Om os

Glæden starter i de hjemlige rammer

Hos Moderno.dk har vi mange års erfaring med design, salg og produktion, vi udvikler og designer, moderne skandinavisk interiør. Alle vores møbler er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som tilpasser, vokser og forvandler sig i takt med barnets udvikling. Vi bruger vores viden til at skabe de bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter og til priser hvor alle kan være med.

Vores sofaer er lavet af kvalitetsmaterialer, de har robuste og massive trærammer der holder i mange år, de fleste af vores sofaer har en lækker 40-45 kg HR skum i hynderne, og de viste pyntepuder medfølger Altid!

Alle vore møbler er produceret i EU og dermed også certificerede.

Ønsker du at vide lidt mere om os, måske vores åbningstider, leverings tider eller måske hvornår vi trækker pengene for dit køb, så tag et smut forbi vores ofte stillede spørgsmål, den har hjulpet rigtige mange på vej.

Levering:

Vi kommer altid ud med 2 chauffører når Vi leverer, skal møblerne bæres op, er dette også med i prisen! 

Vi leverer alle vores møbler ud med egne biler, vi sikre dermed at vores kunder får deres møbler leveret i samme nye og fejlfrie tilstand som når møblerne forlader vort lager.

Vi leverer ud mandag - fredag samt lørdag og søndag i tidsrummet 8.00 - 21.00

Vi holder en høj kvalitet til rigtige priser. Sortimentet udvides hele tiden. Vi er meget interesseret i vore kunders mening om produktudvalget. Er der mangler, priser der ikke er konkurrencedygtige ser vi frem til at få en melding fra dig. Vi er altid friske på en god handel for begge parter.

Se møblerne i et af vores showrooms:

https://www.moderno.dk/stores


Showrooms