Børnesofaer

  -28 %
  • -1.160,00 kr.
  Normalpris 4.155,00 kr. -1.160,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
   -22 %
   • -1.100,00 kr.
   Normalpris 4.895,00 kr. -1.100,00 kr. Pris 3.795,00 kr.
    -26 %
    • -1.060,00 kr.
    Normalpris 4.055,00 kr. -1.060,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
     -26 %
     • -1.060,00 kr.
     Normalpris 4.055,00 kr. -1.060,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
      -27 %
      • -1.100,00 kr.
      Normalpris 4.095,00 kr. -1.100,00 kr. Pris 2.995,00 kr.
       -22 %
       • -1.100,00 kr.
       Normalpris 4.895,00 kr. -1.100,00 kr. Pris 3.795,00 kr.
        -25 %
        • -1.590,00 kr.
        Normalpris 6.485,00 kr. -1.590,00 kr. Pris 4.895,00 kr.
         -30 %
         • -1.300,00 kr.
         Normalpris 4.295,00 kr. -1.300,00 kr. Pris 2.995,00 kr.

         Stort udvalg af sofaer til børn

         Er du på jagt efter en god sofa til dit barn, så er du havnet det rigtige sted. Vi har et stort udvalg af sofaer og andre møbler, der passer til børn. En sofa på børneværelset kan være med til at fuldende indretningen. Det er det perfekte sted at sidde, hvis dit barn f.eks. godt kan lide at læse en hyggelig bog eller kigge i en billedbog. Du kan også skabe et hyggeligt tv-hjørne med en børnesofa og et sofabord. Der er nærmest ingen grænser for, hvor meget hygge du kan skabe med et møbel som en sofa.

         Vi har sofaer i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den børnesofa, der passer bedst ind på børneværelset, i stuen eller hvor end sofaen til dit barn skal stå.

         Flotte farver og designs

         Måske har du eller dit barn en farve, som I foretrækker jeres møbler i? Heldigvis findes vores sofaer til børn i mange forskellige farver. Det gør det nemt for dig at vælge den perfekte sofa til børneværelset. Vi har både lyse farver som beige, lysegrå og lyserød, men også mørke farver som grå og sort. Nogle af vores sofaer har også flere farver, f.eks. kan du få nogle sofaer, hvor hynderne er en anden farve end selve sofaen.

         Desuden findes vores sofaer i mange forskellige designs. Der er forskellige størrelser, nogle er chaiselongsofaer og nogle kommer med en puf. Du kan altså nemt finde en sofa til dit barn, der passer ind i din boligs øvrige indretning.

         Flere muligheder i én sofa

         Når du køber en sofa til dit barn, køber du ikke nødvendigvis kun en sofa. Du har nemlig mulighed for at få både sovefunktion og opbevaringsplads med, når du køber en sofa her hos os.

         Der kan være mange gode grunde til at vælge en sofa, der ikke kun pynter i hjemmet, men der også bidrager med nogle praktiske funktioner. F.eks. hvis du ikke har så meget skabsplads på børneværelset, eller hvis du blot ønsker at udnytte hele boligens kvadratmeter optimalt.

         Opbevaring og sovefunktion

         En sofa med sovefunktion kan være rigtig smart, hvis dit barn af og til får legekammerater på besøg, der gerne vil overnatte. Du kan hurtigt og nemt skabe en ekstra soveplads, og nemt slå den sammen igen, når der ikke er behov for den længere.

         I opbevaringsrummet kan du nemt have en ekstra dyne og pude liggende, som du så kan tage frem, når der er behov for det. Nemmere bliver det ikke. Opbevaringsrummet i sofaen er også et ideelt sted til f.eks. legetøj, spil og mange andre ting.

         Tag et kig i vores sortiment af sofaer til børn, og bliv inspireret til, hvordan du kan indrette et hyggeligt og praktisk værelse til dit barn.

         Skab et hyggeligt børneværelse til dit barn

         Alle børn fortjener et hyggeligt værelse, hvor de kan tilbringe en masse tid med sjov og leg. Det er individuelt, hvad der skaber det hyggelige værelse, men med en sofa går du ikke helt galt i byen. En lille sofa, der passer til dit barns størrelse er både et hyggeligt, praktisk og sødt møbel at have stående på børneværelset eller i stuen. Det kan være med til at skabe den helt rigtige stemning.

         Er der ikke plads til en børnesofa på børneværelset, så kan det være, at der er plads i stuen. Også her, kan en lille og sød sofa være med til at skabe en hyggelig stemning for dit barn. Suppler eventuelt sofaen med bløde puder og tæpper, så den rigtigt inviterer til gode hyggestunder.

         Skal rummet omkring sofaen være ekstra hyggeligt, kan du købe et sofabord eller en puf. Så skal der nok blive brugt masser af tid i sofaen.

         Sofabord

         Et sofabord er praktisk at have ved sofaen, så der er plads til at have nogle snacks og et par glas saftevand stående, når dit barn og en kammerat skal hygge sig. Det kan også være, at I kan lide at spille spil, og selvom sofaen er en børnesofa, kan voksne sagtens sidde i den, hvis der er dømt brætspilshygge.

         Skal det være ekstra praktisk, så kan du vælge et sofabord med opbevaringsmulighed i form af hylder eller skuffer. Det er smart, så du har mulighed for at opbevare børnebøger, spil eller hvad end dit barn ofte bruger ved sofaen.

         Vi har et stort udvalg af sofaborde, og du kan formentlig finde et, der matcher din indretningsstil.

         Puf eller sækkestol

         Skab en ekstra siddeplads rundt om dit barns sofa med en puf eller måske en sjov sækkestol. Puffen er et meget fleksibelt møbel, da du nemt kan flytte rundt på den efter behov. Udover at den fungerer som en ekstra siddeplads, kan den også fungere som en fodskammel, hvis du har behov for at smække fødderne op. Puffer fås i mange forskellige former og størrelser. Der er f.eks. de mere faste puffer, og puffer i form af sækkestole, der er mere bløde. Du kan endda få puffer med opbevaringsplads, hvilket man ikke kan få nok af, når det kommer til børneværelser. Der er altid noget legetøj, der har brug for et sted at være, når det ikke er i brug. 

         Tæpper og puder

         I de kolde måneder er det nærmest et must, at der ligger tæpper og puder i sofaen. Har du en sofa med opbevaringsplads, kan du nemt gemme tæpper og puder væk, hvis de ikke er i brug.

         Puder og tæpper kan også være med til at understrege din indretningsstil. Du kan f.eks. vælge nogle farverige tæpper og puder, hvis du ønsker lidt liv i rummet. Er du mere til det lyse og milde udtryk, så er det måske hvide og lysebrune tæpper, du skal gå efter.

         En sofa kan også være et rart sted at tage en lille lur, og her er det også dejligt, hvis man har nem adgang til et vamset tæppe og en blød pude.

         Tag et kig i vores brede sortiment af møbler og tilbehør, og bliv inspireret til, hvordan du skal indrette børneværelset.

         Mange flere møbler til børn og unge

         Ud over sofaer til børn, har vi blandt andet også senge til børn, skriveborde til børn og møbelsæt til børn. Kort sagt har vi alt der skal til for at skabe det perfekte børneværelse til dit barn.

         Det er vigtigt, at dit barn har et værelse, der afspejler dets personlighed, så det føles godt at være i. Dit barn skal formentlig bruge mange timer på sit værelse. Det skal bruges til at sove i, lege i og evt. skal der laves lektier på værelset, hvis du har et barn, der går i skole. Alle disse aktiviteter kræver forskelligt tilbehør, og det kan du heldigvis finde her hos os.

         Senge til børneværelset

         Dit barn har naturligvis også brug for en seng på værelset. Du kan som nævnt godt få en sofa, som kan laves om til en seng, men måske foretrækker du, at dit barn har en rigtig seng at sove i. Vores børnesenge fås i mange flotte designs. De fås f.eks. i mange flotte farver, så du nemt kan finde en seng og en sofa, der matcher hinanden.

         Køjesengen er også en klassisk seng på børneværelset, så dem kan du naturligvis også finde her hos Moderno. Det er praktisk, hvis du har to børn, der deler et værelse, og du gerne vil spare på gulvpladsen.

         En højseng er også en mulighed, her har du nemlig mulighed for at indrette et hyggeligt rum under sengen. En sofa er et ideelt møbel, hvis du skal skabe en hyggekrog. Det er helt sikkert noget, dit barn vil sætte pris på. Men være forberedt på, at det bliver det svært at få barnet op af sofaen, når det bliver sengetid, fordi den er så hyggelig.

         Skriveborde til børneværelset

         Et børneværelse må naturligvis også have et skrivebord. Især hvis du har et barn, der godt kan lide at udfolde sig kreativt, eller hvis dit barn er begyndt i skole og skal lave lektier dagligt.

         Har du et skrivebord, en seng og en sofa, så er du godt på vej til et fedt børneværelse, som kan danne basis for mange timers hygge og leg.

         I børneværelset er det rigtig smart at have en masse opbevaringsmuligheder, så det er nemt at rydde op efter dagens sjov og leg. Både sofaer og senge til børn fås med opbevaringsmuligheder, men det gør skriveborde også. Køb et skrivebord med skuffer, overskab eller reoler, og der er masser af plads til dit barns skriveredskaber, bøger og legetøj.

         Gå på jagt i vores sortiment af møbler til børn og bliv inspireret til et hyggeligt børneværelse.

         Køb en børnesofa her hos Moderno

         Som du kan se, er der mange muligheder, når der kommer til børnesofaer. Her hos Moderno har vi et stort udvalg af billige sofaer, der vil passe perfekt ind i ethvert børneværelse. Med det varierende udvalg, er det nemt for dig at finde lige præcis den sofa, der passer bedst ind i din øvrige indretning.

         Har du brug for at se nogle af vores møbler, inden du beslutter dig for, hvilket et der er det rigtige for dig? Så har du mulighed for at komme forbi et af vores showrooms, hvor vi har et udvalg af møbler udstillet, som du kan se og prøve. På den måde kan du få en god fornemmelse for, hvad du skal bestille.