MIKROFIBRA antiallergisk helårsdyne
  • MIKROFIBRA antiallergisk helårsdyne
  • MIKROFIBRA antiallergisk helårsdyne
  • MIKROFIBRA antiallergisk helårsdyne

MICROFIBER antiallergisk helårsdyne

Størrelse

0,00 kr.
Modellen kan ses og prøves i vores showroom
Beskrivelse
microfiber


Microfiber temperatur regulerende

Regulerer temperaturen automatisk

MICROFIBER antibakteriel

MICROFIBER

Antibakteriel

MICROFIBER

MICROFIBER Dreamball teknologi

MICROFIBER-dynen et godt eksempel på udviklingen inden for mikrofiber-teknologien, og har fremragende egenskaber, der gør det lettere at holde produktet rent. Det er behageligt at røre ved og tillader vask ved temperaturer op til 95 grader. Dynen er fyldt med moderne DREAMBALL-fibre, der garanterer en sund og behagelig søvn.

MICROFIBER har fremragende egenskaber, der gør det lettere at holde produktet rent. Det er behageligt og tillader vask ved temperaturer op til 95 grader C. Dynen er fyldt med det moderne DREAMFILL-fibre, der sikrer dig en  sund og behagelig søvn.

Betræk

Franske mikrofibre, 100% polyester.

Fyld

DREAMBALL er en fiber specielt udviklet af AMZ-teknologer. Korrekt valgt længde og tykkelse af de hule, krympede polyesterfibre giver lethed og elasticitet. Fibrene er desuden spiralt snoet og dækket med silikone, og derfor mere bløde og bevarer deres oprindelige form længere. Fibrene har en meget god varmeisoleringskoefficient, der giver varme og samtidig betyder en lav vægt Det  giver optimal luftcirkulation og giver kroppen mulighed for at ånde og optimere temperaturen under søvn. Fibrene er sikre for allergikere og hurtigttørrende, hvilket gør det lettere at opretholde hygiejne.

Mængden af fyld

135x200 - 1000g, 155x200 - 1120g, 180x200 - 1300g, 200x220 - 1600g.

Termisk klasse

Helårsdyne

Syning og efterbehandling

dynen er produceret på moderne maskiner, der sikrer jævn fordeling fyldet.

Kvalitet: Produktet tilhører SYNTHETIC Classic-serien, hvilket bekræfter den høje kvalitet af de materialer, der er brugt i produktionen. Produktet er omhyggeligt færdiggjort med flot finish

Yderligere funktioner 

Antiallergisk produkt lavet af materialer af højeste kvalitet, der sikrer tilstrækkelig luftcirkulation og et optimalt fugtighedsniveau. Den bedste kvalitet, det meget tætte stof, det bedste fyld og moderne produktionsmetoder hindrer udvikling af mider og andre mikroorganismer.

Garanti

2 års producentgaranti for produktionsfejl. Grundlaget for en klagen er det købsbevis, der er knyttet til købet - som standard er det en kvittering for betalt faktura.

Vedligeholdelse

Muligheden for at vaske i en vaskemaskine og hurtig tørring gør det let at holde puden ren. Og den maksimalt tilladte vasketemperatur på 60 grader fjerner  mider og andre mikroorganismer.

Emballage

Produktet er pakket i funktionel folieemballage.

Returnering

Vores MICROFIBER sengetøj har du mulighed for at returnere eller bytte til andre varer i op til 30 dage efter modtagelse, såfremt du er utilfreds med kvaliteten. Vi udbetaler hele købesummen inkl. alle transportomkostninger ved returnering.


Produktoplysninger
Målgruppe
Voksne
Fyld
Dreamball
Emballage
Folieemballage
Kan vaskes
Ja
Allergivenlig
Ja
Termisk klasse
Helårs

Til toppen

Shop med fordele!
Altid gratis levering

Altid gratis levering

Ved køb for over 400kr, leverer vi altid gratis i hele Danmark og til alle brofaste øer. Bor du på Bornholm eller andre ikke brofaste øer bedes du kontatke os før du bestiller dine varer. Vi leverer næsten hver dag mellem kl. 8 og 21.
30 dages returret

30 dages returret

Du har altid 30 dage til at fortryde dit køb. Skulle det være tilfælde bedes du kontakte os så vi kan aftale afhentningsdato.
Finansiering 0% ÅOP

Finansiering 0% ÅOP

Vi samarbejder med Resurs Bank, som tilbyder attraktiv afbetalingsplaner
Gratis opbæring

Gratis opbæring

Hos Moderno tilbyder vi også altid gratis opbæring uanset etage. Møbler bliver altid leveret af 2 flyttemænd, som også er montører
Prismatch

Prismatch

Har du fundet en vare billigere hos en anden forhandler? Vi garanterer prismatch på alle vores varer.
2 personers leveringsteam

2 personers leveringsteam

Vores varer bliver altid leveret af et team på 2 chauffører/ montører.
Udpakning og besigtigelse af produktet

Udpakning og besigtigelse af produktet

Vi pakker din vare ud og tjekker om alt ser som det skal. Hvis der er nogen skader på produktet eller f.eks farven er ikke som forventet, tager vi det med igen.
Opsætning på ønsket sted

Opsætning på ønsket sted

Vi leverer ikke kun dine varer men vi stiller dem også på ønsket plads.
Udsmidning af emballage og plastik

Udsmidning af emballage og plastik

Du behøver ikke at tænke på affald når du får monteret din sofa hos os. Vores montørerer sørger for at sofaen er klar til brug og vi tager alt affald og folie med os igen
Automatiseret SMS system

Automatiseret SMS system

Du blier informeret løbende om leveringsstatus på din ordre
Montering

Montering

Vi tilbyder at monteret din sofa eller vægseng. Vores professionelle montører vil sørge for at dine møbler vil blive monteret fagligt korrekt.
Hurtig levering

Hurtig levering

Alle vores varer fra lager kan leveres helt ned til 2 dage fra bestilingsdagen. Som noget nyt, har vi nu flere kategorier med levering helt ned til 10 dage og 20 dage på bestillingsvarer - også med selvvalgt farve