Hjørneskabe

Hjørneskabe

Man kan aldrig få nok opbevaringsplads derhjemme, det gælder uanset om du bor i en stor villa eller om du bor i en lille 2 -værelseslejlighed inde midt i byen. 

Bøger, pyntegenstande, kasser og mange andre ting optager hurtigt meget plads , og derfor kan en flot reol eller smart hjørneskab være et kæmpe must i boligen. på den måde er du helt også fri for at gemme det hele væk nede i kælderen, hvis du altså har adgang til én. 

Med et af vores mange forskellige hjørneskabe, kan du på en nem og flot måde udnytte mere plads i huset. I vores udvalg af hjørneskabe finder du hjørneskabe i flere forskellige farver, stilarter og materialer, som alle hver især passer flot ind i den moderne indretning, det handler blot om at vælge din favorit.

Flotte hjørneskabe til stuen

I de fleste hjem findes der ofte et hjørne som det ikke er lykkedes at indrette optimalt, og her kan det for eksempel være en god ide at udnytte den ekstra plads med et funktionelt hjørneskab. 

Et hjørneskab fylder langt mindre end et almindelig skab, og så er vores hjørneskabe perfekte til de hjem hvor man gerne vil udnytte hver enkelt kvadratmeter, for eksempel i et hjørne af stuen. 

Hjørneskabet kan du placere mange steder i boligen, for eksempel i stuen eller soveværelset, men et flot hjørneskab er også en god ide at placere i børneværelset, på kontoret eller i entreen hvor det ofte er en god ide at have god plads til mange sko, jakker og legetøj.

Hjørneskabe med farverige detaljer

Et hjørneskab behøver bestemt heller ikke at være kedeligt, samt være et møbel som bare skal gemmes væk i hjørnet af stuen eller børneværelset. Derfor finder du her hos os mange forskellige hjørneskabe med mange flotte farverige detaljer. Det kan være et skab med en front i enten turkis eller pink, men det kan også være hvide skabe som er designet med fine farverige detaljer på håndtagene. 

Flotte hjørneskabe med plads til alt det der fylder

Vores hjørneskab til stuen er designet med god plads til alle de ting som du gerne vil kunne opbevare i stuen, eller hvilket som helst andet rum i din bolig. De forskellige skabe er inddelt med solide hylder, som er i stand til at kunne bære dine mange bøger eller resten af det tøj som der ikke længere er plads til i dit klædeskab. 

Et hjørneskab kan derfor ses som et udmærket supplement til dit klædeskab, hvis det på et tidspunkt kommer til at knibe med pladsen. 

Et hjørneskab kan også bruges på børneværelset, for eksempel til opbevaring af tøj eller børnenes legetøj. Vores hjørneskabe findes i mange forskellige farver, også i farver som passer til både drenge- og pigeværelset. 

Funktionelle hjørneskabe fra Moderno

For os er det vigtigt at de møbler du køber fra os, er møbler som du bliver glad for. Og derfor kan du i vores store udvalg af hjørneskabe vælge mellem flere forskellige varianter. Hjørneskabene findes i mange forskellige designs, størrelser og farver.

Vi mener at der skal være god plads i et hjørneskab, det skal være nemt at åbne og så skal det være indrettet således at du har muligheden for at opbevare det du gerne vil deri. Vores hjørneskabe er designet med to solide låger, som åbnes uafhængig af hinanden. Har du derfor brug for kun at åbne den ene del, er dette derfor muligt uden at du skal åbne den anden del. 

Hjørneskabene er designet med bøjlestænger, nogle endda med to over hinanden, således at du har god plads til at hænge jakker, blazere og skjorter pænt op på en bøjle i skabet. Skabene er ligeledes designet med gode solide hylder, som gør det muligt at sortere dit tøj fra hinanden, således du for eksempel har tykke trøjer på en hylde, bukser på en anden og t-shirts på en tredje osv.

Køb dit nye funktionelle hjørneskab hos Moderno

Uanset hvor meget skabsplads du har derhjemme, så kan det nogle gange alligevel være svært altid at få plads til alle de mange ting som i løbet af kort tid hober sig op i skabet. 

Er du på udkig efter et ekstra skab, kan et hjørneskab fra vores store udvalg være et smart supplement til det klassiske klædeskab. Men det kan også være et smart skab i stuen, for eksempel til opbevaring af de bøger og andre ting som du gerne vil have gemt af vejen.

Vi tilbyder et stort udvalg af hjørneskabe i alverdens farver og designs. Så tag et kig i vores brede udvalg af moderne hjørneskabe til stue i høj kvalitet. Vi er helt sikre på at du finder et som falder i din smag i vores store udvalg.