Madrasser

Vores store udvalg af madrasser kan virke overvældende, derfor har vi ordnet dem i underkategorier: Skummadrasser kategorien indeholder alle madrasser hvor kernen er udført af skum. Springmadrasser dækker over madrasser bygget på en kerne af enten Bonellfjedre eller pocketfjedre (posefjedre). 

Boxmadrasser sækker over alle madrasser som har en selvbærende konstruktion i f.eks.træ. Boxmadrasser kræver ikke et sengestel og kan fint stå frit i rummet eller op af en væg.

Herudover har vi rullemadrasser som passer til samtlige madrasstørrelser og til dem der ønsker at ligge ekstra blødt, har vi forskellige topmadrasser.

Såfremt du har spørgsmål til hvilken slags madras du bør vælge til din seng, ring til vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne.


De fleste af os bruger omtrent en tredjedel af vores liv i sengen. Derfor er det også vigtigt at vi ligger behageligt, og får en god nats søvn. Hvis vi ikke får den gode søvn, så kan det være svært at opretholde en effektiv hverdag.

I vores sortiment finder du madrasser i forskellige prisklasser – men de har alle det tilfælles, at der er fokus på den gode kvalitet. Hvis du ønsker en madras, hvor søvnkomforten og holdbarheden er ekstra meget i højsædet, så kan det være en god idé at investere i en lidt dyrere madras.

Du finder både skum madrasser, pocket madrasser, latex madrasser, termoplastiske madrasser og bonell madrasser. Klikker du ind på en bestemt madras på vores webside, kan du læse en grundig beskrivelse om madrassens specifikationer, og derved blive klogere på dit køb.

Det er vigtigt at du vælger en madras, som kan give dig den rette støtte, så du vågner frisk, veludhvilet og uden smerter. Kontakt vores dygtige kundeservice, som kan guide dig videre til det rigtige køb af madras. Hermed tjek vores store udvalg af forskellige senge - klik her

  hurtig levering!
  -10 %
  • -200,00 kr.
  Normalpris 1.945,00 kr. -200,00 kr. Pris 1.745,00 kr.
   hurtig levering!
   -38 %
   • -1.570,00 kr.
   Normalpris 4.165,00 kr. -1.570,00 kr. Pris 2.595,00 kr.
    hurtig levering!
    -39 %
    • -1.820,00 kr.
    Normalpris 4.615,00 kr. -1.820,00 kr. Pris 2.795,00 kr.
     hurtig levering!
     -40 %
     • -1.920,00 kr.
     Normalpris 4.815,00 kr. -1.920,00 kr. Pris 2.895,00 kr.
      hurtig levering!
      -29 %
      • -1.180,00 kr.
      Normalpris 4.075,00 kr. -1.180,00 kr. Pris 2.895,00 kr.

      Hvilken madras skal du vælge?

      Det kan være vanskeligt at udvælge hvilken madras, som man skal have - og ofte kan det være en langvarig proces. Det er formentlig et køb, som du ikke skal gøre mange gange i løbet af dit liv, og derfor er det vigtigt at du vælger den rigtige madras.

      I flere af vores madrasser finder du et kokosindlæg. Kokosfibrene er et naturmateriale, der er lette og åndbare, som forbedrer luftcirkulationen inde i madrassen. Hvis du lider af allergi, så er en madras med et kokosindlæg altså det perfekte valg. Desuden hjælper kokosfladerne med at bevare madrassens gode form, som giver en høj søvnkomfort.

      HR skum er ligeledes en betegnelse, som går igen ved flere af madrasserne. Skummet har en god formfasthed selv efter mange år og vedvarende brug. Desuden gør dens struktur, at madrassen er meget åndbar, og der ikke samler sig fugt i den.

      Latex findes ligeledes i flere af vores madrasser. Det er et trykaflastende og fleksibelt materiale, som former sig efter din kropstype og er god til at absorbere bevægelser. Desuden er latex fremragende til at regulere varme og fugt, som gør den til en god madras i både vinter- og sommerhalvåret. Hvis du har en tendens til at blive meget varm i natten, så bør du vælge en madras med latex.

      Vi har madrasser med forskellige fjedre i sortimentet. Pocketfjedre, multipacket fjedre og bonell fjedre. 

      Madrassens hårdhed

      Det er vigtigt at du vælger en hårdhed, som passer til dig. Du har formentlig allerede gjort dig nogle tanker om hvorvidt du skal have en blød eller hård madras. 

      Hvis man døjer med rygsmerter, så kan man have en tendens til at vælge en for hård madras, som ikke giver den nødvendige støtte. Hvis man derimod vælger en for blød seng, så vil ryggen ikke være udstrakt. Derfor kan det være en god idé at finde en madras, som former sig efter din kropstype.

      Madrasser til alle aldre

      Vores søvnbehov ændrer sig i løbet af livet både i forhold til vores alder og livsfase. Det anbefales at man sover mellem syv og ni timer i døgnet – og flere timer i starten af livet og i løbet af ens teenageår. På børne- og teenageværelset er der ofte placeret en enkeltmandsseng eller trekvartsseng – og når man kommer længere op i årene, skifter man til en dobbeltseng. Hos Moderno finder du heldigvis senge i mange forskellige størrelser, som passer til dit behov og indretning.

      En god madras er vigtig for at få en god nats søvn. Men der er også andre parametre, som spiller ind på nattesøvnen. Dette gælder fx den rette dyne og sengeramme, som du ligeledes finder her i Modernos sortiment.

      Prøv madrassen før køb

      Du har naturligvis altid 30 dages fuld returret her hos Moderno. En madras kan være dejlig at prøve før køb – derfor er du også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Ikast. Her kan du smide dig på ryggen og afprøve dine sædvanlige sovestillinger. Vi lover at vække dig igen inden lukketid! Bor du ikke lige i nærheden, så har du naturligvis altid mulighed for at kontakte vores kompetente medarbejdere for uddybende spørgsmål omkring fjedre og skum.