Plaider til dig, der elsker at hygge i sofaen eller ude på altanen

  -15 %
  • -30,00 kr.
  Normalpris 195,00 kr. -30,00 kr. Pris 165,00 kr.
   -17 %
   • -140,00 kr.
   Normalpris 835,00 kr. -140,00 kr. Pris 695,00 kr.
    -16 %
    • -40,00 kr.
    Normalpris 245,00 kr. -40,00 kr. Pris 205,00 kr.

    Plaider til dig, der elsker at hygge i sofaen eller ude på altanen 

    En plaid er umulig at undvære, når du gerne vil have det bedste ud af de lange sommeraftener på altanen, eller når du elsker at putte dig i sofaen med en god bog på en mørk, kold vinteraften.

    Udover at være skønne at indhylle sig i på sofaen eller altanen så hygger plaider også enormt meget i forhold til din boligindretning. En plaid over sofaen eller på ryggen af en lænestol er med til at give en særlig stemning og et varmt udtryk i dit hjem. 

    Hos Moderno kan du vælge mellem alverdens former for plaider. Der er frit valg på alle hylder, når det kommer til materialer og farver, og fælles for alle vores plaider er den lækre, bløde kvalitet. 

    Forkæl din lænestol eller din sofa med en plaid og få hyggen frem

    Kan du ikke få nok hygge ind i din stue? Så vær gavmild med tæpper og puder. Det er med til at skabe en hyggelig stemning, og hvad er mere indbydende end en sofa fyldt med bløde pyntepuder og en lækker plaid?

    En eller flere plaider kan gøre enormt meget for stemningen i et rum, og på samme vis som pyntepuder tilfører en plaid et særligt udtryk til din boligindretning. Et tæppe er ikke alene hyggeligt at varme sig under - det er også hyggeligt at se på, når det ligger fremme på sofaen eller i lænestolen.

    Har du en siddebænk i din bolig? Så er det også et oplagt sted at placere en plaid, og det samme gør sig gældende med din seng. Her kan det både være praktisk med et lunt tæppe til at varme kolde fødder og flot at se på, når du reder din seng og gør noget ud af soveværelset.  

    Plaid til sofa - gå efter din yndlingsfarve, når du skal vælge

    Elsker du gul? Eller er blå din yndlingsfarve? Uanset hvilke farver du er mest til, hvorfor så ikke vælge en plaid til sofaen i den farve, du allerbedst kan lide? 

    Selvforkælelse kan være mange ting, men med en plaid til sofaen i en farve, som du vil elske at se på igen og igen, er der god grobund for at forkæle dig selv, når du trænger til hjemlig hygge på sofaen med en god bog eller en spændende film i fjernsynet.

    Og så tilfører interiør i din yndlingsfarve masser af personlighed til din boligindretning, da det siger enormt meget om dig og dine præferencer.

    Er der forskel på et tæppe og en plaid?

    Nej, der er faktisk ikke forskel på et tæppe og en plaid. En plaid er et andet og mere moderne ord for et tæppe, som du kan indhylle dig i. Et tæppe er et bredere begreb, der også kan dække over eksempelvis et tæppe til gulvet eller hundekurven, og her kan en plaid ikke længere være med. 

    Men når vi taler om et tæppe eller en plaid til sofaen eller lænestolen, så er der ingen forskel.

    Hyggelige tæpper til sofaen indbyder til masser af hjemlig hygge

    Findes der noget bedre end at putte sig under et varmt tæppe på sofaen og tænde for en god film på en mørk aften? Hører du også til den type, der elsker hjemlig hygge, kan du få masser af glæde af et eller flere tæpper til sofaen.

    Det varmer, det hygger, og det har det med at sprede en helt særlig stemning i dit hjem. Tilfør din boligindretning et varmt og hyggeligt præg ved at placere en plaid i sofaen, på stolen eller på bænken. Det er en nem måde at give din indretning et andet udtryk. 

    Lad komfort og design gå hånd i hånd, når boligen skal fornys 

    Når du er på jagt efter en ny plaid, kan du med ro i maven købe en af de plaids, som du finder her på siden. Vi har nøje udvalgt hvert enkelt plaid, som vi forhandler, og hos os går design og komfort hånd i hånd. Vælger du en af vores plaids, får du et tæppe, der er af høj kvalitet, og som har et stilet udtryk.

    Vær gerne kreativ med farverne og mønstrene, når du indretter din bolig med plaids og puder. Det skaber masser af varme og personlighed i din indretning, når du mixer og matcher på den måde. Og så giver det også et autentisk billede af, hvem du er, og hvilke farver og mønstrer du foretrækker.

    Giv gerne lyd, hvis du har spørgsmål til vores produkter

    Er du i tvivl om noget i forhold til vores plaids, andre varer eller priser? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan skrive til os på kundeservice@moderno.dk, hvis du brænder inde med spørgsmål. 

    Vi bestræber os altid på en kort svartid, og du kan derfor være sikker på, at vi svarer dig, så snart vi har mulighed for det.