sovesofa med chaiselong kan dine overnattende gæster sove som en drøm, og mon ikke de vil foretrække at overnatte hos dig næste gang også, når de ved, hvilken god seng de kan låne hos dig? 

Vil du gerne prøve vores sovesofaer, inden du køber en?

I forhold til at købe et møbel så kan det være rart at se møblet med egne øjne, inden du køber det online. Det har vi fuld forståelse for, da det er en større investering at købe et nyt spisebord, en ny seng eller en ny sovesofa. 

Selvom vi sælger vores møbler online, kan du stadig se dem og prøve dem. Det foregår i vores showrooms, der er placeret forskellige steder i landet. Her kan du se vores flotte møbler udstillet, du kan prøve dem, og du kan få professionel rådgivning af vores dygtige personale, der står klar til at guide dig og hjælpe dig med at vælge de helt rigtige møbler hjem til dig.

Har du kig på en af vores sovesofaer med chaiselong? Så er du mere end velkommen til at besøge et af vores showrooms og prøve at sidde i den, inden du trykker på køb-knappen. 

Vil du gerne i kontakt med os? Vi står klar til at hjælpe dig

Vil du gerne have oplyst åbningstiderne i et af vores showrooms? Eller har du spørgsmål til målene på en af vores sovesofaer med chaiselong? Så kan du altid få fat i os. 

Du sender bare en e-mail til kundeservice@moderno.dk, hvorefter vi vender tilbage til dig med et hurtigt svar, så du kan komme videre med din møbeljagt. Vi ser frem til at høre fra dig eller til at tage imod dig i et af vores showrooms.