Sovesofaer med Opbevaringsrum


Møbler der både bidrager med god komfort og praktisk opbevaringsplads er en god løsning for alle, der gerne vil få mest muligt ud af boligens kvadratmeter. Hvis du leder efter sådan et møbel, bør du kigge nærmere på vores sortiment af sovesofaer med opbevaringsrum. Ud over at den giver dig ekstra opbevaringsplads, så giver den dig også en ekstra soveplads, hvilket er smart at have, til når du får overnattende gæster på besøg.

Sovesofaen med opbevaringsrum passer til alle typer af boliger. Måske har du en lejlighed, hvor du gerne vil have en sofa, som du også kan bruge som seng og omvendt? Det kan også være, at du har et ekstra rum i din bolig, hvor du vil indrette et hyggeligt gæsteværelse. Uanset hvad, så er en sovesofa med opbevaringsrum en rigtig praktisk løsning.

Her hos Moderno har vi et stort udvalg af sovesofaer. Gå på jagt i vores sortiment og bliv inspireret i dag.

  • Opbevaringsrum: Med opbevaringsrum
-12 %
  • -2.250,00 kr.
Normalpris 18.845,00 kr. -2.250,00 kr. Pris 16.595,00 kr.
Vis 20 nye produkter

En smart og praktisk sovesofa

En sovesofa der er praktisk, kan sagtens være flot at se på samtidig. Uanset hvilken stil du foretrækker, er det muligt for dig at finde en sovesofa, der passer ind i din boligs øvrige indretning. Vores sovesofaer fås i forskellige størrelser og forskelligt materiale, så der er en for enhver smag. Mange af vores sovesofaer fås også med opbevaringsrum, hvilket er praktisk for dig, der måske har begrænset med plads i din bolig.

Det store udvalg betyder også, at du nemt kan finde en sovesofa, der passer til den boligtype, du har. Har du en stor stue, kan du vælge en rummelig sofa, så hele familien er sikker på at få en siddeplads. Bor du i en lille lejlighed, har vi også en sovesofa, der passer i størrelsen.

Flotte farver og solide materialer

Med en sovesofa fra Moderno kan du skabe lige præcis den stemning, du ønsker i dit hjem. Vi har sovesofaer i et væld af farver. Foretrækker du en lys stue, kan du f.eks. vælge en hvid sofa, der er med til at lyse rummet op. Er du mere til en solid sort, så har vi også det.

Når det kommer til materialer, kan du vælge imellem en sofa af stof og en sofa af PU-læder. Det er helt op til dig at vælge det materiale, du synes bedst om. Vær opmærksom på at vedligeholde din sofa, så du kan få glæde af den i mange år. Hvordan den bedst vedligeholdes afhænger blandt andet af, hvilket materiale den er lavet af.

Opnå god siddekomfort med din sovesofa fra Moderno

Din sofa er formentligt et sted, hvor du bruger rigtig meget tid. Derfor er det også vigtigt, at du har en sofa, hvor du sidder behageligt. Vil du gerne have mulighed for at justere på sofaen, så du opnår den bedst mulige komfort, så skal du vælge en sofa med justerbare nakkestøtter. På den måde kan du indstille sofaen alt efter behov. Det betyder også, at sofaen kan tilgodese hele familiens behov, da alle har mulighed for at tilpasse sofaen efter deres ønsker. Så er det slut med at få ondt i nakken eller ryggen, når I skal nyde en god film i fjernsynet eller ligger i sofaen og læser en bog.

Hav altid en ekstra soveplads parat

Får du ofte gæster på besøg, som du gerne vil kunne tilbyde en soveplads? Så er det muligvis en sovesofa du skal have fat i. Uanset om du har sovesofaen i din stue, i dit gæsteværelse eller i dit sommerhus, så er det i hvert tilfælde praktisk at have både siddepladser og sovepladser.

Vælger du en sovesofa med opbevaringsrum, så kan du nemt gemme et ekstra sæt dyner og puder heri. Når der ikke er behov for dynen og puden længere, er det nemt at pakke det ned i opbevaringsrummet igen. Dette er også praktisk, hvis du har en lille lejlighed, hvor du bruger din sovesofa som både seng og sofa. Om dagen kan du nemt pakke dynen væk og få en sofa, og når mørket falder på, slår du sengen ud og finder dynen frem.

Skab et hyggeligt gæsteværelse

Det er altid rart at kunne tilbyde overnattende gæster et flot gæsteværelse. Med en sovesofa fra Moderno har du mulighed for at skabe det helt perfekte gæsteværelse i din bolig.

Har du et rum, som du alligevel ikke bruger til noget, hvorfor så ikke indrette et hyggeligt gæsteværelse? Det kan bruges af alt fra venner, der kommer på besøg langvejsfra og har brug for en overnatning, til børnebørn, der kommer forbi i weekenden og gerne vil sove ved deres bedsteforældre.

Et gæsteværelse kan der altid blive brug for, og en sovesofa med opbevaringsrum er yderst praktisk at have på sådan et værelse.

Skab ekstra sovepladser i sommerhuset

Har du et sommerhus, har du sikkert erfaret, at sovepladser får man ikke for meget af. Når du har holdt sommerfester eller grillaftner, er det rart at kunne tilbyde sine gæster en god soveplads. Så kan I roligt feste hele natten og ikke bekymre jer om transport hjemad.

Har du et sommerhus med en stor stue og et gæsteværelse, kan du eventuelt have en sovesofa i begge disse rum. På den måde kan du have rigtig mange sovepladser, hvilket kan være praktisk.

Køber du en sovesofa med opbevaringsrum, så har du også plads til ekstra dynertæpper og puder. Så er dine gæster fri for selv at medbringe dette, når de skal overnatte i sommerhuset.

Med vores store udvalg af sovesofaer, kan du nemt finde en, der passer ind i dit sommerhus’ stil.

Forskellige former for sovesofaer

Har du besluttet dig for, at en sovesofa er det rigtige møbel for dig? Så skal du blot finde ud af, hvilken type af sovesofa, der matcher dine behov bedst. For ikke nok med, at der i det hele taget er mange sofaer at vælge imellem, så er der altså også mange forskellige typer sovesofaer at vælge imellem. Der er den lille to personers sofa, som passer ind i enhver bolig. Og så er der de store og rummelige u-sofaer, hvor du skal have en stor stue med god plads. Derudover er der en hjørnesofa og en chaiselongsofa, som også fås som sovesofaer.

Uanset hvilken type sofa, du synes bedst om, så er det muligt at finde den her hos os. Tag et kig i vores brede sortiment og bliv inspireret.

Hjørnesofa

Hjørnesofaen er en dejlig, rummelig sofa, der er formet som et L. Som navnet angiver, passer den perfekt ind i et hjørne. På den måde udnytter du pladsen i din bolig godt, fordi du ikke ender med et hjørne, der ikke bliver anvendt, som du f.eks. kan risikere, hvis du har et sofasæt.

Med en hjørnesofa er der plads til hele familien, og der bliver endnu mere plads, hvis du laver den om til en sovesofa. Brug sovefunktionen til overnattende gæster, eller brug den når det er tid til filmhygge på sofaen med familien. Vi har mange forskellige sovesofaer, du kan vælge imellem, så det er blot at gå på jagt i vores sortiment af hjørnesofaer med sovefunktion og opbevaringsrum

Chaiselongsofa

Chaiselongsofaen er også en rigtig god sofa, og den fås også med sovefunktion og opbevaringsrum. Det er en sofa med god plads og god komfort. Du har mulighed for at få chaiselongsofaen i mange forskellige størrelser, så uanset om du bor i en lille lejlighed eller en stor parcelvilla, så kan du sagtens få drømmen om en chaiselongsofa til at gå i opfyldelse.

Når du køber din chaiselongsofa, skal du være opmærksom på, om du ønsker chaiselongen venstrevendt eller højrevendt. Du kan vælge lige præcis det, der passer bedst ind i din bolig.

U-sofa

Har du brug for en ekstra rummelig sofa, så er det u-sofaen, du skal have fat i. Med denne sofa er der uden tvivl plads til hele familien. Så slipper I for at kæmpe om en plads i sofaen. Det er en sofa, som giver dig rigtig god komfort, og du kan virkelig nyde livet og slappe af i den. Du kan endda få u-sofaer, hvor nakkestøtterne kan justeres, så du er sikker på at sidde bedst muligt. Det betyder også, at sofaen kan tilpasses alle i familien.

U-sofaen fås, ligesom de andre typer af sofaer, også som en sovesofa. Og her er der altså masser af soveplads. Og vælger du en u-sofa med opbevaring, så får du endnu mere ud af dit møbel. Opbevar alt fra brætspil til tæpper under sofaen, og tag det frem efter behov. Se her

Tilbehør til din sovesofa

Er du på udkig efter tilbehør til din kommende sovesofa? Så er du kommet til det rigtige sted. Uanset om det er tæpper, sofaborde eller lamper du leder efter, så er det noget, du kan finde her hos os.

Et sofabord er nærmest et must, når du har en sofa. Ligesom at du kan få sovesofaer med opbevaringsrum, kan du faktisk også få sofaborde med opbevaringsrum. Vi har f.eks. sofaborde med hylder eller skuffer. Så har du altid et sted, hvor du kan opbevare magasiner, bøger eller dine læsebriller.

Tæpper og puder er også med til at skabe et hyggeligt rum omkring sofaen. Især om vinteren, når det er mørkt og koldt udenfor, kan det være rart at pakke sig ind i et tæppe, mens man nyder en varm kop kakao. Sørg også for at have noget hyggeligt lys rundt omkring din sofa, så du kan skabe den rigtige stemning, alt efter om I ser film eller læser en bog i sofaen.

Tilbehøret til din sofa kan være med til at understrege eller skabe den stemning, som du ønsker i din stue.

Køb din sovesofa med opbevaringsrum her hos Moderno

Har du været på udkig i vores brede sortiment af sovesofaer med opbevaringsrum? Hvis svaret er ja, og du har fundet sofaen, der er den rette for dig, så er det bare med at få den købt, så du kan få glæde af den hurtigst muligt. I vores sortiment finder du mange billige sofaer til enhver smag. Vi har sofaer til ethvert hjem.

Vil du gerne prøve og se vores møbler, inden du bestiller et? Så er det heldigvis muligt. I vores showrooms har vi et udvalg af møbler udstillet, så du kan finde ud af, hvilket møbel du skal købe.