Klarna kredit - Køb nu, betal senere

Betal efter levering

  • Betal om 14 dage, ingen gebyrer
  • Ingen brugerkonto nødvendig
  • Ingen ansøgninger om kredit
  • Ingen renter eller gebyrer
  • Du modtager dine varer før du betaler
  • Klarna vil emaile betalingsinstrukser til dig
  • Bare vælg KLARNA Kredit ved betaling

Om klarna

klarna logo

Klarna er en af Europas hurtigst voksende virksomheder og et førende alternativ til betalingsservice. Klarnas vision er at forenkle købsoplevelse med en simpel betalingsløsning. Kunderne behøver kun at levere simple oplysninger for at afslutte et køb.

Kernen i Klarna's ydelse er begrebet 'betaling efter levering', som lader dig købe og modtage din vare før du betaler. Denne enkelhed betyder en bedre shoppingoplevelse for dig hver gang. Det er virkelig nemt for dig at klare din shopping på mobilen, og du behøver ikke at tænke på at finde dit kort frem i toget eller bussen.

Klarna blev grundlagt i 2005, slog sig sammen med SOFORT i 2014 og dannede Klarna Group, det førende europæiske alternativ til betalingsudbydere. De har omkring 1200 medarbejdere på 18 markeder og servicerer 35 millioner forbrugere og samarbejder med 50,000 online-handlende.

For at kunne tilbyde dig Klarnas betalingsmuligheder, vil dele af dine personlige oplysninger blive sendt til Klarna, dette værende kontaktoplysninger og ordredetaljer. Vi videregiver disse informationer sådan, at Klarna kan vurdere, hvorvidt du opfylder betingelserne for at anvende deres betalingsmuligheder samt for at skræddersy den bedste betalingsmulighed til dig.

Du kan læse mere om Klarna her. Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med persondataloven og Klarnas privatlivspolitik.

Du kan desuden finde info under vores persondatapolitik her

Nye betalingsmetoder

Vi har implementeret Klarna i vores webbutik og håber at I vil tage rigtig god imod denne nye betalingsmetode..

Du skal se Klarna som en del af din shopping-oplevelse, så du skal ikke blive bange, men hvis du gør arbejder vi konstant sammen med KLARNA for at gøre din oplevelse bedre. Du er velkommen til at kontakte vores Kundeservice hvis du har brug for hjælp.

Du kan også blive tilbudt at betale efter levering, eller efter 14 dage for at gennemføre betalingen for din bekvemmelighed, uden ekstra omkostninger, for at hjælpe med at forbedre shoppingoplevelsen på moderno.dk, og for at undgå balladen med at for din ordre indtil du er klar til at gøre det.

Hvordan fungerer det ?

Vi har gjort det enklere at købe med en hurtigkasse. På denne måde kan du købe på din mobil, uanset hvor du er, og betale på en jævn måde.

Hvilke betalingsmuligheder har jeg ?

Du kan blive tilbudt 'Betaling efter levering', men vil altid være i stand til at betale med kreditkort eller betalingskort eller bruge Resurs Bank- Alle de betalingsmuligheder der tilbydes via online betalingsservice. Hvis du bliver tilbudt ’Betaling efter levering’-betalingsmetoden, kan du derefter betale via kreditkort eller betalingskort, umiddelbart efter bestillingen, eller senest 14 dage efter bestillingen.

Hvordan får jeg kontakt med Klarnas kundeservice

Såfremt du har behov for at kontakte Klarnas kundeservice direkte, er det nemmest via deres app, eller du kan klikke her: Klarna kundeservice