Børnesenge

Børnesenge


Når mørket falder på og børnene skal i seng, er det rart, at denne aktivitet kan foregå nem, stille og rolig. Her kan sengevalget imidlertid have en afgørende betydning. Med en smart, flot og god børneseng, kommer dit barn til at glæde sig til denne tid på dagen. Det er desuden vigtigt for dit barn, at det får en god nats søvn, så det er klar på den kommende dags begivenheder.

Det er essentielt, at du køber en seng til dit barn, der er af god kvalitet, så dit barn får den bedst mulige nattesøvn. Børn skal sove meget, og de opholder sig derfor meget i deres seng. Her hos Moderno har vi mange billige senge til børn. Uanset om dit barn er til et enkelt design, eller en mere anderledes form for børneseng, så er det muligt at finde her hos os. Tag et kig i vores sortiment og bliv inspireret.

Tjek vores andre møbler til børneværelse - se også med i vores kommoderskabe og reoler til børn. 

Vis 20 nye produkter

Stort udvalg af forskellige børnesenge

Uanset om du har et stort eller et lille barn, der skal have en ny seng, så kan du finde det her hos os. Vi har børnesenge helt ned til størrelsen 60x120 og helt op til størrelse 140x200. Derudover rummer vores sortiment en bred vifte af forskellige senge, så du kan få den seng, der passer bedst til dit barns behov. Vælg f.eks. imellem højsenge, køjesenge, enkeltsenge eller udtrækssenge. Vælg lige præcis den seng, du har behov for og plads til.

Højsenge

En højseng er en smart og praktisk løsning til dig, der gerne vil udnytte børneværelsets kvadratmeter fuldt ud. Højsengen fylder nærmest kun i højden, og du har dermed mulighed for at indrette dig under sengen. Her kan du f.eks. have plads til et skrivebord og en kontorstol, hvis dit barn har brug for et sted at lave lektier. Det kan også være, at du vil anvende pladsen under sengen til opbevaring, og derfor vil placere reoler og skabe, så der er plads til bøger, tøj og meget mere. Du kan også vælge at skabe en hyggelig krog med en sækkestol, sofa eller en lænestol. Der er altså et væld af indretningsmuligheder, hvis du vælger en højseng. Du kan endda få en højseng, hvor seng, skrivebord og opbevaring er samlet i én løsning. Det er et kreativt møbel, der er både flot og praktisk.

Højsengen er en anderledes og kreativ form for seng, der nok skal falde i god jord hos de fleste. Vi har forskellige højsenge i forskellige farver, så du kan vælge den, dit barn bedst kan lide.

Køjesenge 

Har du to børn, der deler et værelse? Så kan en køjeseng være en rigtig smart løsning, da den ikke optager gulvplads for to senge. Og når al gulvpladsen ikke er besat af møbler, så er der mere plads at lege på. Køjesengen er tilmed en sjov seng, da det for nogle er lidt mere spændende at ligge højt oppe. Måske bliver der endda kamp om, hvem der skal ligge hvor, hvis dine børn skal dele køjeseng. Ud over almindelige køjesenge, har vi nogle modeller, som du også kan lave om til to normale enkeltsenge.

Vi har mange forskellige køjesenge i flotte farver og smarte designs. De findes også i forskellige størrelser, så du kan formentligt finde lige præcis den seng, dit barn ønsker.

Enkeltsenge

En helt almindelig enkeltseng behøver slet ikke at være kedelig. Er dit barn f.eks. til fart over feltet eller til prinsesser og søde dyr? Så bliver det slet ikke et problem at finde en seng her os, som dit barn bliver glad for.

Enkeltsengen fås også med praktiske opbevaringsmuligheder, så du kan opbevare dyner, puder eller legetøj under sengen. Det er en god måde at udnytte pladsen på, så der er masser af gulvplads til at lege på. Vi har mange typer enkeltsenge, der passer til både store og små, både hvad angår design og størrelse.

Udtrækssenge

Har du ofte brug for en ekstra sengeplads på dit barns værelse, hvis der f.eks. er legekammerater, der gerne vil overnatte af og til? Så er en seng med udtræk en god løsning. En udtræksseng fylder det samme som en enkeltseng, men du kan nemt lave en ekstra soveplads ved at trække en seng frem fra under sengen. Selvom det er en praktisk løsning, betyder det ikke, at det er en kedelige en. Vi har udtrækssenge i enkelte designs, men også udtrækssenge i flotte farver.

Vores senge og udtrækssenge fås i forskellige modeller, så det er helt sikkert muligt for dig at finde en seng, der passer til dit barns behov.

Skab et hyggeligt børneværelse med den helt rigtige seng

Det er vigtigt, at dit barn har et rigtig hyggeligt værelse, der inviterer til leg og hygge. Især hvis du har nogle lidt ældre børn, er det ekstra vigtigt med et hyggeligt og personligt værelse, hvor de kan trække sig lidt tilbage og lukke døren, hvis de f.eks. skal have ro til at lave lektier.

Børneværelset må gerne afspejle dit barns personlighed, så dit barn nyder at opholde sig på værelset, hvad end det er for at lege, lave lektier eller spille computerspil. Den helt rigtige seng kan være med til at skabe lige præcis den stemning, som dit barn synes om.

Vælg en flot farve og et smart design

Hvis du har været på udkig i vores brede sortiment af senge til børn, har du formentlig fundet ud af, at der er et væld af flotte senge at vælge imellem. Mange af vores senge kan fås i forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den farve, der passer bedst ind i dit barns værelse. Måske skal I til at lave nyt børneværelse? Så kan I også lade jer inspirere af vores senge, og tilpasse værelset, så det kommer til at matche den seng, I har udset jer.

Ud over de flotte farver, så findes vores senge også i en masse forskellige designs. Det er dermed muligt at vælge en seng, der passer til ens hobby eksempelvis. Har du et barn, der har viet sit liv til biler? Så kunne en smart bilseng måske falde i god jord. Det er naturligvis også muligt at få senge til børn i mere enkle designs, hvis dit barn foretrækker dette.

Tilbehør til sengen og børneværelset

Et børneværelse bør naturligvis indeholde mange andre møbler end en seng. F.eks. kan det være praktisk med en lampe og et natbord ved siden af sengen, så man kan have et vækkeur stående eller lægge sin bog fra sig, når det er ved at være sengetid. Derudover er en af forudsætningerne for at sove godt, at man har en god dyne og pude.

Natbord og lamper

Hos Moderno har vi også natborde. Det er rart at have et natbord ved siden af sengen, hvis man f.eks. gerne vil have et glas vand stående eller en bog liggende. Måske læser du en lille godnathistorie for dit barn inden sengetid? Med natbordet ved du altid, hvor du har placeret din bog. Er der brug for ekstra opbevaringsplads, kan du sagtens få natborde, der har en skuffe. Så kan du opbevare dit barns legetøj, bøger eller noget helt andet heri.

Natbordet er også praktisk, hvis dit barn gerne vil have en fin lampe stående. Det er rart at have nem adgang til noget lys, hvis man f.eks. vågner om natten, eller hvis der skal læses godnathistorier inden sengetid. Klik her og se vores udvalg af belysning.

Vores natborde fås også i forskellige farver og designs, så du kan nemt finde et, der passer til den seng, du vil købe til dit barn.

Køb en madras til dit barns seng

Når du køber en børneseng, skal du være opmærksom på, om der følger en madras med. Hvis der ikke gør det, skal du købe den ved siden af. Du kan heldigvis købe den her hos os samtidig med, at du køber din seng. Sørg for at du køber en madras, som passer til dit barns behov. Madrasser fås i forskellige hårdheder, nogle foretrækker at ligge på en blød madras, mens andre godt kan lide, at den er lidt fast. Se med i vores udvalg af madrasser

Udover en madras, kan det også være, at du har brug for en dyne og en pude til dit barn. En god dyne og pude er også med til at sikre en god nattesøvn. Dyner og puder i forskellige typer finder du også her hos os. 

Køb dit barns seng her hos Moderno

Som du kan se, så har vi hos Moderno et bredt udvalg af billige senge til børn. Uanset om dit barn er til en enkelt eller farverig stil, så er det nemt at finde en seng her hos os. Har du ikke helt besluttet dig for, hvilken seng du vil købe til dit barn, så gå på udkig i vores sortiment og find den seng, der passer til dit barns behov.

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal købe til dit barn, så kan du komme forbi vores showroom. Her har vi et udvalg af møbler udstillet, så du kan få en fornemmelse for, hvad der passer bedst ind på børneværelset.