Sofaer


Der er ikke noget, som at komme hjem efter en lang arbejdsdag, smide sig i sin bløde sofa med en god kop te og bare nyde friheden. En sofa er midtpunktet for hyggen i de fleste hjem. Den skaber en helt speciel stemning, der får dig til at slappe af, falde til ro og nyde livet. Det er i sofaen vi kobler af, hygger med en god bog, strikketøjet eller en god film. Mange gode minder skabes i og omkring sofaen i familiens skød. Den har en central rolle i vores bolig, og det er derfor vigtigt, at den er både komfortabel at sidde i og pæn at se på.

Er du på udkig efter en billig sofa til din stue? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af forskellige sofaer og sovesofaer til enhver smag og ethvert behov. Derudover har vi tilbehør som sofaborde, puffer og lænestole. Tjek vores sortiment ud og find den sofa, der passer bedst til dig og din familie.

  -27 %
  • -1.100,00 kr.
  Normalpris 4.095,00 kr. -1.100,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
   -30 %
   • -6.500,00 kr.
   Normalpris 21.495,00 kr. -6.500,00 kr. Pris 14.995,00 kr.
   Pris 1.945,00 kr.
    -19 %
    • -1.650,00 kr.
    Normalpris 8.645,00 kr. -1.650,00 kr. Pris 6.995,00 kr.
    Pris 1.945,00 kr.
     -19 %
     • -1.420,00 kr.
     Normalpris 7.415,00 kr. -1.420,00 kr. Pris 5.995,00 kr.
      -19 %
      • -1.420,00 kr.
      Normalpris 7.415,00 kr. -1.420,00 kr. Pris 5.995,00 kr.
      Pris 2.145,00 kr.

      Sofaer til enhver smag

      Når du skal have en ny sofa, skal du gøre op med dig selv, hvilken type sofa, du skal have. Har du et stort hus med meget plads, kan du have en stor chaiselongsofa. Bor du i en lille lejlighed, kan det være mere praktisk med en lidt mindre sove sofa eller en lænestol og en puf.

      Uanset hvilken sofa du vælger her os Moderno, kan du helt sikkert få skabt den stemning, du ønsker. Vi har billige sofaer og gode tilbud, så det er bare med at gå på jagt i vores sofaunivers.

      Her hos Moderno forhandler vi forskellige sofaer i forskellige designs. Det gør det nemt for dig at finde lige præcis den sofa, der passer ind i din øvrige indretning.

      Af sofatyper har vi blandt andet disse at vælge imellem:

      Chaiselongsofaer 

      U-sofaer 

      Sovesofaer 

      Sofasæt 

      Hjørnesofaer 

      2 eller 3 personers sofaer 

      Du har dermed rig mulighed for at finde netop den type sofa, der passer ind i dit hjem. Derudover har vi en masse lækkert tilbehør til din sofa som:

      Sofaborde 

      Puffer 

      Lænestole 

      Sofaer i forskellige designs, materialer og farver

      Du skal ikke blot tage stilling til, hvilken type sofa du skal have. Sofaens udseende er også noget, du skal have med i dine overvejelser. Vores sofaer fås i forskelligt materiale og forskellige farver.

      Af materiale har vi f.eks.:

      - PU-læder

      - Stof

      Du skal naturligvis vælge det materiale, der passer bedst ind i din livsstil, din øvrige indretning og som du finder mest behageligt. Bruger du mange timer i din sofa hver dag, er det yderst vigtigt, at materialet er rart for dig at sidde på.

      Vores farvesortiment udgøres af bl.a.:

      - Soft

      - Grå

      - Hvid

      - Brun

      - Grøn

      Farvevalget er vigtigt, så du får skabt præcis den stemning i dit hjem, du er på udkig efter. Uanset, om du er til en grå sofa, der kan skabe en afdæmpet stemning eller en hvid sofa, der kan lyse rummet op, så er det muligt at finde her hos Moderno.

      Chaiselongsofa - en ekstra dimension af komfort

      Er du til luksus og god komfort, når det kommer til sofaer? Så er chaiselongsofaen måske en sofa for dig.

      Det er rart at kunne smække benene op efter en lang arbejdsdag på kontoret. Chaiselongen giver dig mulighed for dette, hvilket giver en ekstra dimension af komfort til din sofa. Uanset om du ønsker en højrevendt eller en venstrevendt chaiselong, er det muligt at finde i vores sortiment. Vi har desuden chaiselongsofaer i forskellige farver, designs og størrelser.

      Du kan endda få en chaiselongsofa med sovefunktion, hvilket er praktisk, så du altid har plads til en overnattende gæst, selvom du måske ikke har så meget plads.

      Endelig kan du også få en chaiselongsofa med opbevaring. Det er en smart måde at få lidt ekstra opbevaringsplads til f.eks. tæpper eller magasiner, hvis du bor lidt småt, og har brug for at udnytte enhver opbevaringsmulighed.

      U-sofaen - få plads til hele familien

      Er I en stor familie, som alle gerne vil have en plads i sofaen, så kan en u-sofa være et godt valg til jer. Med en u-sofa kan du have hele familien og mere til i sofaen uden problemer. Det er den perfekte måde at skabe rum for ubegrænset hygge i stuen. Hele familien kan samles om en fælles aktivitet. F.eks. kan I sammen nyde en god film eller hygge med hver jeres bog eller et brætspil.

      Vores u-sofaer er både stilfulde og praktiske. Ikke nok med at du har en sofa, hvor hele familien kan være i, så får du også en sofa i et smukt design, der fuldender din indretning.

      Ligesom med vores chaiselongsofaer, fås vores U-sofaer også med sovefunktion eller med opbevaring. Har du brug for endnu mere plads end u-sofaen tilbyder, kan du altid tilkøbe en puf.

      Du kan helt sikkert finde en u-sofa her hos Moderno, der kan passe til dig og din families behov.

      Hjørnesofa - praktisk indretning

      En hjørnesofa er smart at have, hvis du har godt med plads i din stue og ønsker at udnytte pladsen fuldt ud. Den giver dig masser af siddeplads, hvor du kan skabe nogle hyggelige stunder med familien. Hjørnesofaer hos Moderno fås i et væld af designs, farver og størrelser. En hjørnesofa er ikke nødvendigvis meget stor, så har du ikke en stor stue, kan det sagtens være, at du kan have plads til en hjørnesofa alligevel.

      Hos Moderno har vi både almindelige hjørnesofaer og hjørnesofaer med sovefunktion. Så har du nem adgang til en ekstra soveplads, hvis du skal have overnattende gæster. Den ekstra soveplads, kan også være hyggelig, hvis familien vil have en hyggelig aften med gode film og popcorn.

      Udover en hjørnesofa med sovefunktion, kan du også få en hjørnesofa med opbevaringsmuligheder f.eks. i form af hylder eller opbevaringsrum. På den måde udnytter du virkelig sofaens potentiale.

      Små sofaer til dig med mindre plads

      Selvom du har begrænset med plads, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med hverken din sofas komfort eller udseende. Har du brug for en mindre sofa, har vi hos Moderno også et stort udvalg af sådan nogle.

      Har du en lille lejlighed, hvor du kun har plads til meget få møbler, kan det være, at en sovesofa er det ideelle valg for dig. På den måde har du en sofa og en seng i én løsning, og du behøver hverken undvære det ene eller det andet. En sovesofa behøver ikke at fylder særlig meget, og du kan endda få en ekstra komfortabel sovesofa, hvis du vælger en chaiselong med sovefunktion.

      Hos Moderno har vi også klassiske to-personers sofaer, hvis du er mere til den slags sofa. Får du pludselig adgang til mere plads, kan du altid opgradere med en trepersoners sofa i samme stil som din topersoners sofa, så du har siddepladser nok. Vi har et stort udvalg af to-personers sofaer i forskellige størrelser, farver og materialer.

      Sofasæt - sammensæt din stil

      Hos Moderno finder du et stort udvalg af sofasæt. Disse sæt kan f.eks. bestå af en to-personers sofa, en tre-personers sofa og en lænestol. Det kan også bestå af en tre-personers sofa og to lænestole.

      Hvis du har brug for at være mere fleksibel med, hvor i stuen du placerer dine sofamøbler, kan et sofasæt være en god løsning for dig. En chaiselongsofa og en U-sofa giver ikke samme fleksibilitet, da disse blot er en enkelt sofa, som skal placeres et sted. Køber du et sofasæt med en trepersoners sofa og to stole, kan du frit placere dine siddepladser og du kan altid flytte rundt på dem efter behov. Får du pludselig brug for flere siddepladser, kan du altid købe en ekstra lænestol, puf eller sofa.

      Tag et kig i vores sortiment og find den sofagruppe, der passer bedst til dine behov. Vi har et stort udvalg af sofagrupper i forskellige designs, så der er helt sikkert noget for dig.

      Sovesofa – en sofa med flere muligheder

      En sovesofa er praktisk hvis du ofte har overnattende gæster. Måske har du et gæsteværelse, eller blot en lille lejlighed, hvor det er praktisk, at der altid er en ekstra soveplads.

      Din sovesofa behøver dog ikke kun at være praktisk, vi har et væld af sovesofaer i en masse flotte designs. På den måde kan du have en flot og stilfuld sofa om dagen, og en praktisk seng om natten. Endnu mere praktisk bliver det, hvis du vælger en sovesofa med opbevaringsrum. Så kan du nemt opbevare et ekstra sengesæt, dyner og puder.

      En sovesofa er næsten et must på et børneværelse, hvis du har lidt større børn, der ofte har overnattende legekammerater. På den måde er der altid en nem og tilgængelig soveplads, der danner grund for ekstra god filmhygge.

      Sommerhuset eller kolonihavehuset er også et sted, hvor det kan være praktisk at have en ekstra soveplads i form af en sovesofa, når du inviterer venner og familie på en festlig grillaften i sommerferien. I det hele taget gør en sovesofa din indretning meget fleksibel, fordi du har to møbler i et, hvoraf du nemt og bekvemt kan gemme det ene af vejen, når det ikke er i brug.

      Lænestole - en ekstra plads rundt om sofabordet

      Har du et hjørne, der savner et møbel? Eller har du blot brug for en ekstra siddeplads rundt om sofabordet? Så kan det være, at du bør anskaffe dig en lænestol.

      En lænestol er et hyggeligt møbel, der giver dig en masse indretningsmuligheder. Det er det ideelle møbel, hvis du vil skabe en hyggelig krog i dit hjem, der inviterer til tiltrængte læsestunder. Få dig en god læselampe, og pladsen bliver et perfekt sted at sidde og sysle med strik, broderi eller andre hobbyprojekter.

      Hos Moderno kan du få mange forskellige slags lænestole i forskellige designs, materiale og farver. Ud over den klassiske lænestolsfacon, har vi også chaiselonglænestole, som er meget komfortable at sidde i. Har du brug for ekstra komfort til din klassiske lænestol, kan det være en god idé at købe en puf til din lænestol, så er du altid sikker på at sidde godt.

      Fuldend din stil med et lækkert sofabord

      Sofabordet er med til at fuldende det centrale hyggested, som din sofa har skabt. Vores sofaborde fås i forskellige størrelser, materialer og farver, så du kan vælge lige præcis det, der passer ind i din stue. Med et sofabord kan du nemt samles med familien til en kop kaffe og andre lækkerier. Det gør det også lettere for jer at hygge med et brætspil eller et spil kort.

      Når du skal vælge et sofabord, skal du bl.a. finde ud af, om du ønsker et rundt eller firkantet. Derudover skal du tage stilling til, hvilket materiale, bordet skal være lavet af. Har hos Moderno kan du vælge mellem materialer som MDF, glas, træ og metal.

      Farven på bordet er også vigtig, og her kan du bl.a. vælge:

      - Sort

      - Rød

      - Hvid

      - Bronze

      - Grå

      Det store farveudvalg gør, at du nemt kan finde et sofabord, der passer til din sofa og din øvrige indretning. Tjek vores sortiment ud og se hvilket sofabord, der vil passe dig bedst.

      Store sofaborde til dig med god plads

      Når du skal vælge et sofabord, skal du først og fremmest finde ud af, hvor stort et bord du har behov for samt plads til. Er familien tit samlet i sofaen for at drikke og spise eller spille brætspil, så er det formentlig et lidt større bord, I har brug for. Hos Moderno har vi flere store sofaborde, du kan vælge imellem. Du kan f.eks. få sofaborde med en skuffe eller sofaborde, der har en hylde, så du kan opbevare dine aviser, magasiner eller familiens tablets der. Men hvis du er til et mere klassisk og enkelt sofabord, så kan du også sagtens finde det her hos Moderno.

      Små, men praktiske sofaborde

      Har du begrænset med plads, kan du stadig få et flot og praktisk sofabord hos Moderno. Vi har små sofaborde til ethvert behov. Vil du udnytte pladsen under bordet, så kan du få et lille sofabord med en hylde under, så du har plads til dine bøger, læsebriller eller andre ting, du ofte bruger. Har du anskaffet dig et lille sofabord, men finder ud af, at du har masser af plads til et større bord, kan du altid supplere med et ekstra lille sofabord og derved få mere bordplads.

      Selvom du bor et sted, hvor du ikke har meget plads, kan du altså sagtens skabe et hyggeligt rum med en sofa og et sofabord, hvor du godt kan invitere et par venner på en kop kaffe. Tag et kig på vores små sofaborde og find det bord, der passer bedst ind i dit hjem.

      Brug for endnu mere siddeplads eller ekstra komfort? En puf er løsningen

      Har du en sofa, hvor du har brug for lidt ekstra plads, eller måske en lænestol, hvis komfort skal opgraderes? Så er det en puf, du skal på udkig efter. Hos Moderno har vi puffer i mange forskellige størrelser og former. Vi har f.eks. den klassiske sækkestolsmodel, men vi har også puffer, der fungerer godt som fodskammel til din lænestol.

      Puffen er dejlig fleksibel, da den er nem at flytte rundt med. Du har dermed en bærbar siddeplads, hvilket kan være meget praktisk. På den måde kan du både bruge din puf som en fodskammel, når du sidder i din lænestol, eller du kan sætte den hen til sofabordet, hvis der er behov for en ekstra siddeplads der.

      Udover at en puf giver dig en ekstra siddeplads, kan den også fungere som opbevaringsmøbel. En puf kan derfor fungere fint på et børneværelse, så dine børn har et sted til alt deres legetøj.

      Indret din bolig med et møbel fra Moderno

      Alle folk har forskellig stil, og det er derfor vigtigt med et stort udvalg af sofaer og andre møbler, så du kan få det møbel, der passer perfekt ind i din indretning. Uanset om du blot skal have udskiftet din sofa, eller om du skal have skabt en helt ny bolig og dermed en helt ny indretningsstil, så er det vigtigt, at du kan finde den sofa, der passer til dine behov.

      Ofte skal en sofa imødekomme flere forskellige behov, hvis I er en stor familie. Derfor har vi hos Moderno et meget bredt udvalg af sofaer i forskellige størrelser og former, der passer til familier med forskellige behov.

      Køb sofa her hos Moderno

      Hvis du er på udkig efter en sofa, der er både pæn og praktisk, så bør du overveje at købe en sofa her hos Moderno. Vi har, som du kan se, et meget stort udvalg i billige sofaer i forskellige former, farver og materialer. Uanset om du har behov for en sovesofa, så du kan have overnattende gæster, eller en stor u-formet sofa, så du har plads til hele familien, indeholder vores sortiment formentlig noget, der falder i din smag. Der er helt sikkert en sofa for dig, uanset om du blot skal have plads til dig selv eller en stor familie.