Hjørneskabe

  hurtig levering!
  -28 %
  • -1.530,00 kr.
  Normalpris 5.525,00 kr. -1.530,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
   hurtig levering!
   -31 %
   • -1.700,00 kr.
   Normalpris 5.545,00 kr. -1.700,00 kr. Pris 3.845,00 kr.
    hurtig levering!
    -18 %
    • -870,00 kr.
    Normalpris 4.865,00 kr. -870,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
     hurtig levering!
     -18 %
     • -870,00 kr.
     Normalpris 4.865,00 kr. -870,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
      hurtig levering!
      -22 %
      • -850,00 kr.
      Normalpris 3.845,00 kr. -850,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
       hurtig levering!
       -26 %
       • -1.440,00 kr.
       Normalpris 5.435,00 kr. -1.440,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
        hurtig levering!
        -25 %
        • -980,00 kr.
        Normalpris 3.975,00 kr. -980,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
         hurtig levering!
         -25 %
         • -1.300,00 kr.
         Normalpris 5.295,00 kr. -1.300,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
          hurtig levering!
          -25 %
          • -1.300,00 kr.
          Normalpris 5.295,00 kr. -1.300,00 kr. Pris 3.995,00 kr.
           hurtig levering!
           -38 %
           • -1.840,00 kr.
           Normalpris 4.835,00 kr. -1.840,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
            hurtig levering!
            -13 %
            • -700,00 kr.
            Normalpris 5.595,00 kr. -700,00 kr. Pris 4.895,00 kr.

            En elegant løsning til alle hjem

            Du kender det sikkert: det kan være rigtig svært at finde et passende indretningselement, som kan pryde et bart hjørne i dit hjem. Det fleste møbler er nemlig bygget til at stå midterst på en væg, hvorfor det hurtigt kan komme til at se forkert ud, hvis du eksempelvis forsøger dig med et bord, en skænk eller lignende i et af husets hjørner.

            Bedre er det derfor at investere i et møbel, som er designet til at passe ind i hjørnerne i dit hjem. På den måde kan du undgå halve lappeløsninger og i stedet få et elegant møbel, der vil pryde dit hjørne og udnytte pladsen på mest optimal vis.

            Sådan en løsning finder du i et hjørneskab, der med sin slanke facon og mindre form er skabt til dine hjørner. Hos Moderno finder du desuden flere forskellige typer af hjørneskabe, så du altid har mulighed for at finde et skab, som passer til lige netop dit hjørne.

            Du kan eksempelvis vælge et klassisk hjørneskab, der former sig i en 90 graders vinkel ligesom dit hjørne, hvorfor dette møbel kommer til at blive en helt naturlig del af rummet, som på samme tid giver de ofte uudnyttede hjørner en funktion.

            Du finder også andre former af hjørneskabe hos Moderno, hvor du bl.a. kan vælge et hjørneskab, der omdanner dit hjørne til en ny væg med en ny form, som giver dig masser af skabsplads inde bagved.

            Du finder desuden hjørneskabe i flere forskellige størrelse, så du kan få en løsning, der passer til din lofthøjde og den plads, du har tid rådighed.

            Lige meget hvad du vælger, er et hjørneskab en elegant og praktisk løsning, der giver dig den samme skabsplads som et normalt skab men på mindre plads, mens hjørneskabet på samme tid indtager en mindre prominent plads i eksempelvis stuen, hvorfor du har mulighed for at gemme en masse ting væk ovre i hjørnet i stedet for at skulle bruge værdifuld plads midt i rummet på et stort og klodset skab.

            Masser af mulighed for opbevaring i et hjørneskab

            Et hjørneskab er den perfekte løsning for dig, der bor småt, og som gerne vil udnytte al pladsen i din lille bolig. Det kan eksempelvis være relevant for dig, der bor i en mindre lejlighed i byen, hvor pladsen virkelig tæller, og hvor det handler om at få så meget ud af gulvpladsen som mulig.

            Her giver et hjørneskab dig mulighed for at få en masse praktisk opbevaringsplads på et sted, som du alligevel ikke kan bruge til så meget.

            Der er således ingen grund til at lade et hjørne i dit hjem stå tomt hen, hvis du mangler skabsplads, for med et hjørneskab bliver der altid plads til mere. Det gælder naturligvis også for dig, der ikke nødvendigvis bor småt, men som alligevel gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt og udnytte et tomt hjørne.

            I begge situationer kan et flot hjørneskab komme til at pryde eksempelvis din stue, eller det kan blive en vigtig del af opbevaring på dit soveværelse. Et hjørneskab kan også placeres andre steder, hvor der ikke er plads til et normalt skab. Det kan eksempelvis være i bryggerset, i entreen eller på børneværelset.

            På børneværelset kan et hjørneskab blive en vigtig del af den daglige opbevaring. På børneværelset er plads ofte en mangelvare, og det handler derfor om at udnytte hver en kvadratmeter til fulde.

            Det kan du gøre med et hjørneskab, som kan placeres diskret i et hjørne, så der ikke skal bruges værdifuld gulvplads på et stort og klodset skab midt i rummet. Med et hjørneskab til børneværelset får du også samme gode opbevaringsplads, som du får med et normalt skab, så du altid kan gemme legetøj, vinterjakker og dagligdagstøj af vejen, når det ikke er i brug.

            God plads og funktionalitet er således en prioritet blandt vores udvalg af hjørneskabe, hvilket bl.a. kommer til udtryk i detaljer som bøjlestænger, som kan være med til at forvandle et ubrugt hjørne i dit soveværelse til nyt supplerende klædeskab med plads til alle dine skjorter, blazere, kjoler og lignende.

            I vores hjørneskabe finder du også altid masser af hyldeplads, så du kan sortere, t-shirts, bukser, nederdele og meget andet ved siden af dine hængende beklædningsgenstande i sirlig orden, så du altid kan finde frem til yndlingsoutfittet på en travl hverdagsmorgen. 

            Lige meget hvor du placerer dit nye hjørneskab, er du garanteret at få en masse god plads, der er let tilgængeligt i dit hjem. På den måde kan du slippe for at fylde et par flyttekasser op for at gemme ting væk i kælderen, eller du kan slippe for at grave under sengen eller lignende besværlige steder for at få fat i eksempelvie legetøj, vintertrøjer, eller andet.

            Med et hjørneskab får du plads til overraskende meget, hvilket er en fordel i alle hjem, hvor der altid dukker nye ting op, som skal opbevares.

            Stort udvalg af moderne hjørneskabe

            Et hjørneskab er en praktisk investering, som giver dig ekstra skabsplads på steder i hjemmet, som du ikke har andet at bruge til. Derfor er et hjørneskab en god investering for alle, der har mange ting men lidt plads.

            Men et hjørneskab skal naturligvis ikke bare være en praktisk foranstaltning, hvori du kan gemme ting og sager væk i det daglige. Dit hjørneskab kommer til at blive en del af dit hjem på højde med hjemmets andre møbler, og derfor skal dit nye hjørneskab naturligvis også være pænt at se på, og det skal passe ind i den eksisterende indretning i hjemmet.

            Hos Moderno finder du et stort udvalg af hjørneskabe, som ikke bare er praktiske, men som også lever op til alle dine krav, når det kommer til stil. Vi sælger moderne hjørneskabe, som passer ind i tiden, og med vores store udvalg kan du helt sikkert finde en model og et design, som passer til lige netop din stil og den eksisterende indretning i hjemmet.

            Se dit hjørneskab før du køber

            Hos Moderno sælger vi møbler online, men det betyder ikke, at du skal snydes for at se dit nye hjørneskab med egne øjne, hvis du ikke synes, du kan få et ordenligt indtryk af dit nye møbel ved kun at kigge på billederne og læse beskrivelserne her på siden.

            Når det kommer til indkøb af møbler, er det vigtigt at få taget nogle gode beslutninger, da dine nye møbler kommer til at blive en stor del af dit liv og dit hjem i rigtig mange år fremover. Du kommer til at bruge og se på dit nye hjørneskab hver dag, og det kan således være rart at se møblet i rigtig størrelse, inden du køber.

            På den måde kan du skabe dig et overblik over, hvordan hjørneskabet kommer til at passe ind i dit hjem, så du får et bedre grundlag for at tage den rette beslutning med hensyn til farve, materiale og stil.

            Køb dit nye hjørneskab i god kvalitet hos Moderno

            Når du køber møbler hos Moderno, kan du være sikker på, at du får et produkt, som kommer i en høj kvalitet. Vi sælger kun møbler, som er bygget til et blive brugt og holde i mange år, og det gælder naturligvis også for vores udvalg af hjørneskabe.

            Køb af møbler er en forholdsvis stor investering for de fleste, og derfor handler det naturligvis om at købe kvalitet, så du kan få glæde af dit nye hjørneskab i rigtig mange år fremover, hvilket både vil være til gavn for din pengepung og for miljøet.

            Hos Moderno går god kvalitet og gode priser hånd i hånd, og du kan derfor altid komme hjem med et møbel i en solid kvalitet, som du på samme tid har mulighed for at betale for.

            Har du spørgsmål angående køb af dit nye hjørneskab? Så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, hvor du kan få svar på stort og småt om vores udvalg af hjørneskabe. Du kan fange vores kundeservice ved at sende en mail til kundeservice@moderno.dk eller ved at ringe på tlf. 44 40 85 38.