Vitriner

Vis 20 nye produkter

Med de rigtige vitrineskabe kan du få hygge og stemning i dit hjem 

Er du på udkig efter et møbel til dit hjem, som er praktisk, men som også kan pynte og sætte et personligt præg på din bolig? Så er det uden tvivl vitrineskabe, du bør rette din søgning imod. 

Vi har hos Moderno samlet et stort udvalg af vitrineskabe, så du har mulighed for at finde lige netop det, der passer helt perfekt ind i dit hjem. Og ved du hvad, det bedste er? De er alle lavet i et stilfuldt design, så du kan se frem til at få glæde af dit vitrineskab de næste mange år. 

Et vitrineskab, der både er et flot og funktionelt møbel 

Hos Moderno er vi vilde med møbler ‒ men den havde du sikkert allerede luret. Vi elsker især møbler, der er stilfulde at se på og samtidig er yderst funktionelle. Og sådan et møbel er vitrineskabe. 

Et vitrineskab er med sine fine låger af glas yderst smukt at se på. Men det er samtidig et møbel, der er særdeles praktisk at have, fordi du kan få en masse ekstra opbevaringsplads, når du har et vitrineskab i hjemmet. 

Du kan for eksempel bruge vitrineskabe til: 

Kopper og keramik

Opbevaring af glas og porcelæn 

At have et anderledes garderobeskab

Derudover kan du også bruge dit vitrineskab som en form for udstilling af nogle af dine pynteting i hjemmet. Det kan for eksempel være, du har en helt særlig vase, du ønsker at sætte i den del af vitrineskabet, hvor der er glasrude. 

Der er masser af muligheder med flotte vitrineskabe ‒ det er rent faktisk kun fantasien, der sætter grænser. 

Vitrine - det tidløse møbel, der er populært år efter år 

Er du i tvivl om, hvad der er karakteristisk for et vitrineskab? Det er rent faktisk et møbel, der er nemt at genkende. Fælles for alle vitrineskabe er nemlig, at de er lavet af både glas og træ. 

Selve skabet er lavet i træ, hvori der så er låger af glas. Det er også deraf, at det franske ord for det smukke møbel er opstået. “Vitrum” er nemlig latin for glas. 

Er du vild med klassiske møbler? Så kan du ikke undvære et vitrine i dit hjem

Kan du huske, hvornår du første gang så et vitrineskab? Vitrineskabe har været fremme i masser af år ‒ og det er fuldt forståeligt. De klassiske, antikke vitrineskabe passer for mange perfekt ind i moderne boligindretning, hvor det kan give et vintage-look til rummet. Det gør ofte, at vitrineskabe passer ind i indretningen, uanset hvilken stil du har valgt at have i dit hjem. 

Selvom du her hos Moderno kan finde vitrineskabe, der ser forskellige ud, så har et vitrineskab stadig den fordel, at det er et klassisk møbel, der ser flot og stilfuldt ud år efter år. 

Det har et look, der altid passer ind ‒ både i mange forskellige hjem og i mange forskellige rum. Du står derfor over for et væld af muligheder, når du har et vitrineskab blandt dine møbler. 

Et vitrineskab kan bruges overalt i dit hjem ‒ det kommer helt an på dine behov

Udover at et vitrineskab er både flot og funktionelt, så har det altså også den klare fordel, at det er et møbel, der kan bruges mange forskellige steder i dit hjem. 

Du kan for eksempel bruge vitrineskabe i: 

Din stue 

Dit køkken 

Dit soveværelse 

Uanset hvilket rum, du vælger at bruge dit vitrineskab i, vil det give en helt særlig hygge og stemning til lokalet. At du samtidig kan bruge et vitrineskab til mange forskellige ting, gør kun mulighederne større. 

Har du først et vitrineskab i dit hjem, kan du bruge det overalt de næste mange år, alt efter hvad dine behov er. 

Besøg vores showrooms, hvor du kan se vores store udvalg af vitrineskabe 

Er du på jagt efter et flot vitrineskab, der både kan pynte i dit hjem og bruges til opbevaring af dit yndlingsporcelæn? Så skal du bare slå dig løs her på vores side. Vi har samlet forskellige vitrineskabe, så du kan finde netop det, du allerbedst kan lide. Og ved du, hvad det bedste er? Vi tilbyde vitrine til de bedste priser - men uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. 

Har du lyst til at se nærmere på vores vitrineskabe, inden du køber et? Så er du mere end velkommen til at kigge forbi vores showrooms. Hvem ved ‒ måske ender du med at finde lige netop det spisebord eller den sofa, du så længe har ønsket dig. Vores udvalg af møbler er nemlig stort, så du har rig mulighed for at finde lige netop det, du står og har brug for. 

Hvis du allerede nu har spørgsmål til et af vores produkter, må du ikke tøve med at kontakte os. Du sender bare en e-mail afsted til kundeservice@moderno.dk, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.