Leder du efter de perfekte møbler til sommerhuset ?

Går du med planer om at modernisere sommerhuset for på sigt at kunne udleje det ? Eller har du i forvejen et sommerhus som du ønsker at højne udlejningsværdien af ?

Brug os som din sparringspartner, vi er leveringsdygtige i møbler som er specielt velegnede til udlejningsformål. Vores familiekøjesenge har vi hørt meget ros for og er perfekte til at skabe ekstra sovepladser, selvom pladsen kan være trang.

Ønsker du at gemme den ekstra seng af vejen, tilbyder vi fine skabssenge i størrelser fra 90x200 helt op til 160 x 200cm madrasstørrelser.

Sommer solnedgang moderno

Køjesenge med stor styrke og holdbarhed, særligt velegnede til voksne og til udlejningsformål

Nedenstående køjesenge er alle fremstillet af FSC® certificeret træ, med hvid overfladelakering.

3pers-koejeseng-sommerhus

sommerhuse-2

Køkkenet og soveværelset og det gode vejr.

Da vi er en online møbelbutik med alt indenfor møbler og brugskunst samt køkkenudstyr til boligen, kan vi tilbyde ikke blot at opgradere sommerhusets soveplads, men også store flyder U-sofaer med store opbevaringsrum, praktiske sofaborde, spejle og meget andet.

Madrasser med et ekstra sæt udskifteligt betræk.

Vores madrasser kan i dette specielle sommerhustilbud, leveres med i alt 2 sæt madrasbetræk. Dette gør at du f.eks. 1 gang hver anden måned kan tage madrassensbetræk af og få det vasket, og sætte det andet betræk på, så du ikke skal køre 2 gange, eller vente på at det tørrer. Med dette vil du højne kvaliteten over for dine gæster, samt vise at du går op i at et ophold i dit sommerhus er i højeste klasse.

sommerhuse-3

Lagener i hotel-kvalitet.

Latex topmadrasser for ekstra behagelig søvn.

Vi bringer ud i sommerhusområder uden ekstra gebyr.

Vi tager ikke ekstra for at bringe ud i sommerhusområder, og vi bærer altid møblerne helt ind dér hvor de skal stå. Du kan så vælge om vi skal samle sofaen mod en lille mérpris, eller du selv vil sætte den sammen og bortskaffe plastfolie og pap.

Vores transportfolk kommer altid 2 mand, så du skal ikke tænke på at skulle hjælpe til med indbæring, ligesom du ikke skal sidde en hel dag og vente på os, vi aftaler altid mindst 1-2 dage i forvejen, hvornår vi kommer, og sender en sms med et 3-timers interval, så du kun lige skal bruge maks. 3 timer af din dag på at tage imod de nye møbler til dit sommerhus elle feriebolig.

Vi er fleksible på den måde at vi sagtens kan aftale at vi f.eks. stiller møblerne i en carport eller garage, såfremt dette måtte være dit ønske. 

I tilfælde af vores vægsenge som kræver samling samt fastgørelse til væggen, har vi et samarbejde med en utroligt dygtig møbelsamler. Han kører også gerne ud i sommerhusområder og samler gerne sengen for dig.

Flotte designer knagerækker som løfter helhedsindtrykket

Store U-sofaer i familiestørrelse

Har du 370cm i bredden, kan du overveje denne skønne GIANTO II U-sofa til dig og dine gæster. Her kan nemt sidde 6-8 personer og virkelig hygge. Tilsæt kun en varm pejs og aromatisk the.

Hængestole til perfekt afslapning i haven eller indenfor

Mor og datter i hængestol, sommerhus, have, glæde, udenfor

Kan nemt hænges op under loftet, eller ude i haven. Til alle hængestole medfølger et stativ, så du ikke behøver at bore i beton eller klatre i træer. Desuden er den nem at flytte rundt på.

Vi har også 2-personers hængestole i vores sortiment. Se mere her:

Skabe

Udbringning med gratis ind / opbæring.

Du betaler ikke ekstra, vi tilbyder ikke kantstenslevering, da ikke alle har mulighed for at være 2 stærke personer hjemme til at tage imod, nå rmøblerne ankommer. Vi sørger for at møblet som du bestiller, havner på aftalt plads indenfor i hjemmet. Dette tager vi ikke ekstra for, og det er en af de ting som skiller os ud fra andre online møbelbutikker.

Vægsenge tilbydes samling af kompetent firma.