Kontorstole

  hurtig levering!
  -19 %
  • -304,00 kr.
  Normalpris 1.599,00 kr. -304,00 kr. Pris 1.295,00 kr.
   -19 %
   • -250,00 kr.
   Normalpris 1.345,00 kr. -250,00 kr. Pris 1.095,00 kr.

   Få en kontorstol, der gør det til en fornøjelse at sidde ved skrivebordet

   Arbejder du hjemmefra fra tid til anden? Så kender du alt til, hvor vigtigt det er at få indrettet en hjemmearbejdsplads, hvor du kan sidde godt, og hvor du kan koncentrere dig uden hele tiden at blive forstyrret eller afbrudt. 

   Måske arbejder du ikke hjemmefra, men har alligevel brug for en skrivebordsplads, hvor du kan sidde, når du skal gennemgå din økonomi eller andet ved computeren?

   En kontorstol er uundværlig, når du indretter en skrivebordsplads til dig selv, eller når du er med til at indrette dine store børns værelser. Her på siden finder du et stort udvalg af smarte kontorstole, der er bygget og designet til, at det skal være en fornøjelse at sidde ved skrivebordet. Hos Moderno kan du købe din nye kontorstol og andet til dit kontor eller dine børns værelser.  

   Ergonomiske kontorstole, der vil kunne passe ind i alle rum i din bolig

   En kontorstol skal være god og behagelig at sidde i. Den skal være designet til, at du kan sidde på den i mange timer i streg, uden at det giver dig nogen former for gener. Den skal også gerne kunne indstilles, så du kan justere den efter din højde og efter skrivebordets højde.

   Men i vores øjne er det ikke nok, at en kontorstol er ergonomisk korrekt. Den skal kunne mere end det. Den skal nemlig også have et flot design, der gør den velegnet til at være placeret i stuen, spisestuen eller entreen. 

   Vi er nemlig godt klar over, at det langt fra er alle, der er så heldige, at de har et separat rum, de kan bruge til kontor. Mange er nødt til at indrette en skrivebordsplads i et hjørne af stuen eller spisestuen. Og derfor har vi kun valgt kontorstole hos Moderno, der er lavet i et smart design, så du kan placere dem hvor i huset, du end lyster.  

   Mangler du en skrivebordsstol til børneværelset? 

   Hos Moderno finder du mange gode bud på en skrivebordsstol til børneværelset. Når dit barn starter i skole, har børneværelset det med at ændre karakter. Der er ikke længere behov for legetøj i bunkevis, og dit barn vil i stedet få brug for et skrivebord og en skrivebordsstol, som kan tages i brug, når der er lektier, der skal laves derhjemme med hjælp fra mor eller far.

   I forhold til lektielæsningen kan det være en god ide at tænke ind, at der også gerne må være plads til mor eller far ved bordet, da dit barn skal op i de lidt større klassetrin, før han eller hun er helt selvhjulpen i forhold til de lektier, der bliver givet for. 

   Mor eller far behøver måske ikke nødvendigvis have sin egen skrivebordsstol på barnets værelse, men er det muligt at sætte en bordplade op, hvor der er plads til to personer, kan det være en rigtig god ide.

   Hvad er dit barns yndlingsfarve? 

   I forhold til indretningen af dit barns værelse så gør det ikke noget, hvis det skinner igennem, hvem der bor på værelset. Har du eksempelvis en dreng, der elsker farven blå, så kan du med fordel vælge en blå skrivebordsstol, eller du kan købe en hvid skrivebordsstol og så male den blå. 

   Når du skal indrette en skrivebordsplads til dit barn, så kan du på mange måder gøre den mere indbydende og spændende. For det er langt fra alle børn, der med god vilje, giver afkald på sin reol med legetøj til fordel for et skrivebord og en skrivebordsstol. Her kan det blive nødvendigt at lægge en større indsats for at peppe skrivebordspladsen op.  

   Vælg en kontorstol, der kan justeres og tilpasses til dig 

   En god kontorstol er meget mere end en stol, du kan bruge på dit hjemmekontor eller på børnenes værelse. Her får du vores bud på, hvad en god kontorstol skal kunne, og hvad du med rette kan kræve af den skrivebordsstol, du går ud og køber:

   En god skrivebordsstol er justerbar, så du kan indstille den i højden.

   En god kontorstol er behagelig at sidde på, og du kan sidde på den i lang tid ad gangen uden at få ondt i ryggen, bagen eller andre steder.

   • En god skrivebordsstol er udviklet med fokus på det ergonomiske aspekt.
   • En god kontorstol er pæn at se på, og du behøver ikke at gemme den væk bag døren på kontoret.
   • En god skrivebordsstol er både slidstærk og holdbar.
   • En god kontorstol er lavet i et lækkert og moderne design.
   • En god kontorstol må gerne have hjul, men det er ikke nødvendigvis et must.

   Køb kontorstol hos Moderno og få fuld valuta for dine penge

   Alle vores kontorstole er lavet i et moderne design og fremstillet af materialer i en høj kvalitet. Vi kan derfor med god samvittighed sige, at du får meget for pengene, når du køber en ny kontorstol her hos os. 

   Vi har nøje udvalgt de kontorstole, som du kan se her på siden, og vi tager ikke hvilke som helst møbler ind i vores sortiment. Hverken når det gælder kontorstole eller andre møbler til dit hjem.

   Vores kontorstole hører ikke til de billigste på markedet, men de bliver solgt til gode og konkurrencedygtige priser i forhold til den kvalitet og det design, du får for dine penge. 

   Vil du gerne have fingrene i en kontorstol, der kan leve op til vores strenge krav, når det kommer til design og kvalitet? Og som du kan bruge mange år frem i tiden? Så find din favorit kontorstol her på siden.

   3 gode råd til indretningen af dit nye hjemmekontor

   Når du skal have indrettet en arbejdsplads derhjemme, hvor du enten kan arbejde fra, eller hvor du kan sætte dig på din kontorstol, når du vil fordybe dig i dit budget, købe nyt tøj over nettet eller andet, er der flere ting, du kan gøre for at gøre det til en hyggelig spot.

   Det ideelle er selvfølgelig, hvis du har et helt rum dedikeret til din kontorplads. Så har du masser af plads at gøre med, og du kan måske endda boltre dig ved også at gøre det til en form for hobbyrum. Men mindre plads kan også sagtens gøre det, og har du et hjørne i stuen, hvor du kan få plads til en bordplade og en kontorstol, kan det også sagtens blive forvandlet til en hyggelig arbejdsplads.

   Her får du vores tips og tricks til, hvordan du kan indrette et hyggeligt sted i dit hjem, hvor du kan indrette dig med computer og kontorstol.

   Hæng en smart magnettavle eller opslagstavle op

   Du kan købe mange smarte magnettavler eller opslagstavler, der udover at fungere som en klassisk opslagstavle, hvor du kan hænge diverse huskesedler og andet op, også har en dekorativ funktion. Lad din kreativitet få frit løb og hæng billeder, fede citater eller andet på din opslagstavle. Det vil tilføre masser af miljø og atmosfære til dit arbejdsbord og din kontorstol. 

   Det vil med andre ord blive mindre kedeligt at sætte dig i kontorstolen og åbne din bærbare.

   Indret dig grønt og frodigt med masser af flotte planter

   Har du en yndlingsplante? Så forkæl dig selv ved at købe den og placere den på dit arbejdsbord. Har du svært ved at vælge en, så er en mindre kaktus altid et godt bud. Den er meget taknemmelig, og glemmer du at vande den, så plejer den at kunne overleve lidt af hvert.

   Med lidt grønt omkring dit arbejdsbord og din kontorstol bliver der mere hyggeligt, og det vil smitte af på dit humør, når du placerer dig i kontorstolen.

   Glem ikke hyggelige nipsting ‒ det får den rare stemning frem

   Nipsting er alfa og omega, når du skal indrette en hjemmearbejdsplads. Frem med billeder af dem, du har allermest kært, og find endelig også gerne sjove ting frem, som du har taget med hjem fra diverse rejser. 

   Des mere personlighed, du kan få frem på dit arbejdsbord, des mere vil du føle dig hjemme, når du sætter dig i din kontorstol for at arbejde eller for at ordne praktiske ting ved computeren. 

   Er du ikke fan af at købe en kontorstol, du ikke har prøvet at sidde i?

   Vi forstår godt, hvis du gerne vil se din nye kontorstol, før du køber. Det kan faktisk være en rigtig god ide at prøve forskellige kontorstole, før du lægger dig fast på en bestemt. Netop derfor har vi showrooms flere steder i landet, hvor du kan tage hen og prøve de møbler, som vi sælger her i vores webshop.

   På nuværende tidspunkt kan du tage forbi vores showroom i Ikast eller Vallensbæk, og inden for den nærmeste fremtid bliver det også en mulighed for dig at besøge vores showroom i Aalborg.

   Når du kører forbi et af vores showrooms, kan du prøve vores møbler, og du kan også få hjælp fra vores dygtige personale, der står klar til at hjælpe dig med at finde de helt perfekte møbler hjem til din bolig. Det gælder både, hvad enten du er på jagt efter en ny kontorstol, en ny seng eller noget helt tredje. 

   Vil du gerne have svar på et spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe

   Hvis du gerne vil vide mere om et af vores møbler eller kontorstole, behøver du ikke besøge et af vores showrooms for at komme i kontakt med os. Du kan naturligvis også få fat i os på anden vis.

   Sender du os en e-mail på kundeservice@moderno.dk med dine spørgsmål, så kan du forvente et hurtigt svar fra os, så du kan komme videre med din jagt på en ny skrivebordsstol. Vi ser frem til at høre fra dig og til at tage imod dig i et af vores showrooms, der ligger i nærheden af dig.