ERHVERVSSALG

OBS! Priserne er vist UDEN moms

Når du klikker på varen, bliver du sendt til en side, hvor alle priser er vist MED moms.

Brug os som din sparringspartner, vi er leveringsdygtige i møbler som er specielt velegnede til udlejningsformål. Vores familiekøjesenge har vi hørt meget ros for og er perfekte til at skabe ekstra sovepladser, selvom pladsen kan være trang.

Ønsker du at gemme den ekstra seng af vejen, tilbyder vi fine skabssenge i størrelser fra 90x200 helt op til 160 x 200cm madrasstørrelser.

Personlig vejledning og mængderabatter

Er du i tvivl om hvad der bedst passer ind i Jeres situation, kontakt vores venlige og imødekommende salgspersonale og vi finder den rigtige løsning til Jer, til en konkurrencedygtig pris.

Ring til os på: 70 60 13 01 (tryk på nummeret for at ringe) åbningstid: kl. 10-16 på hverdage

Udbringning med gratis ind / opbæring.

Du betaler ikke ekstra, vi tilbyder ikke kantstenslevering, da ikke alle har mulighed for at være 2 stærke personer hjemme til at tage imod, nå rmøblerne ankommer.

Vi sørger for at møblet som du bestiller, havner på aftalt plads indenfor i hjemmet. Dette tager vi ikke ekstra for, og det er en af de ting som skiller os ud fra andre online møbelbutikker.

Vi tilbyder også at samle sofaen eller køjesengen ved leveringen mod en merpris, samt vi har et samarbejde med erfarne møbelmontører som tilbyder at samle vores store vægsenge.
levering-altid-ind-i-huset2

Skabs / vægsenge

Ekstra kraftige køjesenge

Køjesenge

     

Madrasser, dyner, lagener

Vi er leveringsdygtige i alt tilbehør til Jeres senge. Vi har både antiallergiske dyner, hovedpuder, samt lækre lagener og madrasser. Ved større ordrer, kontakt vores kundeservice og de skræddersyr gerne et godt tilbud på forlangende.

Højsenge

Vi har et stort udvalg af funktionelle højsenge til både børn og voksne. Især velegnet til institutioner, pga. den kraftige dimensionering af stolper og bærende dele. Vi har fået meget ros fra vores erhvervskunder, for møblernes holdbarhed og udseende, samt generel lethed ved rengøring.

Vores BENLEMI produktserie er yderst kraftigt bygget, hvor alle elementer er af kraftige stolper, for ekstra holdbarhed samt udseende.

Udtrækssenge

Enkeltsenge

Sommer solnedgang moderno

Går du med planer om at modernisere sommerhuset for på sigt at kunne udleje det ? Eller har du i forvejen et sommerhus som du ønsker at højne udlejningsværdien af ?

Nedenstående køjesenge er alle fremstillet af FSC® certificeret træ, med hvid overfladelakering.

 

Køjesenge med stor styrke og holdbarhed, særligt velegnede til voksne og til udlejningsformål

Køjesenge med stor styrke og holdbarhed, særligt velegnede til voksne og til udlejningsformål

 

3pers-koejeseng-sommerhus

sommerhuse-2

Køkkenet og soveværelset og det gode vejr.

Da vi er en online møbelbutik med alt indenfor møbler og brugskunst samt køkkenudstyr til boligen, kan vi tilbyde ikke blot at opgradere sommerhusets soveplads, men også store flyder U-sofaer med store opbevaringsrum, praktiske sofaborde, spejle og meget andet.

 

Madrasser med et ekstra sæt udskifteligt betræk.

Vores madrasser kan i dette specielle sommerhustilbud, leveres med i alt 2 sæt madrasbetræk. Dette gør at du f.eks. 1 gang hver anden måned kan tage madrassensbetræk af og få det vasket, og sætte det andet betræk på, så du ikke skal køre 2 gange, eller vente på at det tørrer. Med dette vil du højne kvaliteten over for dine gæster, samt vise at du går op i at et ophold i dit sommerhus er i højeste klasse.

sommerhuse-3

 

Vi bringer ud i sommerhusområder uden ekstra gebyr.

Vi tager ikke ekstra for at bringe ud i sommerhusområder, og vi bærer altid møblerne helt ind dér hvor de skal stå. Du kan så vælge om vi skal samle sofaen mod en lille mérpris, eller du selv vil sætte den sammen og bortskaffe plastfolie og pap.

Vores transportfolk kommer altid 2 mand, så du skal ikke tænke på at skulle hjælpe til med indbæring, ligesom du ikke skal sidde en hel dag og vente på os, vi aftaler altid mindst 1-2 dage i forvejen, hvornår vi kommer, og sender en sms med et 3-timers interval, så du kun lige skal bruge maks. 3 timer af din dag på at tage imod de nye møbler til dit sommerhus elle feriebolig.

Vi er fleksible på den måde at vi sagtens kan aftale at vi f.eks. stiller møblerne i en carport eller garage, såfremt dette måtte være dit ønske. 

I tilfælde af vores vægsenge som kræver samling samt fastgørelse til væggen, har vi et samarbejde med en utroligt dygtig møbelsamler. Han kører også gerne ud i sommerhusområder og samler gerne sengen for dig.

Flotte designer knagerækker som løfter helhedsindtrykket