Kontinentalsenge

Hos Moderno.dk finder du kvalitets senge komplette med opbevaringsrum, topmadras, og stor gavl som følger gratis med når du bestiller din nye kontinentalseng til soveværelset. alle vores kontinentalsenge og dobbeltsenge kommer med madrasser af bedste kvalitet, og de fås i målene 140 X 200, 160 X 200 og 180 X 200.

I vores udvalg af dobbeltsenge har vi både lagt vægt på komfort og design. Derfor har de fleste senge smarte detaljer, som f.eks. store opbevaringsrum 

Kig ind vores onlineshop og find den seng, der passer til dig. Uanset hvilken model, du vælger, garanterer vi at du kommer til at sove godt i mange år. 

Vis 20 nye produkter

Rummelig kontinentalseng med masser af komfort

Skal du ud at have fat i en ny seng? Og vil du gerne prioritere at få fingrene i en, der gør det til en fornøjelse at gå i seng hver eneste aften? Med en af vores kontinentalsenge kan du være sikker på, at du får alt den komfort, du har turdet håbe på.

Hos Moderno forhandler vi kontinentalsenge af høj kvalitet. Hver enkelte kontinentalseng, som du finder her på siden, er rummelig og giver dig masser af komfort.

Vi er af den holdning, at du skal kunne glæde dig til at hoppe under dynen, når din sengetid nærmer sig. Og det kan du, hvis du køber en kontinentalseng her hos os.

Kontinentalsenge – når det skal være en fornøjelse at hoppe under dynen

Drømmer du om en stor og rummelig seng, hvor der er godt med plads, og som føles som ren velvære for din krop? Så kan vi få din drøm til at blive til virkelighed. Hos Moderno forhandler vi kontinentalsenge af høj kvalitet, der scorer mange point, når det kommer til komfort.

De madrasser, der følger med til vores kontinentalsenge, er af den bedste kvalitet, og når du køber en kontinentalseng her hos os, får du også en sengegavl med i købet helt uden, at du skal betale ekstra. Der hører også et opbevaringsrum med til de fleste af vores kontinentalsenge.

Design og kvalitet er nøgleord, når det kommer til vores kontinentalsenge. Og du får ikke alene en komfortabel seng, der er ren forkælelse til din krop. Du får også en smart designerseng, der vil pynte i ethvert soveværelse.

Hvad er en kontinentalseng? Og er det noget for alle?

Hvad er en kontinentalseng egentlig for en størrelse? Og hvordan adskiller den sig fra en ganske almindelig dobbeltseng?

En kontinentalseng er en høj seng, der består af flere lag. I forhold til at investere i en ganske almindelig boxmadras med ben så får du med en kontinentalseng flere madrasser og dermed flere lag. En kontinentalseng består typisk af en boxmadras, en springmadras og en topmadras.

En kontinentalseng er altså en seng med en større volumen, der også er højere. Det er et plus for langt de fleste med en høj seng, men hører du til en af dem, der foretrækker en lav seng, så er det nok ikke en kontinentalseng, du skal gå efter.

Med en kontinentalseng slipper du også for en irriterende revne i midten af sengen, der kan drille og ødelægge din nattesøvn.

Køb kontinentalseng til en god pris – få et godt tilbud på din nye seng

Hos Moderno kan du stort set altid finde et godt tilbud på en kontinentalseng. Vores priser ligger i forvejen ikke i den høje ende, når du tager med i betragtning, hvor god en kvalitet vi kan tilbyde dig. Og derudover sætter vi jævnligt et udpluk af vores kontinentalsenge ned i pris.

Køb kontinentalseng her hos os - så får du en seng af god kvalitet til en god pris.

Og husk at holde øje løbende – så er du nemlig sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud.

Guide: Sådan vælger du den bedste kontinentalseng til dine behov

Er du i tvivl om, hvilken seng du skal gå efter? Om du skal nøjes med en boxmadras med ben eller gå all in og investere i en af de bedste kontinentalsenge på markedet?

Så læs med her, hvor vi giver dig en række tips og tricks i forhold til, hvad du skal have med i dine overvejelser, når du skal ud at købe en ny seng.

Hvor mange skal sove i din nye seng?

Det er vigtigt at overveje nøje, hvor stor en seng du skal have. Bor du alene? Eller har du både kæreste og børn? Med små børn i huset kan en almindelig dobbeltseng hurtigt blive for lille, da de små har det med også at indtage pladsen i mors og fars seng.

For at sikre en god nattesøvn til alle kan det være en ide at overveje, om du skal investere i en ekstra stor kontinentalseng, så der er plads til, at store som små kan sove godt hele natten igennem.

Foretrækker du en fast eller en blød madras?

Det er en individuel sag, hvor fast eller hvor blød din madras skal være. Og det er på ingen måde sikkert, at du har samme præferencer i forhold til madrassens hårdhed, som din bedre halvdel har.

Køber du en kontinentalseng eller en almindelig dobbeltseng, har I mulighed for at differentiere valget af madras, så I hver især kan få den madras, der passer bedst til jer. Køber du derimod en dobbelt boxmadras til dig og kæresten, bliver I nødt til at gå på kompromis og købe en madras, som I begge kan leve med.

Hvilken type af seng er du til? En kontinentalseng eller en simpel boxmadras?

Det er en smagssag, når det kommer til, om du skal købe en boxmadras eller en stor kontinentalseng. Det afhænger naturligvis også af økonomi, og hvor meget plads du har at gøre med i dit soveværelse.

Måske foretrækker du at sove på en lav boxmadras? Eller måske drømmer du om en stor kontinentalseng, hvor der er længere ned til gulvet? Når du overvejer hvilken type af seng, du skal gå efter, så husk også at have indretningen af dit soveværelse for øje.

Overvej eksempelvis:

  • Hvor meget plads har du at gøre med?

  • Hvad vil passe bedst ind i rummet? En simpel boxmadras eller en stor kontinentalseng med flere lag madrasser og sengegavl?

Hvor lang tid forventer du, at du skal have din nye seng?

Når du skal ud at købe en ny seng, er det afgørende, om det er en midlertidig løsning, du er ude i – eller om du køber en seng, som du forventer at have i mange år frem i tiden.

Er det en seng, som du ikke har tænkt dig at skifte ud, før den er slidt op, kan det godt betale sig at bruge flere penge på en lækker kontinentalseng, end det er tilfældet, hvis du har brug for en seng nu og her, som du måske kun skal bruge nogle få år frem i tiden.

Mærk selv komforten i vores kontinentalsenge – besøg et af vores showrooms

Det er altid en god ide at prøve en seng, inden du køber den. Det giver dig en bedre fornemmelse af, om du har fundet den helt rigtige seng, og du kan også bedre vurdere, hvor fast en madras du skal vælge.

Du er altid velkommen til at besøge et af vores showrooms, så du kan prøve vores kontinentalsenge og se dem i virkeligheden. Vores showrooms ligger i Ikast og Vallensbæk, og snart åbner vi også dørene for et showroom i Aalborg.

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dine behov. Har du spørgsmål til os? Så send os gerne en mail allerede i dag på kundeservice@moderno.dk.